Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

horia2008

#3285
mea culpa, eu mai dau prin calendar, insa m-am sesizat tarliu... :-D
tzi-am ratat ziua de ieri cu 24 sec. :-o
taman la ora inchiderii :-D :-D
da' cre'ca-i bun si-asa :lol:
LA Multi Ani! si la mai mare, ca n-o fi cu suparare :-D


Xanadron

Citat din: alx din  19 Noiembrie 2013, 20:11:07
Multam tare fain de urari,da nu inteleg de ce mi le faceti astazi...cand eu m-am nascut...ieri! ;D
Ma rog,asa o hi moda in zilele noastre...retroactiv...e ca si cu TVA-ul... :D
La Multi Ani cu sanatate - bis, alx!

Nu stiu altii cum sint, da' io mi-s parcat deocamdata pe-o linie temporala retrograda (c-o zi in urma fatza de restu' lumii, cu care vad ca mai pot comunica doar pe net :lol:) - incercind sa sar alaltaieri din afurisitu' de Matrix, am tzopait in trecut (c-un picior). :|

Acu-ncerc sa fac un salt de 48 h in viitor macar cu celalalt tzurloi, cu riscul sa depasesc spagaturile lu' Mircea Badea - o sa aflati oricum dac-am reusit cind oi ghici numerele la LOTO. :evil: :-D
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

horia2008

Citat din: alx din  19 Noiembrie 2013, 20:11:07
Multam tare fain de urari,da nu inteleg de ce mi le faceti astazi...cand eu m-am nascut...ieri! ;D

lasati domnu' alx, ca nu te-ai nascut matale ieri  :-D.... si nici acu' un an :lol: :lol:




alx

#3288
Citat din: Xanadron din  19 Noiembrie 2013, 20:31:41
La Multi Ani cu sanatate - bis, alx!
Multumesc si eu inca o data...pe bune de data asta!

Citat din: Xanadron din  19 Noiembrie 2013, 20:31:41
Acu-ncerc sa fac un salt de 48 h in viitor macar cu celalalt tzurloi, cu riscul sa depasesc spagaturile lu' Mircea Badea - o sa aflati oricum dac-am reusit cind oi ghici numerele la LOTO. >:D ;D
Pai se poate mai maestre sa nu stiti ca numerele castigatoare la loto sunt...ocultate intentionat? Adica poti sa vezi MAXIM 3 numere...de acolo incolo,se trage...cortina peste vitrina...explicatia in fraza urmatoare. 8)
Plus ca jucatorii la loto si tragerea in sine sunt(pe bune) pe 2 linii temporale diferite,astfel incat NICIODATA nu va putea castiga cineva DIN INTAMPLARE marele premiu.

Citat din: horia2008 din  19 Noiembrie 2013, 20:37:36
lasati domnu' alx, ca nu te-ai nascut matale ieri  ;D .... si nici acu' un an :D :D
Corect,eu m-am nascut...anul viitor! De ziua mea! Pe bune! :D
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

panta_rh_ei

De ziua matale, chiar dacă chică   :lol:  în noaptea anului viitor.

http://youtu.be/bUgd2Ir8RBk
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

kefren

   Sper sa fie primit,chiar daca,cu intarziere


     "LA MULTI ANI,ALX!

uforever

Va prezint primul caine fan RUFOn, dupa cum se poate vedea pe monitorul din poza. Pacat ca nu-s eu stapanul, ci nenea pe post de "stativ" al cainelui... sau ce-o fi, vulpe, veverita, pui de urs, cu greu iti dai seama ce e  :lol:  Totusi, cum sa ai fatza asta?  :lol:

Xanadron

Citat din: uforever din  20 Noiembrie 2013, 12:52:35
Asta chiar e supertare, un instrument temperat ce imita mai multe instrumente netemperate, fara ajutorul unui computer. Desigur ca poti realiza aceste sunete cu un midi controler, o placa de sunet si un program profesional, dar cand pasiunea nu are limite, ce mai conteaza 3 ani de munca.
Oricum pe langa talent, stiinta, pasiune si munca, a creea un asemenea instrument implica nitzica "nebunie", tipul tre' sa fie clar putin "lovit la scufitza", evident in sensul favorabil. Cat despre Da Vinci, incep sa ma indoiesc sincer de natura sa terrana :lol:, fara sa mai pun la socoteala "cercurile dubioase" in care cica se invartea. Si totusi, de unde provine inspiratia unui om genial?  :-)
Dacă nu era prea tare :-D ştirea n-o postam - mergea însă oricum pe RUFOn din motivul genialităţii suspect de... universale a lui Lionardo, dar şi-al bănuielii atinse de tine (că LDV n-ar fi fost chiar "uman" :-)).

Eu cred c-a fost totuşi "ca noi" - deşi nici noi n-am fi de fapt de origine tocmai terestră ;) - făcînd însă parte din ghilda "aleşilor" (nu mă-ntreba însă de către cine anume) demni să primească cuante de inspiraţie din aşa-zisa noosferă. :star:

Fiindcă "ce-i sus e şi jos" ori "toate-s vechi şi nouă toate", dar înclin să cred că nu-i întîmplătoare implantarea germenilor de informatii / idei destinate salturilor evolutive ale omenirii taman in minţi complex structurate.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

padme

Muţunache ăsta scump ar fi bun de mascotă, ha-ha!

Arhanghelul

#3294
Hi, RufoN are o mascota ...THORica ...




Citat din: Urban din  05 Octombrie 2013, 20:57:27
Thor e numele lui, de azi e mascota Rufon si trebuie sa-i facem un cont...
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

panta_rh_ei

Mi-am amintit că mâine vine iarna. Așa zic unii  :-o și n-ar fi rău să ne încălzim c-o glumă  :lol: .

Un reporter de investigație, curios să afle cum se descurcă oamenii săraci pe timp de iarnă, merge într-un cătun, la cea mai săracă familie.
- Bună ziua. Eu sunt X de la ziarul Y și aș vrea să vă întreb cum v-ați pregătit să întimpinați iarna.
- Ne-am pregătit, cum să nu.
- Nopțile sunt reci acum, ce faceți?
- Seara ne strângem în jurul lumânării.
- Și dacă e ger?
- Ne apropiem de lumânare.
- Și dacă e ger tare de tot?
- Ne apropiem și mai mult de lumânare.
- Și dacă sunt minus 20 de grade?
- Eeeeeee. Atunci aprindem lumânarea.
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

Xanadron

#3296
Citat din: abyss din  22 Noiembrie 2013, 10:50:48
Convingerea ta ca micii gri prostesc si hibridizeaza e lipsita de argumente. Ah, ca perceptia multora ar fi asa...e altceva. Tu ii cunosti pe micii gri? Ti.au facut tie ceva asemanator? Daca poti raspunde-mi te rog pe un topic potrivit. Multumesc!
...Vezi daca nu (mai) citesti atent postarile, luat de valurile Matrixului, :lol: compadre abyss?
Fiindca exact cu teoria lui Timothy Good NU eram de acord.
Citat din: Xanadron din  21 Noiembrie 2013, 22:16:33
Cunoscutul Timothy Good scoate o noua carte: EARTH, AN ALIEN ENTERPRISE :martiansmile:

In rest, se pare ca-i dezvoltata teoria vesnicului (dar improbabilului dupa mine) conflict dintre "Pleiadienii buni" :star: - care ne-ar fi creat - si "Micii/Marii Gri rai" :moon: - care ne tot rapesc, prostesc, hibridizeaza, exploateaza etc.
Iar parerea mea (subiectiva, normal) c-a existat dintotdeauna un grad de colaborare - si nu un conflict - intre entitatile transdimensionale :-) :moon: apropo de TOATE operatiunile derulate de jde' milenii asupra umanitatii e gasibila pe mega-sporovaiala aia cu Evadarea din Matrix.
OK, "razboaiele zeilor" au fost si ele reale - altfel n-ar fi ramas urme atit de sugestive de la Mohendjo Daro pina-n Egipt sau India - da' cred c-a fost vorba doar de cafteli locale (fie ele si nucleare) ale unor "servitori" rapaci, :martiansad: adusi intr-un final la ordine de sefii lor.

P.S. 1: Poate ca era mai bine sa fi scris la timpul conditional ca Micii/Marii Gri "ne-ar rapi, prosti, hibridiza, exploata" etc. ca sa raminem pe tarlaua presupunerilor, dar dovezile circumstantiale aduse de "n" subiecti ai respectivelor manevre (ia doar implanturile scoase din unii si-i de-ajuns) m-a facut s-o zic la prezent.

Inchipuie-ti oricum ca nici eu nu ma pot pronuntza ferm (desi am unele convingeri) daca manipularile genetice ale omenirii sint "bune" sau "rele" - pe scurt:

1. Poate-or fi upgrades in scop de inducere a unei "mentalitati de stup"...
2. ...sau downgrades in scop de exterminare treptata a actualei linii genetice?!
3. Ori poate "ajustari" ale conexiunilor cu corpul astral/cauzal, cu scopuri care ar cere dezvoltarea a 7-8 noi subvariante de ipoteze.

P.S.2: Despre Micii Gri (cu care am avut totusi interactiuni indirecte - si poate chiar directe, dar niciodata constientizate) am aiurat :-D deja destul intr-un topic separat - ala cu la fel de presupusul interviu al unui Mic Gri.

P.S. 3: Hai pa deocamdata, ca-i Black Friday :evil: si poate mai apuc un pachet de tigari cu reducere. :-D 
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

panta_rh_ei

Citato sa fim bogati, foarte bogati, exceptional de morţi.  :-o
- mai bine mort decât... nu comunist dar nici nomad în țara ta. Hai, valea din Matrix pentru că...

În curând o să fim foooooooarte, fooooarte...fărădețară și bieții oameni nu se vor mai lupta cu nimeni. Știe cineva de când pritocesc aleșii legea asta care permite vânzarea pământului către străini? S-o fi născut de când cu protestele astea anti-una, anti-alta? Parcă-i văd pe bieții oameni făcând coadă la notar(iță,reasă  :-D :-o ) să încheie acte de vânzare-cumpărare cu... G.C, Ch și alți amatori; ce-s câteva miliarde de euroi la așa niște giganți? Da' poate le împrumută CEC-ul că oameni E și ei, nu?  :-D
Și fiecare face ce vrea pă tarlaua lui fără avize, aprobări sau proteste. Se dărâmă casele din vatra satului vecină cu tarlaua mea? E problema voastră. Vă "trageți"o iurtă că p'aia o aburcați iute-n căruță și vă mutați unde-i iarba mai verde.
Dacă j'danii cumpără Bărăganul, musulmanii Câmpia Vlăsiei...se pornește mintenaș rezbelul ală care se tot părpălește da' nu se mai coace, că tot va fi în unghiu' mort a lu' Deveselu.
Ungurii vor fi vecini de moșie cu prințul Charles prin Erdely... O să ne invidieze ONU pentru diversitatea și multitudinea drapelelor care vor flutura pe-ai noștri foști munți, dealuri și câmpii. Și cum nu vor fi toate tarlale ale UE vom avea nevoie, din 300 în 300ha, de viză intrare-ieșire. Toată nebuneala pe care-o trăim acum ne va părea un dulce vis. Ăsta e un scenariu de groază și singura poveste care va mai circula în dulcele grai românesc va fi: A fost odată ca niciodată, a fost o țară...care nu mai e pentru că locuitorii ei au fost t.....i și nu e offtopic după umila mea părere.
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

abyss

Faza cu implanturile e demna de prima serie startrek. Ati vazut noile implanturi nano ?  pe cate un neuron fiestecare...implant.

Scuze Masta' XAN, dar ai si nu ai dreptate . Totusi sunt de acord cu tine. Matrixul incepe sa ma absoarba...

Aseneth

De ce femeile nu au fost trimise niciodata pe luna ???
Urmariti aceasta conversatie:

-Houston, avem o problema...
-Ce este ?
-...Nimic, nu conteaza
-Care e problema?
-Nimic...
-Spune-mi te rog care este problema?
-Stii foarte bine care este problema!