Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Unde dispar copiii nostri ?

Creat de sevastase, 13 Aprilie 2008, 12:27:50

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

sevastase

Fenomenul copiilor cu sau fara mama care dispar anual a atins cote cu adevarat alarmante. Daca luam SUA ca prim exemplu, statisticile arata ca : cca 1.2 milioane decopii dispar anual, cca 350 de mii numai in California .

Australia are o istorie alarmanta a fenomenului de disparitie si abuz al minorilor foarte concluziv documentata :


elena78

#1
 pentru a afla cat mai multe despre acest argument va sfatuiesc calduros sa urmariti interviurile lui  ALEX COLLIER ( el este un mare medium  care comunica prin channeling cu  extraterestrii  din Andromeda,andromedianii sunt foarte preocupati de situatia planetei Therra,cei din guvernul umbra vor sa transforme planeta noastra intr-un imperiu dragonian) spune  lucruri uluitor de interesante !!!urmariti interviurile .

dacian

Saracii andromedani.... au insomnie din cauza noastra si nu stiu cum si ce sa mai faca pentru ca toti locuitorii terrei sa traiasca mai bine decat in sanul lui avraam. Probabil ca dau si like-uri pe feisbuuku lor de pe andromeda  :-D
Dar si cata nesimtire, sa stie ei atatea lucruri si sa nu faca ceva dezvaluiri senzationale la senzationalul zeroTV galactic  :mrgreen:

thefreedestiny

Buna, sunt nou din forum, va postez un link din youtube Alex Collier sub ro:
http://youtube.ng/playlist?list=PL1F02012E25A77FF9&feature=plcp