Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

două obiecte cu un comportament ciudat

Creat de padme, 24 Iunie 2013, 14:42:33

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

padme

Ieri, în timp ce mă îndreptam spre o destinaţie anume, cum stăteam pe bancheta din spate a maşinii, am început să ma uit pe cer. Am văzut un ceva alb şi lunguieţ care urca şi mi-am zis că este un avion. Se indrepta în direcţie opusă celei căreia mă îndreptam eu. Cum vedeam chestia cu capul întors spre dreapta, n-am vrut să distrag atenţia şoferului care ar fi trebuit să întoarcă bine capul şi preţ de câteva secunde să-şi mute privirea de la drum. Aşa că n-am putut să scot decât niste "ce chestie" pe acolo şi să relatez verbal ce vedeam - chiar şi aşa nu prea m-a crezut nimeni :))))) Cum nu aveam la ce altceva să mă uit în peisaj, am zis să urmăresc avionul cum urcă!? Problema e că la un moment dat a dispărut. Zic "e, o fi intrat în nori" nu norii albi, ci în straturile de mai sus, dar şi aşa mi s-a părut ciudat să intre aşa repede, a dispărut pur şi simplu! - să zicem că era în nori. După câteva secunde apare de undeva de sus şi începe să aibă un comportament cam ciudat pt un avion cu pasageri în el :)))))) Nu trece mult, că mai apare o chestie la fel de undeva de sus. Şi a început un fel de joacă: "viermuiau" aşa mi-a venit cuvântul şi apăreau şi dispăreau (aici ar putea să fie că intrau în straturile de mai sus) - aveau viteză foarte mare şi o mişcare cam dezorganizată, aşa mi s-a părut. Am renunţat să scot teleonul sa le fotografiez, pt că am mai incercat o dată fără succes să fotografiez avioane care se roteau deasupra unui aeroport. Nu mi-a venit nici geniala idee să-l dau pe filmare şi cred că mi-ar fi trebuit un zoom - asta e. Eram şi în întârziere şi bărbatu', care conducea, mi-a zis "or fi fost zmeie sau avioane care făceau acrobaţii".
Acuma, eu n-am văzut acrobaţii în aer, dar mi se păreau cam mari - dacă eu iniţial am crezut că este un avion de pasageri doar că mai suplu şi foarte alb, asta mi-a atras atenţia, părea o dungă care urcă!?. Şi apoi, acrobaţiile astea nu au şi ele o logică?
Zmeie -  am fost la festival de zmeie şi n-am văzut zmeie înălţate aşa de sus şi cât trebuia să fie de mare ca să-l văd eu deja mare, când era sus? Am zis că o să mă interesez dacă este un aeroport prin zonă - chiar şi aşa, nişte avioane care decolează să le apuce dansul prin nori? :)))) Am rămas cu o impresie foarte ciudată.

Cel mai apropiat aeroport de zona respectiva e la 21-22 km - e posibil să fi văzut avioane de acolo? Dar ce era comportamentul ăla? Pt că mai mult ca sigur ăia de pe aeroport au văzut...

Nox

Salut  padme, unde ai observat cele două obiecte?
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

padme

Pe... cer? :D :))))))))))

Şi acum serios: Boretto, mă îndreptam spre port, el(primul) se îndrepta în sens opus - tu care ştii să te uiţi pe hartă mai mult ca sigur îţi dai seama care ar fi direcţia, de. ex. Dar stai să explic ceva ce nu am spus mai sus, sau nu foarte bine, oricum - unul dintre ele se îndrepta, celălalt a apărut de sus, ca şi cum ar fi coborât, îniţial nu l-am văzut - s-au întâlnit într-un punct (e un fel de a spune, în sensul că nu s-au mai îndreptat spre o direcţie) şi au început să se agite de sus în jos, stânga-dreapta, cu viteză şi nu în acelaşi timp. Adică dacă unul se plimba stânga-dreapta, celălalt pe diagonală si nu mai imi amintesc cum anume, mi s-a părut ciudat să se mişte aşa... flexibil, nu ştiu cum să explic şi nu vreau să las imaginaţia să intre. Observaţia a durat puţin - 2-3 minute, nu zic 5 pentru că acum mi se pare mult, ar fi însemnat să mă hotarăsc dacă scot telefonul, poate îmi venea ideea cu filmatul, etc. - iar când am coborât din maşină am uitat complet evenimentul, pentru că aşa cum spuneam, eram în întârziere şi a trebuit să ne orientăm puţin în spaţiu.

Aeroportul cel mai apropiat este la Parma.

lylyt_ice

Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

padme

#4
Aceasta este şoseaua si locul - cum te-ai uita din maşină în dreapta pe cer erau, ziua la fel de însorită, 15,25 pm.

lylyth_ice - mai lungi, şi nu aşa luminoase, de un alb mat şi mai sus...

A fotografiat Rayden, postarea 2, foto 2 culoare albă

http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,1639.msg83176/topicseen.html#msg83176