Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

abyss

Eu am sters discuțiile inutile si off topic. Fiecare are libertatea de a si spune parerea pe subiect, fie pro sau contra , poate sa fie atras de subiect sau oripilat .... in fond discutam ipoteze nu stăm sa modificăm DEX-ul sau istoria națională.
   Dar domnul Godak a exagerat cu insinuarile exact ca o persoana care are probleme. Pe alt topic ne socotea neonazisti,  acum ne lipește de MISA ... e prea de tot... 
   Fraților, nu va place subiectul nu il mai urmăriți !

horia2008

Citat din: Aseneth din  20 Aprilie 2017, 10:02:40
Citat din: Rayden din  20 Aprilie 2017, 07:28:38
de ce s-a sters ceea ce meseriasul Godak a scris?  :?

Pentru binele nostru al tuturor.

?? Adica ??  says who?

Aseneth

Citat din: horia2008 din  20 Aprilie 2017, 12:06:59
Pentru binele nostru al tuturor.


?? Adica ??  says who?


Says me

Inca mai exista libertatea de expresie nu?

horia2008

Citat din: Aseneth din  20 Aprilie 2017, 12:15:31

Says me

Inca mai exista libertatea de expresie nu?

dupa cate vad - se pare ca nu

sau doar pentru unii, zici tu...


horia2008

Citat din: abyss din  20 Aprilie 2017, 10:05:50
Eu am sters discuțiile inutile si off topic. Fiecare are libertatea de a si spune parerea pe subiect, fie pro sau contra , poate sa fie atras de subiect sau oripilat .... in fond discutam ipoteze nu stăm sa modificăm DEX-ul sau istoria națională.
   Dar domnul Godak a exagerat cu insinuarile exact ca o persoana care are probleme. Pe alt topic ne socotea neonazisti,  acum ne lipește de MISA ... e prea de tot... 
   Fraților, nu va place subiectul nu il mai urmăriți !
vad ca se sterg cu shift-delete, direct de tot (!!) fara a mai trece prin cosul de gunoi. Pentru binele nostru al tuturor. zic unii.
in cazul asta va rog sa-mi stergeti si mie contul!!

abyss

#4925
Va invit sa discutati liber si off topic cat doriti aici. Dar fara insinuari aiuristice si atacuri subtile la persoana.

Citat din: horia2008 din  20 Aprilie 2017, 12:35:38
vad ca se sterg cu shift-delete, direct de tot (!!) fara a mai trece prin cosul de gunoi. Pentru binele nostru al tuturor. zic unii.
in cazul asta va rog sa-mi stergeti si mie contul!!
Ce sa treci prin coșul de gunoi?? aluzii subtile ca eu sau @grifon batem câmpii, ca sunt MISAN, nazist, mason, spion, coada de topor etc. sau alte asemenea aberații îmbrăcate intr-o forma totuși denigratoare? De ce? fiindcă am folosit o terminologie din sanscrita pentru presupușii centri energetici? si cum mama masii sa le zic ca sa fie pe placul tovarășilor? Eu am practicat arte martiale nu yoga-conga. Una e sa pui o părere argumentata dar totuși netendențioasă intr-o discuție si alta e sa urmărești diluarea unui topic, sa tragi "macazul" cu insinuări clar țintite către deraparea discuțiilor prin atacuri subtile la persoana, ce vizează o decredibilizare a unor colegi... ca mai apoi acestia sa derapeze obligati fiind pe tot felul de disculpări si explicații aiurea.
   Spuneam recent ca asemenea subiecte sunt coborâte in derizoriu... iată ca asa se întâmplă! De ce? pai... părerea mea ar fi ca sunt forte clare care se opun imediat oricăror semne de înțelegere a unor realități (fie ele deocamdată ireale pe bune) care sa explice parghiile anumitor forte de neînțeles din natura. Lucruri care ne pot lumina, in fond știința cere ANALIZA nu doar o acumulare de observații! Deasemenea si designul experimentelor contează dupa cum colegul @Grifon si încearcă sa facă prin sistematizarea postărilor.
   Tu Horia ...poate ai alte supărări, si regret. Dar chiar nu e cazul sa abandonam.

horia2008

pai atunci cred ca ar fi ok sa se stearga si Cosul de gunoi, what use for?
daca ati mutat postarile of-of, postarea explicativa tot de aici este, dar a ramas pe topic, mutati-o si pe aia aici...
iar cu godakul si grifonul, ce sa spun, stiti voi mai bine-le nostru al tuturor, ce stiu eu...
pe grifon milk him gently si  godakul dunga dupa calator
ma scuzaţ, inchei aici, nu vreau sa diluez si topic-ul asta


abyss

#4927
Rezolvat.
Am mutat si postarea explicativa.  "Cosul de gunoi" is not my problem. Ask Adonai for that.
Si asa am pierdut timp aiurea cu toata daravera. Godakul are nota 10~ Mission accomplished!! Chapeau maestre :lol: ...si nu are decat sa puna fitile pe tot forumul ca nu mai imi pasa... prea s-a hofuscat lumea.
Dunga ma duc eu fiindca timpul nu ne iartă, si ca sa ma faca unul misan si plictisit divin chiar mi-e greata .... By!


Rayden

@ folks, eu unul, eram doar curios de ce s-a sters..ma gandeam ca poate si-a sters singur postarea..

@Godak, apreciez unele informatii furnizate, chiar vorbesc serios. INSA, modalitatea in care comunici cu colegii de forum..lasa de dorit la greu. ca sa nu mai zic de feeling-ul pe care il lasi in mesaje, de parca sursele tale sunt cele adevarate, iar restul abureli..vrajeli..etc.. sunt curios, esti cumva detinatorul adevarului absolut? esti vreun highlander si umbli pe pamant de la inceputurile lumii incat stii tu foarte precis toate treburile?

poate sunt un pic copilaros in exprimare...dar macar nu fac ce face domnia ta (si acu' fac uz de expresia mea favorita, pe care nu am mai folosit-o de ceva vreme), adica, bagi batzu' prin gard....
imi pare rau ca nu ne putem intelege si musai trebuie sa arunci cu rahaturi..printre franturi de info bune..

pentru restul colegilor..hai sa ne focusam pe ce discutam  :mrgreen:

horia2008

vad ca suntem foarte șifonabili...
dracu' m-a pus sa ma bag in troaca seama
din ignoranta nu m-am prins care-i treaba
abyss, desigur ca ai dreptate cu ce spui; dar ai vazut destule si desui pana acum si cred, cum spui mai sus, ca nu e cazul sa abandonam
dar o sa fiu mai atent, si o sa vad si cu Adonai, cum mi-ai sugerat, mersi

Aseneth

Eu insa, dupa cuvantul troaca aruncat aici, voi abandona. Nu ma asteptam sa aud asta de la unul din membri pe care ii respect.
Well, a fost o experienta interesanta pe acest forum.
Cu bine, tuturor!

Aseneth

Dupa prabusirea turnului Babel, inainte ca oamenii sa se raspandeasca in toate colturile pamantului, fiind socati de ce li se intamplase si neputand sa isi schimbe pagina de profil pe facebook si sa foloseasca taguri gen #Rezist #BabelSuntemNoi, au inceput sa isi puna o gramada de intrebari. Unii dintre ei insa, foarte putini la numar, aveau o singura intrebare : LAMA? . Ceilalti, vazandu-I ca au doar o singura intrebare, i-au considerat intelepti si s-au strans pe langa ei sa ii invete. Uite asa LAMA a devenit sinonim pentru intelept, invatator.
Intr-o zi a auzit un get pe unul care zicea : LAMA? LAMA?. L-a chemat pe stramosul lui Pruteanu si a lui Irina Nistor si l-a intrebat : Ce zice ala acolo? . Si stramosul ii zice : LAMA, adica DE CE? PENTRU CE?. Si getul sta putin pe ganduri, se mangaie pe barba si imediat raspunde printr-o alta intrebare : DE CE NU? Imediat, getuletii de langa ei au intrat in extaz de cat de intelept e barbosul si i-au pus numele DECENEU, de la DE CE NU. Si de atunci, DECENEU a devenit sinonim cu mare intelept.
Dar oamenii au inceput sa se inmulteasca, si o data cu ei si rautatile. Intr-o zi, unul din oameni nu a mai suportat ce magarii faceau vecinii si s-a dus la ei sa-I bata si in timp ce ii batea, intreba : DE CE BA? DE CE BA? De atunci, i-a ramas numele DECEBAL, care a devenit sinonim  cu razboinic.
A fost o intreaga babilonie.
Nici nu vreti sa stiti ce au inteles stramosii moldovenilor cand auzeau SHIVA si YESHIVA....

Cristian 1

Apel telefonic la o agenţie de fotomodele din capitală. O voce piţigăiată spune:
- Alo?Agenţia de fotomodele Superstar?
- Da.
- Aş vrea să ştiu cât plătiţi pentru o şedinţă foto?
- De plătit,plătim foarte bine,dar suntem şi foarte exigenţi. Primim doar fotomodelele care se încadrează în măsurile 90-60-90.
- O,pai din punctual acesta de vedere vă asigur că nu vor fi niciun fel de probleme.
La mine coincide întru totul:şi înălţimea,şi vârsta,şi greutatea.


Aseneth

#4934
Nu am idee unde sa postez asta, dar avand in vedere ca nu are o baza stiintifica, presupun ca pot posta aici.
Avertisment: urmeaza descrierea unor experiente personale, cei care nu sunteti interesati, va rog nu cititi in continuare, nu doresc sa ocup timpul pretios al somitatilor care urmaresc rufon din sfere intangibile. Multumesc!

Duminica seara umblam pe tumblr cautand muzici mai rare, cand, printre zecile de useri de la care am luat melodii frumoase, imi atrage privirea unul, cu imaginile cica pozate de dumnealui/ei. Orase europene, porumbei, ceri, nori. Nimic interesant, dar am intrat totusi sa vad ce alte postari are in afara de muzici si imagini. Si asa am gasit o postare despre Tzadikim Nistarim ( concept pe care eu nu il cunosteam)

https://en.wikipedia.org/wiki/Tzadikim_Nistarim

Am inceput repede sa cercetez ideea, cand am vazut ca nu prea e mult de cercetat, am terminat si am retinut doar ca e o idee buna, si numarul 36.

Ma suna o prietena sa ma roage sa ii recomand carti in care eroii sunt nemuritori. Indiferent cum, vampiri, zombie, oameni invulnerabili, mutanti, zei, eroi, semizei, draci, etc. Deja le citise pe cele pe care le citisem si eu si vazuse si seriale si filme cu tematica, asa ca m-am apucat sa caut, tot pe tumblr carti cu nemuritori. Asa am aflat de Throne of Glass, si printre primele citate din Throne of glass vad numerele 3 si 6 puse pe acelasi rand. Erau numarate cate turnuri sunt construite in orasul de clestar, cred.

Sincronicitate, zic, si intru pe fb ca sa imi schimb directia gandurilor. Prima postare era un share de la o amica, trailerul serialului Krypton. Frumos si promitator, dar intru pe wikipedia sa vad mai multe detalii. Din graba dau click pe Krypton-element si nu pe Krypton series. Si cum intru pe pagina, imi sare in ochi : krypton, numar atomic 36.

M-am dus la culcare si dimineata primul gand care mi-a venit in minte (inainte sa ma trezesc) a fost ca suplementul lui 36 este 144. Nici macar nu mai tineam minte ce inseamna suplement, a trebuit sa dau google ca sa vad.

Cert e ca sinele meu superior vrea sa imi spuna ceva cu acest 36 si eu nu stiu daca are sens sa cercetez mai departe sau sa ii spun sinelui sa termine cu bancurile.

L.E. : De ce am scris abia acum? Pentru ca in fiecare zi, de duminica incoace am auzit sau citit nr 36 in cele mai nebanuite locuri si imprejurari. Fara sa il caut.