Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

UFO personal de 100.ooo de $

Creat de ryn, 20 Noiembrie 2010, 10:01:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

ryn

Postez aceasta stire aici desi aparatul este vechi ca si concept si destul de cunoscut de veteranii in cercetare ufologica, numai pentru a putea fi folosit ca argument sau contrargument in analiza unor imagini statice sau in miscare. Si cred ca pe viitor am sa plasez pe forum niste subiecte inchise care sa contina astfel de exemple

http://www.msnbc.msn.com/id/40274793/ns/technology_and_science-innovation/?GT1=43001

Astfel utilizatorii, in loc sa pluteasca in necunoscut, sper sa apeleze la aceste exemplare in argumentarea teoretica. Cine are bani poate sa o faca si practic :)

Xanadron

#1
Interesant conceptul (il stiam de multisor, din faza de prototip), dar tot cam in stadiul ala a cam ramas, din pacate  :-P - numitul jetpack pare total incontrolabil in cele citeva filmuletze ale prezentarilor "oficiale", in care un nene pilot balagane :-D haotic la citeva palme de sol, tinut intr-o pozitie doar relativ stabila de doi altii, agatati cu disperare de scheletul aparatului.

Parerea mea e ca oricum niciodata - dar niciodata - astfel de echipamente individuale cu care oricine poate decola si ateriza unde, cind si cum vrea el nu vor fi "legalizate" pentru oricine, cit timp controlul traficantilor/dealerilor de prafuri/arme/carne vie etc nu-i deloc eficient.
Nu mai intru acum in tema motivelor pentru care de multe ori "cineva de sus" nu vrea sa fie eficient...  asta fiind o cu totul alta poveste. :roll:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/