Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Iranul va fi atacat de Israel in 2012

Creat de tractorbeam, 27 Ianuarie 2012, 23:29:55

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

tractorbeam

In orice caz, daca Israelul nu ataca Iranul in cursul acestui an, e posbil ca sa se fi resemnat cu amenintarea unui Iran nuclear si sa spere ca aia nu vor folosi bomba niciodata de frica ca si israelul poate riposta cu aceasi moneda dar insutit deoarece daca Iranul pune cap la cap 4 proiectile nucleare - cu fisiune, Israelul poate sa-i bombardeze cu bombe cu hidrogen sau cu fuziune nucleara care pot aduce pagube mult mai mari decat cele ale simplei fisiuni.

romulus

CitatIn orice caz, daca Israelul nu ataca Iranul in cursul acestui an, e posbil ca sa se fi resemnat c
Ori,  ar fi tot asa de posibil, sa puna pe sluga lui, recte SUA, sa atace in locul lui ! :-D  Cum au mai facut de altfel in "n" cazuri anterioare cand si-a folosit foarte eficient " sluga" in diverse daraveri de pe mapamond!
Am zis!
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

tractorbeam

Citat din: romulus din  02 Februarie 2012, 13:35:07
Ori,  ar fi tot asa de posibil, sa puna pe sluga lui, recte SUA, sa atace in locul lui ....

Mai ales ca nu au se pare "ordnance-ul" care trebuie. Se pare ca distrugerea unui site subteran intarit cum este Fordow necesita niste pe langa niste bunker-buster modificate si posibilitatea de ingress si egress fara sa te simta aia. Locul fiind intens pazit cu mijloace Anti-Aeriene.


liviu86

Eu nu am inteles si nici nu o sa inteleg vreodata, de ce acesti oameni vor inca un razboi?
Au atatea exemple in istorie ca razboiul nu aduce nimic bun, doar suferinta si durere.
In loc sa produca atatea arme de razboi si fel si fel de chestii, nu mai bine acei bani ar fi investiti in cercetare?
Lumea se confrunta cu atatea probleme, criza care a fost creata, foametea care ne bate la usa (vezi popoarele africane)...
Unde se vor opri?
Eu personal ii urasc din suflet si sper sa aiba parte de ce este mai rau.
Sunt atatea zeci de popoare care traisc in liniste si nu au treaba cu nimeni, americani astia ce vor?
Imi este tot mai greu sa inteleg, de aceea eu sper si chiar imi doresc, ca in 2012 sa te termine totul. In diferent cum...

Ganditorul

Mamaaaa... ce imaginatie aveti. Bombe nucleare, cu hidrogen, cu neutrogen si alte chestii extrem de distructive - cand de fapt e vb doar de un motiv plauzibil de a lua pe gratis petrolul (si resusrsele) din subsolul zonei, pt a iesi unii din criza si a se lauda cu "eficienta lor economica". Si apoi ... cui naiba i-ar mai trebui petrol radioactiv ??
Asta nu exclude si posibilitatea nebunilor care au butoane atomice la indemana - dar asta e ultima optiune - aia finala - din care nu mai scapa nimeni viu, pe planeta.
Eu cred ca in fata lumii actuale stau 2 optiuni :
-  ne dezvoltam prin stiinta, creatie si munca, asa cum fac o parte din europeni, chinezii japonezii si altii ca ei (tot mai multi si tot mai doritori de pace...) sau
-  dam cu "bombardeaua" prin fostele colonii si luam cu japca resursele necesare unei economii consumatoriste


liviu86

Am sa postez cateva scrisori care au fost trimise de pe campul de lupta persoanelor iubite. Cata suferinta si durere... Acei ce pornesc razboaie, ar trebui sa fie pusi sa citeasca macar 3-4 din ele. Dupa toate astea, ar mai vrea asa ceva?

"Draga mea mamă, Mă aflu pe patul de spital, într-un loc unde moarte ne pândeşte pe fiecare. Ştiu că am promis că voi fi mereu alături de tine, însă acum sunt mai aproape de moarte ca niciodată. Un singur lucru mă macină, acum: că dispariţia mea îţi va provoca o durere imensă. Mă rog acum, pe patul de moarte ca gândurile mele bune să vegheze mereu asupra ta şi să ştii mereu că te-am iubit enorm", Eric Lubbock, vârsta 24. A murit la Ypres în 1917.

"Dragii mei părinţi, Vă scriu în ajunul primei mele intervenţii militare de proporţii. Mâine batalionul meu va lupta în cel mai mare atac pe care armata britanică l-a făcut până în prezent. Dacă va fi sortit să mor pe câmpul de luptă, vreau să ştiţi că nu am alte regrete în afară de faptul că nu v-am mai îmbrăţişat pentru ultima dată. Este o onoare pentru mine să lupt pentru ţara mea. Mă rog să am curaj şi să fiu un exemplu pentru plutonul meu", Locotenentul Eric Heaton,  20 de ani. A murit la Somme, 1916

"Dacă citiţi aceste rânduri, trebuie să ştiţi că nu mai sunt în viaţă. Oricât de grea este această veste, este mai bine să ştiţi că nu mai trăiesc, decât tortura unor luni întregi de incertitudine. Vreau să ştiţi un singur lucru: aţi fost un real sprijin pentru mine pe parcursul acestui război îngrozitor. Chiar dacă atunci când eram împreună îmi era greu să îmi exprim sentimentele faţă de voi, războiul m-a dezbrăcat de barierele care îmi opreau sentimentele. Vă iubesc, dragii mei părinţi", Pilotul Michael Andrew Scott, 24 de ani. A murit deasupra Canalului Englez, în 1941.

"Îmi pare rău că ai fost nevoită să treci prin acest chin, iubita mea. Am ajuns şi aici. Îşi voi spune câteva ultime cuvinte. Te iubesc mult şi vreau ca tu să îţi refaci viaţa, după ce eu nu voi mai fi. Să te căsătoreşti, să faci copii, să fii fericită. Eu mereu voi veghea asupra ta! Să nu uiţi să joci la loto numerele mele norocoase. Le-am zis părinţilor mei să îţi dea nişte bani din contul meu, pentru ca să te descurci mai uşor! Te iubesc şi te voi iubi mereu", 'Tony' Downes, în vârstă de 20 de ani. A murit în Afghanistan, 2007.

SURSA: Antena 3

Trage-ti voi concluzi! Oare mai avem noi nevoie de inca un razboi?

romulus

CitatAcei ce pornesc razboaie, ar trebui sa fie pusi sa citeasca macar 3-4 din ele. Dupa toate astea, ar mai vrea asa ceva?
Afla ca pe aceia care finanteaza razboaiele ii doare exact la 2 km in spatele nadragilor de  sclavii care-si dau duhul acolo, cica pentru " patrie" . Pentru patrie my a...., ca sa folosesc un englezism, oarecum la moda  :-D!
CitatOare mai avem noi nevoie de inca un razboi?
Noi? Care noi ?
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

Vlad6

Liviu86,interesele conducatorilor nostrii sociopati,sunt mereu mai importante decat interesele societatii (din pacate).


StarDust

Citat din: Vlad6 din  02 Februarie 2012, 22:10:35
Liviu86,interesele conducatorilor nostrii sociopati,sunt mereu mai importante decat interesele societatii (din pacate).



Asa-i, asa a fost si inaintea declansarii WW2 cand toata lumea considera ca declansarea unui razboi mondial e o absurditate. Toti s-au inselat amarnic atunci.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Ganditorul

#24
Atunci poate ca a venit vremea sa se insele amarnic si cei care doresc razboiul !
Daca tot ne fac sa iesim in strada tipand ca "o ducem rau ... si vrem s-o ducem si mai rau" macar sa folosim sloganul care trebuie :

" Make LOVE, not WAR "

aducandu-ne aminte de miscarea pentru pace din anii '60. Nici atunci nu a fost usor, si atunci probabil ca ne-a fost greu - dar am agasit puterea sa strigam alaturi de John Lennon :

"Ghive Peace a Chance"


John Lennon- Give Peace A Chance

Arhanghelul

#25
Pace ,pace... dar ne inarmam ... bine cu viteza foarte mica Romania ...

Comentariu preluat  din link-ul de mai jos ... "Se vor scoate la licitatie construirea adaposturilor antiatomice la Deveselu si imprejurimi pana la Dabuleni." ... atentie la pepeni explozivi (chinezesti) ...  :-D :-D :-D

http://www.jurnalul.ro/externe/deveselu-in-gatul-moscovei-constantin-rauta-proiectant-al-sistemului-antibalistic-scutul-protejeaza-europa-de-santajul-rusesc-600478.htm

http://www.politicienii.ro/2011/09/14/baconschi-a-semnat-ce-ne-aduce-asta/

versus

http://military.tomsk.ru/blog/topic-610.html





Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Ganditorul

#26
Mamaaa, ce pepeni mari o sa iasa in "regatul Dabuleni" dupa ce or sa cada la sol resturile radioactive ... Cred ca pana la urma asta nu este o actiune militara - ci o activitate agricola benefica, care va face sa creasca "cireasa cat bostanul" pe pamanturile Olteniei. Ar trebui sa multumim si sa aprobam micile rugaminti venite de peste ocean ... pana la urma ne vor doar binele, iar "contele de Dabuleni" stie el ce face cand promite ceva...  :evil:

abyss

Citat din: Ganditorul din  04 Februarie 2012, 16:46:07
Mamaaa, ce pepeni mari o sa iasa in "regatul Dabuleni" dupa ce or sa cada la sol resturile radioactive ... Cred ca pana la urma asta nu este o actiune militara - ci o activitate agricola benefica, care va face sa creasca "cireasa cat bostanul" pe pamanturile Olteniei. Ar trebui sa multumim si sa aprobam micile rugaminti venite de peste ocean ... pana la urma ne vor doar binele, iar "contele de Dabuleni" stie el ce face cand promite ceva...  :evil:
Acolo pe romanica scrie ...din 2015! Mai asteptam pepenoaicele sa creasca :)

kandaon

Eu zic sa nu cadem in extreme "senzationaliste". Mai ales ca

1- Iranul inca nu are o bomba nucleara
2- daca si cand o va produce, trebuie testata si trebuie facuta suficient de mica sa intre intr-o racheta. Din cate am inteles coreenii (de nord) care au deja arma nucleara, nu au inca o incarcatura suficient de mica pentru a fi adaptata pe o racheta.
3- daca Iranul va produce pana la urma incarcaturi de lupta adaptate la a fi lansate cu rachetele alea de le au ei, vor fi oricum putine (astea nu le construiesti cat ai bate din palma), iar tinta principala va fi evident Israelul, dar cel mai probabil vor avea rol de "bau-bau", adica nu ne mai bagati bete in roate si nu ne mai amenintati, ca uite ce avem si noi.
4-iranienii nu sunt totusi atat de tampiti pe cat ii portretizeaza unii sau altii. Daca sovieticii in timpul razboiului rece nu au facut uz de arma nucleara de frica raspunsului american, si aveau ditamai arsenalul si posibilitatea de a lovi SUA chiar rau de tot, e greu de crezut ca iranienii o vor face, avand cateva rachete doar, si riscand o anihilare totala fara a face mare branza contra adversarilor

Ganditorul

Asta e treaba lor - adica sa vada daca au sau nu tampitii necesari si suficienti ca sa apese pe buton.
Treaba noastra e sa ne tinem cat mai departe de participarea directa in acest conflict alimentat, mai mult sau mai putin dibaci, de Zeii Razboiului.