Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Alte observatii OZN

Creat de andrei, 22 Noiembrie 2011, 01:53:29

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Ganditorul

Tayca, sigur era 61 si nu 71 ?
Pentru ca prin 71 toti ai mei, de la tara, (undeva mai jos de Deva, spre Dunare) erau apucati de o frenezie a studierii cerului. Imi aduc aminte ca se statea pana noaptea tarziu, se vb numai de OZN si ... cine avea un binoclu era vedeta satului. In mod cert cineva din sat vazuse ceva (sau zvonul celor vazute la Deva ajunsese si la noi...) dar cu siguranta aproape toata suflrea satului a fost vreo 2 saptamani distribuita la portile celor 2 -3 familii care aveau binoclu.

Aliosa

Citat din: alx din  22 Noiembrie 2011, 20:29:37
Vrei sa descrii mai in detaliu observatiile?
Primul, observat noaptea, ora 11:15, vara prin 1999 in timpul stagiului militar in timpul garzii, forma cilindrica , lung de 15-20 metri, metalic cred (culoare arginitie vazuta in lumina lunii) cu 2 "faruri"(lumina alba) in capete. Initial am vzt 2 lumini una slaba una puternica miscandu-se pe cer de la vest spre est . Cand a ajuns in dreptul meu mi-am dat seama ca este un singur "obect" :) . Inaltimea era intre 150 si 200 metri, scoatea un zgomot gen bazaila produsa de transformatoarele de inalta tensiune, initial am crezut ca e dirijabil (se misca foarte lent) . Am alertat corpu' de garda, s-au holbat si ei si atat.
A doua zi a aparut intr-un ziar de pe litoral(din auzite, personal nu am citit ziraul) , fiind vazut de turisti probabil. Eu l-am vazut in zona Basarabi(Murfatlar) .

Cel de-al 2-lea l-am observat daca se poate spune asa , in zona Lujerului Militari Bucuresti.
Pe strada intre blocuri la 1m - 1,5m deasupra solului . Ma aflam la 10 metri distanta pe o strada care se intersecteaza(intersectie in forma de T) cu strada pe care a trecut obectu, cu un prieten la barfa pe gardul din fata scarii, ora 18:00, tot vara, anul nu-l mai stiu cu siguranta 2004-2005. Am vazut o sfera(1m diametru) rosie (lumina, nu pot spune ca era ceva material) care a trecut foarte rapid, nici un sunet nimic . Prima impresie a fost ca nu vad bine, prietenul a tacut malc ca si mine de altfel, dupa 2 secunde in coltul strazii au inceput sa urle niste "tantiuri"(doamne) care stateau la barfa la o samanta "Aoleu,ce a foat aia maica?" speriate ca de dracu'(tantiurile au fost foarte aproape). Pana am ajuns la colt pauza .


Tayka

Citat din: Ganditorul din  23 Noiembrie 2011, 09:10:35
Tayca, sigur era 61 si nu 71 ?
Da sigur nu era 71 ci mai degrabă 60 pentru că mai reţin că nu prea aveam timp să mă uit pe sus deoarece mă grăbeam la lic.seral,unde reţin că am auzit şi dela colegi că la scurt timp formaţia de ,,farfurii'' s-ar fi pus în mişcare dispărând în sus.Dar e posibil cum zici ca şi prin 71 să fi existat apariţii.Acum regret că nu am chiulit atunci aşteptând să văd şi eu o repornire despre care spun observatorii că ar fii foarte spectaculoasă,căci dacă ET am mai văzut,în schimb OZN-uri aceia a fost unica ocazie. :rocket: :ufo: :rocket: :ufo: :rocket:
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

Ganditorul

Citat...căci dacă ET am mai văzut...

Oauu... Dar ce "prieteni suspusi" ai. Vreo rapire sau ceva semne/umflaturi/implanturi nu ai pe corp ? Evident, nu trebuie sa raspunzi.... :ufo:

Aliosa

BTW, stie cineva ceva de un OZN de prin anii 80 deasupra Casei Presei Libere pe atunci Scanteii ? stiu ca s-a scris si in "Magazin" si pe vremea aia stiri de genu' nu prea ieseu in presa.

Tayka

#20
Citat din: Ganditorul din  23 Noiembrie 2011, 14:22:24
Oauu... Dar ce "prieteni suspusi" ai. Vreo rapire sau ceva semne/umflaturi/implanturi nu ai pe corp ? Evident, nu trebuie sa raspunzi.... :ufo:
Din fericire ET văzuţi de mine nu erau din cei care se ocupau cu răpiri,schingiuiri,etc.ci chiar erau băieţi de treabă.Întâmplările le-am mai relatat cândva pe forum aşa că voi fi foarte scurt.
În timpul stagiului militar într-o aplicaţie în zona Bacăului o grupă de militari ne-am rătăcit prin păduri,şi am fost contactaţi de către o fiinţă de formă umană dar mult mai scundă,care ne-a scos la drum după care a dispărut.Eram convinşi că era un copil din zonă până am văzut cum se căţăra sau mai degrabă plana pe versantul unei râpe.Fiind seara târziu nu i-am distins faţa,şi s-a făcut înţeles doar prin semne să-l urmăm.Nu a scos nici un sunet.Întâmplarea a fost raportată şi consemnată la u.m din Focşani. :-(
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

Xanadron

#21
Citat din: Tayka din  23 Noiembrie 2011, 17:02:14
Din fericire ET văzuţi de mine nu erau din cei care se ocupau cu răpiri,schingiuiri,etc.ci chiar erau băieţi de treabă.Întâmplările le-am mai relatat cândva pe forum aşa că voi fi foarte scurt.
În timpul stagiului militar într-o aplicaţie în zona Bacăului o grupă de militari ne-am rătăcit prin păduri,şi am fost contactaţi de către o fiinţă de formă umană dar mult mai scundă,care ne-a scos la drum după care a dispărut.Eram convinşi că era un copil din zonă până am văzut cum se căţăra sau mai degrabă plana pe versantul unei râpe.Fiind seara târziu nu i-am distins faţa,şi s-a făcut înţeles doar prin semne să-l urmăm. Nu a scos nici un sunet. Întâmplarea a fost raportată şi consemnată la u.m. din Focşani. :-(

E.T.-ul "planor" cred ca era si calator in timp si stia ca fara tine, draga Tayka, RUFON-ul ar fi / va fi fost mai plictisitor. :rainbow:
Vezi insa ca mai intra online cind si cind - el a adus-o de fapt p-aici si pe Dida, ca sa ne testeze reactiile. :lol:

Ontopic acum - si eu avusei citeva intilniri... relativ apropiate, :ufo: deja povestite p-aici ca si a ta.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

#22
Anul trecut in octombrie- inceput de noiembrie pe drumul spre Bucuresti conducand pe DN1, am vazut una bucata obiect zburator. A coborat relativ repede drept in jos, contrastand cu avioanele si elicopterele ce zburau stanga dreapta, intrucat acesta prezenta 3 lumini cumva oranj dispuse in triunghi si fara lumini stroboscopice. In fata drumul intra in padurea Ciolpani. Obiectul a coborat la o altitudine de pana in aprox 200 metri, dupa care a traversat DN1 spre stanga fix pe deasupra mea, cu o viteza foarte mica de ... aprox 30 km/h. In acest timp am redus viteza masinii de la 80 la 50 de km/h si m-am uitat in stanga.  Cele 3 lumini dintre care acum doar 2 se vedeau clar pe deasupra copacilor mergeau in paralel cu mine. Dupa aproximativ 200 metri am tras pe dreapta intr-un refugiu mic si am privit iar afara. Luminile au pulsat usor si din galbui oranj au devenit alb albastrui de genul celor cu xenon. Am coborat geamul si nu facea absolut nici un zgomot mentinandu-se la punct fix. Distanta dintre cele 2 lumini ale bazei "triunghiului" ce se afla catre mine o aproximez la 30-40 metri in timp ce o sursa de lumina reprezenta un cerc perfect cu diametrul de cativa metri. Dupa cateva zeci de secunde luminile au sporit in intensitate batand usor spre mov, moment in care m-am panicat usor deoarece masini nu mai treceau pe nici un sens dar si din cauza faptului ca eram cu partea dinspre sofer cumva pe carosabil si in general pe acolo se circula in viteza desi e o curba destul de accentuata. Am plecat deci, ruland cu o viteza mica si avand geamul in continuare deschis, obiectul si el a pornit simultan in paralel cu mine fapt care de aceasta data m-a cam panicat, moment in care a inceput sa se deplaseze usor spre stanga dar cumva tot paralel cu mine pana ce l-am pierdut din vedere. Nu stiu ce forma exacta avea, era intunecat, nu reflecta nici o lumina, nu scotea nici un sunet. Era ora 8:20 pm cand in final am privit ceasul. Totul a durat cateva minute. Afacerea asta s-a intamplat la cateva saptamani dupa ce filmasem un "avion" triunghiular ce survola la joasa inaltime casa unde ma aflam in acel moment, eveniment pe care l-am postat deja pe forum.
Sincer sa fiu nu stiu ce a fost, dar nu s-a prea purtat asemeni unui avion ori elicopter conventional.


kefren

  Avion nu putea sa fie,pt ca tu spuneai ca s-a oprit la punct fix,desi americanii au ceva avioane de lupta cu posibilitate de aterizare si decolare pe verticala-JSF Boeing X-32B,V-22sau F35 si noua versiune F35B-elicopter nici atat,banuiesc ca nu il impopotonau ca un pom de Craciun.Deci,parerea mea e  ca ai vazut ceva interesant,faptul ca ai avut impresia ca esti urmarit de el,trebuie sa-ti dea de gandit,s-ar putea ca pe viitor sa fi subiect de experiente pt E.T. :-D :ufo:

Ganditorul

Iata o relatare interesanta. Cred ca eram martor la eveniment dar cu 10-15 km in spate. Nu am dat atata atentie incidentului din cauza traficului si mai ales din acuza elicopterului si/sau avionului care completau formatia. De la distanta parea una perfect normala, trei obiecte luminoase zburau in formatie joasa, dar unul zbura mai ciudat ... desi ceilalti prieteni din masina - care aveau timp sa se uite cu atentie la fenomen - sustineau ca e si un ozn. De la distanta insa lumina pulsatorie portocalie putea fi confundata, iar eu am crezut ca e un elicopter care supravegheaza traficul.
Probabil ca in sfarsit dilema - am vazut atunci un OZN sau nu si-a gasit explicatia. Multam.

uforever

Salut, am vazut O.Z.N.-uri cam de 3 ori in viata mea, totusi mai intai as vrea sa va povestesc ce a vazut un prieten bun de care sunt foarte sigur ca nu minte.Prietenul de care vreau sa va povestesc este in deplinatatea facultatilor mintale, plus ca nu era singur in momentul acela.Treaba sa petrecut in Popesti Leordeni in vara anului 2002, pe aici se obisnuieste ca oamenii sa stea in fata blocului sa barfeasca ce a mai facut primarul, ce masina si-a mai luat vecinul etc.  Omul povesteste ca la un moment dat pe cer apare un obiect triunghiular,  rotunjit in fiecare unghi, de culoare negru mat. In fiecare unghi rotunjit avea cate un spot alb, in centrul obiectului exista un spot de culoare rosie care  la anumite intervale isi schimba culorile.Obiectul nu scotea nici un sunet si plutea pur si simplu in aer fara sa se deplaseze in vreo directie. Am investigat oarecum fenomenul incercand sa vorbesc si cu restul de oameni care au fost acolo, nu am avut noroc decat cu maica-sa. Ei spun ca obiectul avea dimensiunile unui bloc cu 3 etaje si ca a stat pe cer in jur de 7 minute, se putea vedea foarte clar deoarece cerul era foarte senin.Nu se auzea nici un sunet de frecare cu aerul, nu se simtea nici un fel de vibratie, absolut nimic.Dupa aprox. 7 minute fiecare spot al navei(mai putin cel din centru) se aprinde puternic si obiectul dispare ca bliztul unui aparat foto.Povestea este reala si impresionanta, distanta la care cred eu ca a fost vazuta nava este de pana in 100 m, ei povestesc ca "era mare cat un bloc cu 3 etaje si destul de aproape".Disparitia "ca un blitz" implica o viteza uriasa si totusi nici un sunet de frecare cu aerul sau vreo vibratie. Intamplator am  prieteni apropiati care  au avut experiente de tip O.Z.N. cat se poate de reale, culmea la distante foarte mici, intre 70-150m, pe parcurs daca va intereseaza o sa va relatez.
Acum o relatare de la mine.Octombrie 2011, am fost trimis in Timisoara in inspectie sa vad un punct de lucru de pe o platforma enorma.La un moment dat se ia curentul pe toata platforma, neavand nimic de lucru si avand obiceiul sa ma uit pe cer langa vestitul Luceafar la distanta foarte mica apar doua lumini lafel de stralucitoare.Aparitia a fost brusca dupa care au inceput sa straluceasca din ce in ce mai tare fara sa isi schimbe directia vreo secunda.Dupa 3 minute au disparut incet scazand in intesitate lumina.Avion? nu...satelit? nu...elicopter? nu...nici un fel de zgomot.
A doua relatare.Popesti Leordeni 2011, pe cer apar 7 lumini portocali una cate una, marimea lor cam de 5 ori mai mare decat planeta Venus.Au stat pe cer aprox 5 min avand o directie arcoidala si au disparut pe rand fara sa faca zgomot, fara sa simt vreo vibratie.Mai am cateva relatari, pe parcurs o sa mai postez.Stie cineva cazul UFO din Romania cu familia martor la o rapire E.T.  cu tot cu autoturism? nu de altceva dar un amic sustine ca unchisu' e in cauza...ramane de vazut dupa ce investighez putin, atat cat pot si eu...acum nu-s agentul  Mulder...Ciao

uforever

Salut, am omis niste chestiuni oarecum importante in legatura cu O.Z.N.-urile portocalii din Popesti Leordeni:
1. nu sunt singurul care le-a vazut, am avut dupa aceea discutii cu vecinii pe tema asta.
2. vecinii mei la un an de zile au vazut inca 5 exact lafel.
3. un coleg de munca acum 2 luni mi-a povestit ca a vazut  in jur de 20 de astfel de lumini portocalii.
Daca va intereseaza pot sa va dau ceva detalii despre relatarile lor.
Nu vreau sa para ca Popesti Leordeni e un oras invadat de O.Z.N.-uri, dar oamenii de aici povestesc cu lux de amanunte aparitii ciudate pe cer.In acest oras "sportul national" este pescuitul, oameni stau nopti intregi pe balta sub cerul liber, sunt foarte multe persoane care sustin ca au vazut astfel de obiecte.In curand ma intalnesc cu amic care sustine ca a vazut un o.z.n. discoidal undeva la munte.Multi dintre pescari povestesc de lumini care se miscau in zig-zag, altii imi povestesc de farfurii zburatoare cu multe "leduri" pe margine.O sa incerc sa postez aceste lucruri pe rand, in functie de ce raspunsuri primesc.De unele sunt sigur, garantez pentru acei oameni, de altele nu, dar stau de capul lor pana primesc toate raspunsurile.
Nu putem lua de bun orice avion, elicopter sau pasare vad unii.
Ciao!

Xanadron

Citat din: uforever din  08 Ianuarie 2012, 04:08:30
  Omul povesteste ca la un moment dat pe cer apare un obiect triunghiular, rotunjit in fiecare unghi, de culoare negru mat. In fiecare unghi rotunjit avea cate un spot alb, in centrul obiectului exista un spot de culoare rosie care  la anumite intervale isi schimba culorile.Obiectul nu scotea nici un sunet si plutea pur si simplu in aer fara sa se deplaseze in vreo directie. Am investigat oarecum fenomenul incercand sa vorbesc si cu restul de oameni care au fost acolo, nu am avut noroc decat cu maica-sa. Ei spun ca obiectul avea dimensiunile unui bloc cu 3 etaje

Descrierea coincide (zic eu) cu schema de principiu a unui deja "clasic" TR-3B (pseudo-OZN retro-engineered de americani de prin anii '80 se pare, posibil cu sprijin nazist). :ufo:

De remarcat sistemul de propulsie similar probabil Vimanelor indiene - si in mod aproape cert bazat pe principiul vortexurilor produse de plasma mercurica - prin contrarotatie rapida plus aplicare de cimpuri magnetice intense in amestecul numit de fizicienii nazisti XERUM 525.

Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

uforever

Salut Xanadron, ce nu prea inteleg eu despre aceste aparate de zbor este cum rezista pasagerii la asemenea viteza. :rocket:
Despre multe dintre ele se spune ca folosesc magnetismul pamantului, ca ar fi formate din doua discuri ce se invart in sens invers...etc, totusi ai idee cum suporta entitatile din interior asemenea conditii de zbor?  multumesc! :ufo:

bk

#29
CitatThe MFD creates a disruption of the Earth's gravitational field upon the mass within the circular accelerator. The mass of the circular accelerator and all mass within the accelerator, such as the crew capsule, avionics, MFD systems, fuels, crew environmental systems, and the nuclear reactor, are reduced by 89%. This causes the effect of making the vehicle extremely light and able to outperform and outmaneuver any craft yet constructed--except, of course, those UFOs we did not build.

@uforever

ti-am ingrosat in citatul de mai sus cum este posibil sa reziste ocupantii la asemenea aceleratii... Deci in consecinta daca este adevarat ce scriu astia o aceleratie de 40G va fi resimtita de echipaj ca fiind echivalenta cu una de ~4,2G.