Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Matrix: punct de origine Mesopotamia

Creat de fiulploii, 05 Mai 2016, 14:05:13

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

abyss

         Mai in glumă?...foarte dezamăgitor domnule Tamerlan însă sunt obișnuit deja cu acest tip de reacție si nu mă declar nemulțumit. Asta cu luatul intr-un usor neserios ar însemna totuși să renunțăm la avioanele de hârtie mult apreciate de unii în favoarea cornetelor de hârtie... Dar dumneavoastră știți prea bine ce vă este favorabil și nu doresc să vă presez in nici un mod care v-ar aduce prejudicii.

         Sa revin si eu pe topic cu o ultima remarca. Tablele destinelor, colega @fiulploii se refera la mai multe "esente" ;) , una din ele face trimitere la orbitele planetelor sistemului solar. Planetele erau zeii. In orice caz, am observat acest trend si la e-gypsies. Folosesc un termen asemeni unui suport pe care vor aseza de-a lungul miilor de ani mai multe "lucruri" care in baza unei logici li se par ca se aseamana.  Deci tablele destinelor erau orbitele. Daca "destinul" e un soi de traseu stabilit prin magnetism atunci si alte tablite cu destine puteau fi ....transmisiuni interstelare, fascicule de energie etc.

         Anunakii nu au adus regalitatea prima. Au adus POPII...adica intermediarii lor si smecheria de captat atentia  numita religie. Dupa mii de ani de emulatie religioasa...au lasat regalitatea si au plecat de unde au venit. Asa am retinut din traducerile lui Sitchin. Traducerile sunt ok. Ma feresc insa de interpretarile lui dar si ale altor sfinti "parinti" care zic ca Sitchin e not to be trusted laolalta cu tablitele de smarald si altele.

kenjiro

CitatEu personal nu sunt de acord cu ea decât in mici puncte așa cum zicea si @Xanadron

Fiule! La fel se poate spune si despre Samuel Noah Kramer, un alt ticalos
care credea ca ne poate pacalii pana la infinit :)
Trebuie studiat si istoria Rusiei, mai exact despre Marea Tartarie despre care noi nu am ivatat o
iota in manualele de istorie la scoala.



There is something wrong about the official Russian history - and here is why:
http://www.abovetopsecret.com/forum/thread1067222/pg1

fiulploii

#17
Doar o scurta intervenție intre episoade - numai vreo doua mai sunt  :lol: ca daca spun direct concluziile atunci nu se înțelege nimic .

@abyss, posibil sa fie si varianta expusă de tine adevarata , o sa judec si prin prisma ei dupa ce imi termin ideea de baza . Așa la o prima impresie totuși in poza atașată ai impresia ca ăia caută niste orbite planetare - sau nu am înțeles eu corect ce ai vrut sa zici .

http://archive.defense.gov/homepagephotos/leadphotoimage.aspx?id=16168
Din ce am observat prin textele sumeriene se vorbește atat de Tabla Destinelor - un element de forță, putere si control , cât si de Tablele destinului sau destinelor iar astea din urma sunt de acord ca ar putea sa conțină si calcularea orbitelor unor planete . Planetele erau si nu erau zeii fiindca se specifica pe undeva , de exemplu, ca Ninurta este creat din Constelația Leului . Ma rog, nu e bătut in cuie ce spun , am zis ca am de studiat cosmologia sumeriană . Ce te face totuși sa presupui in mod sigur ca planetele ar fi zeii , sau invers ?

   In alta ordine de idei ,
Citat din: abyss din  06 Mai 2016, 08:10:35
Sitchin în ipoteza sa avansa ideea ca Terra și Nibiru s-au însămânțat reciproc cu viață în urma coliziunii după care viața a evoluat în ritmuri diferite , funcție de gravitație.
   Cat despre starea naturala a conștientei omului ....aceasta e ciclica...funcție de vanturile aetherice și poziția sistemului solar în angrenajul galactic.
Adica Terra si Nibiru au făcut schimb de fluide aka gene si fiecare zeița a ramas grea dând naștere vieții . Cam cum s-au împăcat cu diversitatea de fii si fiice?
   Doar din pura curiozitate te intreb: daca conștienta omului nu ar fi totuși ciclică funcție de circulația aeterului cum ar schimba acest lucru percepția ta asupra lumii?

     Domnule kenjiro , înțeleg revolta dumneavoastră si va Invit sa deschideți un subiect pe tema specificata unde sa va expuneți ideile . La acest subiect se vorbeste despre Mesopotamia iar încercarea de deturnare spre o potențială  Tartarie nu aduce lumina in nici o situație.
    Voi citi cu interes subiectul propus de dumneavoastră ! Daca aveți ceva de comentat/completat referitor la Mesopotamia vă Invit să postați aici .
   O zi bună, domnule kenjiro !

kandaon

#18
Citat din: Rayden din  05 Mai 2016, 16:14:26
nu si daca ajung pe meleagurile noastre o mana de exploratori cu resurse limitate si sunt nevoiti sa stea vreo...3600 de ani (de-ai nostrii) pe meleagurile noastre..ei traind mult mai mult ca noi..

eh..o parere...fantezista.

Nu e chiar fantezista, in contextul in care o propui. Adica niste exploratori esueaza pe o planeta primitiva, si raman fara legaturi cu planeta sau civilizatia-mama. Cu ce mijloace (reduse) au la dispozitie creeaza prin inginerie genetica niste fapturi cumva asemanatoare lor (evident nici pe departe la fel de evoluate sau educate sa zic asa), pentru a le usura viata pe acea planeta. Niste fapturi pe care ei/ele le conduc din pozitia de "zei/zeite".

Problema e, din ce inteleg eu, ca in teoria lui Sitchin annunaki astia nu sunt esuati aici, rupti de lumea lor, ci pur si simplu au venit sa caute aur, in cantitati suficiente incat sa protejeze planeta lor mama, care avea nus ce probleme (aici n-am inteles mecanismul cu atmosfera si aurul).

Asadar nu vad cum ar fi eficient pentru ei sa foloseasca niste lucratori capabili sa utilizeze doar niste unelte primitive, incapabili sa exploateze cat de cat eficient cantitati mai mari de aur. Pe care ii creeaza printr-un program destul de laborios de inginerie genetica, ii organizeaza dupa niste legi si sisteme sociale etc.
Eu cred ca era mult mai simplu sa foloseasca niste roboti si utilaje pentru a exploata acel aur la scara industriala, si apoi si-ar fi vazut de drum fara sa modifice genetic animale (fie ele si primate sau maimute).

De aia cred ca povestea lui Sitchin e ceva intre senzationalismul care se vinde destul de bine (in genul Cancan sau "gaina care a nascut pui vii") si praf in ochi pentru a deruta pe unii care s-ar interesa mai indeaproape de mitologiile alea vechi.

Stiu ca nu sunt in asentimentul majoritatii fiind un suporter (doar partial totusi) al teoriilor lui TV Moldovan dar inclin mai mult spre ipotezele lui, cel putin pana la un punct.
Unde ma despart e spre final (eu zic ca sufletul e nemuritor, in anumite conditii chiar si corpurile astral si chiar fizic) si ca exista mai multe tabere "de pe alta lume" pe Terra, care de obicei sunt rivale si de asta nu prea mai merge "recolta" cum mergea odata. Si ca, deasemenea, sunt si ochiuri si gauri in "plasa", sau iesiri si evolutii "neoficiale" din sistemul "normal" al Matrixului.

Vanatoarea dupa artefacte stravechi si in unele cazuri ascunderea, distrugerea sau interpretarea lor (ca si a istoriei) doar in anumite directii are ca scop ascunderea cat mai adanca a (chiar stergerea dovezilor) implicarii si influentelor unor astfel de civilizatii sau personaje din alte lumi ina ctuala civilizatie umana.
Pentru ca ei s-ar plimba si acum printre noi (si dpdv al aspectului fizic nu s-ar deosebi de oameni, cel putin unii dintre ei) si nu vor ca lumea sa-si puna prea multe intrebari despre posibile astfel de prezente in trecut (astea sunt impinse spre domeniul basmelor, legendelor, povestilor, miturilor, fanteziei etc).
Din umbra si fara sa fii cunoscut poti controla mai usor una alta (poate ca unii se si relaxeaza pe aici, vin si sa se distreze, pe langa "munca" ce o mai fac pe aici pe "plantatie"). Din cate am inteles "remote-viewer"-ul ala a lu CIA sau Pentagonului (Igo Swann sau asa, nu stiu cat de bun era de fapt si cat era "vrajeala" in ce spunea) din timpu razboiului rece (dar si fostul ministru al apararii al Canadei parca, si asta zicea ceva asemanator) zicea ca a vazut o extraterestra la cumparaturi prin nus ce supermarket. Tipa nu se deosebea fizic deloc de oameni, dar arata traznet si era imbracata cam sumar cica hehe. El desigur si-a dat seama ca e o "alienoaica" pentru ca avea puteri d-alea parapsihi si in plus era si urmarita de unii de la guvern zice el (care l-au si sunat dupa aia).
Oricum, daca e sa ne uitam dupa povestile cu zane si nimfe, s-ar potrivi cumva. Bine ca nu s-a intalnit cu zmeul prin tribune pe la vreun meci de fotbal, sa se ia la bataie cu el pentru echipa favorita.



abyss

      Nu poți sa îl pui pe Sitchin deoparte așa de ușor. Câteva dintre interpretările sale sunt e drept , tributare reperelor tehnologice din vremea lui.  Dar sa nu uitam ca el vorbea de culoarea albastra a planetei Neptun descrisă în tablite pe vremea când nici nu se știa cum arata.
    Plus ca anunakii sa nu uitam veniseră cu sute de mii de ani în urma pe terra! Pe vremea când Umbra lui Stefan la Rovine era un sf fantasy bizar povestit micilor greys când faceau nani.
   Ce pare a fi curios este faptul că în mod sigur acei anunaki în sute de mii de ani au evoluat și ei de nu le-a mai trebuit aur și altele. Pe când oamenii nu au evoluat deloc! Decât în ultimii 200 de ani de când s-au dezis de cele 2 daruri ale broscoilor anunaki: preoțismul și regalitatea.  Nu va bate gândul?

fiulploii

Nu poti sa il pui deoparte nici pe Sitchin , nici pe Daniken ci trebuiefolositi ca puncte de reper si lansare spre noi ipoteze care la rândul lor vor fi desuete peste ceva timp .

Apropo, nu era cumva umbra lui Mircea la Cozia?  :lol: chiar nu conteaza , aveau umbra deci erau umani deși nu e o regula .
  Si totuși, Anunnaki nu au venit dupa aur in mod special.
Părerea mea...

fiulploii

#21
Partea a patra , cea mai scurta si aproape de final ca am plictisit lumea destul .

Căutați simbolul vulturului bicefal , aflați cum a fost adoptat si cercetați de nu exista vreo legătura cu Sumerul . Apoi cumpărați-va o bere sau un suc dupa preferința , beți sticla pana la fund si plecați acasa . Legăturile sunt atat de ramificate încât au devenit Matrix , ăla din trilogie .

http://etcsl.orinst.ox.ac.uk/cgi-bin/etcsl.cgi?text=t.4.13.05#

http://www.abovetopsecret.com/forum/thread1088737/pg1

http://drheatherlynn.blogspot.co.uk/2015/01/ancient-sumerian-mountain-oil-and-land.html?m=1

Detalii găsiți din abundentă pe net fără sa va caute băieții albaștrii, negri sau verzi iar esența este următoarea: Anunnaki căutau un anumit tip de ulei care se găsea numai pe muntele Zagros iar pt aur, ca nu aveau destule resurse au angajat oamenii locali pt minerit . In schimbul acestui serviciu , Anunnaki au realizat un transfer de tehnologie ceea ce a făcut ca Sumerul sa crească enorm in cca 200 de ani .
     Si acum pt cei ce iau notițe , ce urmează încercuiți va rog cu creion roșu . Cum arata tehnologia noastră actuala fata de cea de acum vreo 150 ani ? Eee? Concluzia mea: se pompează iar tehnologie si concepte .
   Astept contraziceri pe tema asta , poftiți va rog si dați cu chiatra! :lol:

   Ce făceau aia cu uleiul respectiv ? Cică își prelungeau enorm de mult viata fizica .

    Buuun, ce animal fabulos trăiește aproape etern ? Hai măi, nu își aduce nimeni aminte ? Nici daca va zic ca avea aripi - ca intre timp si-a găsit o prietena care l-a cam jumulit :lol: , vaaai, ce misogin pot fi dar zău că asta-i adevarul .
   Nu, nu, nu e vorba de calul lui Făt-Frumos !
   
   Tot muntele Zagros este locul unde a trăit primul dragon din lume , numit Kur .
   Kur- șarpele . Săpăturile arheologice au scos la iveală vestitele statuete de hibrizi om-șarpe sau șarpe-om depinde din care parte privim . Aceste statuete sunt asociate cu populația Ubaid ce inițial a roit din zona munților Zagros din Kurdistan .
   Kur-di-stan ...țara dragonului-șarpe sau casa șarpelui sau cum vrea fiecare .
   Se mai mira cineva acum ca kurzii sunt răsfirați si tocați pe unde sunt prinși ?
   Kurzii , munții Zagros, zeii sumerieni, petroleum azi, in vechime un altfel de "oil" ....mai departe poate sa completeze fiecare .


In ziua de azi Câmpurile petroliere iraniene sunt in vestul munților Zagros .
Recapitulând , primul contract pe care oamenii l-au semnat cu zeii a fost acesta expus mai sus Iar ca amintire a contractului s-ar fi convenit arderea uleiului in recipiente așa cum mai târziu se va vorbi despre curcubeu ca alt moment de aducere aminte a unui contract .
   Mai ține minte cineva ca acum mult timp am zis ca totul e comerț in relațiile cu alte specii din univers :lol: dar nu asta conteaza aici.
   Arderea uleiului este un ritual simbolic ce invoca spiritul iluminării - vezi iluminațile inclusiv din creștinism . Iluminare adica cunoaștere , educație , toate astea simbolizată printr-o torță sau lampa - vei statuia Libertății , etc.
  Apropo, spiritul iluminării este Enki - domnul Pamântului - poate ca o sa pun si lista cu toate demnitățile si funcțiile lui Enki :-)
  Odată cu semnarea contractului a luat startul si prima goana dupa aur , nu neaparat numai prin minerit ci si prin jaf .
   De ce oare toata lumea fugea dupa aur, inclusiv alchimiștii ?
          ******** sfârșitul părții a patra ********



fiulploii

#22
A cincea si cea de pe urmă parte ...dar doar din primul seth :lol: 

Legenda zice ca cine are Tableta Destinelor are automat si drepturile Divine ale Regilor - parca putem înțelege mai bine Egiptul si celelalte regate , nu?
  Tableta ar da posesorului ei si puterea de a cunoaște trecutul, prezentul si viitorul si cu aceasta tableta oricine poate fi sau deveni Observator fiindca are abilitatea de a vedea in toate direcțiile ca si vulturul bicefal, nu?
  Ca tot vorbeam de Avântul tehnologic din zilele noastre , iată o previziune , clar plan de realizat insa nu cred ca așa de repede : " we're going to gradually merge and enhance ourselves" pâna acolo încât sa ne putem conecta creierele direct la internet sau orice sistem de computere prin "Cloud " cu ajutorul nanoboților astfel încât sa " transcend our limitations " zis-a director of engineering de la gogu pe la o mică conferința .
   Mno, transumanismul sa trăia! Chestia faină e că ideea e veche decând lumea nouă. Fântâna tinereții , copaciul cunoașterii nu sunt numai fantasme sau alegorii zic eu . Cine erau deja transumani ?
   Cum cine? Eroii si semizeii . Wow! Cei mai cunoscuți eroi si am putea zice primii din asta noua ordine mondiala sumeriană ii întâlnim in Eneida si in Odiseea . Cine nu le-a citit recomand sa le citească . Musai ca de voie bună! :lol:
   Așa-i ca toți vrem puteri, cunoștințe , forța, viata lunga sa ne-ajungă ca sa nu zic nemurire dar in deplinătatea forțelor mintale si fizice .
  La urma urmei de ce sa vrei nemurire ? Pentru acumularea de cunoștințe . Daca stau bine si ma gândesc , aproape il invidiez pe bunicu' Adam  fiindca cu o singura mușcătura a dobândit cunoașterea mai precis nu a fost cunoaștere ci iluminare . A fost tras in piept de maestrul jocurilor aka Dumnezeu . Trebuia sa plece progenitura in lume si nu putea fi dată afară ci trebuia manipulată sa accepte doua lucruri : sa plece si sa-si asume o greșeala ce nu-i aparține :lol: - asta e alt subiect totuși .
   Ce mai fac eroii astia? Ei accesează si alte tărâmuri , alte universuri , alte dimensiuni . Factorul wow este in creștere , așa-i ? Cine de aici nu vrea asta ? cunoaștere, nemurire , translatarea lumilor , putere . Acum e vremea transumanismului in simbioza viu-neviu astfel încât neviul sa capete viata si viul sa capete nemurirea iar ciclul sa poată fi reluat ? Nu stiu . Poate ca da, poate ca nu ...este o binefacere .
   Ideea de baza a acestui subiect cred ca am demonstrat-o pe scurt ca doar nu o sa scriu o carte pe forum :lol:  : înainte de explozia tehnologică , juridică si conceptuala a Sumerului Noii Ordini Mondiale , a existat Civilizația Gobleki-Tepe , a existat Civilizația Cucuteni-Trypillian si altele asemenea unde s-au descoperit (arheologic ) orașe mari ca întindere , oamenii aveau case cu unul si cu doua etaje, practicau agricultura si vânătoarea si aveau o cultura si o tehnologie altfel așa dupa cum se poate citi pe net sau prin muzee . As recomanda sa mergeți care puteți la muzeul Cucuteni . Uimirea cercetătorilor știți care este? La întinderea aia mare de oraș, cetate , stăteau cam prost cu apărarea dupa concepțiile noastre . Nu se gândiseră la apărare si asta implica destule , fiecare are minte si gândește .
   A apărut apoi Sumerul cu noi concepte de ierarhie, juridice , comerciale si de război justificat divin  si sprijinit de noua tehnologie - exact zilele de azi - părerea mea.

   Ca o încheiere as vrea niste răspunsuri din partea voastră la întrebarea : de ce trebuie ca Anunnaki sa fi fost extratereștri ? Numai pt ca așa a tradus Sitchin ?

   Bineînțeles , si alte completări sau idei sunt binevenite , cele scrise la acest subiect ca de fapt la toate subiectele, reprezintă doar o părere si nu adevarul absolut .
   Mulțumesc ca ați citit pana aici , cei care ați rezistat . :lol:

kenjiro

CitatTableta ar da posesorului ei si puterea de a cunoaște trecutul, prezentul si viitorul si cu aceasta tableta oricine poate fi sau deveni Observator fiindca are abilitatea de a vedea in toate direcțiile ca si vulturul bicefal, nu?

Crezi cumva ca aceasta tableta este vreun dispozitiv tehnologic asemanator celui pe care Germanii l-au primit cadou inainte
de anii 30 ,intr-una din misiunile Ahnenerbe in Tibet. Iti vine sa crezi ca tehnologia TV asa cum o cunoastem noi astazi
provine din Tibet ? Ba mai mult acest dispozitiv de inregistrare si transmisie Video (marca Zhang Zhung :) ) este cum mult mai avansat
decat orice dispozitiv folosit in prezent(eh nare nevoie de sateliti sau antene TV pentru a transmite si receptiona semnalul) functioneaza pe un principiu necunoscut
noua, astora mai tarani(pentru ca cei din urma isi pot cumpara Samsung, Apple, LG etc..) :)
Vezi un documentar socant aici
Архивы Третьего Рейха.Секретные видео технологии нацистов.Земля.Территория загадок (momentan disponibil doar in limba Rusa :( )
https://www.youtube.com/watch?v=vS-0gmVdxrk

fiulploii

 Pe tema conexiunilor nazi-Tibet-aliați nu ma pot exprima fiindca imi lipsesc lecturile in domeniu . Aici Master @Xanadron in mod sigur poate sa aducă Corecții sau completări . Mersi de video insa nu imi folosește , limba rusa fiind echivalenta cu chineza pt mine  :lol:
   Chiar nu am idee despre ce putea fi tableta aia fiindca exagerări sau denaturări voite ori inevitabile din cauze de diferențe de cultura erau si pe vremea aia in rândul scribilor .
Părerea mea..

Grifon

D-le @fiulploii, am avut răbdarea de a-ți lectura acest sui-generis foileton, și nu pot spune că mi-a părut rău. Reușind să nu fiu "impulsiv"(precum, cu franchețe, a mărturisit azi colegul @Enz), nu ți-am sincopat expunerea cu diverse intervenții (mai ales că, precum ai dedus, nu dau o ceapă degerată pe bâiguielile acestui (Zaharos) Sitchin), și bine am făcut - căci, pe final, am ințeles că preocupările dumitale depășesc mărginirea lucrărilor sitchin-iste.

Intervin acum, căci mi se pare că ai solicitat sprijin privitor la interpretările "alinierii lui Sirius cu Leul și Taurul" (ceva ce-ți era neclar de pe net). Fără a mă pretinde expert, iți pot da unele repere, ca unul ce m-am preocupat mult de astrologie (implicit, astronomie). "Aliniere" poate exista doar intre constelații (zodii) și planetele sistemului nostru solar, altfel termenul e impropriu folosit. Oricum, chiar și așa, Sirius nu se poate alinia decât alternativ cu Leul sau Taurul, și îți voi preciza intervalele de timp aferente:
- actualmente Sirius ("Stea Regala", intr-adevăr, precum și Regulus, Aldebaran, Antares, etc.) se află la 15 grade Rac, iar durata ei de "deplasare" e de 72 ani la un grad (e vorba de o deplasare aparentă, datorită fenomenului precesiei). Ca urmare, va intra in Leu (zodia următoare) după 15x72 ani, adicà peste 1080 ani, adică in 3096 d.Chr. - si va sta aici inca 30x72 ani, adica pana in 5256 d.Chr.
deja suntem ca-n bancu' ala cu ....miliardu' de ani?..m-am speriat c-ai zis milion...hahahahaha

In Taur a fost intre 3384 si 1224 îChr...deci o poți lega de o perioadă sumeriana mai târzie. Iar dacă vrei să știi precedentele poziționări similare, atunci trebuie să rotești tot zodiacul (360 x 72), ceea ce-ți va da aproape Anul Platonic (peste 26000 ani, inainte sau inapoi).

Desigur, asta dacă sumerienii foloseau zodiacul nostru...căci fenomenul precesiei echinocțiale a decalat binișor zodiile (adică acele sectoare de ecliptică numite astfel).

De crezi că-ți folosesc la ceva aceste precizări, voi reveni - mai ales că, in opinia mea, "Tablele Destinului" ar putea fi un instrument extrem de precis ptr. predicții (incluzând și ceea ce dl.@abyss numea "orbite"). Până la acea revenire insă, mai cuget (adică...știi d-ta gluma, mai stau !)

abyss

Citat din: fiulploii din  08 Mai 2016, 13:32:01

   Ideea de baza a acestui subiect cred ca am demonstrat-o pe scurt ca doar nu o sa scriu o carte pe forum :lol:  : înainte de explozia tehnologică , juridică si conceptuala a Sumerului Noii Ordini Mondiale , a existat Civilizația Gobleki-Tepe , a existat Civilizația Cucuteni-Trypillian si altele asemenea unde s-au descoperit (arheologic ) orașe mari ca întindere , oamenii aveau case cu unul si cu doua etaje, practicau agricultura si vânătoarea si aveau o cultura si o tehnologie altfel așa dupa cum se poate citi pe net sau prin muzee . As recomanda sa mergeți care puteți la muzeul Cucuteni . Uimirea cercetătorilor știți care este? La întinderea aia mare de oraș, cetate , stăteau cam prost cu apărarea dupa concepțiile noastre . Nu se gândiseră la apărare si asta implica destule , fiecare are minte si gândește .
   A apărut apoi Sumerul cu noi concepte de ierarhie, juridice , comerciale si de război justificat divin  si sprijinit de noua tehnologie - exact zilele de azi - părerea mea.

   Ca o încheiere as vrea niste răspunsuri din partea voastră la întrebarea : de ce trebuie ca Anunnaki sa fi fost extratereștri ? Numai pt ca așa a tradus Sitchin ?

   Bineînțeles , si alte completări sau idei sunt binevenite , cele scrise la acest subiect ca de fapt la toate subiectele, reprezintă doar o părere si nu adevarul absolut .
   Mulțumesc ca ați citit pana aici , cei care ați rezistat . :lol:

Tot o parere

E posibil (apropo, ai citit seria lui Sitchin?) ca povestea petrolului si a utilizarilor sale sa fi inceput pe vremea anunakilor... si e foarte probabil sa fi existat o tehnologie pe vremea aia care folosea derivate din petrol... E posibil ca anunakii sa fi avut rachete (cum credea sitchin in personala-i viziune), nave (cum era in cowboys & aliens) etc.

Dar eu cred si altceva. Cred ca tehnologia asta inferioara cu petrol au dat-o oamenilor cu premeditare si ce era bun si aetheric/magnetic au pastrat pentru ei (avantaj strategic). Nu e logic? Prea se supara zeii cu piele si ochi albastri si sprâncene ca ale mele...daca discutam despre armele zeilor, nemurire, calatorii decorporalizate in si inafara universului ...free energy, prosperitate spirituala (maimutzele dracului). Asta ce mai e? O ultima lectie invatata de la broscoii aia?  Cine se opune omenirii? Eu vad doar maimutze cu bani , arme si RA.hat la Kur(?wtf...ce nume de oraș..), nu vad zei...nu vad farfurii zburatoare...nici pe Iisus Big Chief no sh. calare pe nori... Alooooooo ....nu e nimeni. Suntem doar noi...toti ...pe intuneric!

             Here's to the crazy ones, the misfits, the rebels, the troublemakers, the round pegs in the square holes... the ones who see things differently -- they're not fond of rules... You can quote them, disagree with them, glorify or vilify them, but the only thing you can't do is ignore them because they change things... they push the human race forward, and while some may see them as the crazy ones, we see genius, because the ones who are crazy enough to think that they can change the world, are the ones who do.
-- Steve Jobs

Aseneth

Mesopotamia, tinutul dintre cele doua rauri.
Care rauri? Tigru si Eufrat.
Unde mai intalnim noi aceste nume?
In Biblie, in Geneza.
Doua dintre raurile care curg in rai sunt Tigru si Eufrat.
Conform gnosticilor, cele doua rauri sunt fortele feminine ale creatiei

The other two rivers are Hidekkel, which is also called Tigris, and Euphrates are related with the feminine forces of creation.  Hidekkel or Tigris is related with the sexual seminal forces of creation and Euphrates is related with the sexual powers of the cerebrospinal fluid;

In concluzie, am putea spune ca Mesopotamia, in limbaj ezoteric este femeia cu uterul in care se formeaza fatul.
In aceste conditii, da, punctul de plecare a Matrixului este in Mesopotamia. Pentru ca o data ce embrionul si-a format cordonul ombilical, deja s-a conectat la matrice si a devenit supus matrixului.

Tot gnosticii spun ca cel mai bun cititor al tablitelor destinului a fost regele Solomon. Iar tablitele destinului nu erau obiecte materiale, ci erau cele doua maini si fruntea fiecarui om.


fiulploii

Citeam pe la altii ca înainte de cultul Soarelui asociat cu falusul , lumea era setată pe cultul vulvei , a zeiței mamă...a apărut Avântul tehnologic al Sumerului aka patriarhatul , vezi treimea sfânta , Anu, Enki si Enlil - Tatal , Fiul si Duhul sau Spiritul ca un cap de pod intr-o lume ca preaslăvea Zeița ...si totul s-a schimbat .
   Pare destul de logic...

Cred totuși ca Tabla Destinelor nu ar fi brațele si mintea . Daca ai putea dezvolta ideea sa înțeleg cum ai ajuns la concluzia asta ..

fiulploii

http://www.ancient-code.com/the-message-of-the-anunnaki-we-are-here-among-you/

Doar ca o ipoteza de lucru linkul de mai sus .
Faptul ca in multe reprezentări acești Anunnaki apar ținând in mână un con de pin ce ar simboliza glanda Pineală ma face sa privesc cu interes ipoteza plantării ei in om deși ar putea însemna si inversul , ipoteza ingineriei asupra ei .
   
http://www.ancient-code.com/the-forbidden-timeline-of-earths-history-according-to-the-anunnaki/
Aici avem pe scurt cronologia lui Sitchin referitoare la Pamant deslușită de el in tăblițele de lut - pt cei care nu o cunosc deja.