Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Masonii din B'NAI B'RITH si-au ales noul presedinte la bucuresti

Creat de Cautatorul, 15 Mai 2008, 15:29:23

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Cautatorul

O informatie interesanta de la:
http://www.antena3.ro/Masonii-din-B'nai-B'rith-si-au-ales-noul-presedinte-la-Bucuresti_ext_49252_ext.html


"Capitala României a fost, în perioada 11-14 mai, gazda Convenþiei celei mai mari organizaþii evreieºti din lume: Convenþia europeanã B'nai B'rith. Iar cea de-a cincea convenþie a acestei organizaþii a fost una deosebit de importantã, în cadrul ei fiind ales chiar noul preºedinte al organizaþiei europene - britanicul Graham Weinberg.

Conform Gardianul, trezorierul Graham Weinberg, contabil de meserie, a fost ales pentru a conduce B'nai B'rith pentru urmãtorii trei ani. Perioada ºefiei a fost prelungitã de la doi la trei ani, în urma schimbãrii Constituþiei B'nai B'rith, la propunerea preºedintelui de onoare pe viaþã al organizaþiei, omul de afaceri multimiliardar Joseph Domberger.

Ce este B'nai B'rith?
Potrivit informaþiilor oficiale, organizaþia B'nai B'rith a fost înfiinþatã în 1843, la New York, de 12 emigranþi evrei din Europa. În timp, B'nai B'rith a devenit cea mai puternicã organizaþie evreiascã din lume, deþinând reprezentanþe în peste 50 de state ºi fiind prezentã în mai multe organizaþii internaþionale. Printre acestea, amintim doar ONU, UNESCO ºi Consiliul Europei.

Neoficial, B'nai B'rith este consideratã o organizaþie masonicã, dupã unele surse, chiar cea mai influentã. De altfel, ºi Irina Cajal, consilier diplomat la Ministerul de Externe ºi la Ministerul Culturii ºi Cultelor, a vorbit la News FM despre ,,Loja B'nai B'rith" din România, care ar fi cea mai veche organizaþie de acest tip din þara noastrã.

La Convenþia de la Bucureºti au participat toþi preºedinþii organizaþiilor B'nai B'rith din Europa, precum ºi mai mulþi invitaþi din Statele Unite, unde se aflã de altfel sediul central al organizaþiei. Dacã ar fi sã-i credem pe cei care considerã B'nai B'rith una dintre cele mai temute organizaþii masonice, unul dintre membrii ei ar fi fost însuºi Karl Marx, ,,pãrintele comunismului." "

http://www.antena3.ro/Masonii-din-B'nai-B'rith-si-au-ales-noul-presedinte-la-Bucuresti_ext_49252_ext.html

Urban

Cine sunt B'Nai B'Rith ?

AdiM

Citat din: Urban din  15 Mai 2008, 20:52:24
Cine sunt B'Nai B'Rith ?
Or fi si ei ceva sau cineva, acolo. Ca mine si ca tine. Diferenta e ca ei par mai multi... :D

antoniu


Florin Croitoru

Ce vorbeºti Antoniule ! Cine a fãcut mãsurãtoarea inteligenþei evreilor ºi pe-a altora ?Asta e din observaþiile tale ?
E f clar cine sînt cei din aceastã organizaþie. O întrebare e: de ce au fãcut congresul la Bucureºti ?