Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Legaturi catre stiri interesante!

Creat de jackie28t, 12 Iulie 2006, 01:12:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

abyss

off-comment...
Am o potaie care-mi "sfintzeste" cu aghiazma mica in fiecare zi masina. Cand ajung la munte la parinti am un sobor de potai care se intrec cat mai vartos sa aghezmuiasca dupa puterea fiecaruia, cu aia mare dar si cu cea mica pe unde se nimereste. Cat despre popi... numai de bine, si cu aia mare cat si cu cea mica...dupa puterea fiecaruia.

Ganditorul

Tot off topic - foloseste cu incredere piperul si scapi de aghezmuiala canina. La aia popeasca nu stiu ce se poate folosi - poate zeama de ciomag de alun data cu frecventa de 50 hz !

fiulploii

Se pare ca la rame moartea este ..albastra . Adica , in momentul mortii se raspandeste in organism o raza albastra.
  Oare la oameni ce culoare are moartea?  :-D

   Bineinteles , stirea vine tot din Anglia, tara tuturor cercetatorilor  :lol: degeaba insa nu am reusit sa gasesc articolul original .
http://incomemagazine.ro/articole/uluitor-culoarea-mortii-este-albastra-afirma-cercetatorii

@angellla29
  Ma tem ca nu ai inteles ca aici nu este un forum social unde sa ne descarcam frustarile - normale- din viata de zi cu zi.
  Sau gandurile cremenale   :lol: - asta e o gluma !  Noi este oameni pasnici .

horia2008

http://www.hotnews.ro/stiri-cultura-15262042-cinci-monede-din-aur-paisprezece-podoabe-dacice-din-argint-readuse-tara.htm

CitatUn lot de cinci monede dacice din aur şi paisprezece podoabe dacice din argint, părţi ale unor tezaure mai mari, recuperate recent din Germania, vor fi readuse, sâmbătă, în ţară, anunţă Muzeul Naţional de Istorie a României. Potrivit unui comunicat al MNIR, cele cinci monede dacice din aur recuperate recent din Germania sunt stateri emişi de regele Koson (cca 44 - 29 a.C.), două dintre acestea aparţinând variantei cu monogramă pe revers, iar celelalte trei fac parte din varianta fără monogramă.
Fragmentul de tezaur de 14 podoabe dacice din argint, databile în secolul I a.C., conţine o brăţară simplă, decorată cu capete stilizate de şerpi, pandantive, cercei şi verigi cu capetele răsucite.
Toate aceste monede şi podoabe dacice, foarte rare, au fost obţinute, în mod ilicit, de către persoane implicate în activităţi ilegale de detecţii şi săpături în zona Sarmizegetusei Regia, fiind ulterior scoase în mod clandestin din România şi puse în vânzare pe piaţa internaţională numismatică din Europa şi SUA.
Readucerea în ţară a celor cinci stateri de aur dacici de tip Koson şi a celor paisprezece podoabe din argint dacice, reprezintă încununarea cu succes a peste doi ani de muncă, la care au participat magistraţi de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, ofiţeri de poliţie, funcţionari din Ministerul Culturii, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Afacerilor Externe, Consulatul General al României la Munchen şi experţi de la MNIR, precum şi omologi de ai lor din Germania.

Sursa: www.hotnews.ro



Nox

Am trăit să o aud și pe asta...

Armata indiană a confundat planetele Venus și Jupiter cu două drone de spionaj chinezești
http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Extern/Stiri/Armata+indiana+a+confundat+planetele+Venus+si+Jupiter+cu+doua+dr

India: Army 'mistook planets for spy drones'
http://www.bbc.co.uk/news/blogs-news-from-elsewhere-23455128
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

fiulploii

Da, insa tot e mai umana faza indiana decat cea in care publicarea unei poze de apus de soare pe Marte a determinat comentarii de genul '' nu stiam ca si planeta Marte are un soare'' . :-D
  Acum, daca ma poate lamuri cineva de unde se degaja metan la topirea ghetarilor ca tot nu am inteles. Si am cautat cate ceva pe tema asta pe net.
http://incomemagazine.ro/articole/topirea-ghetarilor-anunta-o-inevitabila-catastrofa-economica-mondiala

Pe de alta parte insa, au subliniat oamenii de stiinta, eliberarea in decurs de 10 ani a 50 gigatone de metan, acumulat sub in falia Marii Vest-Siberiene, va avea consecinte catastrofale.

In primul rand, metalul este de zeci de ori mai puternic decat gazul cu efect de sera, iar eliberarea lui va grabi procesul de incalzire globala. Ca atare, modificarile climatice pot deveni ireversibile si incontrolabile. In al doilea rand, aceste schimbari vor genera inundatii, tornade si alte dezastre naturale  in 136 de orase portuare.

alx

Citat din: fiulploii din  26 Iulie 2013, 21:38:22
Ca atare, modificarile climatice pot deveni ireversibile si incontrolabile. In al doilea rand, aceste schimbari vor genera inundatii, tornade si alte dezastre naturale  in 136 de orase portuare.
Si uite asa tugulanu' planetar nu-si mai face mari probleme cand aude de cate o inundatie prin zone in care apa de ploaie e...legenda,sau de inzapeziri unde nici bălțatu nu si-ar inchipui ca poate ninge,sau de cate o tornada...convenabila,un cutremur de 6-7 grade pe Richter,etc. Toate e de la incalzirea asta globala,bat-o vina...
  Daca ma gandesc mai bine,stiti voi cat metan degaja in atmosfera o...vaca? Azi-maine,vor fi si astea o amintire...ca polueaza.  Da pe cine intereseaza ca unii...tampiti vor sa exploateze gaze de...sist? ooops...sorry...asta e alta mancare de peste...stricat! Si bancul cu pestele:
   in piata,un...om se duce la vanzatorul de peste,si incepe sa miroasa pestii la...coada.Vanzator,intrigat,il intreaba:Auzi bade,dumneata nu stii ca pestele se impute de la cap?  Ba da,ii raspunde acesta,de asta il si miros la coada,sa vad poate a mai ramas fro bucatica...nestricata!
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

abyss

Referitor la metan si ghetari.
Din ce am retinut pana acum de prin diverse lecturi metanul se degaja din tot felul de chestii moarte care vor intra in putrefactie. Chestiile acelea sunt sub gheata sau in stratul de permafrost.
  in siberia stratul de sub gheata e un melanj de mâl, plante si animale moarte. Ceva straniu, de parca a avut loc o inundatie/viitura sau tsunami cataclismic. Poate totusi am retinut eu gresit insa nu am timp sa mai caut articolele.

panta_rh_ei

Daca protejarea vietii nu este un argument puternic pentru renuntarea la exploatarea gazelor de sist, poate ne salveaza paleontologia.

http://www.9am.ro/stiri/Incredibil/246264/fragmente-osoase-de-mamifere-vechi-de-10-mil-de-ani-descoperite-in-vaslui.html
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

Gabri001


Xanadron

#3175
Ca sa mai agitam calmul plat din ultima vreme, o (pseudo)stire greu sau chiar imposibil de verificat: Marduk a aterizat in Africa! :evil:

http://www.veteranstoday.com/2013/07/05/secret-space-war-iii-marduk-lands-in-africa/

Nu stiu de-o fi sau nu pe bune macar in proportie de 10% o presupunere asa zbanghie (5% egal aterizarea unor nave frigorifice ca sa preia ceva negrisori congelati, :lol: sau 15% vizita vreunui balaurian-adjunct :martiansad:), da-i clar ca prezentza simultana a 3 presedinti americani  prin zona in iunie 2013 - Obama, Clinton si G.W. Bush - inseamna CEVA... 8-)

P.S. In conexiune cu duma asta stranie, nu trebuie poate uitate nici ciudatele orase "la cheie" (inca pustii) ridicate fara motiv aparent de chinezi prin Africa.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Arhanghelul

#3176
Citat din: Gabri001 din  28 Iulie 2013, 16:56:09
Un site cu descoperiri arheologice din Dobrogea:
https://sites.google.com/site/descopeririarheologice2010/constructii-spectaculoase

Posibil sa fie amplansamentul din spatele unui deal/versant ... al unei divizion cu tunuri si infanteria ce apara din transee ... bateria/bateriile de artilerie si depozitele aferente ...

Poti face comparatie cu imaginile de pe Google Maps de la Poligonul Basarabi din Jud. Constanta .

GPS  :     44.155246,28.413132


P.S. Forma santurilor /transeelor ... difera datorita modului in care au fost executate ... alea in unghi drept cu "carca" si cele in unghi mare ( obtuz) cu utilaj mecanizat ...
P.S.2  Tot prin zoom pe harta vei gasi si cercurile  ...  :evil:


Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Arhanghelul

#3177
"Dr Q la 31 iulie, 21:18 a spus:

Cu cat mai scumpa si mai moderna masina cu atat mai usor de ....TELECOMANDAT !
PS: atentie la accidentele unde mor ....MILIONARI ! ... nu intotdeauna e "mama natura" de vina :)))"

http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/atentie-soferi-pericolul-care-planeaza-asupra-automobilelor-184851.html


P.S. Frana de parcare a devenit o comanda electrica(buton langa/sub cotiera sau a treia pedala la cele cu cutie automata/tiptronic /eventual cu padele) ... pedala de acceleratie/combustibil este deja electrica (pilot automat) ... pedala de frana a devenit tot electro-hidraulica (nu mai este servo-hidraulica) ...  sa traiasca "basica" la batrana berlina DacicA ...volanul este pe transmisie electro-hidraulica in loc de coloana de directie sau servo-asistata hidraulic )...
P.S.S. Am ... un prieten cu Hyundai si in timpul mersului ii face figuri senzorul de la coloana de directie ... ii blocheaza volanul sau nu raspunde la comenzi... sau merge greu ca la RABA ...

http://www.hyundaiclub.ro/forum/index.php?showtopic=468&page=102
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

fiulploii


lylyt_ice

Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?