Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Legaturi catre stiri interesante!

Creat de jackie28t, 12 Iulie 2006, 01:12:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

zana@M

http://www.ziare.com/magazin/ozn/baza-extraterestra-in-antarctica-video-1114234
Cu ajutorul programului Gogle Earth ar fi fost descoperita o baza secreta a extraterestrilor in Antarctica. Un utilizator al programului Google Earth sustine ca aceasta s-ar gasi sub gheata.

Cel care a realizat materialul, care se identificva online cu pseudonimul americanbunker, scrie ca auzise asemenea povesti despre baze extraterestre care ar exista in Antarctica. El a vrut sa verifice totul, ceea ce a si facut, postand online rezultatul propriilor investigatii.

Aplicatia permite utilizatorului sa vada ce se afla sub gheata Antarcticii. Structurile care pot fi vazute in imagini sunt, intr-adevar, ciudate
Americanbunker Films Alien Base in Antarctica
,,TU ESTI CAUZA IAR LUMEA ESTE EFECTUL ,SCHIMBA-TI IDEILE DESPRE LUME -SI LUMEA SE VA SCHIMBA,,



Rekoil

"Try not to become a man of success but rather to become a man of value." - Albert Einstein

fiulploii

Yep, plictiseala mare vara in weekend  :lol:

Amandoua au la baza articolul din 18 august din guardian.co.uk

http://www.guardian.co.uk/science/2011/aug/18/aliens-destroy-humanity-protect-civilisations

articol corectat in 19 august

This article was amended on 19 August 2011. The subhead said the report was "for Nasa". This has been corrected.

si care are la baza un studiu al unora asociati la nasa din aprilie , anul acesta .Linkul il gasiti in articolul din guardian


fiulploii

"Aceste predicţii par să contureze o lume roz, dar pentru ca aceste schimbări să aibă loc, lumea va trebui să treacă prin crize majore, chiar cataclisme. A fost nevoie de Primul Război Mondial pentru crearea Ligii Naţiunilor. A fost nevoie de Cel de-al Doilea Război Mondial pentru crearea ONU. Va fi nevoie de ceva similar pentru reformarea Consiliului de Securitate. Iar crearea unor noi uniuni regionale de tipul Uniunii Europene va fi nimic în comparaţie cu enorma sarcină de a se introduce un nou model economic, în care toată lumea să înţeleagă că mai mult nu este mai bine, iar resursele planetei sunt finite. Astfel, o catastrofă va fi teribilă pentru oameni, dar benefică pentru umanitate, ca întreg", a mai spus Anne-Marie Slaughter.

originalul articol :

http://www.foreignpolicy.com/articles/2011/08/15/problems_will_be_global_and_solutions_will_be_too?page=0,0

Cum am putea sa ne pregatim pentru ce ne pregatesc ei , rolul de victime colaterale  :|

Urban

Citat din: fiulploii din  21 August 2011, 15:42:06
Cum am putea sa ne pregatim pentru ce ne pregatesc ei , rolul de victime colaterale

Renuntand la atasamentul fata de orice posesiune materiala sau sentimentala

Xanadron

Cunoscutul Bud Hopkins a murit recent (21 august).
RIP - inevitabil, asa se duc si personalitatile marcante ale ufologiei. :cry:

http://www.intrudersfoundation.org/inside.html
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

mr

#1539
http://www.realitatea.net/libia-ultimele-ore-ale-lui-gaddafi-in-direct_863674.html

Stirea nu ar avea o relevanta deosebita daca astazi nu ar fi o data de 22(08.2011), dupa multe alte evenimente "intamplate" pe 11 sau 22 in anumite luni ale anului...  Ultima notabila: 11.03.2011  -  cutremurul din Japonia. :)
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

Tintin

Citat din: mr din  22 August 2011, 18:49:46
http://www.realitatea.net/libia-ultimele-ore-ale-lui-gaddafi-in-direct_863674.html
Stirea nu ar avea o relevanta deosebita daca astazi nu ar fi o data de 22(08.2011), dupa multe alte evenimente "intamplate" pe 11 sau 22 in anumite luni ale anului...  Ultima notabila: 11.03.2011  -  cutremurul din Japonia. :)

Foarte interesant că după postul meu de mai jos de pe RUFON, vechi de câteva zile, pe @mr l-a lovit brusc "inspiraţia", asta cu zilele de 11 şi 22. Mă autocitez, aşa pentru un refresh de memorie:
Păi folosiţi-vă de discernământ! Cine a mai venit şi a bătut cu pumnul în masă aici? Nimeni! De ce? Pentru că nimeni nu îşi asumă responsabilitatea să zică băi tată ăsta e adevărul Uite vezi, ET aşa arată! Nu domnule, aici sunt mironosiţe, păăăi să vezi că nu ştiiim, ăăă nu e nimic siguur, pe dumneata nu te cunooosc, şti mama mi-a interzis să vorbesc cu străinii. E urât că nune  spui mai mult
Stimate domn, eu am riscat mai multe previziuni care s-au şi îndeplinit, printre care şi faptul că în datele de 11 şi 22 se execută atentate şi dezastre naturale controlate de Întunecaţi! Aceasta este dovada mea, faptul că spun adevăruri care s-au verificat!
Închei citatul.
Deci duceţi-vă dumneavoastră un piculeţ pe spyology şi verificaţi http://spyology.myforum.ro/avertizare-n-timp-real-vt751.html
Oricum nu cutremurul de pe 11 a fost ultimul eveniment, l-aţi uitat cam repede pe norvegianul dement de luna trecută 22.07.2011, explozia din Cipru, să nu uităm de JFK asasinat pe 22.11.1963 etc, etc, citiţi tot ce scrie acolo aşa mai ieşiţi din negură şi poate vă gândiţi de două ori înainte să judecaţi şi să aruncaţi cu noroi în Tintini pe care nu-i cunoaşteţi absolut deloc.

EveryoneIsRight

a map aparut vreo stire cu copilul din rusia care pretindea ca e venit de pe marte ? si care mai spunea ca sub sfinx se afla un mecanism de deschidere care ascude secrete importante ? ?

Urban

Citat din: Tintin din  22 August 2011, 20:58:07
Stimate domn, eu am riscat mai multe previziuni care s-au şi îndeplinit, printre care şi faptul că în datele de 11 şi 22 se execută atentate şi dezastre naturale controlate de Întunecaţi! Aceasta este dovada mea, faptul că spun adevăruri care s-au verificat! [/i] Închei citatul.

Asa.. si ce te incordezi atat?... vrei o medalie?
Uite eu personal te declar profetul Rufonului.
Multumit?

Xanadron

Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

calator astral

Imagini foarte foarte clare ale unui disc incredibil,cum nu am mai vazut, filmat recent in Brazilia (Stiri TV Braziliana) :

UFO / OVNI Disc puts on amazing light display over Sao Paulo Brazil - July 2011