Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Vasile Rudan si misterul din Carpati

Creat de memphis, 20 Martie 2010, 16:53:33

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

incognito

1.- Markarul fiziologic cautat la copii (care poseda capacitati deosebite) este situat undeva pe partea dreapta a corpului...

2.- Stana conform normelor UE  :-D(se pare ca aici sa nascut paranormalul in Romania) ??...stie cineva mai multe. Daca vreti adevar si sa verificati nu aveti decat sa sariti gardul, bineinteles daca apucati. :evil:
45°28'12
26°25'50

tractorbeam

Asta daca ....reusiti sa va apropiati de gard inainte sa apara o Dacie papuc cu 4 baieti care o sa va ia la rost despre motivul aflarii dvs. acolo in zona.
Daca sariti primul gard nu uitati sa-l sariti si pe al doilea, nu de alta dar e pacat sa deranjati brazda nisipoasa proaspata care arata daca cineva a calcat / pus talpa  piciorului acolo.
Sa nu uit, seful echipei de securitate, in cazul in care mergeti sa urcati pe coltii Tainitei , il puteti reintalni sub forma de cioban (numa' forma nu si fondul ce credeati voi?  :evil:) in poiana superioara, va asteapta ca sa se asigure ca acolo mergeti si nu in alta parte, semn ca nu prea au personal si joaca fiecare cate 2-3 roluri. Ce sa-i faci cu criza asta probabil ca s-a apelat si la ei la reduceri de schema.
Nu vorbesc din auzite - chiar am fost acolo.
In alta ordine de idei, daca o iei pe drumul=poteca dintr-o anumita vale care se deschide la stanga fata de drumul forestier hansaru - si nu ma refer aici la drumul 203K care se deschide oleaca mai jos,  si reusesti sa treci de cateva hartoape nasoale parca inadins puse acolo, se deschide o vale larga si care are mai multe niveluri - eu am facut acest traseu noaptea, e drept cu caravana 4x4 pregatite extrem, si senzatia este fantastica. Nu mergeti acolo daca ... nu sunteti fizic bine pregatiti, nu aveti idee de orientare in teren - te poti pierde usor, eventual puteti avea in spate sa lumineze calea un 4x4, eu asa am mers si o portiune am parcurs-o in pas alegator.

Xanadron

Oficial, locatia de pe DJ 203K expusa de colegul incognito e un depozit de explozibili al unei intreprinderi de lucrari hidrotehnice cu treburi in zona Tainitza/albia Basca, care-i pazit in ture, de catre localnici platiti cu salariul minim - spun asta din surse 100% directe. Chestie plauzibila, fiindca verificabila pina la un punct.

In (multe) alte locuri din zona Tainitza-Nucu etc. cred deci ca trebuie cautate "anomalii" - operatiune care, asa cum sublinia si tractorbeam, ar necesita insa mult timp (liber, evident :-D), conditie fizica perfecta plus bani/echipare serioasa.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

incognito

Daca tot vorbim despre ,,Zeita fara chip" am gasit  :roll:aici prima poveste.Asa poate ca se vor implica  si cei care pandesc din tufis...
http://www.fileshare.ro/43440402390.1

abyss

Citat din: incognito din  06 Noiembrie 2011, 19:14:21
Metopa, copil, Adamclisi.

Credeam ca au murit misterele. In aceasta era in care totul e posibil si despre care unii afirma ca s-au realizat toate inclusiv faptul ca nici o conversatie nu mai e privata in nici un loc de pe glob si in special faptul ca urmatoarele stiinte vor tine de constiinta si aplicatiile ei practice, iata deci ca anumite persoane au avut o atitudine vizionara si de frontiera incercand sa realizeze fapte de pionierat in "lungul drum de intoarcere" catre ancestori. Sau poate ca nu si au avut intentii urate...mai stii?
Voi citi si eu cartea recomandata mai sus desi inca nu-mi e clar ce anume se cauta si de catre cine. Dar pot afirma precaut ca pana in prezent observ ca se cauta cu ardoare pornind de la metopa un anumit copil o anumita "cheie" energetica ca sa deschida ...ce?

Poate bat campii, fapt pe care-l regret sincer insa cineva ar trebui sa sintetizeze nitel povestea de aici, cineva cumva avizat. Cel mai indicat ar fi domnul Profesor Rudan, sau colegii care sunt "pe teme". Ma indoiesc insa ca o veti face deoarece pana acum vad doar tatonari si ochi fosforescenti prin "tufisuri" :)

Citat din: incognito din  28 Decembrie 2011, 15:01:50
3.- Ca sa storci informatii de la copii nu  era necesar tot acest circ cu ,,explorarii si expeditii" .Copii erau selectati .(se cauta un marker specific)
Sunteti amabil sa dezvaluiti in ce consta markerul specific?


Rayden

hmm.... am un deja-vu pe tema asta..a cuiva cu o cheie energetica..
astept si alte informatii de la cei care par ca stiu mai multe..pana sa zic si yo deja-vu-ul :mrgreen:

incognito




Hups am gasit intamplator si a 2 poveste din ,,Zeita fara chip"  :roll: si cand o sa am timp ,,cred" ca am sa gasesc si restul...
http://www.fileshare.ro/43494034959.4
Citat din: incognito din  26 Ianuarie 2012, 12:11:06
Daca tot vorbim despre ,,Zeita fara chip" am gasit  :roll:aici prima poveste.Asa poate ca se vor implica  si cei care pandesc din tufis...
http://www.fileshare.ro/43440402390.1
Chestia asta cu markarul sa fiu sincer nu prea doresc sa o detailiez.

abyss

#442
Citat din: incognito din  26 Ianuarie 2012, 20:30:51
Hups am gasit intamplator si a 2 poveste din ,,Zeita fara chip"  :roll: si cand o sa am timp ,,cred" ca am sa gasesc si restul...
http://www.fileshare.ro/43494034959.4.
Am comandat cartea. E mai bine sa o strangi in degete... :)

Citat din: incognito din  26 Ianuarie 2012, 20:30:51
Chestia asta cu markarul sa fiu sincer nu prea doresc sa o detailiez.
Acum eu am un deja-vu :)
Deci avem de-a face cu tot felul de tatonari si scheme, desigur.
Din aceasta cauza nu va fi gasit niciodata "copilul", as fi de parere.
O sa revin cu tatonari si scheme dupa ce voi citi cartulia magica.



incognito

Amu,
Discutii despre ,,metopa" au fost, despre cartea propusa (si descoperita) de Tractorbeam sa discutat, ce este sau nu prin Buzau sa discutat,
acum avem okazia sa interconectam (povesti,carti,actiuni) si sa ne lamurim  ;
1.- Istoriile auzite despre zona Buzaului se confirma intr-un fel sau altul.
2.- Activitatea d-lui Rudan in zona este confirmata .
3.- Cartea ,,Zeita fara chip" confirma(parerea mea personala) ,,profilul" si activitatea d-lui Rudan.
4.- Ce vrem sa stim:
     - Ce sa intamplat acolo?
     - Ce se afla acum acolo ?

a) 
In alta ordine de ideii ,,metopa" este de aici si NU este nici o cheie energetica ori bla ,bla este o bucata de credinta si atat.Ne permitem sa fabulam atata timp cat nu integram ,,metopa intr-un ansamblu care sa ne explice rolul ei.In schimb vechimea si mesajul ei ne poate ajuta sa intelegem filozofia si chiar bazele credintei strabunilor nostri... metopa a fost creata pentru efect vizual (parte din ,,filozofie?,,religie?,,poveste?,,) si are mesaje clare simple.
Daca gresesc ,,mea culpa"...spuneti ...daca nu vorbiti.....

   

abyss

Bla bla, pana intru in posesia cartii (ce pare o poveste pentru "copii" ;) )mai adaug ca nu am spus ca metopa e o cheie energetica. Ci doar ca un copil poate fi o cheie energetica in stare sa deschida raspunsul, sau o "atitudine", o stare mentala asemanatoare cu cea a unui copil in care energiile masculin-feminin se afla in echilibru poate fi considerata o cheie catre un raspuns de ordin spiritual. (fabulez, stiu, insa vorbim vorbe)

Sunt de parere ca pana acum ce s-a discutat a fost doar ce se stie despre domnul Rudan si preocuparile sale, asta in conditiile in care domnia sa a stabilit cadrul general al motivului ce sta la baza intregii intrigi prin faptul ca a lasat doar anumite informatii sa circule prin "agora". De aceea cred ca doar dansul poate face lumina in mod public daca asta intentioneaza, ceea ce nu cred deocamdata sau macar pana ce nu-si va finaliza cercetarile.

Ceilalti care au auzit de legendele domnului Rudan au bantuit zona ca simpli oameni manati de curioso modo si nu au gasit nimic. Sau au gasit si tac.

Din punctul meu de vedere a interconecta povesti,carti,actiuni in acest caz este o tentativa cu final nebulos. Cui bono? Care carti, ce povesti si ale cui actiuni? Toate converg catre domnul Profesor Rudan.
,,filozofie?,,religie?,,poveste?,, - Ma tem ca fara coordonarea cuiva initiat in domeniile de frontiera tot demersul nostru (daca exista un "noi") va avea ca finalitate un maret nul deoarece medicamentul unuia poate fi veninul altuia.
O echipa de s-ar forma, va trebui in acceptiunea mea sa fie ajustata energetic, constiintele tuturor sa fie aduse la unison pe frecvente cat mai inalte. Cred ca acei copii din echipele domnului Profesor alcatuiau un "dispozitiv", o unealta sa zicem, deoarece e stiut ca puterea unuia creste exponential atunci cand mai multi asemeni lui i se alatura si-si folosesc singularitatile la unison.

intrebare:

Cu ce ar ajuta sa stim:
- Ce sa intamplat acolo?
- Ce se afla acum acolo ?

tractorbeam

Citat din: @biss din  27 Ianuarie 2012, 17:32:23
...O echipa de s-ar forma, va trebui in acceptiunea mea sa fie ajustata energetic, constiintele tuturor sa fie aduse la unison pe frecvente cat mai inalte. Cred ca acei copii din echipele domnului Profesor alcatuiau un "dispozitiv", o unealta sa zicem, deoarece e stiut ca puterea unuia creste exponential atunci cand mai multi asemeni lui i se alatura si-si folosesc singularitatile la unison....

Aici ai dreptate, acei copii formau o echipa energetic in armonie si reprezentau o unealta de care se folosea numitul domn. Este posibil ca acei copii nici sa nu inteleaga la ce foloseau. Puteau fi dusi(sedusi) de nas usor, cu tot felul de povesti. Daca poti forma, impreuna cu altii, un dispozitiv rezonant nu inseamna neaparat ca esti si destept si te prinzi cand esti folosit/uzat fara acordul tau. 
Nu cred ca acelor copii li se spunea devarul nici pe departe. Cred ca li se servea o legenda.
Mai degraba portalul activat facilita traficul unor obiecte mai putin terestre.

In alta ordine de idei link-ul dat este infectat cu un virus troian si as recomanda sa nu accesati fileshare sa nu regretati mai tarziu.

incognito

#446
Ca sa nu aveti probleme cu tentativa mea de a va infecta calculatoarele atasez aici primele 2 povestiri in PDF . :evil: dar voi continua  :-D :-D :-D

Siberia

#447
Eu incerc sa inteleg ce cautati sau ce vreti sa dovediti cu aceasta carte.
Nu stiu de ce se situeaza Tara Luanei in Buzau; dupa parerea mea ar trebui sa existe mai multe locuri cu aceasta denumire de Lu-Anu sau Lu-An(u)a (s-ar parea ca mai exista un taram al Luanei si prin zona Transilvaniei, poate chiar undeva pe langa  - sau cu legatura catre Tartaria) - poate chiar si tinuturi cu denumirea Alu(A)nu.

Am citit cele doua povestiri.
Prima vorbeste despre o legenda (care legenda este chiar un crampei din istoria "nedescoperita inca" a Pamantului), iar a doua este o povestire "simbolistica": nu exista un diamant de cautat pe coclauri ci fiecare trebuie sa-si descopere diamantul lui (cel putin asta am inteles eu).
Nu inteleg de ce se cauta un copil... pentru mine n-are logica si m-as bucura nespus daca cineva ar incerca sa-mi explice si mie ce se cauta defapt :-D

Ma intreb: vreti sa ajungeti din tara Lu(i)An(u) la BabaDuga s-o cautati pe Baba DugKi(a) si s-o eliberati din diamant ?
(daca da, luati-va niste lopeti mari fiindca si Anu si DugKi(a) aveau o statura cam "inalta" :-D )
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

k2pro

Citat din: Ronin din  28 Mai 2010, 18:35:29
Cred ca o alta varianta a identitatii acestui "zeu" al adancurilor este cea biblica: DRACII !

Asta-i contrar a ceea ce cred practicantii de yoga. Ei cred ca "printul shambalei" este divin. Eu cred ca nu. Din contra, este malefic, adica demonic.

Nu stiu ce sa cred legat de acele focare geo-patogene... Adica acolo s-ar manifesta mai puternic "zeii adancurilor" ?!
Locurile astea ar fi un fel de "resedinte principale" ale dracilor..., de unde si intensitatea focarului.

Cine iti poate garanta ca identitatea celor care te ajuta (VR spune ca ai o comunicare cu ceva-cineva) nu este una si aceiasi cu identitatea celor din "focarele patogene"...?

Adica o joaca a "zeilor" draci cu noi si mintile noastre.
Ce spuneti ?
De acord cu cele spuse de tine in cazul yoga.

Mai mult decat atat, am mai intalnit aceasta teorie intr-o carte (Marii initiati ai Indiei si parintele Paisie - se leaga de mai multe tehnici moderne inclusiv yoga, mind control, hipnoza, calatorii astrale). Intr-una din "experimentele" facute de autor, precizeaza ca s-a lasat dus in calatorii astrale de acel "cineva" care mai tarziu s-a adeverit a fi demonic.

Legat de hipnoza, cineva a punctat bine mai sus, faptul ca subconstientul ramane deschis si vulnerabil diferitelor entitati malefice, sufletul pierzandu-si libertatea proprie de exprimare

Hipnoza si calatoriile astrale, imi par lupi in haine de oaie. Nu sunt sigur insa VR de ce parte e  - desi daca e adevarat ca are sortulet, de gradul 32 atunci balanta tinde spre minus...

La un moment dat, in acel interviu de pe nationalTV, VR mentioneaza in treacat de experimentul Philadelphia la care reporterul imediat ii raspunde pe o tonalitate de science fiction (ca si cum ar lua in deradere intentionat, sa scape repede de subiect). Imi pare ca VR stie mai multe despre Philadelphia si Montauk...care au fost experimente de importanta majora pt toti UFO-istii



Ronin

Cursuri 2012

Societatea NEXUS și Jurnal paranormal organizează în curând

1. Curs practic intensiv de protecție și autoapărare extrasenzorială - modulele I și II.
     Conferențiar/instructor: Vasile Rudan

2. Curs practic intensiv de detecție și teledetecție extrasenzorială cu aplicații civile
     Conferențiar/instructor: Vasile Rudan

Dacă ești interesat să participi la aceste cursuri, completează formularul de mai jos. Te vom contacta imediat ce va începe perioada de înscriere și vei primi toate informațiile necesare.

http://rudan.ro/content/cursuri-2012
http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.