Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Doc. Adevarat sau fals ?

Creat de dorel6, 10 Decembrie 2010, 19:53:30

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

abyss

Am mancat mai sus un "i" de foame...  :lol:

Nox

Dacã 4 useri "sunt cu capul pe umeri" (best-case scenario) și 90% "vin cu bãlãrii" atunci înseamnã cã forumul are 40 de useri. Ceea ce e o propoziție falsã... deoarece http://www.rufon.org/forum/index.php?action=mlist deci asta înseamnã cã ipoteza e falsã. c.c.t.d.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

k3t3lin

@biss, crede-ma pe cuvant ca e departe de mine ideea de a discredita in vreun fel forum-ul sau macar de a-l compara cu gluma aia de site. Dar parca ma roade cand vad ca o adunatura de flacai inca aflati la pubertate comenteaza si fac afirmatii care de care mai jignitoare la adresa membrilor rufon. Dar daca am gresit cumva, sa-mi fie cu iertare si promit sa nu mai deschid subiectul.

StarDust

Citat din: k3t3lin din  11 Decembrie 2010, 15:40:10
Si ca sa nu fiu acuzat ca nu aduc argumente si ca vorbesc doar ca sa ma aflu in treaba, subestimand aportul forumistic al colegilor, va rog sa aruncati o scurta privire pe ceea ce spun altii despre noi, membrii acestui forum:
........

A sterge un subiect din start, fara a analiza putin ceea ce se prezinta de catre un anumit user, doar pe prezumtia (poate gresita a cuiva) ca e o tampenie mi se pare o limitare care intra in contradictie cu statutul acestui forum unde se dezbat idei nu tocmai conventionale. Avand in vedere acest lucru ma indoiesc ca cineva nu isi face treaba aici... Acestea fiind zise eu cred ca acele comentarii prezentate nu se incadreaza din punctul meu de vedere decat la capitolul invidie/barfa si spune anumite lucruri despre calitatea userilor care le-au postat. Asta e doar parerea mea.
Sa revenim deci la subiect! (daca mai e ceva de discutat)
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

romulus

CitatA sterge un subiect din start, fara a analiza putin ceea ce se prezinta de catre un anumit user, doar pe prezumtia (poate gresita a cuiva) ca e o tampenie mi se pare o limitare care intra in contradictie cu statutul acestui forum unde se dezbat idei nu tocmai conventionale. Avand in vedere acest lucru ma indoiesc ca cineva nu isi face treaba aici... Acestea fiind zise eu cred ca acele comentarii prezentate nu se incadreaza din punctul meu de vedere decat la capitolul invidie/barfa
Agree !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

kitzkhan

dar macar o sectiune "Spitalul 9" se poate infiinta , acolo putund fi mutate subiecte de genul acesta, dupa ce au fost un pic mestecate..

StarDust

Exista cosul de gunoi. In functie de atentia acordata unui subiect de catre membrii forumului se poate muta sau nu, acolo.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Xanadron

#22
Si unele topicuri cu punct de pornire aberant (ca asta de pilda :-D) au utilitatea lor, fie si doar prin prisma descifrarii unei statistici implicite a credulitatii... medii a oamenilor, dar si a stereotipurilor lor de gindire.

E oricum dificil de aplicat combinatia de criterii juste care (dupa mine cel putin) nu tin doar de aparenta lipsa de interes a userilor in dezbaterea respectivului continut si ar trebui sa conduca la eventuala inchidere a unui topic doar cind "se bat cimpii" :lol: mult prea evident.

P.S. Acum vad ca cel mai mare procent din postarile mele (peste 7%) au ajuns, impreuna cu topicurile respective, in "cosul de gunoi".
...Sa fie asta oare un semn ca "bat cimpii" fara pic de gratzie?!  :roll: :-D
Ori numai c-am incercat sa aduc pe "calea cea buna" useri cu unele idei interesante, dar si derapaje prea... extreme fie si pentru un forum "conspirationist" - cum era ex-calator-astral??
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

mr

#23
Eu cred in "selectia naturala" - atat timp cat se face in anumite limite. Topicurile pe care e ceva de spus "supravietuiesc" de la sine.
Pe acest forum un tratament aparte il au topicurile ce au din start un "punct de vedere aberant" atat prin interventia prompta a userilor cat si a moderatorilor. Ele nu pot fi evitate, dar pot fi controlate pentru a mentine "stacheta". Altfel, ajungem ca forumul Lovendal (sau o parte a lui)... :evil:
Userii furnizori de astfel de subiecte vor intelege mai mult sau mai putin fortat cum sta treaba si, spre binele lor, se vor gandi de doua ori la urmatoarea postare.
Stergerea subiectelor nu se incadreaza in peisajul rufon, parerea mea.

P.S. calator astral ne-a parasit sau a intrat iar sub atac psi prelungit?
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

Xanadron

#24
Citat din: mr din  15 Decembrie 2010, 16:36:52
Eu cred in "selectia naturala" - atat timp cat se face in anumite limite. Topicurile pe care e ceva de spus "supravietuiesc" de la sine.[...]
Stergerea subiectelor nu se incadreaza in peisajul rufon, parerea mea.

P.S. calator astral ne-a parasit sau a intrat iar sub atac psi prelungit?
1. Subscriu la "selectia naturala".
2. Calator astral?! He's banned - only in this galaxy, I hope.  :-D :planet:

P.S. ontopic (ca sa n-ajung iar "la gunoi"): inca astept ca stimatul dorel6 sa ne spuna macar de pe ce anume adresa de e-mail (anonima-anonima, dar s-o stim si noi :D) a primit asa-zisul "docoment".  :-P
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

dorel6

Adresa de email : x_to_you@live.com
In mail nu scria nimic,doar pdf-ul a fost.
Există două metode de a cuceri și înrobi o națiune. Una este prin sabie. A doua este prin îndatorare.

tractorbeam

#26
Uneori pacatele tineretii ne ajung din urma.  :evil:
Se pare ca vanatorul de serviciu al goangelor de pe diverse site-uri si ma refer aici la fostul nostru co-forumist licuriciu , l-a luat in colimator pe celebrul luptator reptiliano-sherpilian Dragos anunaki si cu cerbicia sa specifica, a inceput sa-l demonteze la nivel de shurub si piulitza.
Astfel se pare ca semidoctul din Gaesti , pre numele sau BIRJARU DRAGOS, a absolvit totusi cu greu un liceu (GRUP SCOLAR IORDACHE GOLESCU- GAESTI) si a dat bacu' de 2 ori ca sa-l ia odata, fiind EL o mare valoare in sine a ajuns la... ghici... "DEPARTAMENTUL 0 AL ROMANIEI".
Evident ca acolo era menit sa ajunga marele talent, departamentul cu pricina fiind destinat... nulitatilor.
Asta asa, ca sa ... "put the record straight". 

"Avem motivele noastre să credem că Anunnaki este un agent provocator: ventilând subiecte fără substantă, dar bine ţintite, prinde în năvodul său o grămada de mormoloci, livraţi la tavă pe liste cui trebuie. Liste cu antisemiţi, liste cu naţionalişti idealişti, liste cu indivizi exploatabili operativ. Nu că le-ar alcătui el, individul doar intermediază reacţii." dixit licuriciu.

Daca va intereseaza detaliile, stiti unde gasiti site-ul licuirician.

Sfatul medicului: evitati orice contact cu lighioana asta este daunator la fizicul dvs.


classic

Citat din: dorel6 din  15 Decembrie 2010, 21:58:38
Adresa de email : x_to_you@live.com
In mail nu scria nimic,doar pdf-ul a fost.

Ai deschis un pdf dintr-un email nesolicitat, sosit pe o adresa necunoscuta, pesemne ca ai un antivirus bun. Stampila aia "pixelata" din "docoment" e cireasa de pe mort.
We all live under the same sky, but we don't all have the same horizon.
(K. Adenauer)