Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

NWO ... Again?

Creat de Quicksilver, 17 Iunie 2010, 00:36:02

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Quicksilver

Am gasit acest document interesant, in engleza, pe care va invit sa il cititi, dar de asemenea va invit sa va prezentati parerile in acest subiect.
http://www.jessewoodrow.com/files/natscribpdf.pdf


Personal nu l-am aprofundat, insa la prima vedere pare sa fie acelasi mesaj pe care l-au transmis si Bush (senior si jr.), mai exact intentia lor de a forma NWO ... dar am observat ca in acest document, Barack Obama subliniaza si insista pe ideea cum ca SUA ar trebui sa fie conducatorii acestei noi ordini mondiale (sau internationale, dupa cum spune dl. Presedinte al SUA), prin intermediul Bancii Nationale, FMI dar de-asemenea prin intermediul armatei americane. Sunt multe pasaje contradictorii in acest document, insa pare veridic ... Si dupa parerea mea, e foarte alarmant ce scrie acolo ...

De asemenea va invit sa urmariti un discurs al d-lui Presedinte Barack Obama

(Aceasta este doar prima parte. La sfarsitul acesteia vor aparea trimiteri catre partile ce urmeaza.)

You are here on Earth at this time because you chose to be ... So stop whining about it!

Xanadron

#1
Mai nimic nou sub soare de la Reagan incoace, la nivel de declaratii publice "citibile printre rinduri" de catre cei care au ochi sa vada si urechi sa auda. Sunt totusi unele date care indica o intirziere alarmanta a aplicarii planurilor de globalizare/control absolut, chiar daca regizorii NWO care trag sforile guvernelor "vizibile" planifica evenimentele cu mult in devans (exemplu aleatoriu: Obama stia de prin 1984 ca avea sa fie ales Presedinte). :?

Datele oficiale despre "Directiile politicii externe americane" sint oricum praf in ochii fraierilor fiindca, de pilda, pentru a "pune botul" la asa-zisele motivatii ale prezentzei americanilor si aliatilor lor prin Iraq sau Afganistan (unde ne mor insa si noua soldati aiurea-n tramvai :oops:), ar insemna sa... chiar credem in inexistentele arme de distrugere in masa ale lui Saddam ori in "filmul oficial" de prost-gust privitor la tragicul eveniment din 11 sept.2001 - si, implicit, la "atotputernicia" unor alte himere numite Bin Laden / Al Quaeda, atent tinute in viatza... artificial de catre serviciile secrete si mass-media mainstream.

Umila mea opinie este ca va fi interesant de urmarit evolutia din perioada imediat urmatoare a cel putin trei factori care, in conceptia arhitectilor luciferici ai NWO, ar trebui sa conduca la accelerarea cursei pentru consfintirea sclaviei complete a rasei umane:

- criza economica mondiala (ghidonata nu de Banca Nationala a SUA - institutie inexistenta, ci de Federal Reserve Fund, asociatzia hienelor ce conduc inca din 1913 cele 12 banci private care se joaca cum vor muschii lor cu SUA)

- depopularea Terrei (prin: masuri eugenice, sprijinite si de banii unora ca Warren Buffet ori Bill Gates, chemtrails, virusi/vaccinuri si... mai ales noi razboaie) si

- eliminarea fizica :x a "dizidentilor autonomisti/nationalisti", simultan cu controlul/cipuirea RFID a celor... docili - toate astea, pe fundalul unui foarte probabil conflict mondial nuclear, care ar facilita aplicarea ansamblului masurilor mentionate.

Totul, planificat in conjunctie cu probabilele evenimente geofizice majore asteptate in anii urmatori. :planet:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Guest

Citat din: Xanadron din  24 Iunie 2010, 09:53:31
Sunt totusi unele date care indica o intirziere alarmanta a aplicarii planurilor de globalizare/control absolut, chiar daca regizorii NWO care trag sforile guvernelor "vizibile" planifica evenimentele cu mult in devans (exemplu aleatoriu: Obama stia de prin 1984 ca avea sa fie ales Presedinte). :?
In 1984 Obama avea 22 de ani, de unde sa aiba el atatea relatii incat sa-i promita cineva sefia SUA peste 25 de ani? Nu am gasit informatii despre asta, te rog sa detaliezi.

Xanadron

#3
Citat din: X din  24 Iunie 2010, 16:31:34
In 1984 Obama avea 22 de ani, de unde sa aiba el atatea relatii incat sa-i promita cineva sefia SUA peste 25 de ani? Nu am gasit informatii despre asta, te rog sa detaliezi.

OK, am uitat sa formulez (cum fac de obicei) sub forma "se pare ca..."  8-) - fiindca e clar ca informatiile de genul asta sint bazate doar pe confesiuni deloc... oficial-parafate ale diverselor surse - credibile doar prin dovezi circumstantziale. De fapt, nici macar actul de nastere care sa dovedeasca faptul ca Obamel NU a fost nascut in Kenya n-a aparut inca... la modul oficial.

Mai concret: afirmatia de mai sus a fost facuta de Dan Burisch pe forumul Eagles Disobey, dar forumul a fost inchis acum ceva timp, din pacate si nu mai e accesibil. Afirmatia se baza pe convorbiri (credibile) cu fosti colegi de la Columbia University ai "marxistului" :evil: Barack (care SE PARE :-D ca a fost "format" de tinar in cadrul unei organizatii oculte majore). Bob Dean si John Lear sustin in orice caz aceeasi ipoteza. Si, sa nu uit: anul mentionat e de fapt... 1983 si nu 84.
Si nu doar ei - alte surse sustin, de pilda, ca pina si... rusii (de la anumite niveluri) STIAU inca din 1992 detalii despre identitatea primului (si... ultimului, daca ar fi sa credem unii prezicatori) presedinte de culoare al USA. Uite si-un link (greu de gasit, te asigur ;)) pe tema asta:

http://www.americanfreepress.net/html/global_elite_picked_obama_171.html
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

lylyt_ice

 http://www.youtube.com/watch?v=IwyyCj5Ckyo  Pareri sunt multe...dar de...unii, sunt de alta parere...!!!
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Xanadron

#5
Citat din: lylyt_ice din  25 Iunie 2010, 00:30:26
http://www.youtube.com/watch?v=IwyyCj5Ckyo  Pareri sunt multe...dar de...unii, sunt de alta parere...!!!

:roll: Deloc... alta parere, lylyt-ice! Cel putin nu in sensul contrazicerii precedentei.

Fiindca nu vad vreo contradictie intre teoria descendentzei faraonice a lui Obama (care ar fi un gen de "reincarnare a lui Echnaton" pe linie filiala paterna, in opinia unora) si informatiile privitoare la pregatirea lui atenta, de vreo trei decenii, in vederea conducerii SUA - si poate chiar a lumii, eventual in varianta NWO huxleyana "Brave New World".  :-P

Ba chiar dimpotriva...  :wink:
Mai clar: poate... chiar sint legate logic teoriile astea.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

lylyt_ice

 Am zis;..."Pareri, sunt multe...DAR...! Altii sunt de alta parere...!Adica, cei ca  noi...!!! :wink:
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Siberia

CitatDe fapt, nici macar actul de nastere care sa dovedeasca faptul ca Obamel NU a fost nascut in Kenya n-a aparut inca... la modul oficial.
S-o fi nascut el in Kenya, dar poate ca e cetatean Indonezian ??? ;)
http://docs.justia.com/cases/federal/district-courts/pennsylvania/paedce/2:2008cv04083/281573/16/0.pdf
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Xanadron

#8
Citat din: Siberia din  25 Iunie 2010, 11:13:33
S-o fi nascut el in Kenya, dar poate ca e cetatean Indonezian ??? ;)
http://docs.justia.com/cases/federal/district-courts/pennsylvania/paedce/2:2008cv04083/281573/16/0.pdf

Stiam si de ipoteza asta... doar aparent SF-istica, Siberia (Banana Obama aka cetatzeanul indonezian Barry Soetero, dupa "traiectoria" stranie a ma-sii - cam rea de musca :-D prin prisma combinatiilor ei cu non-caucazieni, tre'sa recunoastem - zisa (si) Lolo Soetero).
Important mi se pare doar faptul ca, orice s-ar dovedi c-ar fi Obama - chinez, tailandez, pechinez :lol: etc - asa-zisa lui "alegere" (care, ca orice alta simulare democratica, poate fi extrem de eficient influentzata prin nenumarate strategii mass-media - care stim prea bine cui apartine...) NU mai poate fi contramandata sub nicio forma.
Din simplul motiv ca "alegerea' lui e de fapt doar o alta... numire irevocabila. :|

Hai sa incercam sa revenim insa pe o carare ontopic... fiindca vad ca mai nimeni nu-si da cu parerea asupra temei discutate, care poate fi de fapt defalcata in doua subpuncte:

1. E oare Obama prezisul "anticrist" ce va aduce, in fine, Noua Ordine Mondiala in realitatea cotidiana a pamintenilor deveniti... si mai sclavi? :?

2. E oare acelasi Obama "marxistul" folosit (ca marioneta a tPTB, evident, dar totusi... virf de lance) pentru instaurarea unui nou tip socialism global - sub forma corporatista adica? Un gen de "al IV-lea Reich", mai precis, cu principii capitaliste pentru virfurile complexului politic-finaciar-militar-industrial, dar si "socialiste" (egalitate in saracie, mai precis) pentru restul "sclavilor"?!  :x
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Siberia

#9
Ca raspuns la intrebarea 1, eu zic ca implementarea Noii Ordini Mondiale a inceput de cativa ani, asa incet, "pe nesimtite" :)) ; dar nu, nu cred ca Obama e "anticristul" pe care-l asteapta unii ca sa-l aduca mai apoi pe "mesia" care sa-i salveze.
La intrebarea 2 raspunsul meu este : DA !
Oricum jocul elitelor este foarte complex si cuprinde scenarii pentru orice intorsatura a lucrurilor: exista scenarii pentru crize economice prelungite la nesfarsit, pentru razboaie lungi (ex: "Task: An integrated national "Long War" strategy for the next five to ten years to advance toward the desired global and regional end states" - citat din Strategy for the Long War 2006- 2016), scenarii chiar si pentru un conact cu o specie extraterestra (n-ati observat cate elemente de tip "UFO" apar mai nou in promo-uri publicitare, in videoclipuri, in deschideri de Jocuri Olimpice, etc., alaturi bineinteles de alte elemente cu simboluri masonice/satanice).
Parerea mea e ca anul acesta si cei ce vor urma (cati vor mai fii) vor aduce niste schimbari radicale care vor zgudui din temelii multe credinte atat religioase cat si stiintifice.
Cat despre "antichrist", cred ca va exista si-un scenariu cu o abordare in acest sens (stiut fiind obsesia elitelor masonice de a infaptui "apocalipsa" biblica, incepand cu reconstruirea templului lui Solomon - elementele care trebuiesc depuse in acel templu sunt deja construite in Israel )
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Guest

1. Posibil (25% sanse, dupa mine), insa sa nu uitam ca ''antichristul'' poate fi o asociatie/corporatie/ideologie, sau de ce nu, o femeie! De ce ne inchipuim mereu doar pentru ca ''antichrist'' e la genul masculin, trebuie intr-adevar sa fie un barbat?! :? Am adus asta in atentie doar pentru a imbogati numarul lucrurilor ce trebuie luate in considerare. No pun intended.
Dar daca ne inspaimantam cand auzim de NWO, inseamna ca ne simtim neputinciosi! Eu cred ca am o mare putere interioara si ca nimic nu se poate intampla fara voia mea. Daca ei pun asta in aplicare si noi nu facem nimic(si aici nu ma refer la proteste, pentru ca putem sa fim oricand ciuruiti) inseamna ca ne-o meritam, frate!
2. Posibil (75%), si conceptul acela de egalitate in saracie e stupid in opinia mea.
***

Xanadron

#11
Simboluri sugestive "strecurate" deloc intimplator in poze recente ale lui Akhenaton-II (pardon, Obamaton). :-D
Ce-o fi insemnind totusi - ca semnal transmis "cui trebuie" - aura aia neagra?! :roll:

P.S. Poza-i facute in timp ce da indicatii egiptenilor.
Ca un veritabil faraon, nu?


Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

SLEAH19

#12
                    
                    Se  intampla lucruri in lumea musulmana , miscarile din Maroc, Egipt, uramte imediat in aceste momente de cele din Algeria si Yemen , unde aparent popoarele s-au trezit si lupta pentru instaurarea democratiei si a unor valori occidentale      ( pe care musulmanii le urasc in mod natural). Abordarea duplicitara pe care o are SUA in raport cu Egiptul, tinand cont de toleranta lor fata de dicatura lui  Mubarak, cel care 30 de ani  le-a garantat masa critica  de contrapondere , atunci cand se escalada conflictul musulmano – israelian iar acum s-au facut initial a fi de partea lui dar este evident ca au dorit ca el sa dispara de  pe scena . Politica nu este un subiect al acestui forum dar eu vreau sa discutam aceste miscari care au loc in lumea musulmana, nu prin prisma politicii sau mai bine spus a geopoliticii ,care  este greu de descifrat pe termen lung  ci din perspectiva miscarilor si etapelor pe care NWO le face pe harta lumii ca pe o tabla de sah. Spuneti-va parerea , care este scopul si finalitatea ,,revolutiilor'' care au loc in aceste zile in lumea musulmana ? Ce vor ei sa intelegem noi si ce urmaresc ei de fapt in aceasta etapa ? As dori sa citesc parerea celor cu mai multa experienta in NWO. Multumesc !
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !