Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Einstein avea dreptate! NASA a confirmat teoria relativitãþii

Creat de Tzompa, 06 Mai 2011, 09:15:40

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Tzompa

http://www.descopera.ro/dnews/8231650-einstein-avea-dreptate-nasa-a-confirmat-teoria-relativitatii


  Dupã finalizarea unui experiment ce a durat 52 de ani, NASA a confirmat douã dintre teoriile enunþate de Albert Einstein.

Xanadron

OK Tzompa - insa asta-i doar o stire care, sincer o spun si fara vreo conotatie personala, nu cred sa fi meritat mai mult decit mentionarea ei eventuala pe topicul "STIRI" si nicidecum crearea unui topic nou. :|

Fiindca ramin la opinia ca:

1. Atitea topicuri sortite in final disparitiei in negura uitarii :-D nu fac decit sa "dilueze" mesajele importante si sa ingreuneze navigatia celor interesati pe site.

2. Crearea unui nou topic mi s-ar parea intr-adevarar necesara, motivata si MOTIVANTA pentru autor, dar si pentru ceilalti forumisti doar atunci cind cuprinde si opinii (preferabil detaliate) ale autorului pe tema abordata inca din prima lui postare si nu doar trantirea tam-nesam a unor linkuri, urmata de obicei de "disparitia in ceatza" :lol: a autorului.

3. Implicit, cred ca n-ar fi chiar inutil daca s-ar putea modifica regulamentul forumului in sensul alineatului nr. 2. 8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

elena78

Albert Einstein  a fost ajutat pas cu pas  de catre  profesorul sau Herman Minkowsky, ,el a fost un adevarat geniu. Einstein  a fost sponsorizat de catre   familia Rothschild,de aceea a devenit faimos la nivel planetar!!!!! :wink: