Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

uforever

Atentie la "Ochio Pinochio"!!!

jean

#3676
Pe data de 8 aprilie 2014 am fotografiat un boschet in parcul Herastrau. Era inflorit si am fost atras de frumusetea lui. Poate fi vazut in pozele atasate mai jos. Astazi 29 aprilie 2014, am trecut iar pe acolo si am avut o mare surpriza. Boschetul era uscat aproape total, frunze flori, tot. Nu intelegeam, cum sa se usuce intr-un timp asa scurt mai ales ca prima data arata ca este plin de viata? M-am uitat atent la el, dupa insecte, sau alte chestii care ar fi putut sa provoace uscarea sa, nimic de genul asta. Iarba si vegetatia din jurul sau arata normal si in el mai erau doar vreo trei, patru frunze verzi. Nu stiu cauza.....
Din pacate nu am avut azi aparatul foto cu mine, dar maine daca nu ploua trec iar pe acolo si am sa fac cateva poze. Am rupt o ramurica si am luat-o acasa. Este in poza atasata.
Ca si concluzie am observat ca, ramurica, lemnul, nu este uscat total, mai are ceva umiditate. Arata ca in cazul crengilor expuse unui anumit tip de radiatii. Cum arata cele unde au fost aparitii de tip OZN.
Am mai observat in primele fotografii inca un boschet asemanator undeva in spate. Am sa trec pe acolo cu prima ocazie sa vad acela in ce stare se afla.
Nu cred ca a trecut un OZN pe acolo, caut o explicatie logica a fenomenului.
Este cineva pe aici care se pricepe la plante?.......Poate cineva sa dea mai multe explicatii?
Adevarul este dincolo de noi

jean

Printre picaturi am ajuns astazi acolo sa fac pozele promise. Am facut cateva, dar am studiat si celalalalt boschet din aceasi specie aflat in fundal. Este aproape la fel de uscat. Tinand cont de distanta dintre ei, cuza probabila a uscari lor ar putea fi de natura atmosferica. Ceva aflat in atmosfera a dus la uscarea lor.
Ciudat este totusi ca, uscarea s-a produs in mod selectiv. Alte specii vegetale ne fiind afectate.
Cred ca acesta este raspunsul corect legat de acest fenomen.
Adevarul este dincolo de noi

Arhanghelul

#3678
Dupa cum sunt chircite frunzele ... uscarea a fost rapida ...
Sunt ciresi ...  japonezi ... posibil vremea racoroasa de pana acum sa-i fi afectat ... nu stiu nici cat de bine au fot aclimatizati ...

Un specialist ar putea sa ne spuna mai multe ... si mai bine ...

Parerea mea.

L.E. Pot fi si visini japonezi ... nu mah pricep ...
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

abyss

  Am un cais care pateste asa cateodata. Anul acesta insa a fost afectat mai tare. Initial am crezut ca i-a inghetat seva in vreo noapte cu temperaturi sub zero deoarece ramurelele uscate aveau rasina iesita in mai multe locuri. M-am uitat mai bine si am vazut ca pe ramurile afectate erau niste fire subtiri precum cele de paianjen, parca ceva mai subtiri. Si intr-adevar am descoperit si niste paianjenei mici (1-2 mm) albiciosi pe acolo - nu cred sa fie vorba de paianjenul rosu. nu stiu ce sa zic, am stropit pomul, acum voi vedea ce se mai intampla.

fiulploii

#3680

panta_rh_ei

si totusi, unde este restul lumii?
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

horia2008

#3682
Fara comentarii, doar asa ca si chestie...

de pe http://www.boredpanda.com/interesting-maps/

acuma, na, poate ca nu-i relevanta (daca asa o fi) de vreme ce despre alti invadatori, cuceritori, conquistadori si alte imperii de 1000 de ani n-am gasit (nici n-am cautat, asta am primit-o pe e-mail  8-) )

Every Country England Has Ever Invaded (all but 22 countries in the world)


Ganditorul

La harta nr 7 au incurcat ( iar ) Bucurestiul cu Budapesta  :evil:

jean

Trebuie sa fii tare nebun sa-ti aranjezi dormitorul ca in poza de mai jos.
Adevarul este dincolo de noi

abyss

Adica de ce? preferai gagici, pardon , nuduri rubensiene?
Oricum nu e o imagine cu o camera reala dar...gusturile nu se discuta. Prin extensie si noi astia de mai povestim pe aici suntem dusi rau, nu? ☺

Ganditorul

Sau poate figurile respective (ET) sunt la fel de apetisante si sexy pentru locuitorii camerei asa cum sunt pentru noi Tarzan, Brad Pit sau Pamela Anderson. Pana la urma, daca tot stau printre noi, au si ei (ET) dreptul la preferinte de imagine  :martiansmile:

fiulploii

#3687
Hmmm..ce usor punem etichete pe ceva care contrazice ideea personala de normalitate.
In fond, ce e normal si ce e anormal ?

Alegeti va rog normalul din pozele de mai jos  :lol:  incercand obiectivitatea adica nejudecand prin ochelarii vremurilor actuale ci din postura unui etern . Care o fi concluzia?

P.S. eu zic ca asistam la nasterea unei noi religii ...

fiulploii

Comentariile sunt de prisos , titlul spune aproape tot despre iluzia lumii  :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=y1M-SGSC9Wc

uforever

jean, tu n-ai vazut camera mea cand aveam vreo 15,16 anisori. Era plina de cranii(de capra, miel, vaca) si de postere cu Slayer, Napalm Death, Cannibal Corpse :evil: si ce naiba mai ascultam eu la vremea aia. Ei asta inseamna sa fi "dus" :lol:, intre timp cica am devenit om serios, platesc taxe, impozite, utilitati, rata la banca...etc. Parerea mea e ca sunt mult mai "dus" acum, la 15 ani ma bucura de minune o camera cu-n poster Led Zeppelin, acum e ceva mai complicat. Sa-ti spun sincer chiar m-a amuzat camera cu pricina postata de tine. :-D