Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Tinerete fara batranete si viata fara de moarte, cum ar fi daca ar exista?

Creat de kandaon, 06 Mai 2018, 13:05:18

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

kandaon

E vorba de o discutie cvasi-filozofica la un pahar de vin, cu diverse variante si despre cum ar putea fi in caz ca. Asadar fiecare e liber sa comenteze ori/si sa completeze dupa cum crede

Sa zicem ca ai putea deveni sau ai fi nemuritor (sau nemuritoare, desigur, sa nu se supere nimeni). O varianta e ca esti singurul nemuritor. I-ar conveni cuiva asta, sa existe asa cu toate posibilele avantaje si dezavantaje?

A doua varianta, poti sa faci si pe altii nemuritori, nu pe toata lumea ci doar cateva persoane ici colo pe care le alegi tu.

A treia varianta, toata lumea ar fi nemuritoare. Cum ar evolua planeta ori societatea umana?

A patra varianta, nu esit doar nemuritor ci ai si anumite capabilitati ce tin de ceea ce am numi magie si science fiction.  Subvarianta de aici ar fi ca poti sa-ti transferi inclusiv constiinta/sufletul si memoria in orice corp vrei tu (unul nou creat de tine ori ales de tine, chiar al altcuiva), practic nu tre sa traiesti vesnic in corpul actual ci cand te plictisesti iti poti alege orice alt corp.

A cincea varianta, urmare a celei de a patra. Ca sa nu te plictisesti in tot rastimpul asta, ai crea un "univers holografic" populat cu diverse lucruri, fiinte, civilizatii si caruia i-ai lasa partial o anume independenta ori autonomie (ca sa te surprinda cu una alta chiar si pe tine)? Practic sa poti calatori de-a lungul si de-a latul lui (inclusiv in timp) si interactiona in diverse forme cu cei/cele ce il populeaza, sa-ti alegi cine sa fii, ce roluri sa joci si chiar cum.

A sasea varianta ar fi o subvarianta a celei de a cincea, si anume ca universul ala exista deja si tu doar l-ai modela pe ici pe colo si in rest ai face ca in varianta cinci, dat fiind ca in ierarhia lui tu esti mult deasupra tuturor celorlalti ca abilitati.



abyss

Cum ar fi?
În oricare dintre variantele de mai sus vei afla adevărul.
Întrebarea ar fi daca cineva dorește să îl afle cu adevărat sau doar să si-l imagineze .

Tayka

-Desigur viata vesnica nu exista decat in basme,cu totii murim,si zeii mor.In univers insa timpul curge diferit,iata cateva exemple;-Un tînăr nibirian de 20 de ani din constelatia Orion echivaleaza cu vârsta unui pământen de...72.000 de ani !!!
-O zi pe Nibiru este egala cu un an pe pământ.
-un an Nibirian(saar) este egal cu 3600 de ani terrestri.etc..
Asa dar să tot traiesti pe acolo..de aceia probabil se zice ca daca apuci sa mergi in rai vei trăii..vesnic.Probabil strabunii nostrii nu se prea pricepeau la cifre si la timpul astral.Interesant insa e faptul ca daca traiesti pe Terra 80 de ani (in medie cateva saptamani,comparativ cu cei de pe Nibiru),in acest timp insă extrem de scurt asimilezi cunostinte si te dezvolti intelectual muuult mai repede decat nibirienii.Probabil de aceia s-au și speriat vechii zei de au dezactivat trei sferturi din capacitatea codului genetic uman,pentru că deșii traind aici,alături de noi (care culmea sântem creatia lor) ei au ramas in timpul lor cel luuung de acasă;si ca atare gândeau aici cu ..încetinitorul...Asa dar;avantaj,dezavantaj..
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

SLEAH19

  Prin 2012 a trecut Nibiru pe aici și de atunci până astăzi Tayka a ..tăcut, ca și cum ar fi fost plecat 8 zile pe Nibiru și s-a întors cu informațiile astea  :wink:
Să-ți de-a Zeii sănătate Tayku-le , sper că ești bine și sper că într-o zi o să reapară și Xanadron să ne spună că a fost la o cafea pe Orion!
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

hoinar

Intotdeauna exista un peste mai mare, in cazul nostru, un plan superior. Si cel mai probabil, odata cu parcurgearea unei portiuni indeajuns de mari de drum, destinatia incepe sa-si piarda din importanta.
the older I get, the faster I was

Enz

Kandaon, te rog sa ma scuzi daca crezi ca am deturnat topicul. Oricum precum toate lucrurile din lumea asta, tot pe fundul lacului putea / va ajunge. Cred ca ar fi binevenite niste clipe vesele in momentele astea tampite... Tinerete fara Batranete si Viata fara de Moarte !! :)

Rad de o ora incontinuu... cu omuletzul asta Jim. E genial !! Probabil ca nu am nici eu probleme, ca imi permit sa postez din astea, sau prea multe...  Oricum, e bine sa ne mai destindem, cred. Sa intinerim ! :) :ufo:

https://youtu.be/noShh1qL1tQ
https://youtu.be/pHOc_ME_-oU
https://youtu.be/Wg4NknUHTFM


:)) Genial !