Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Gizeh Pyramid: functia gamma, functia zeta Riemann, structura unui boson-nici macar ipoteze

Creat de Dharanis, 28 Iunie 2014, 12:34:17

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Dharanis


Dharanis

Pentru a intelege ce este lumina, trebuie sa descifram cum functioneaza un boson si un antiboson.

http://www.rufon.org/forum/ozn-generalitai/modelul-etheric-al-atomului-de-la-barioni-la-bosoni/


http://www.subtleenergies.com/ormus/oc/chaptr01.htm

https://www.theflatearthsociety.org/forum/index.php?topic=30499.msg1774536#msg1774536 (calatorie in interiorul unui boson)


Bosonul descris drept "bubble of light".


In interiorul unui boson exista doua piramide inversate: prima dintre ele va emite sunet prin varf, in timp ce va receptiona/primi aether prin camera subterana; cea de a doua va receptiona/primi ether prin varf, in timp ce va emite aether prin camera subterana.

Cele doua varfuri se vor roti in centru, asa cum am descris mai devreme, formand structura geometrica merkabah, unul dintre varfuri fiind umbra celuilalt varf.

La baza piramidelor patrulatere care formeaza varfurile exista o alta structura energetica in forma de svastika: pentru prima piramida va fi una emisiva, in timp ce pentru ce-a de a doua va fi una receptiva, amandoua formand o turbina acustica.

Deci, partea luminoasa a bosonului este cea care emite ether/sunet, partea intunecata este cea care emite aether.

Lumina = Sunet


In corpul uman avem aceeasi structura dar la o scara mai mare.



Asa arata aura umana, formata din subquarks:




Sa ne imaginam o piramida a carei camera subterana va coincide cu chakra muladhara, iar varful/apex va fi in chakra anahata. Deci swadhistana va fi camera reginei, iar manipura va fi camera regelui.

In mod similar, sa ne imaginam o piramida inversata, a carei camera subterana se va afla la chakra sahashara, camera reginei devenind chakra ajna, camera regelui chakra visuddha, iar varful inversat formand un merkabah cu celalalt varf in chakra anahata, inima.

Cele doua varfuri au primit numele de parabindu.

In camera regelui din piramida ascendenta vom avea red bindu, sau forta generativa a corpului, in timp ce in camera reginei din piramida descendenta vom avea white bindu.


Coarda ascendenta formata din bosoni care leaga muladhara de anahata se va numi pingala, coarda ascendenta care uneste anahata cu sahashara va fi lakshmi, in timp ce cele doua corzi corespondente care coboara vor fi ida si saraswati; dubla torsiune a acestor corzi formand sirul de subquarks care a primit numele de sushumna.


Cititorul atent stie deja teoria celor trei octave si a celor doua intervale formulata de Gurdjieff (vezi lucrarea Gnosis de B. Mouravieff, http://www.bibliotecapleyades.net/esp_autor_mouravieff.htm ).

In corpul uman, primul interval se gaseste intre swadhistana si manipura (notele MI si FA), in ce al doilea interval exista intre sahashara si ajna (DO si SI).