Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Vasile Rudan si misterul din Carpati

Creat de memphis, 20 Martie 2010, 16:53:33

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Serban M

#315
Citat din: daos din  07 Iulie 2011, 19:59:04
Pur si simplu ai fost sedus de filosofiile si religiile orientale. Atata tot. Ma rog, poate ti s-au potrivit mai bine tie.

Iar faci afirmatii stupide la adresa mea de parca ma cunosti. Prima data ai facut-o indirect prin postul de mai sus. Nu ma cunosti, te rog abtine-te. Nu mai sunt religios sub nici o forma. Consider religia un blocaj fata de planul spiritual.

Ganditorul

CitatParanormalul pe aici pe la noi cred ca e cu mult mai demult prezent. In general pentru a avea asemenea abilitati trebuie sa practici o forma de meditatie. Pe vremea dacilor acei ktistai ce se retrageau in pesterile din munti probabil ca urmare a orelor de meditatie ajungeau si la ceva abilitati paranormale.
Sa inteleg ca dacii aia speciali - ktistai - faceau o anumita meditatie ortodoxa inainte de aparitia ortodoxismului in Dacia (ca undeva mai sus spui ca para-psiho-pupu atei sunt mai slabi ca cei "religiosi" si ca ateii din octogonul lui Corut sunt mai slabi ca para-psiho-pupu din dogmatismul religios/masonic ).
Acu, daca mai adaugam ca estul (kaghebisto-ortodox) bate la scor de maidan orice natie in materie de para-psiho-pupu.... varianta educatiei telepatice prin religie pare cea mai plauzibila.
Astept in continuare semne ale evolutiei discutiei !

Nox

Vă rog să vă limitați strict la subiect, fără remarci personale.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Xanadron

#318
Citat din: Ganditorul din  07 Iulie 2011, 19:57:39
Mamaaaa, ce subiect fierbinte. Ati demolat in cateva postari toate reperele romanilor care cred in paranormal - Rudan, Strainu, Corut..., paranormal venit tocmai de la Cuza incoace.
Acu nu ca nu v-as crede sau v-as suspecta de rea-credinta dar de unde ne credeam "aparati" , "reprezentati" de tipi cu capacitati senzoriale de nivel international ... uite ca am ramas in fundul gol.
Ati uitat de Manolea si a lui flacara violet.
Dar daca nu aduceti dovezi beton la avalansa de distrugere a imaginii publice a mai sus amintitilor o sa aveti de dus cam multe injuraturi pe carca.
Parerea mea.
...Sper ca ce am bolduit e pluralul de politetze adresat colegului tractorbeam, draga Ginditorule - fiindca parca nu JE am initiat postarea asta de tipul "J'accuse!" ;) Ba chiar am incercat sa aduc argumente in favoarea credibilitatii (fie ea doar partiale) a d-lui V. Rudan.
Cit despre dovezile palpabile, in domeniul asta sensibil, secretomaniac si cam abstract cred ca-s mai problematic de adus. Mai ales fiindca premiul ala de-un milion $ adus si p-aici in discutie inca n-a fost acordat nici unui presupus remote-viewer pina acum - poate ca-s platiti mai mult de Exxon sau OMV?! 8-)
Iar de Eliodor Manolea nu ma iau, ca nu vreau sa ma violeteze ocult !  :-D

Serios acum: nu ma simt deranjat de absolut nicio remarca personala (inclusiv cea cu agnosticismul :roll: - si eu care credeam c-as parea mai degraba... gnostic - Origene se tavaleste poate de ris in mormint, dar, daca tot am fost botezat crestin, macar sa fiu un pic dizident, ca el :evil:).

Hai sa fiu insa si mai... calare pe topic, cum bine ne spune Nox, si sa-l sfatuiesc amical pe colegul tractorbeam sa fie mai calm si un pic mai putin categoric, chiar daca i-a fost stearsa postarea acuzatoare de pe situl rudan.ro (o greseala strategica a adminului sitului in opinia mea), fiindca:

1. Unii ar putea crede ca faci parte din echipa lui Fonareff - asa-zisul killer psi - ba, si mai dihai, a generalissimului :lol: acum anti-rudanian Strainu (n.b. - aici cred ca un fan al palincii cu slanina o sa-mi depuncteze iar Karma... ntz-ntz-ntz :-D)
2. Desi datele aduse de tine (cu unii copii nu prea telepati, dar tari-in-tati-atasati :-P) par a fi reale, nu-s si suficiente in demonstrarea unei eventuale imposturi, fiindca mai exista si alte date (si nu de pe ametzeala netului culese) care ar putea confirma cu acelasi grad de certitudine activitati de teledetectie cu rezultate concrete pozitive.

Nimeni insa (adica niciun individ realmente credibil, eventual participant la experimente) NU o sa le expuna vreodata p-un forum public - cred ca nu trebuie sa-ti precizez eu asta, draga tractorbeam... 8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Ganditorul

#319
In mod cert nu am dorit sa fiu nepoliticos. Scuzele mele va stau la dispozitie pentru cazul in care forma in care am scris a jignit pe cineva.
Doream sa subliniez doar ca spiritul "mesterului Manole" se manifesta pregnant la noi, demoland azi ceea ce am construit ieri. Ne punem cenusa in cap fara sa ne-o ceara nimeni, aruncam cu noroi pe viata si experienta unor oameni, ne demolam niste repere pe care unii, chiar de peste hotare le respecta si le tem etc etc.
Asa fac si celelalte natii ? Nu cred...
Nu cred nici faptul ca diferiti paranormali recunoscutii mondial au "diplome de profesori" originale, luate pe studii si cursuri pt ca nu vad entitatea academica care le-ar da o asa diploma. Onorific  DA... pe bune, nu cred pt ca nu exista o catedra care sa scoata absolventi pe acest domeniu. Dar celelalte natiii isi creeaza astfel de legende, isi sprijina evolutia pe astfel de legende. Noi le demolam... La noi cine sa-i fi dat d-lui Rudan diploma de profesor paranormal ? Academia Romana ? :lol:  :-D
Asa ca sunt in continuare pe pozitia in care contest atacul asupra acestor oameni / unii ca sunt prea grasi - ca G-ral Strainu, unii pt ca si-au inceput activitatea ca instructori la pionieri, cu misiunea de a trage copiii de limba - ca dl Rudan... la dl. Corut nu mai tin minte ce defect ati gasit.
E o discutie rusinoasa din pct meu de vedere - in loc sa invatam de la inaintasi, sa punem o caramida noua la temelia (probabil imperfecta) pe care o mostenim ... noi demolam si aruncam cu noroi.
Oricum nu pot sa ma contrazic cu useri care " in anii 70" erau la Palatul Copiilor - e clar ca s-au nascut cu 100 de ani inaintea mea. Dar parca prin Bucurestiul acelor ani era un OM, 'nenea OMUL' - care vindeca persoane doar vazandu-le fotografia. Acelui OM cine i-a dat "diploma de profesor'... ca parca asa i se spunea. Si rezultatele lui erau de 80% succes (parca ceva mai mult ca in spitale...)
Discutia poate continua - eu sunt doar trist ca ne autodistrugem fara sa ne-o ceara nimeni... Sindromul mesterului Manole

Xanadron

#320
Nici vorba de impolitetze, Ganditorule... ba-i chiar de apreciat ironia ta fina.
Pacat doar ca-ti pornesti diatribele de la o premisa falsa. Ba chiar de la doua. :wink:

1. Fiindca tractorbeam "ataca" doar veridicitatea titulaturii de profesor in... ORICE, nicidecum in RV, psihopupeze si alte materii subtile. Ceva de genul raposatului "prof." Alexandru Birladeanu - academicianul ala politruco-agramat (si fiindca evreu rus "importat") si fara vreo pagina scrisa-n viata lui. Dl. V. Rudan a predat insa una-alta macar unor pionieri (fara sa punem la socoteala alte cursuri RV pentru "pionieri" mai copti :-D), asa ca atributul asta de profesor, chiar daca-i in definitiv prea putin relevant in contextul discutiei, mie imi pare pina la urma veridic cumva.

2. Laudabil si eseul tau despre mania "demolarii valorilor" in Romanica absurdistana - daca n-ar porni si asta de la generalitati deloc valabile in cazul unuia ca asa-zisul general E. Strainu (zic "asa-zisul" fiindca gradul asta militar si-a pierdut pentru mine cel putin orice fel de valoare intrinseca, dupa ridicarea in grad a unuia de "calibrul" incruntat-caragialescului "general al izmenelor" Gabriel Oprea - care-i si "doctor in istorie" :-D daca nu stiati...)

Mai clar: nu inteleg in ce-ar consta "valoarea" unuia ca Strainu - pe care i-o demoleaza ...iresponsabil si total nepatriotic un Neica Nimeni ca userul Xanadronescu. :lol:
Poate in tonele de aberatii confuze eructate in emisiuni TV de umplutura, unde toarna enormitati gogonate? Mi-ar trebui 3-4 monitoare pline sa le enumar - vezi doar "aventurosul sau raid" prin Area 5i... :-D :-D
Sau poate apreciezi drept geniale "aparatele antiblestem" :lol: comercializate de el?? :roll: :-D :-D

E ca si cum as fi acuzat ca-s destructiv si nepatriotic fiindca nu apreciez cultura lui Jiji Berbecali, zau asa.

De "demolarea" ;) lui Corutz n-am timp acum - si-as fi oricum... si mai offtopic. :-P
Ontopic deci, concluzionez: exista, zic eu, date suficiente pentru convingerea mea cel putin ca dl. V. Rudan (ete ca nu-i mai zic "profesor" - ei si?) este un veritabil remote-viewer.

Despre gradul de succes al experimentelor/activitatii domniei sale nu-s eu in masura sa ma pronunt, dar sper un singur lucru: ca ele-s totusi desfasurate in interesul natiei romane - si nu al trecatorilor ei sforari. :evil:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Ganditorul

Ma uit si la alte natii care au 'zmei' de felul celor amimtiti de noi in discutie.
Nici aia / cum nici ai nostrii/ nu exceleaza in date concrete si fapte incontestabile. Bat campii cu sarg si arunca din cand in cand cate o petarda verificabila ... ca sa nu uite lumea cat de "tari" sunt.
Si atunci concluzia logica ar fi ca discuta public intr-o pasareasca doar de ei stiuta, intr-un schimb de replici care au sens doar pentru cei cat de cat initiati pe problema. Noi ne uitam ca prostii, poate ca mai pricepem cate ceva... dar in rest suntem niste spectatori ai unui dialog care in mare parte nu ne priveste si nu ne este adresat.
Diferenta este ca alte natii nu contesta valoarea "zmeilor", chiar daca nu inteleg mai nimic din ce spun aia pe ecranul TV sau prin carti, si le confera respectul ... tocmai pt ca altii de aceiasi categorie si calibru nu au curajul sa le conteste competenta.
Spre exemplu am primit pe mail niste adrese Youtube despre un "zmeu" din Ucraina / ceva care incepe cu Ygnatenco parca - un reportaj facut si de cei de la "antenele" noastre.
Daca asculti si vezi reportajele "zmeului" (nu numai cele facute de antene ) iti zici ca omul e "plecat cu cercu" de la Balaceanca. Dupa care acest sentiment iti trece repede, pt ca individul este nu stiu ce mare scula prin serviciile de profil din maica Rusie... si e respectat ca atare ( indiferent de felul cum arata sau se exprima public ).
Daca te uiti la slanina de pe burta specialistilor care spun ca au lucrat la "proiectul Montauk", si care prezinta proiectul prin diferite filme (inclusiv pe National Geografic) ajungi la concluzia ca Grl Strainu este chiar suplu prin comparatie si poate candida la un concurs de frumusete . :-D
E uite, la noi respectul asta nu exista - trebe sa vina "zmeul" cu tidula apobata si recunoscuta, stampilata si parafata de nu stiu ce cabinet academic... ca altfel spunem ca ba e gras, ba e prost, ba a fost tragator cu urechea la pionieri, ba securist, terorist ... si alte modele de exprimare a "respectului" la romani.
Suntem oarecum perfectionisti considerand ca un om daca e destept trebuie sa arate neaparat ca Alain Delon sau daca e frumos ca Adonis trebe neaparat sa fie destept ca Einstein, sau daca le are pe amandoua trebe neaparat sa fie "curat" ca Isus... sau macar ca "apostolul Pavel" - uitand ca pentru un proiect/idee/succes omul isi poate folosi doar una din trasaturile lui de caracter - cea care-l ajuta cel mai mult la atingerea scopului.
Cam asta cred ca e buba... lipsa de respect si de autoritate care bantuie prin societatea noastra !
Totul dublat de un talent extraordinar de a demola ceea ce au facut generatiile trecute, sau altiii inaintea noastra - Sindromul Mesterul Manole !

tractorbeam

Citat din: Xanadron din  07 Iulie 2011, 23:18:26
... Unii ar putea crede ca faci parte din echipa lui Fonareff - asa-zisul killer psi - ba, si mai dihai, a generalissimului :lol: acum anti-rudanian Strainu...

1. Nu am nici o legatura cu persoanele mentionate mai sus, nu fac parte din nici o echipa, mi-am condus propria investigatie pe o perioada de mai multi ani, incepand cam din 2004.

2. Daca urmariti rudan.ro o sa vedeti ca acum acolo este postat un apel la impacare din partea userului "rudan" catre E.S. in care, din ignoranta probabil, ma amesteca si pe mine, userul "rudan" banuind ca userul "tractorbeam" este ori E.S. ori macar un partizan a lui E.S., ceea ce am spus ca nu sunt si nu am nici o legatura cu acesta. O alta dovada ca remote-viewing-ul lui rudan este harcea-parcea.

Ganditorul

#323
CitatO alta dovada ca remote-viewing-ul lui rudan este harcea-parcea.
Foarte probabil ca ACUM acesta sa fie adevarul. Asta nu inseamna ca acum 10 ani, 20 de ani, 40 de ani - lucrurile stateau la fel.
Iar acest lucru nu face decat sa sublinieze inca o data caracterul rusinos al discutiei - sa scuipi pe imaginea unui om atunci cand este la pamant, intr-o stare de sanatate subreda... e incalificabil.
Cat despre "capacitatile" noastre de a detecta "adevarul sau minciuna" pe principiul "experientei in anchete bancare"... seamana cu "adevarul" descoperit de ciomagul anchetatorilor kominternisti in  perioada anilor 50... sau cu "adevarul" din bancul cu iepurasul batut de militieni ca sa recunoasca ca e mistretz. Cand oi avea domnia ta succes cu "ancheta bancara" in domeniul paranormal ... am sa te rog sa scrii un studiu despre felul cum ai facut asta... :-D :lol:
Apropo - banii din Bancorex si "fondurili lui Vantu" cine i-a luat (pe baza aceleiasi experiente/metode). Ca slava Domnului  pe tema asta au vb o gramada la TV (care din ei au mintit si care au spus adevarul  ?)  :lol: :evil:
Si inca o intrebare in domeniul "bancar" / Madam Vlass care a plecat din Romania e totuna cu Madam Vlass care a venit sa depuna marturie impotriva lui Vantu  ?

Xanadron

#324
Parerea mea (nu de pseudomoderator, doamne feri, ci de ...spectator sa zicem - care a spus totusi ce-a avut de spus): amindoi aveti cumva dreptate, dar si postarile voastre sint un pic prea extremiste poate.

Fiindca, pe de-o parte, semnele "limbajului nonverbal" (al trupului-mimicii) clar ca au o semnificatie, si-s convins de abilitatile colegului tractorbeam in sensul decriptarii lor. Dubiile pot proveni deci doar din decodificarea unor "semne" ce ar putea trada doar realitatea unor eventuale ...exagerari ale lui V. Rudan pe la emisiunile TV (nu mai revin asupra tendintei involuntare uneori de hiperbolizare, din partea unor personaje dornice de mentinere a unui anume statut anterior cistigat - idee la care a subscris si tractorbeam de altfel).

Despre confuzia dintre E.S. si tractorbeam facuta de dl. Rudan: asa cum spunea si Ganditorul, nu stim care-au fost si cit a mai ramas din acuitatea abilitatilor de remote-viewer din tineretze ale profesorului V. Rudan. Domnia sa putea oricum sa remarce macar datele reale (nume, profesie) postate undeva intr-un comentariu de pe situl rudan.ro de colegul nostru.

Altceva: paradoxal, chiar si "atacurile" de genul astuia zic eu ca n-ar trebui sa afecteze personalitati realmente puternice - si nu doar fiindca fie si publicitatea... negativa :lol: e deseori utila.

P.S. Madame Ana-Maria Vlas "venita" e aceeasi cu "plecata" - crede-ma pe cuvint, Ganditorul, chiar daca nu-ti pot da probe irefutabile in sensul asta (am vorbit o data, intimplator, cu ea in anii '90 - daca fizionomia se mai schimba cu trecerea anilor, vocea  - nu). Subiectul FNI e oricum nu doar off-topic aici, ci si mult prea stufos pentru un "simplu" forum.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

tractorbeam

Citat din: Ganditorul din  08 Iulie 2011, 11:44:23
...Cat despre "capacitatile" noastre de a detecta "adevarul sau minciuna" pe principiul "experientei in anchete bancare"... seamana cu "adevarul" descoperit de ciomagul anchetatorilor kominternisti in  perioada anilor 50... sau cu "adevarul" din bancul cu iepurasul batut de militieni ca sa recunoasca ca e mistretz...
Ganditorule, nu judeca ceea ce nu cunosti. Adevarul si minciuna indiferent de subiect si obiect pot fi detectate prin antrenament dublat de fler si intuitie
Citat din: Ganditorul din  08 Iulie 2011, 11:44:23
...Apropo - banii din Bancorex si "fondurili lui Vantu" cine i-a luat (pe baza aceleiasi experiente/metode)....
O parte din banii Bancorex au devenit "fondurili lui Vantu" prin asocierea acestuia cu unii functionari necinstiti ai bancii. Ulterior Vantu a folosit banii ca sa cumpere diverse (alte banci, posturi de radio, active la alte firme). As putea sa fac un topic separat dar, nu ne foloseste la nimic, vorba aia: Ce-a mancat lupu' e bun mancat![/b]

Citat din: Ganditorul din  08 Iulie 2011, 11:44:23
...Si inca o intrebare in domeniul "bancar" / Madam Vlass care a plecat din Romania e totuna cu Madam Vlass care a venit sa depuna marturie impotriva lui Vantu  ?
Nu cunosc problema si acolo unde nu cunosc nu ma inghesui sa-mi dau cu parerea.


Ganditorul

#326
Citatdaca fizionomia se mai schimba cu trecerea anilor, vocea  - nu
Daca as avea vocea de acu 20 de ani ... as fi soprana  :-D :lol: Asa ca asta cade. Daca platesti bine iti spun si unde difera personajele...

CitatAdevarul si minciuna indiferent de subiect si obiect pot fi detectate prin antrenament dublat de fler si intuitie
:-D :lol:  ... Si cum masori stiintific "flerul si intuitia" ?
Aaa, sa inteleg ca si domnia ta esti tot un fel de Rudan-paranormal ... sectiunea "fler si intuitie". Adica dl Rudan cauta in anii 80 moneda pe camp pt militari si domnia ta cauti banii furati cu sacii din banci pt. finanta mondiala - adica diferenta de tehnica, de perioada de timp si de volum. In esenta ...fenomenul e acelasi  :evil:

Citat...Si inca o intrebare in domeniul "bancar" / Madam Vlass care a plecat din Romania e totuna cu Madam Vlass care a venit sa depuna marturie impotriva lui Vantu  ?
Nu cunosc problema si acolo unde nu cunosc nu ma inghesui sa-mi dau cu parerea.
Da' de ce domnull meu ? Madam Vlas nu a aparut la TV ca si dl Rudan ? In glasul si gesturili ei n-ai simtit nici o minciuna ? Nu mai ai "fler si intuitie" pe acest subiect care a afectat mai mult romanii decat ... discutiile cu pionierii ale domnului  Rudan ?
Sau ti-e frica sa comentezi acolo unde stii sigur ca vine cineva si-ti da una serios peste degete ? Ti-e frica, nu-i asa ? E mai comod sa te iei de un om iesit din spital dupa o comotie cerebrala si pe jumatate paralizat ...
Pace.
Subiect inchis. N-am vrut decat sa subliniez ca suntem pe un drum ilogic de genul "gandacul meu e mai mare ca si gandacul tau"  uitand ca exista o evolutie de la o generatie la alta, ca ce era in anii 80 nu va mai fi in 90 sau 2000, ca ceea ce au facut altii la vremea lor s-a numit pionierat, in timp ce pentru noi se numeste rutina sau ... eroare.
Asta-i viata ... timpul trece si valideaza sau nu unele etape de evolutie.

memphis

Citat din: tractorbeam din  07 Iulie 2011, 10:29:07
.. un anume domn pe un anume site (rudan.ro) imi cere dovada si nu prezumtia versus senzatiile extrasenzoriale ale ,,paranormalului" domn Rudan. O sa-i ofer si eu senzatiile mele, mult prea pamantesti, dar bine ancorate in experienta mea personala. Deci:
Am fost ANCHETATOR. Am anchetat pe probleme de natura economica (bancara) insa numai dupa 1989. Nu am anchetat inainte de 1989.
Am inter-relationat cu oamenii in calitatea lor de anchetati din postura de ANCHETATOR.
Orice persoana care se ocupa cu asa ceva dezvolta un anume simt – o sa-l definesc ca fiind: ,,Stiu cand ma minti si stiu cand spui adevarul." Din ce am citit pana acum rezulta ca, in foarte putine cazuri si numai cu un antrenament special in forma continuata, poti sa minti si sa para ca spui adevarul, in rest limbajul trupului (foiala, miscarea rapida a ochilor, evitarea privirii interlocutorului, respiratia, etc.) te va trada, acest lucru fiind vizibil pentru observatorul antrenat. Ma declar un observator antrenat.
Am urmarit cu interes aparitiile d-lui Rudan la diverse televiziuni. Intr-una din ele reporterul l-a incitat cu intrebari referitor la capacitatile domniei sale de teledetectie (cazul Elodia) si surpriza, vazand-ul cum se foieste, cum schimba vorba, cum clipeste, cum i se schimba in general mimica,    mi-am format parerea ca dl. Rudan MINTE CU NERUSINARE cand afirma ca poseda asemenea capacitati.
Concluziile mele sunt urmatoarele:
- prins in capcana propriei panze de paianjen securiste dl. Rudan isi aroga calitati inexistente,
- probabil a lucrat pentru DSS (Securitate) si a fost ,,legendat" ca lucreaza pentru armata pentru a penetra acel mediu, deci a fost candva o ,,paiatza" de succes, acum nu mai e cazul, produsul e deja expirat,
- instruirea care a primit-o la tinerete si-a pierdut din eficienta, astfel ca se vede ca minte atunci cand minte, deci a devenit om normal
- incearca sa ne abureasca, cu experimentele de telepatie - ca a antrenat in vremea lui Ceausescu copii demnitarilor regimului comunist (probabil copii ai atasatilor militari) cand el de fapt a intocmit note informative despre acei copii, incercand probabil sa afle ce discuta parintii acestora – totul camuflat sub asa zise experimente telepatice.
Mai am cateva intrebari pentru dansul:
Ce universitate i-a conferit titlul de profesor si cand anume?
Ce institutii de invatamant superior a absolvit si cand anume? Cumva IATC-ul care l-a invatat sa faca scenarii?
Ma gandesc ca poate acum ar fi momentul, ca acest om sa-si faca mea culpa. Ce ziceti d-le Rudan?

In concluzie: nu asteptati de la aceasta persoana vreo dezvaluire sau vreo initiere, el nu este decat un sharlatan deghizat (mai bine deghizat decat alti sarlatani) si pierdeti timp si bani cascand gura la ce zice

Domnul "anchetator" de mucava s-a ofuscat in momentul imediat urmator postarii acestui articol pe rudan.ro: http://rudan.ro/content/completare-la-interviul-publicat-%C3%AEn-nexus-nr-15-edi%C5%A3ia-%C3%AEn-limba-rom%C3%A2n%C4%83. De ce oare a "explodat" asa zisul anchetator in urma acestui articol? Simplu: pt ca adevarul doare cel mai rau. Iar "anchetatorul" este discipolul credincios (mai bine zis partenerul de viata, in asteptarea legalizarii) al asa numitului "general".
Tot ce scrie in acel articol este adevarat 100%. Si ES stie asta cel mai bine. De aici si "explozia" domnului "anchetator", lezat in amorul propriu (la propriu).
"Anchetatorule", calmeaza-te, ia o gura de aer (sau ce ce sti tu mai bine) si raporteaza la "stapan" ca VR nu da o ceapa degerata pe "impresiile" tale sau ale lui.
Ti-a fost blocat contul pe rudan.ro pt ca dai dovada de o nesimtire iesita din comun si nimeni nu are de castigat ceva citindu-ti elcubratiile. Ai posatat acelasi comentariu aberant la mai multe articole de pe site, lucru de ajuns pt a fi dat afara (pt incalcarea regulamentului de bun simt).

Esti penibil si atat.

Vasile Rudan nu are nevoie de "fani" sau "discipoli". Cei care ii stiu cu adevarat valoarea umplu casuta de mail si inrosesc telefoanele incercand sa intre in legatura cu el.

Xanadron

#328
@Ganditorul: Poate... la secs :-D or diferi personajele (ca acolo n-am verificat-o pe madam Vlas).
Serios acum: posibil ca eu sa ma-nsel si tu sa ai dreptate (nimeni nu-i infailibil in definitiv), dar vocea unui om matur (in anii '90... si opt-noua) nu cred sa difere de cea a aceluiasi om, la 12-13 ani distantza in timp. Ca doar nu m-am jucat cu lopatzica-n nisip la gradinitza cu ea... :lol:
Nu mai vorbesc de absurditatea ideii ca o femeie intreaga la minte - si cu sanatatea subreda in plus - sa accepte (pentru oricit de multi bani, zic eu) sa stea aproape un deceniu la mititica in locul alteia...

Strict ontopic (adica pe teme... rudanologice 8-)): se zvonea pe net ca domnia sa si-a revenit aproape complet in urma nefericitului accident cerebal suferit - si care, by the way, ar putea la fel de bine sa fi fost provocat doar de cauze specifice virstei si nu de "razboaie psi". :fight:
Are poate cineva informatii mai exacte in sensul asta? (eu m-as bucura sa-si fi revenit 100% si-i doresc zile multe si de-aici incolo). :rainbow:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Ganditorul

#329
Domnule Xanadron nici nu te aprob nici nu te contrazic abrupt, fara argumente.
Posibil sa ai dreptate si vocea sa fie aceiasi - dar pentru a face aceasta afirmatie trebuie sa fi mai mult decat familiar cu personajul. Poti recunoaste vocea parintilor, copiilor, fratilor si surorilor... dupa 10 ani dar vocea unui persoane "intalnite intamplator" mai greu (nu imposibil).
Nu stiu daca ai observat dar la revenirea in tara toata lumea s-a grabit sa spuna - "ea este, seamana, are vocea la fel " etc etc . Nimeni nu a spus clar " am amprentat-o si amprentele din cazierul ei de directoare financiara coincid cu amprrentele din dosarul de inculpata" (desi la sumele aflate in joc, si la cat de "bine platiti" sunt grefierii si arhivarii nostrii, se cam poate face orice mistificare...)
CitatNu mai vorbesc de absurditatea ideii ca o femeie intreaga la minte - si cu sanatatea subreda in plus - sa accepte (pentru oricit de multi bani, zic eu) sa stea aproape un deceniu la mititica in locul alteia...

:evil: :-D Doamna in cauza a "emigrat" intr-o zona unde te usuci la soare de sete, apa se vinde la pret de palinca (ca tot veni vb...) si peste tot pocnesc pocnitori de tot felul, care mai de care mai distructive.
Asa ca "puscaria romana" e concediu, prin comparatie, pt cineva care se ocupa cu substituirea de persoane. Daca mai adaugam vre-o 1 mil de iepuroi ca plata pt cei 10 ani la "mititica" (100.000/an) realizam ca participarea la aceasta substituire e un serviciu extrem de bine platit.
Unii romani se duc in Spania la cules de capsuni, fara sa-si vada familia cu anii, pt 500 iepuroi pe luna. :-D
Asa ca imi pastrez parerea ca ne uitam la o sosie extrem de reusita in timp ce originalul sta undeva la soare, inconjurata de "cipandey"
Rervenind la dl Rudan si eu cred ca e vb de un capriciu al varstei si nu de un efect al unui razboi psy. Dar viata are multe surprize... asteptam comentarii de la oameni competenti si informati.