Forum RUFOn

Sectiune pentru limba româna => 2012 => Subiect creat de: Gabriel din 04 August 2010, 02:39:22

Titlu: DMT , 2012 si Glanda Pineala.
Scris de: Gabriel din 04 August 2010, 02:39:22
Salut!

As vrea sa stiu daca este cineva aici care a incercat ceaiul Ayahuasca.Un  ceai originar din america de sud folosit de shamani.Un ceai care trezeste glanda pineala si anume glanda responsabila spiritualitatii omului.Cercetatorii stiu ca elibereaza DMT in cantitati considerabile in sange in doua etape din viata omului si anume in perioada embrioanala si in momentul mortii.

Singura substanta care adoarme aceasta glanda este Fluorul din pasta de dinti pe care o folosim zi de zi.Puteti cauta pe google DMT / Fluor
Astept comentarii de la toata lumea insa as dori si de la cei mai documentati.Subiectul este primordial pentru mine pentru ca banuiesc ca sunt singurul de pe forum care a baut acest ceai in speranta ca voi afla ceva de spre 2012 Ce am experimentat voi scrie ulterior cu toate ca multi dintre voi vor considera ca e de domeniul SF.
Titlu: Raspuns: DMT , 2012 si Glanda Pineala.
Scris de: Urban din 04 August 2010, 07:03:37
Citat din: Gabriel din  04 August 2010, 02:39:22
Salut!
As vrea sa stiu daca este cineva aici care a incercat ceaiul Ayahuasca.Un  ceai originar din america de sud folosit de shamani.Un ceai care trezeste glanda pineala si anume glanda responsabila spiritualitatii omului.Cercetatorii stiu ca elibereaza DMT in cantitati considerabile in sange in doua etape din viata omului si anume in perioada embrioanala si in momentul mortii.
Singura substanta care adoarme aceasta glanda este Fluorul din pasta de dinti pe care o folosim zi de zi.Puteti cauta pe google DMT / Fluor
Astept comentarii de la toata lumea insa as dori si de la cei mai documentati.Subiectul este primordial pentru mine pentru ca banuiesc ca sunt singurul de pe forum care a baut acest ceai in speranta ca voi afla ceva de spre 2012 Ce am experimentat voi scrie ulterior cu toate ca multi dintre voi vor considera ca e de domeniul SF.

Salut
Originar din bazinul Amazonian, nu intreaga America de Sud...uruguayienii spre exemplu habar nu au ce-i aia ayahuasca.
Nu trezeste nici o glanda pineala, ci elibereaza anumite substante inhibate in corp de alte substante, iar cantitati infinitezimale de DMT sunt eliberate in fiecare noapte cand dormi (daca DMT nu ar fi eliberat in corp nu ai mai avea nici un vis).
Ce scriu cercetatorii e una si realitatea e alta...oricum ayahuasca momentan reprezinta un teren necunoscut pentru cercetatori, ca de altfel mare parte din flora amazoniana, singurul cercetator care a studiat mai bine ayahuasca fiind Jeremy Narby (Sarpele Cosmic si ADN-ul cunoasterii).
Bun venit pe forum si asteptam cu interes povestea experimentului tau.

Cu ce shaman ai experimentat?
Shipibo conibo?
Titlu: Raspuns: DMT , 2012 si Glanda Pineala.
Scris de: Gabriel din 04 August 2010, 08:45:37
Shamanul meu este un norvegian care a fost de foarte multe ori in Peru.Povestea este enorm de lunga si am sa scriu episodic.Tipul imi este foarte bun prieten si persoana care mi-a schimbat viata radical , insa ce pot sa zic este ca s-a creat un precedent si efectiv este o nebunie globala chiar as putea spune in legatura cu acest ceai pentru ca fenomenul pur si simplu a explodat.Am inteles ca acum se poate gasi si in Olanda iar tinerii il iau ca pe ceva high nestiind ca e un fel de cutie a pandorei.

Pe lista ministerului sanatatii din Norvegia inca nu figureaza ca substanta ilegala sau cel putin nu figura cand am baut eu.Stiu ca reteta este foarte delicata si daca nu se respecta nu are nici un efect.Inaintea consumarii singura cerinta a fost sa am cateva zile in care sa nu mananc produse animale iar in ultima zi sa fiu aproape nemancat.

Sunt un gurmand si pentru mine a fost destul de dificil insa am trecut si peste asta.Am fost 3 persoane la prima sedinta plus observatorul adica shamanul.In Peru se bea  intr-un mediu total diferit de cel in care eram noi fiind intr-un simplu apartament in Oslo.Eu lucrez ca contabil ,persoana a doua este arhitect ,a treia invatator la o scoala iar "shamanul" este programator IT. Initial am vrut sa se intample in Peru insa aveam nevoie de o vacanta de cateva saptamani si ma costa cam 2500 de eruo bilet hotel etc..

Am ajuns in acel apartament si dupa cateva ore in care am incercat cu totii cateva exercitii de relaxare seara in jurul orei 22 shamanul ne-a adus 3 pahare foarte mici in care cantitatea de lichid era cam cat incape intr-un dop de pet.Va imaginati ca eu stiam deja ce au experimentat altii si aveam destule emotii.In fine , am baut ceaiul care la gust semana cu un fel de urzica nefiind gustos.Dupa circa 25 de minute singurul efect era ca parca imi tremurau genunchii un pic si chiar eram dezamagit insa nu am apucat sa imi termin acel gand ca intr-o fractiune de secunde am simtit cum mi se intoarce stomacul pe dos.La cateva secunde 3-4 poate si ceilalti ai simtit la fel.

Vreau sa va spun ca ce a urmat nu se poate descrie in cuvinte.Am inceput sa vomit cum nu am vomitat in viata mea timp de 15-20 de minute.Curgea ceva negru din mine si va scriu cu mana pe inima ca nici cafea nu bausem. Nu stiu de ce era negru si de unde putea avea culoarea .Nu imi doream decat sa termin cu acel vomitat si sa plec acasa insa abia dupa ce parca ma linistisem shamanul vine cu un pahar cu apa la mine si imi spune -"bea apa din pahar pentru ca abia dupa ce bei vei vomita cu adevart!"-

Ce a urmat a fost un cosmar.Imi uram corpul pentru ca abia mai puteam respira si nu intelegeam de unde izvora atat de mult voma(voma am inteles ca erau toxinele din corpul meu acumulate in ani intregi)
Dupa catea minute nu stiu cate pentru ca eram intr-o stare care nu imi permitea sa aproximez , am inceput sa imi revin brusc si prima senzatie a fost de plutire.Ma simteam foarte usor .In camera era intuneric si abia puteam zari umbrele prietenilor mei.Dar la fel nu am apucat sa gandesc ca ii caut pe ei ca brusc am realizat ca dansez un dans  ciudat, un fel de balet iar in urechile mele era un zgomot ce nu il pot descrie , foarte placut ceva care parca ma hranea si voci peste voci ,nu intelegeam nimic.

Acum am sa scriu ceva care poate va faceti sa credeti ca era un drog sau ca pur si simplu inventez: Pe podea nu puteam vedea parchetul pentru ca plutea un fel plasma sau nu stiu doamne cum sa ma exprim, era ceva ca un lichid ce ma curindea pana la glezne .Speriat i-am intrebat pe cei doi ce vad si exact ce vedeam eu vedeau si ei.Era un fel de energie care emana dragoste .Simteam atat de multa dragoste cum nu am stiut ca exista.Cel mai tanar dintre noi incepuse sa planga si intreband de ce, a raspuns ca :"doamne cat rau am putut face" Apoi m-am intins jos , parca ma invarteam intr-un joc de lumini simboluri pe care nu le mai vazusem si habar nu aveam ce insemnau. Vocile pe care le auzeam devenisera din ce in ce mai pronuntate si incepusem sa realizes ca erau vocile vecinor de apartament din bloc. Toti de la primul pana la ultimul etaj.Puteam auzi tot ce vorbeau pana si vocile unor copii care se jucau cu un catel undeva in bloc. Nu puteam crede si intelege cum capatasem acel auz ultra.Era ca si cum aveam antene in loc de urechi.Brusc insa cineva a dat drumul la muzica in bloc.Un gen de muzica care ma deranja enorm hip-hop cred, si i-am zis shamanului ca as dori sa  nu mai cante muzica la care el mi-a raspuns "Asta iti doresti? atunci repeta gandul si muzica se va opri" . Deja banuiti ce s-a intamaplat,muzica a incetat.

Ce a urmat in acea seara mi-a schimbat viata si am sa  incerc sa va povestesc in functie de timpul pe care il am si in functie de interesul vostru.




Titlu: Raspuns: DMT , 2012 si Glanda Pineala.
Scris de: liteady73 din 04 August 2010, 09:19:35
Salut Gabriel si bine ai venit pe Forumul RUFON !...

Ai trait o experienta extraordinara si superba, dupa cate am citit mai sus. Superb! :-D

Dar din cele expuse am inteles ca aceasta "calatorie" este prima, de initiere. De experimentare si curiozitate.
Efectele benefice ale ayahuascai , in cazul unui organism purificat, sant de durata : capacitatile extrasenzoriale devin active si constientizate la un nivel ridicat.

In masura care imi poti raspunde, am o curiozitate in legatura cu starea alterata de constiinta pe care ai descris-o :

"[...] Pe podea nu puteam vedea parchetul pentru ca plutea un fel plasma sau nu stiu doamne cum sa ma exprim, era ceva ca un lichid ce ma curindea pana la glezne.
      Speriat i-am intrebat pe cei doi ce vad si exact ce vedeam eu vedeau si ei.Era un fel de energie care emana dragoste .Simteam atat de multa dragoste cum nu am stiut ca exista. Cel mai tanar dintre noi incepuse sa planga si intreband de ce, a raspuns ca :"doamne cat rau am putut face".
      Apoi m-am intins jos , parca ma invarteam intr-un joc de lumini simboluri pe care nu le mai vazusem si habar nu aveam ce insemnau.[...]"

Aceasta experienta este confirmata, prin detaliile audio-vizuale  descrise, si de ceilalti membri ai grupului ca fiind identica ?
Sau este o perceptie (experienta) interioara, personala, aflat fiind intr-o stare de constiinta alterata ?

Iti multumesc pentru ca ne-ai impartasit din experienta ta, pe care o gasesc foarte interesanta.
Si iti multumesc anticipat pentru raspuns !  :-D

Toate cele bune !...  :-D
Titlu: Raspuns: DMT , 2012 si Glanda Pineala.
Scris de: darksid3 din 04 August 2010, 09:24:11
Foarte interesant. Se pare ca sunt foarte importante starea mentala, spirituala si fiziologica in ceea ce priveste regimul alimentar precedent "sesiunii" de ayahuasca.
Titlu: Raspuns: DMT , 2012 si Glanda Pineala.
Scris de: Gabriel din 04 August 2010, 17:46:12
Salut din nou!

Singurul lucru care a fost in comun pentru noi trei a fost doar prima parte .Restul a fost foarte diferit pentru fiecare in parte si din cate am inteles rar se intampla ca doi sau mai multi participanti sa vada sau auzi lucruri identice insa fiti atenti ! odata ceaiul baut iti va schimba fiecare celula a corpului pentru totdeauna.Deosebirea dintre un pahar de alcol si acest ceai este ca in primul caz ametesti pentru o perioada scurta de timp iar in al doilea e ca si cum te "trezesti" , ca si cum ai invata sa zbori. Iar efectul nu dispare pentru ca odata facut contactul il vei pastra pe toata durata vietii.Vei avea parte de transformari greu de imaginat si asta doar de la  prima sedinta. Eu personal am luat de 2 ori intr-o perioada de 6 luni

Adevarul cel cautat de mine este atat de complex incat as putea spune ca este viu si in nici un caz nu il gasesti afara.El este acolo undeva in constiinta noastra undeva la baza fiecarui gand  .Ce stiam eu despre 2012 era insa numai ce citesem pe internet  insa acum nu mai are nici o relevanta pentru ca am vazut si simtit fericirea si dragostea neconditioanata interioara care este de infinit de ori mai puternica decat cea exterioara. Am realizat de asemenea ca nimic din societatea noastra inclusiv religia nu ne ajuta ba mai mult ne fac un rau imens .Noi oamenii nu stim cine suntem ! daca ati sti ce potential avem ati ramane cu adevarat surprinsi , insa eu am vazut am simtit si va spun voua acum ca nimic nu se intampla fara un scop anume in viata si totul este posibil .Aveti mare grija ce va doriti! va repet MARE GRIJA pentru ca fiecare dorinta a noastra , fiecare gand se materializeaza, suntem un fel de dumnezei mai mici care creem orice de orice natura iar undeva exista un centru  energetic , un absolut..nu stiu cum sa va zic care se hraneste cu ce creem noi, bun sau rau.Noi nu trebuie sa ne oprim din a creea!

Un alt aspect ce l-am inteles este ca noi nu suntem singuri in univers,insa am vazut ca ei exista .Nu stiu daca sunt pasnici sau cat de departe sunt fata de noi , nu stiu daca noi suntem creatia lor genetica si nu are nici o importanta atat timp cat mai presus de ei exista Adevarul Absolut , Dumnezeu sau cum vrem sa il numim.Postam pe acest forum scenarii plauzibile pentru 2012 insa de ce nu recunoasteti ca voi cautati o solutie in a scapa , noi incercam efectiv sa pacalim anul 2012 dar ne pacalim pe noi insine.
Titlu: Raspuns: DMT , 2012 si Glanda Pineala.
Scris de: Gabriel din 04 August 2010, 19:00:24
In link-ul de mai jos este un fragment dintr-un film pur artistic inspirat din legende  dar care reflecta si reproduce foarte bine cam ce poti experimenta atunci cand bei acest ceai.Pentru mine e  ca si cum  nu as fi trait daca acest ceai nu ar fi aparut in viata mea.

http://www.youtube.com/watch?v=736NKsK86Uk
Titlu: Raspuns: DMT , 2012 si Glanda Pineala.
Scris de: Guest din 04 August 2010, 19:12:03
Citat din: Gabriel din  04 August 2010, 17:46:12
Aveti mare grija ce va doriti! va repet MARE GRIJA pentru ca fiecare dorinta a noastra , fiecare gand se materializeaza,
Sunt de acord! Mai ales in ultimul timp, mi se materializeaza in termen scurt (1h-1zi). Cateodata ma mir si eu...

Bine ai venit pe forum!
Titlu: Raspuns: DMT , 2012 si Glanda Pineala.
Scris de: Urban din 04 August 2010, 21:31:47
@Gabriel

Si totusi, care este legatura dintre "ceai" si 2012 ?
Titlu: Raspuns: DMT , 2012 si Glanda Pineala.
Scris de: Urban din 04 August 2010, 22:28:40
Citat din: Gabriel din  04 August 2010, 19:00:24
In link-ul de mai jos este un fragment dintr-un film artistic...care reflecta si reproduce foarte bine ce poti experimenta atunci cand bei acest ceai...

Secventa despre care pomeneste Gabriel face parte din filmul de mai jos, cine e interesat sa il vada pe tot il poate downloada.

Blueberry a.k.a. Renegade (2004)
(filmul are subtitrare in lb. romana)


Download
http://s1.transfer.rol.ro/dba4be6e475b1431a564658a724dc286.html

Crescut de indieni, Mike Blueberry a ajuns serif in Palomito, iar acum incearca sa mentina echilibrul precar dintre doua civilizatii, cu riscul de a nu mai apartine nici uneia...
Totul se schimba in ziua cand un ucigas misterios, Wally Blount, transforma orasul intr-un adevarat infern, cautand o "comoara" indiana.
Cu ajutorul lui Runi, sarmanul "frate" alaturi de care a crescut, Blueberry trebuie sa il infrunte pe Blount.
Tot in inima muntilor, Blueberry trebuie sa se lupte si cu proprii demoni pentru a-si castiga libertatea...
Inspirat de celebrul personaj de benzi desenate Blueberry, filmul lui Jan Kounen este o combinatie de film epic si western intr-o ambianta supranaturala...

Linkuri
http://en.wikipedia.org/wiki/Blueberry_(film)
http://www.imdb.com/title/tt0276830/
http://www.cinemarx.ro/filme/Blueberry-Blueberry-Experienta-Secreta-2747.html
Titlu: Raspuns: DMT , 2012 si Glanda Pineala.
Scris de: calator astral din 04 August 2010, 23:50:49
foarte interesant...cineva a încercat LSD ? Eu unul nu.
Titlu: Raspuns: DMT , 2012 si Glanda Pineala.
Scris de: Gabriel din 05 August 2010, 00:59:49
Legatura cu 2012 este cunoasterea , a ne cunoaste pe noi insine.Chiar daca toate aceste conspiratii se confirma asta nu ajuta cu nimic omenirea si cei care ne conduc nu o fac in directia buna.Personal gasesc de prisos toate masurile pe care le ia bogatul stat norvegian si indiferent altii.Asta am inteles eu.
Statisticile arata clar schimarile clare care au loc insa eu , voi si restul stim de partea cui suntem? normal ca nu stim atat timp cat noi nu stim pentru ce traim Cineva m-a intrebat acum 7 ani care ar fi scopul meu in viata. Atunci nu aveam nici un raspuns , evident nici un scop.As fi putut sa dau un raspuns dupa cateve secunde dar am ezitat ca cei mai multi de altfel care nu stiu sa raspunda sau cer un timp de gandire.Fara un scop sau target anume cum as putea de exemplu sa imi traiesc viata?  ..prin lenevie delasare pentru ca datorita lenei nu aveam scop, ca si cum as zice ca nu fac curat la mine in camera ca imi este lene desi actiunea curateniei in sine ar avea urmari iar in final as putea defini scopul.Cate actiuni ar putea avea urmari pozitive ?deci?
Daca mi-as intreba prietenii ce scop au, unii ar zice ca vor sa fie fericiti dar au fost si fericiti  si scop tot nu au ,pentru ca fericirea nu e o statie la care ajungi ci un mod de a calatori.Insa un lucru il am definit categoric, atat timp cat motivatia nu este "iubirea" scopul nu apare.
Titlu: Raspuns: DMT , 2012 si Glanda Pineala.
Scris de: rontzo din 05 August 2010, 14:45:19
hmm....
poate ar trebui sa degustam si noi ceai Ayahuasca
pe de alta parte mai e si vorba aia:"Multi chemati - putini alesi"

PS ce facem - mergem in Olanda pentru un pic de ceai?
Titlu: Raspuns: DMT , 2012 si Glanda Pineala.
Scris de: snapisrl din 05 August 2010, 18:16:38
da nu cred ca exista vre-o sansa sa gasesti aici asa ceva ,daca as gasi si eu  as incerca un asemenea ceai :)
Titlu: Raspuns: DMT , 2012 si Glanda Pineala.
Scris de: Gabriel din 06 August 2010, 06:27:12
Momentan la cel mai inalt nivel global este un inceput de haos. Toate guvernele sunt in asteptare, toate agentiile si serviciile comunica intre ele inclusiv cu cele romanesti iar marile cercuri si agentii globale incearca pe cat posibil a linisti apele.Insa cum sistem perfect nu exista anumite informatii au scapat de aici rezulta criza internationala datorita exclusiv sistemului bancar.Majoritatea guvernelor trateaza independent problema pentru ca cei mai multi nu stiu nimic.Indiferent de cursul evenimentelor ce vor avea loc fiecare guvern are un plan A , B, C

Aceasta stare amplificata de receptivitate ia amploare iar asta ne ajuta foarte mult insa nu trebuie sa ne lasam influentati.Ei au impresia ca pot decide pentru noi insa pot face asta doar pana la un anumit punct.Incercati pe cat posibil sa fiti optimisti sa analizati cu calm ce se va intampla ,sa traiti fiecare secunda cu idea ca viata merge mai departe,ca ati invatat multe si cel mai important lucru invatat sa fie acela ca mai aveti mult mai mult de invatat.
Titlu: Raspuns: DMT , 2012 si Glanda Pineala.
Scris de: romulus din 06 August 2010, 09:01:36
CitatIndiferent de cursul evenimentelor ce vor avea loc fiecare guvern are un plan A , B, C
Este posibil, dar nu si in Romania .
Dintr-un motiv foarte simplu:  venirea anului 2012, modificarile climatice, energetice, pregatirea pentru dezastre si altele in directia asta , nu vor fi niciodata pe agenda marionetelor care compun guvernul roman azi .
La noi se vor aplica strict doar planuri de indobitocire, care sa faciliteze tinerea cu capul in rahat. Si asta va dura  pana ce "stapanilor" care dicteaza marionetelor  li se va arata ( de catre cine , nu stiu !) ca si in tara asta mai locuiesc oameni .Dar aceia trebuie sa dovedeasca acea "calitate"
Am zis .
Titlu: Raspuns: DMT , 2012 si Glanda Pineala.
Scris de: Urban din 06 August 2010, 10:53:42
Citat din: romulus din  06 August 2010, 09:01:36
La noi se vor aplica strict doar planuri de indobitocire, care sa faciliteze tinerea cu capul in rahat. Si asta va dura  pana ce "stapanilor" care dicteaza marionetelor  li se va arata ( de catre cine , nu stiu !) ca si in tara asta mai locuiesc oameni.

Solutia e ridicol de simpla insa presupune anumite riscuri si nu poate fi discutata pe forum, cel putin momentan.
Titlu: Raspuns: DMT , 2012 si Glanda Pineala.
Scris de: zamotrak din 06 August 2010, 14:06:39
Citat din: Urban din  06 August 2010, 10:53:42
Solutia e ridicol de simpla insa presupune anumite riscuri si nu poate fi discutata pe forum, cel putin momentan.

Ceva indicii,daca se poate.Poate,cine stie...........apar idei si mai simple si mai usor de pus, oriunde .8-)
Si in alta ordine de idei,cred ca multi din colegii forumisti si nu numai,pot si doresc sa-si asume diverse lucruri.
Titlu: Raspuns: DMT , 2012 si Glanda Pineala.
Scris de: StarDust din 06 August 2010, 14:19:15
Va indepartati de la subiectul acestui topic...
Si ca sa-mi dau si eu cu parerea... cred ca folosirea oricaror substante pentru a "forta" desfasurarea anumitor lucruri nu e deloc recomandabila si e f. discutabila. Am serioase indoieli ca se poate ajunge la o cunoastere adevarata pe aceasta cale. Dar binenteles, asta e doar parerea mea.

Sunt de acord cu urmatoarea afirmatie, care in opinia mea reprezinta un mare adevar:

Citat din: Gabriel din  04 August 2010, 17:46:12
...Aveti mare grija ce va doriti! va repet MARE GRIJA pentru ca fiecare dorinta a noastra , fiecare gand se materializeaza, suntem un fel de dumnezei mai mici care creem orice de orice natura iar undeva exista un centru  energetic , un absolut..nu stiu cum sa va zic care se hraneste cu ce creem noi, bun sau rau.Noi nu trebuie sa ne oprim din a creea!
...
Titlu: Raspuns: DMT , 2012 si Glanda Pineala.
Scris de: Luda din 09 August 2010, 11:51:24
nu esti singurul care a experimentat asa ceva, am citit acu cateva luni 2 daca nu ma insel o carte in care erau experiente asemanatoare ca experienta ta
http://www.scribd.com/doc/26326549/a-Carlos-Invataturile-Lui-Don-Juan
Daca as avea acest ceai poti fi sigur ca as incerca si eu, pana la urma cred ca o sa caut datura ( asta a folosit don juan pentru a induce starea aceea in invatacelul sau) :)
Titlu: Raspuns: DMT , 2012 si Glanda Pineala.
Scris de: zamotrak din 09 August 2010, 15:26:29
Citat din: Luda din  09 August 2010, 11:51:24
........ pana la urma cred ca o sa caut datura .

Care dintre ele?
* Datura stramonium
* Datura arborea
* Datura aurea
* Datura candida
* Datura discolor
* Datura dolichocarpa
* Datura fatuosa
* Datura ferox
* Datura indica
* Datura metel
* Datura meteloides
* Datura sanguinea
* Datura suaveolens
* Datura tatula
* Datura vulcanicola
* Datura willemsi
Titlu: Raspuns: DMT , 2012 si Glanda Pineala.
Scris de: Serban M din 09 August 2010, 15:43:25
Decat sa folosesti Datura mai bine te sinucizi. Doar un sfat.

Mare atentie la ce puneti botul pentru ca nu oricine e pregatit sa isi cablul matricei.

Eu am datura in curte la tara si este legala, insa m`am documentat bine inainte si am ajuns la concluzia ca nici un animal nu merita otravit cu asa ceva.

Va recomand erowid experiences, acolo gasiti multe relatari si experiente cu diferite plante, etc.
Titlu: Raspuns: DMT , 2012 si Glanda Pineala.
Scris de: zamotrak din 09 August 2010, 16:07:56
Fii amabil te rog si spune ,ce ai vrut sa spui :


Citat din: Sirius13 din  09 August 2010, 15:43:25
......... pentru ca nu oricine e pregatit sa isi cablul matricei.
:?

Titlu: Raspuns: DMT , 2012 si Glanda Pineala.
Scris de: Serban M din 09 August 2010, 16:13:42
Citat din: zamotrak din  09 August 2010, 16:07:56
Fii amabil te rog si spune ,ce ai vrut sa spui :

:?



sa isi scoata. sorry

un moderator poate corecta daca doreste.....
Titlu: Raspuns: DMT , 2012 si Glanda Pineala.
Scris de: zamotrak din 09 August 2010, 16:20:30
Citat din: Sirius13 din  09 August 2010, 16:13:42
sa isi scoata. sorry

un moderator poate corecta daca doreste.....

La mine e sfarsit de program(la servici) si poate sunt mai obosit,dar tot nu se intelege.Cum adica  nu oricine e pregatit sa isi scoata cablul matricei.?!
Titlu: Raspuns: DMT , 2012 si Glanda Pineala.
Scris de: Serban M din 09 August 2010, 22:41:22
Citat din: zamotrak din  09 August 2010, 16:20:30
La mine e sfarsit de program(la servici) si poate sunt mai obosit,dar tot nu se intelege.Cum adica  nu oricine e pregatit sa isi scoata cablul matricei.?!

Uite asa bine. Tu crezi ca oricine e pregatit ?  :-D
Titlu: Raspuns: DMT , 2012 si Glanda Pineala.
Scris de: Luda din 10 August 2010, 08:48:39
da este f toxica, sansa sa dai ortu daca nu faci "potiunea" bine este destul de ridicata. :)
Titlu: Raspuns: DMT , 2012 si Glanda Pineala.
Scris de: abyss din 10 August 2010, 11:50:33
Din punctul meu de vedere toþi cei care au nevoie de ajutorul plantelor sunt ori nebuni care trebuie sã-ºi vindece nebunia ori puturoºi spiritual ori impotenþi ai existenþei... Carlos spune clar cã nu e nevoie de acest demers riscant. Cei care vã jucaþi cu sorcova fãcutã din neuro-toxine e clar cã sunteþi neiniþiaþi, neinformaþi ºi superficiali.
Titlu: Raspuns: DMT , 2012 si Glanda Pineala.
Scris de: Luda din 10 August 2010, 12:17:30
Citat din: @biss din  10 August 2010, 11:50:33
Din punctul meu de vedere toþi cei care au nevoie de ajutorul plantelor sunt ori nebuni care trebuie sã-ºi vindece nebunia ori puturoºi spiritual ori impotenþi ai existenþei... Carlos spune clar cã nu e nevoie de acest demers riscant. Cei care vã jucaþi cu sorcova fãcutã din neuro-toxine e clar cã sunteþi neiniþiaþi, neinformaþi ºi superficiali.
Pentru a decide daca ceva e bun sau rau eu unu trebuie sa testez.
La fel, nu o sa cred ce zice X si Y doar pentru ca au zis-o, eu trebuie sa vad cu ochii mei, trebuie sa simt pe pielea mea.
Citat din: biblie
Cereþi ºi vi se va da; cãutaþi ºi veþi afla; bateþi ºi vi se va deschide. Cã oricine cere ia, cel care cautã aflã, ºi celui ce bate i se va deschide. (Matei 7, 7-8)
uite un lucru destept pe care il zice biblia :)
Titlu: Raspuns: DMT , 2012 si Glanda Pineala.
Scris de: Serban M din 10 August 2010, 13:42:00
Citat din: Luda din  10 August 2010, 12:17:30
Pentru a decide daca ceva e bun sau rau eu unu trebuie sa testez.
La fel, nu o sa cred ce zice X si Y doar pentru ca au zis-o, eu trebuie sa vad cu ochii mei, trebuie sa simt pe pielea mea.uite un lucru destept pe care il zice biblia :)

Biblia spune sa omori, asa sa faci ca e bine. Cere si ti se va da puscarie.

Mereu sa testezi, la fel sa faci si cu otrava. Asa ar fi bine sa faca toti, nu ? nu lasa pe altii sa te minta, tu ia otrava ca poate scapi.
Titlu: Raspuns: DMT , 2012 si Glanda Pineala.
Scris de: abyss din 10 August 2010, 14:00:57
Luda, tu eºti o persoanã profundã ºi spiritualã dupã câte vãd. Punctul meu de vedere de mai sus nu includea persoanele de faþã.
Dar dacã tot aduci referiri la Biblie sã ºtii cã citatul tãu se referea la adevãrul oferit de trãirile conºtiinþei pure nepoluate... Ori substanþele acestea chiar ºi dintr-o simplã þigarã nu fac altceva decât sã te polueze pânã vei ajunge în mãsura în care te vei obiºnui cu ele ºi cu o viziune neclarã asupra existenþei moment în care e foarte uºor sã rãtãceºti drumul. Aceste droguri mascheazã neputinþa cuiva de a atinge starea de echilibru ºi oferã o falsã ºi incompletã cunoaºtere. Tu eºti liber sã faci cum doreºti dar în ochii multora eºti demn de milã. Totuºi este drumul tãu ºi tu ºtii cel mai bine ce sã faci, eu mi-am exprimat doar pãrerea fãrã sã doresc a te supãra.

 
Titlu: Raspuns: DMT , 2012 si Glanda Pineala.
Scris de: Luda din 10 August 2010, 14:15:03
Ideea postului e alta decat ce ai extras tu.
Ce incerc sa zic este ca eu nu sunt oaia din turma.
Exemplu: Daca tu vii si imi zici ca ai vazut extraterestrii si ti-au zis ei ca in 2012 dam coltul etc etc, eu nu o sa te cred cum probabil o sa o faca multi altii panicati in genul : "MASS PE MESSENGER: EXTRATERESTRII ZIC CA MURIM in 2012 FUGIIIIITIIII !!"
acum intelegi ce vreau sa zic?

si explica-mi sau zi-mi unde zice ca biblia spune sa omori? sau incercai sa fii ironic ca nu inteleg postul tau
Titlu: Raspuns: DMT , 2012 si Glanda Pineala.
Scris de: Luda din 10 August 2010, 14:28:49
scz de double post.
Este o diferenta intre drogurile produse chimic, cele care iti polueaza mintea si cele care sunt pur plante exemplu : datura, ayahuasca, mescalito (peyotele).
Nu sunt un dependent, nici macar consumator,  am incercat recunosc asa zisele etnobotanice: nu a fost cine stie ce, intradevar te faceau sa te simti light dar nu ai nici o epifanie.(sunt bune de luat banii la fraieri)
Titlu: Raspuns: DMT , 2012 si Glanda Pineala.
Scris de: Serban M din 10 August 2010, 15:28:38
Citat din: Luda din  10 August 2010, 14:15:03
Ideea postului e alta decat ce ai extras tu.
Ce incerc sa zic este ca eu nu sunt oaia din turma.
Exemplu: Daca tu vii si imi zici ca ai vazut extraterestrii si ti-au zis ei ca in 2012 dam coltul etc etc, eu nu o sa te cred cum probabil o sa o faca multi altii panicati in genul : "MASS PE MESSENGER: EXTRATERESTRII ZIC CA MURIM in 2012 FUGIIIIITIIII !!"
acum intelegi ce vreau sa zic?

si explica-mi sau zi-mi unde zice ca biblia spune sa omori? sau incercai sa fii ironic ca nu inteleg postul tau

Unde zice ? citeste`o inainte sa dai citate.
Titlu: Raspuns: DMT , 2012 si Glanda Pineala.
Scris de: abyss din 10 August 2010, 15:47:58
Citat din: Luda din  10 August 2010, 14:28:49
scz de double post.
Este o diferenta intre drogurile produse chimic, cele care iti polueaza mintea si cele care sunt pur plante exemplu : datura, ayahuasca, mescalito (peyotele).
Nu sunt un dependent, nici macar consumator,  am incercat recunosc asa zisele etnobotanice: nu a fost cine stie ce, intradevar te faceau sa te simti light dar nu ai nici o epifanie.(sunt bune de luat banii la fraieri)

Nici eu nu am facut referire la cocaina sau heroina ori altele... Ci am spus clar in primul post, da-mi voie sa-ti reamintesc:
Citat din: @biss din  10 August 2010, 11:50:33
Din punctul meu de vedere toþi cei care au nevoie de ajutorul plantelor sunt ori nebuni care trebuie sã-ºi vindece nebunia ori puturoºi spiritual ori impotenþi ai existenþei... Carlos spune clar cã nu e nevoie de acest demers riscant.Cei care vã jucaþi cu sorcova fãcutã din neuro-toxine e clar cã sunteþi neiniþiaþi, neinformaþi ºi superficiali.

De asemenea stiu ce vorbesc. Si ca sa inchei, cine e interesat de datura, ayahuasca, mescalito ar fi bine sa citeasca toate cartile lui calos castaneda. It´s fun!

Bafta la ce vreti voi!
Titlu: Raspuns: DMT , 2012 si Glanda Pineala.
Scris de: jean din 10 August 2010, 22:22:41
Citat din: Luda din  10 August 2010, 14:28:49
Nu sunt un dependent, nici macar consumator,  am incercat recunosc asa zisele etnobotanice: nu a fost cine stie ce, intradevar te faceau sa te simti light dar nu ai nici o epifanie.(sunt bune de luat banii la fraieri)
Poate esti vanzator si vrei sa-ti faci reclama  :-D. Sunt impotriva folosiri tuturor substantelor si plantelor care ne duc intr-o lume virtuala si sunt de acord cu @biss.
Stimati colegi si cei care mai citesc pe aici NU MAI CONSUMATI ASA CEVA! Va puneti sanatatea si mintea in pericol, chiar si viata, nu merita. Nu mai faceti reclama la asemenea substante -plante, veti avea pe constinta pe cei care au urmat sfaturile dumneavoastra si care sunt debusolati in aceasta perioada grea. In special tinerii care nu au un loc de munca nu au casa si nu isi pot intemeia o familie. Ei sunt viitorul tarii, sunt copii nostrii, VOI SUNTETI VINOVATI DACA EI GRESESC.
Titlu: Raspuns: DMT , 2012 si Glanda Pineala.
Scris de: Biodegradabil din 11 August 2010, 23:15:11
Cel mai bine ar fi sa stergeti acest topic de promovare a drogurilor.
Titlu: Raspuns: DMT , 2012 si Glanda Pineala.
Scris de: serban din 12 August 2010, 07:40:56
Progresul are loc prin constientizare, niciodata prin cenzura.
Titlu: Raspuns: DMT , 2012 si Glanda Pineala.
Scris de: Luda din 12 August 2010, 09:01:56
@biss,jean m-am gandit ieri si am realizat ca ai si tu dreptate, daca o persoana decide sa foloseasca plantele trebuie sa fie decizia lor nu sa fie impinsi de la spate.
Si fiecare crede ce vrea, voi ziceti ca plantele iti tulbura mintea, eu unu ma gandesc ca shamanii nu aveau cum sa greseasca cu totul in aceasta materie si ca nu practicau degeaba. But who knows. Poate o sa am sansa sa testez pe propria piele ca sa pot vorbi din experienta daca e bine sau rau :)
Pana atunci ...
Titlu: Raspuns: DMT , 2012 si Glanda Pineala.
Scris de: StarDust din 12 August 2010, 11:14:07
Citat din: serban din  12 August 2010, 07:40:56
Progresul are loc prin constientizare, niciodata prin cenzura.

Asta e si parerea mea. Oricum, cred ca majoritatea colegiilor de forum s-au lamurit despre ce fel de "cunoastere" este vorba. Nu merita sa iti distrugi viata pentru niste iluzii, caci acea pretinsa cunoastere oferita de asemenea substante nu sunt altceva decat iluzii. Doar viata, si trecerea prin viata cu intelepciune, iti ofera adevarata cunoastere.
Titlu: Raspuns: DMT , 2012 si Glanda Pineala.
Scris de: abyss din 12 August 2010, 11:24:27
ªi mai adaug un amãnunt... Carlos Castaneda a murit de cirozã hepatica provocatã de ingerarea substanþelor toxice. Sau poate cã a murit ca un shaman?
Titlu: Raspuns: DMT , 2012 si Glanda Pineala.
Scris de: Serban M din 12 August 2010, 12:10:30
Exista si oameni pregatiti, insa diferenta nu o face decat experienta. E un risc imens sa intrii in lumea psihadelicelor mai ales in societatea moderna. Sa ne aducem aminte ca shamanii traiau in jungla, intr`o armonie perfecta cu natura... unde stresul era limitat la chestii minore si meditatia era vitala pentru supravietuire. Terrence Mckenna a fost un shaman mai modern, insa rar asa ceva.
Titlu: Raspuns: DMT , 2012 si Glanda Pineala.
Scris de: serban din 12 August 2010, 12:26:43
Am folosit in urma cu aproximativ 10 ani metode de brainwave entertainment si undeva pe net cineva spunea ceva de genul asta: sa folosesti asemenea metode pentru inceput e acceptabil dar pe termen lung e ca si cum ai merge dar in baston - vei ramane dependent de acel baston pentru deplasare.

Cam acelasi lucru se poate aplica si pentru diverse substante: la un moment dat e nevoie sa o faci pe barba ta, altfel te acapareaza substanta si ajungi sa nu o mai poti controla.

Sunt de parere ca in general lucruri bune nu se pot intampla in momentul in care nu ai controlul absolut asupra ta. Un exemplu bun e cel cu popularitatea yoga in vest: atrasi de misticism practicantii novici cauta un nivel din ce in ce mai inalt al cunoasterii. Pe termen lung lucrurile ajung aproape mereu sa ia o intorsatura negativa si au existat cazuri care s`au terminat prost (decese).

Una e sa iti dedici viata unei astfel de cautari, alta e sa vrei s`o faci in cateva luni - eu personal am pus punct experientelor cu vibratie superioara si astept o perioada de calm sufletesc si hormonal pentru a gasi un echilibru si a integra asemenea practici in viata zilnica -daca va mai fi cazul vreodata.
Titlu: Raspuns: DMT , 2012 si Glanda Pineala.
Scris de: rontzo din 12 August 2010, 13:38:00
hmm..reclame la droguri..
eu as zice altceva: de regula in viata proprie ti se intampla lucrurile pe care ti le doresti/le vrei numai daca esti "copt" pentru ele- si nu mai devreme sau mai tarziu.
Acum- daca lucrurile acelea sunt bune/rele sau sau conduc la efecte- uneori neasteptate pentru propria piele- asta e alta chestie  ca nu tot drumul vietii e pavat cu dale de aur si tot drumul e numai umbra racoare si alte shmekerii.
totusi e un semn ca am aflat de ele ca exista- in viata nu dai peste ele fara rost...
mai ramane pentru fiecare din noi sa vedem un de ajungem acum ca avem informatia asta- sper sa nu dam prin gropi cum zicea si Serban datorita lipsei de pregatire sau sa urmam un destin cu final ciroza precum Mr.Carlos Castaneda
Oricum orice lucru in viata nu e gratis- intotdeauna are costurile sale de oportunitate- ramane de vazut pentru fiecare daca este dispus sa le plateasca..
Ce ziceti ?
Titlu: Raspuns: DMT , 2012 si Glanda Pineala.
Scris de: darksid3 din 12 August 2010, 19:30:20
Realitatea este doar o iluzie, desi este una foarte persistenta. A. Einstein
Titlu: Raspuns: DMT , 2012 si Glanda Pineala.
Scris de: abyss din 12 August 2010, 23:43:45
Ce nu e iluzie? Care e cealaltã realitate?
Titlu: Raspuns: DMT , 2012 si Glanda Pineala.
Scris de: darksid3 din 13 August 2010, 08:47:14
Asta vroiam si eu sa semnalez. Nu exista realitate ci doar cinci  metode prin care creierul decodifica diverse informatii. :wink:
Titlu: Raspuns: DMT , 2012 si Glanda Pineala.
Scris de: Gabriel din 18 August 2010, 05:26:59
Salut din nou!

Imi cer scuze ca nu am mai postat nimic am fost foarte ocupat .Imi pare rau ca din ce am postat eu  foarte putini  au inteles ceva insa abia ce am stat de vorba cu un shaman acum cateva ore .El m-a contactat si mia spus ca noaptea trecuta a avut un fel de viziune pe timpul visului (un vis cu totul deosebit  care parea mult mai real).In acea viziune el a vazut o data si anume 21 decembrie 2010 anul acesta. La acea data el a vazut o eclipsa totala  de luna urmata de un cutremur devastator cum nu au mai existat .Am intrebat unde anume a vazut ca ar avea loc si mi-a spus ca din cate a vazut el era in America de Sud.Apoi a vazut cerul orasului Oslo unde locuim noi plin de avioane de vanatoare.
Am acordat foarte multa atentie pentru ca nu este un sarlatan oameni buni, este un prieten foarte bun , a scris tot pe un jurnal pentru a nu uita dimineata dupa trezire.In seara asta am cautat amandoi date si informatii despre 21 dec anul acesta si MIRARE! CHIAR ARE LOC O ECLIPSA TOTALA!
Poate credeti ca ar avea un interes sau eu, el nici macar nu stie ca eu postez aici si nu e interesat de nici o reclama sau alt aspect financiar.

Mai sunt doar 4 luni pana la acea data iar o confirmare la ce scriu acum va anunt ca pentru mine va insemna enorm.E ora 4 dim cand scriu aici ma voi culca iar deseara ma voi gasi cu el sa aflu mai multe informatii.
Titlu: Raspuns: DMT , 2012 si Glanda Pineala.
Scris de: darksid3 din 18 August 2010, 08:05:54
Am cautat si eu si intradevar pe 21 dec 2010 va fi o eclipsa de Luna. Aspectul despre cutremur si altele le vom vedea atunci...mai e putin. Daca se adevereste, va fi o situatie foarte interesanta avand in vadere contextul prezent.  :wink:
Titlu: Raspuns: DMT , 2012 si Glanda Pineala.
Scris de: abyss din 18 August 2010, 10:11:04
Interesant, ºi care e legãtura cu topicul?
Titlu: Raspuns: DMT , 2012 si Glanda Pineala.
Scris de: Luda din 18 August 2010, 10:22:52
@ @biss : stop taking the fun out of a topic! :)
@ gabriel : de urmarit :) sa vedem daca avea dreptate sau doar un trip mai nasol
Titlu: Raspuns: DMT , 2012 si Glanda Pineala.
Scris de: abyss din 18 August 2010, 14:25:05
@ Luda, uite cum stã treaba. Nu fac nici un miºto, pe voi vã duce gândul la distracþii :) 

Am întrebat în mod legitim ca orice tip liber din þara asta cacarisitã care e legãtura cu topicul... ce nu e clar? A fost o întrebare subtilã în sensul cã, domnul prieten shaman, om serios ºi impecabil a consumat sau ingerat ceva de a avut visul acela lucid? Sau e o practicã de shaman normalã care e în legãturã cu glanda pinealã, DMT, 2012 etc.? 

Iar crezi cã fac-fun Luda? :)

Pt cã nu fac... Povestea visului lucid e subiect marfã dar la altã secþiune.
Titlu: Re: DMT , 2012 si Glanda Pineala.
Scris de: @Lex din 25 Iunie 2011, 10:48:33
Glanda Pineala si Simbolistica ei,  mai ales la Vatican !??   http://www.youtube.com/watch?v=VmVaOYDQAiY&feature=related
mai putin conteaza titlul si scopul conferintei , ce e INTERESANT e cand incepe sa vorbeasca despre Glanda Pineala si reprezentarea ei in diferitele culturi de-a lungul timpului ,mai pe scurt vrea sa spuna ca  in Glanda Pineala se afla  secretul .Filmul e foarte bine documentat mai ales pe sub. asta .incepe de la min 2:50   :-)
Titlu: DMT si Glanda Pineala
Scris de: Urban din 13 Septembrie 2013, 22:36:03
@Fiul Ploii, Xanadron, Abyss

DMT: The Spirit Molecule (2010)
(Documentar 75 min. - Subtitrat in lb. romana)


Download:
http://fastupload.ro/be82b261c9abd7481fec37c691325052.html (http://fastupload.ro/be82b261c9abd7481fec37c691325052.html)

An investigation into the long-obscured mystery of dimethyltryptamine (DMT), a molecule found in nearly every living organism and considered the most potent psychedelic on Earth.

Linkuri
http://www.imdb.com/title/tt1340425/ (http://www.imdb.com/title/tt1340425/)
https://www.youtube.com/watch?v=c4FaDMak-TQ (https://www.youtube.com/watch?v=c4FaDMak-TQ)
Titlu: Re: DMT , 2012 si Glanda Pineala.
Scris de: kenjiro din 15 Septembrie 2013, 15:46:11
Un hormon care încetinește procesul de îmbătrânire ar putea fi secretul tinereții. Se numește melatonină, iar până la vârsta de 30 de ani corpul îl secretă singur. După această vârstă, îl putem lua doar din alimente.

Melatonina este un hormon produs de glanda pineală care, după ce ajunge în sânge, este transportat la celule. Secreţia de melatonină este maximă noaptea, însă eliberarea ei este influenţată şi de alţi factori, precum stilul de viață. Cea mai mare cantitate se secretă între 1 și 3 ani, deoarece este perioada în care dormim cel mai mult (între 12 și 14 ore). Cu cât înaintăm în vârstă, cantitatea de melatonină scade. Specialiștii ne recomandă să ne refacem rezervele de melatonină mâncând struguri, porumb, orz, roșii, banane și ovăz...

Sursa : adevarul.ro/sanatate/dieta-fitness/melatoninaaliata-tineretii-durata-1_50ad71967c42d5a6639542ca/index.html
Titlu: Re: DMT , 2012 si Glanda Pineala.
Scris de: fiulploii din 15 Septembrie 2013, 19:44:33
  Vazusem pe undeva zilele trecute o stire care zicea ca din cauza fluorului din ... pasta de dinti si alte cele , se produce o imbicsire a glandei pineale ceea ce va duce la mai putina forta . de care forta nu imi aduc aminte daca se specifica.
  A mai dat cineva peste articolul respectiv?
Titlu: Re: DMT , 2012 si Glanda Pineala.
Scris de: abyss din 15 Septembrie 2013, 23:20:17
Melatonina 3mg e si la farmacii...
Titlu: Re: DMT , 2012 si Glanda Pineala.
Scris de: Dharanis din 14 Iulie 2014, 17:16:06
Ayahuasca este planta yin, fara planta yang, nu are efecte.

Planta yang este Banisteriopsis Caapi, aceasta este ingredientul principal din bautura servita de shamanii din Amazon.


Cosmic Serpent, lucrarea de baza pe tema ayahuasca, DMT (o sa vedeti ca exista posibilitatea ca DMT sa nu existe de fapt in lichidul cefalorahidian (cerebrospinal liquid) ):

http://mesaradionicaquantica.files.wordpress.com/2013/08/119837320-cosmic-serpent.pdf (http://mesaradionicaquantica.files.wordpress.com/2013/08/119837320-cosmic-serpent.pdf)


Totul are de a face cu glanda THALAMUS si nu cu glanda pineala: glanda talamus este al treilea ochi astral, glanda pineala este al treilea ochi spiritual.



Titlu: Re: DMT , 2012 si Glanda Pineala.
Scris de: Tamerlan din 21 Iulie 2014, 11:31:44
Citat din: Dharanis din  14 Iulie 2014, 17:16:06
Ayahuasca este planta yin, fara planta yang, nu are efecte.

Planta yang este Banisteriopsis Caapi, aceasta este ingredientul principal din bautura servita de shamanii din Amazon.


Cosmic Serpent, lucrarea de baza pe tema ayahuasca, DMT (o sa vedeti ca exista posibilitatea ca DMT sa nu existe de fapt in lichidul cefalorahidian (cerebrospinal liquid) ):

http://mesaradionicaquantica.files.wordpress.com/2013/08/119837320-cosmic-serpent.pdf (http://mesaradionicaquantica.files.wordpress.com/2013/08/119837320-cosmic-serpent.pdf)


Totul are de a face cu glanda THALAMUS si nu cu glanda pineala: glanda talamus este al treilea ochi astral, glanda pineala este al treilea ochi spiritual.
Într-adevăr amestecul este format din două plante... dar Banisteriopsis Caapi este chiar liana ayahuasca (o planta asemanatoare vitei-de-vie). Cealaltă plantă se numește chakruna sau checruna (cu numele științific: psychotria viridis). Aceasta din urmă conține DMT (dimetiltriptamina) supranumita si "Molecula Spiritului".

Nu știam de faptul că sunt plante yin și yang, dar informația este extrem de plauzibilă.

Titlu: Re: DMT , 2012 si Glanda Pineala.
Scris de: Fr0styan din 21 Iulie 2014, 12:21:57
In decoctul din cele doua plante substanta activa iese din planta ce contine dmt iar Banisteriopsis caapi actioneaza ca inhibitor.
Daca ai manca sau doar fierbe in apa plante din genul psychotria, care contin DMT, odata ajuns in stomac, molecula de DMT s-ar dezintegra in acid.
Titlu: Re: DMT , 2012 si Glanda Pineala.
Scris de: eduard din 10 Octombrie 2014, 23:42:58
cat timp sta aceasta substanta DMT  in sange dupa ce am baut ciaiul?pentru ca as vreau sa stiu in caz ca voi face un test antidoping