Forum RUFOn

Sectiune pentru limba româna => Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO) => Subiect creat de: Fr0styan din 02 Mai 2011, 06:29:46

Titlu: Osama bin Laden a fost ucis de catre fortele speciale SUA
Scris de: Fr0styan din 02 Mai 2011, 06:29:46
http://www.adevarul.ro/international/Obama-referire-Osama-Laden-istorica_0_473352669.html

Osama bin laden e mort..  :roll:
Titlu: Raspuns: Osama bin Laden a fost ucis de catre fortele speciale SUA
Scris de: melanogaster36 din 02 Mai 2011, 11:31:14
  Cred ca vestea merita un topic nou pentru a comenta eventualele evolutii si consecinte ulterioare a situatiei.sa nu uitam ca Seicul Khalid Mohammed, creierul atentatelor din 11 septembrie 2001 din SUA, detinut la baza Guantamano Bay, a spus in timpul interogatoriilor ca reteaua terorista al-Qaeda a ascuns o bomba nucleara in Europa pe care o va detona daca Osama bin Laden va fi ucis sau capturat.

Informatiile apar in documente secrete dezvaluire de Wikileaks si citate de mai multe publicatii americane si europene, intre care The Washington Post si The Daily Telegraph.

Seicul a avertizat ca Al Qaeda va declanºa un adevarat "iad atomic în Europa".Deci astept ca unul din moderatori sa mute aceasta stire intr-n topc supus dezbaterii forumistilor.Multumesc!
Titlu: Raspuns: Osama bin Laden a fost ucis de catre fortele speciale SUA
Scris de: StarDust din 02 Mai 2011, 12:33:33
Am deschis un subiect nou la sectiunea NWO.
Titlu: Raspuns: Osama bin Laden a fost ucis de catre fortele speciale SUA
Scris de: Tzipi din 02 Mai 2011, 15:32:32
Eu cred ca ar trebui sa ne punem intrebarea : ce pun la cale sforarii, incat au avut nevoie de anuntul asta ? Ne paste un razboi mondial ? Urmeaza circul cu terorismul reloaded ?
Titlu: Raspuns: Osama bin Laden a fost ucis de catre fortele speciale SUA
Scris de: darksid3 din 02 Mai 2011, 16:13:13
Vom vedea intr-un timp relativ scurt
Titlu: Raspuns: Osama bin Laden a fost ucis de catre fortele speciale SUA
Scris de: Xanadron din 02 Mai 2011, 18:38:54
Deocamdata aplic vorba americana "I'm sitting on the fence" ("stau pe gard" :-D) in asteptarea mai multor detalii.
Chestiunea-i insa extrem de complexa si inevitabil plina de piste false (afirmatia ca ar fi fost aruncat in mare mort e oricum cel putin hilara) si, pe moment, poza (unica) cu Osama impuscat in freza e deja categorisita drept Photoshop pur. 8-)
Personal, cred ca bin Laden e mort din 2001-2002, fiind f. grav bolnav (diabet insulinodependent, insuficientza renala terminala etc), dar pina acum a servit f. bine sforarilor PTB sa para viu.
De ce trebuia insa schimbat macazul, asta-i o alta problema, cu mai multe variante de raspuns. :roll:

Instructiv insa pentru cei care inca mai cred in profilul de "inamic public nr. 1" al lui Osama e modul in care CIA l-a "creat" pe bin Laden:

http://www.greenleft.org.au/node/24198
Titlu: Raspuns: Osama bin Laden a fost ucis de catre fortele speciale SUA
Scris de: SLEAH19 din 02 Mai 2011, 20:27:39
      Osama e mort de mult, posibil din cauza bolilor, posibil în urma unui atac cu rachete.
 NWO  prin gura lui Obama, anuntã moartea lui, chiar in 2 mai , coincidenþã sau nu este ºi ziua morþii lui Hitler, îl aruncã apoi imediat în mare , fãrã posibilitatea unor identificãri sau teste ADN, un trucaj ordinar . Nu ºtiu de ce, dar simt cã vom avea mult de dezbãtut pe acest subiect, urmãtorii paºi ai PTB mã îngrozesc, pentru cã adevãr zic vouã cã acesta nu este un sfârºit, ci un nou început , o regie la nivel planetar în care un duºman nevãzut (anunþat îm prealabil de Wiki/Lake/CIA), provoacã  un atac nuclear împotriva Europei, pregãtit de ,,oamenii din peºteri'' cu o bombã ascunsã deja undeva pe teritoriul Continentului European . Economia SUA este în prag de dezastru ºi are nevoie de ,,spaþiu vital''. Prin detonarea unui atac nuclear îpotriva Europei ,nu face decât sã elimine sau încetineascã un concurent la resursele planetei, nu se vor mai ascunde dupã principii democratice, BÃTÃLIA PE RESURSE se va purta la vedere (o mostrã avem în Libia), iar premisele unui conflict mondial sunt create.
Titlu: Raspuns: Osama bin Laden a fost ucis de catre fortele speciale SUA
Scris de: acme din 02 Mai 2011, 20:59:20
unii zic ca puteau sa o faca din 2001 http://www.washingtonsblog.com/2009/11/us-could-have-killed-bin-laden-in-2001.html (http://www.washingtonsblog.com/2009/11/us-could-have-killed-bin-laden-in-2001.html)
si altii ca deja era mort (serviciile din Israel/Pakistan):
http://classic-web.archive.org/web/20021205223313/http://216.26.163.62/2002/me_terrorism_10_16.html (http://classic-web.archive.org/web/20021205223313/http://216.26.163.62/2002/me_terrorism_10_16.html)
http://www.foxnews.com/story/0,2933,41576,00.html (http://www.foxnews.com/story/0,2933,41576,00.html)
Titlu: Raspuns: Osama bin Laden a fost ucis de catre fortele speciale SUA
Scris de: abyss din 02 Mai 2011, 22:24:43
Personal sunt convins cã Osama asta e o fãcãturã. Toate sunt distrageri ale atenþiei. De la ce ºi cine are de câºtigat? Toate sunt programate cu mulþi ani înainte... Pânã ºi Obama are acte false. Cine câºtigã din a face realitatea þãndãri ºi a da peste cap toate sistemele de valori? Banul nu mai e ban, eroii sunt de rahat... Cui îi mai pasã de Sinele sãu?
Cui îi mai pasã de Obama când viaþa nu mai are sens ºi valoare?

Sã revin, cred cã "uciderea" fostului lor agent se doreºte a fi un nou mandat al actualului preºedinte al SUA, lucru care mascheazã eºecul PTB deocamdatã. 
Cât depre resurse... Care resurse ºi care spaþiu vital? Bãieþii ãºtia dispun de toate tehnologiile "magice"... Altceva ori altcineva le forþeazã mâna dacã aºa o fi. Buncãre au, tehnologii au, ce-i împiedicã încã sã ne cureþe pe toþi? Pentru cã ce se vede situaþia actualã e deja un teatru ieftin.
Sau am licitat noi bolnavii de scenarii prea mult ºi suntem toþi în mare impas?

În orice caz, cu toþii suntem datori sã murim cândva. "Osama" a fãcut-o acum. Trãiascã Marele Negru de peste oceane ºi rãzboiul lor cretinoid!
Titlu: Raspuns: Osama bin Laden a fost ucis de catre fortele speciale SUA
Scris de: andrei din 03 Mai 2011, 01:16:17
   salut!
Este foarte simplu dupa parerea mea.Osama bin Laden a ,,murit la fix",taman cand americanii aveau nevoie de asta.De ce ?Pentru ca regimurile ,,democratice" pe cale sa se instaleze la putere in tarile arabe,ezitau sa asculte ordinele americane,de frica talibanilor.Acum cand ,,supermanii" americani au aratat ce usor l-au ucis pe liderul Al Quaeda,noii politicieni arabi vor urma fara sovaiala indicatiile Unchiului Sam.Toata treaba e o regie ieftina,cu Obama pe post de Rambo.Problema este insa cum vor reactiona sustinatorii fanatici ai lui Osama? Multi vor incerca de capul lor sa il razbune pe bin Laden si ma gandesc ca multi oameni nevinovati vor platii manarelile astora.
Titlu: Raspuns: Osama bin Laden a fost ucis de catre fortele speciale SUA
Scris de: Xanadron din 03 Mai 2011, 08:17:33
Subscriu la majoritatea opiniilor exprimate aici (indeosebi la ultimele patru ;)) - cu precizarea ca, fie si daca povestea oficiala (demna de Kafka oricum) ar fi adevarata, modul cum "a fost facuta dreptate" contrazice orice principiu de justitie moderna.

Ca sa nu mai vorbim de stirile recente conform carora datele despre presupusa locatie a ipoteticului Bin Laden ar fi fost obtinute prin TORTURA, de la prizonieri din inchisorile secrete (si evident ilegale) ale CIA din Romania si Polonia.
Halal democratie... :|

P.S. (important, dupa mine):
1. Moartea lui Bin Laden si Hitler (acelasi tip de minciuna in definitiv) a fost anuntata la aceeasi data (1 mai), la o diferentza de 66 de ani.
2. Durata discursului lui Obama/Soetero :-D pe tema asta a fost de iegzact 9 minute si 11 secunde. 8-)

Stiu ca putini cred in mania infioratoare a sforarilor NWO pentru simboluri numerologice, dar eu cred - din motive solide.
Titlu: Raspuns: Osama bin Laden a fost ucis de catre fortele speciale SUA
Scris de: tractorbeam din 03 Mai 2011, 08:27:49
He, he, he, l-au ucis la fix pentru ca Obama sa aiba un "boost" in alegerile ce vor veni, nici prea devreme ca intre timp sa uite bizonu' american si sa se ia cu altele, dar nici prea tarziu ca sa aiba un impact emotional maxim asupra aceluiasi bizon.

In alta ordine de idei, din momentul in care haituitul (si mai mult ca sigur obositul) Osama s-a dat pe mana serviciilor de informatii pakistaneze - ca numai aia ii puteau da asemenea viloi intr-o zona militarizata - deja devenise un biet pion in jocul de sah al serviciilor, confortul de care avea nevoie a fost o momeala prea puternica si probabil ca orisice om in final a cedat, a iesit din zona "peshteroasa" si s-a relaxat.
Probabil ca vom afla ca statea acolo de mai mult timp, obisnuindu-se cu viata "civila" si deliciile ei. Deci pana la urma stiuca a muscat momeala.
Titlu: Raspuns: Osama bin Laden a fost ucis de catre fortele speciale SUA
Scris de: Xanadron din 03 Mai 2011, 08:47:03
Scenariu absolut plauzibil si asta, tractorbeam.

...Si totusi, atit de "relaxat" :lol: sa fi fost Osamel incit sa n-aiba (la miliardele lui saudite mai ales) macar 2-3 paznici dotati cu cite-un amarit de lansator portabil de grenade sau rachete sol-aer? 8-)
Fiindca elicopterele Blackhawk ale Navy Seals nu-s chiar silentioase...
Titlu: Raspuns: Osama bin Laden a fost ucis de catre fortele speciale SUA
Scris de: StarDust din 03 Mai 2011, 09:50:42
Bin Laden nu putea sa se inarmeze excesiv pentru propria-i aparare. Pe langa faptul ca dispunea de o vila suspect de mare, prezenta unei mici armate de bodyguarzi inarmati pana in dinti, plus arme grele pt. doborat elicoptere, etc. ar fi acuzat oficial autoritatiile Pakistaneze de sustinere ascundere si colaborare (de care eu in momentul asta oricum nu ma indoiesc  :-D) cu Osama bin Laden, lucru care nu cred ca ei si l-ar dori.
Una peste alta, subscriu si eu celor scrise de tractorbeam, cam aceasta fiind si opinia mea.
Titlu: Raspuns: Osama bin Laden a fost ucis de catre fortele speciale SUA
Scris de: Andy din 03 Mai 2011, 10:40:30
Se pare ca informatiile despre locatia lui Osama au fost dobandite din inchisorile CIA din Polonia si Romania, plus ca ieri la CSAT s-a decis amplasarea scutului antiracheta in Deveselu, judetul Olt, costurile fiind suportate de americani si putand folosi la liber portul Constanta. Se pare ca lucrurile nu sunt atat de simple pe cat parea. Binenteles si eu subscriu la opiniile voastre, plus ca inca nu avem o dovada ca Osama este cu adevarat mort. Se pare ca americanii au o activitate destul de intensa pe teritoriul tarii noastre, ce urmeaza, vom trai si vom vedea. Parerea mea este ca trebuie pregatit un nou bau-bau, de data asta la scara mondiala, Europa fiind probabil vizata pentru un nou atac "terorist".  :star:

http://www.cbsnews.com/stories/2011/05/02/501364/main20058859.shtml
Titlu: Raspuns: Osama bin Laden a fost ucis de catre fortele speciale SUA
Scris de: Xanadron din 03 Mai 2011, 12:14:53
Citat din: Fr0styan din  02 Mai 2011, 06:29:46
http://www.adevarul.ro/international/Obama-referire-Osama-Laden-istorica_0_473352669.html

Osama bin laden e mort..  :roll:
Eu cred in continuare ca-i mort de mult. 8-)
Asta nu inseamna ca la Abbottabad n-a fost omorit.... CINEVA (destul de important ca sa justifice o actiune - reala - de o asa amploare).

O versiune oficiala a derularii operatiunilor CIA (cu mentiunea la fel de comica :-D prin absurditatea ei ca "din moment ce armata SUA n-avea acordul oficial de actiune in Pakistan, operatiunea a fost executata sub patronajul CIA" - de parca CIA ar avea voie sa faca orice vrea muschiu' ei oriunde pe Terra  :roll:):

http://www.cbsnews.com/8301-503543_162-20058792-503543.html?tag=stack

Se pare ca patru elicoptere si 24 de Marine Seals au participat la actiunea urmarita-n direct de Obamel&Co. (dintre care ar fi coborit in "Curtea Terorii" doar un CH-47 si-un HH-60 Pave Hawk, care s-a si defectat dupa aterizare - lovit oare de "locatari"?! -, fiind ulterior distrus ca sa nu mangleasca maimutoii pakistanezi oaresce tehnica avansata).

(http://s1.postimage.org/4u87afpg/white_house_situation_room1_620x350.jpg) (http://postimage.org/image/4u87afpg/)

P.S.> Inca astept poze cu Osama un pic mort, :lol: dar si cu imagini ale elicopterului distrus "in situ", de pilda.

Cit despre Deveselu si scutul anti-ET :ufo: - asta-i o cu totul alta poveste... 8-)
Care intereseaza pe multi sus-pusi (printul Charles ori Shimon Peres sint doar doi dintre ei ;)).
Titlu: Raspuns: Osama bin Laden a fost ucis de catre fortele speciale SUA
Scris de: angellla29 din 03 Mai 2011, 12:24:13
Doamne...cat de prosti sa fim sa inghitim minciunile astora??? Aceasta chestie cu moartea lui bin Laden intrece orice scenariu prost de la Hollywood...Totusi aveam o impresie mai buna despre Obama...dar acum mi-am dat seama ca este la fel de..."destept" ca predecesorul sau Bush....Si mare dreptate avea cineva spunand ca Usama bin Laden a fost doar o nascocire  a americanilor pentru a avea motive sa ocupe alte  tari...Imi e sila de lumea in care traim...serios oameni buni...serios!!!
Titlu: Raspuns: Osama bin Laden a fost ucis de catre fortele speciale SUA
Scris de: Xanadron din 03 Mai 2011, 12:51:05
O alta "mica" inadvertentza - bagati coordonatele 34°10'9.09"N 73°14'33.60"E pe Google Earth si veti putea admira presupusa resedintza a lui Osama Bin Laden.

Data imaginilor: 15 iunie 2005 - pe cind, dupa informatiile oficiale, respectivele cladiri inca n-ar fi fost construite. :roll:
Titlu: Raspuns: Osama bin Laden a fost ucis de catre fortele speciale SUA
Scris de: acme din 03 Mai 2011, 13:47:33
Citat din: Xanadron din  03 Mai 2011, 12:51:05
O alta "mica" inadvertentza - bagati coordonatele 34°10'9.09"N 73°14'33.60"E pe Google Earth si veti putea admira presupusa resedintza a lui Osama Bin Laden.

Data imaginilor: 15 iunie 2005 - pe cind, dupa informatiile oficiale, respectivele cladiri inca n-ar fi fost construite. :roll:
pe google maps e 2011
Titlu: Raspuns: Osama bin Laden a fost ucis de catre fortele speciale SUA
Scris de: Tzipi din 03 Mai 2011, 15:27:44
In Europa e relativ simplu sa inflamezi spiritele impotriva musulmanilor . Europa  e cam rasista de felul ei si le pune piciorul in usa ( pe dreptate ) musulmanilor . Daca incep cu atentate " teroriste " in Eruopa, lucrurile s-ar putea sa fie conduse spre haos. Sau chiar razboi.
    Daca avem in Europa razboi, deja devvine profitabil pentru SUA ( scenariu similar au  folosit si in ultimul razboi mondial, din cer ei s-au ales cu bani gramada ). Asta ar insemna repunerea pe picioare a economiei americane ( care din asta traieste, din exploatarea resurselor tarilor mai slabe ). Daca mai adaugam si o ulterioara reconstructie a tarilor distruse in razboi, deja avem oe conomie " functionala" . Funnctionala, in stil american : daramam - reconstruim, producem - cheltuim aiurea .... ca in bancurile cuprosti, insa asta e realitatea .
  Mizeria lor de economie, se bazeaza pe consum in prostie : cand atingem apogeul, daramam ( pe altii )si luam de la capat .
Titlu: Raspuns: Osama bin Laden a fost ucis de catre fortele speciale SUA
Scris de: Siberia din 03 Mai 2011, 16:56:46
Cineva mai crede in repunerea pe picioare a economiei americane ? :)
Moartea lui Osama este doar faza declansatoare a inaspririi conditiilor de securitate, a punerii in practica a statului global politienesc si probabil mai incolo chiar a legii martiale ( dupa vreo doua trei catastrofe "naturale" si provocarea unor stari de haos ) - apropo de asta am vazut ieri o stire prin care si politia de proximitate sau jandarmeria (nu mai retin exact) isi sporeste efectivele si atributiile... oare de ce ?!
Interesant e ca lucrurile incep sa se precipite ... Probabil vom fi martorii in curand al unui atac chimic (vreo bacterie ucigasa, vreo gripa spaniola) sau al unui "accident" nuclear bineinteles puse in carca razbunatorilor lui Osama... Nu cred ca vor mai repeta niste faze cu avioane deturnate.... Tot interesant ar fi (dupa parerea mea) de vazut si ce carti au ramas nejucate din jocul Illuminati 1995.... poate avem vreun "hint" pentru miscarile urmatoare.
Titlu: Raspuns: Osama bin Laden a fost ucis de catre fortele speciale SUA
Scris de: Siberia din 03 Mai 2011, 17:15:30
Si apropo... de stirea asta din 26 Decembrie 2001 nu-si mai aminteste nimeni ?
Report: Bin Laden already dead !
http://www.foxnews.com/story/0,2933,41576,00.html (http://www.foxnews.com/story/0,2933,41576,00.html)
Titlu: Raspuns: Osama bin Laden a fost ucis de catre fortele speciale SUA
Scris de: Xanadron din 03 Mai 2011, 17:28:31
Citat din: Siberia din  03 Mai 2011, 17:15:30
Si apropo... de stirea asta din 26 Decembrie 2001 nu-si mai aminteste nimeni ?
Report: Bin Laden already dead !
http://www.foxnews.com/story/0,2933,41576,00.html (http://www.foxnews.com/story/0,2933,41576,00.html)
Nu doar "turma" are memorie scurta, ci si politicienii - mi-e lene sa caut acum sursele (si oricum gestul n-ar avea vreo finalitate practica pozitiva), dar va amintiti poate ca-n toamna lui 2001 G.W.Bush tuna si fulgera ca Osama-i tizinta/prioritatea nr.1 a tuturor "campionilor democratiei", ca-n vara lui 2002 sa spuna ca OBL ...nu-i vreo prioritate a Americii. :-D

Sincer (si cu dezamagire) spun: orice analiza sau comentariu mi se par deja de prisos fara "action" si acum, ca si dupa cealalta mare farsa, numita 11 septembrie 2011. :|
Titlu: Raspuns: Osama bin Laden a fost ucis de catre fortele speciale SUA
Scris de: melanogaster36 din 03 Mai 2011, 17:34:25
    De fapt , din lipsa de timp n-am mai avut timp sa revizuiesc comentariile dvs.Acum, facand o minima si necesara recenzie o opiniilor onor coforumistilor subscriu in mare cam la toate ideile vehiculate.Ca sa fac un mic rezumat am sa le pun pe puncte:
  -Bin Laden era mort de mult
   -SUA are nevoie de un nou razboi
  -Urmatorul pas este un atentat major-probabil atomic, pus in carca celor de la Al Quaeda.
  -Obama avea nevoie de ceva nou cu care sa poata lua fata contracandidatilor la noile alegeri prezidentiale.
  -Subredul dolar  american avea nevoie de un balon de oxigen
  -Toata mascarada asta pute de la o posta a facatura NWO
  -Ne paste cat de curand  o lege martiala Europeana sau chiar mondiala.
  -N-avem nevoie de cataclisme cosmice ca sa ne autodistrugam, ne-o vom face-o ""manual"".
 
Titlu: Raspuns: Osama bin Laden a fost ucis de catre fortele speciale SUA
Scris de: Tzipi din 03 Mai 2011, 18:14:08
Citat din: Siberia din  03 Mai 2011, 16:56:46
Cineva mai crede in repunerea pe picioare a economiei americane ? :)
Americanii   :-D



Titlu: Raspuns: Osama bin Laden a fost ucis de catre fortele speciale SUA
Scris de: extrateresru_ro din 03 Mai 2011, 18:44:54
http://www.youtube.com/watch?v=UnychOXj9Tg

oare ce-a zis ea,nu e valabil?
multimi in zia de 1 mai 2011 i s-a dat un sfant si moartea "raului". dupa paravan,bombardarea libiei si moartea unor copii si a parintilor lor.
normal atentie e indreptata doar spre marea dorinta a tuturor,sfintirea si moartea.unor lideri.
atrocitatile nu intereseaza pe nimeni. sa fim fericiti,e tipatul de groaza al multimi.
e un sfarsit si un inceput, la valul altor evenimente ce vor urma.
Titlu: Raspuns: Osama bin Laden a fost ucis de catre fortele speciale SUA
Scris de: dorel6 din 03 Mai 2011, 22:28:23
Cineva sustine ca in locul acesta a fost omorat Osama.
Atentie : continut obscen !
http://*****************************
Desi nu am cum sa verific cat de credibil este ,cel putin avem o noutate.

Dorel
Titlu: Raspuns: Osama bin Laden a fost ucis de catre fortele speciale SUA
Scris de: abyss din 03 Mai 2011, 22:47:23
Bai.... da ce balega de site! Duca-se in masa pe pustii

Bai hai ca esti culmea... Dorele...
Titlu: Raspuns: Osama bin Laden a fost ucis de catre fortele speciale SUA
Scris de: StarDust din 03 Mai 2011, 23:03:54
Dorel6 filmarea aceea circula deja prin mass-media romaneasca de azi dimineata. Nu era nevoie sa pui aici un link catre un site de acel gen. Mai multa atentie pe viitor!!!
Titlu: Raspuns: Osama bin Laden a fost ucis de catre fortele speciale SUA
Scris de: Xanadron din 04 Mai 2011, 09:57:48
Ultima postare din partea mea pe topicul asta - fiindca o asemenea noua abureala oficiala  :x cum e asta cu presupusa ucidere a unui om mort de 9 ani (si care acum e declarat... oficial mort pentru a noua oara de fapt :lol:) chiar nu merita efortul unor comentarii detaliate.

"Turbulentul" Alex Jones explica deci (destul de calm de asta data) citeva din aspectele acestui nou fals grosolan al guvernului american:

http://www.infowars.com/exclusive-bin-laden-dead-hoax-exposed/

"Wake up, sheeple !" :-D ar fi deci indemnul cel mai potrivit si acum.

(http://s3.postimage.org/qalv7jyc/sheeple.jpg) (http://postimage.org/image/qalv7jyc/)
Titlu: Raspuns: Osama bin Laden a fost ucis de catre fortele speciale SUA
Scris de: romulus din 04 Mai 2011, 10:26:19
Citatchiar nu merita efortul unor comentarii detaliate.
Este si parerea mea.
Acel domn, buricul pamantului, Obama pre numele lui, mai vrea un mandat ! Se antreneaza, testeaza, distrage /directioneaza atentia,manipuleaza...
Si, hai sa-i prostim pe prosti !Mesajul ii vizeaza in primul rand pe prostii lui, adica pe americani.
Ca prostia nu are granite, eee asta-i alta mancare di pesti!
Am zis !
Titlu: Raspuns: Osama bin Laden a fost ucis de catre fortele speciale SUA
Scris de: Arhanghelul din 04 Mai 2011, 11:52:56
OPERATIUNEA GERONIMO ...

http://roncea.ro/2011/05/04/de-ce-operatiunea-geronimo-fratia-mortii-ordinul-322-societatea-secreta-skull-and-bones-sula-indianului-prefectura-afro-americanului-obama-si-craniul-disparut-al-lui-osama/
http://en.wikipedia.org/wiki/Geronimo
http://translate.google.ro/translate?hl=ro&ie=UTF-8&sl=en&tl=ro&u=http://en.wikipedia.org/wiki/Geronimo


Titlu: Raspuns: Osama bin Laden a fost ucis de catre fortele speciale SUA
Scris de: andrei din 04 Mai 2011, 13:36:59
    SALUT!
Toate bune si la locul lor,dar se pare ca nimeni nu sesizeaza ca lucrurile ar putea lua o intorsatura urata pt.noi romanii.Poate sunt eu paranoic,dar am vaga impresie ca se incearca din nou sa fim folositi ,,linia intai" ca de atatea ori in istorie.Toate declaratiile astea din ultimele doua zile,cu prizonierii talibani care l-au tradat pe bin Laden,anchetati in Romania, cu scutul antiracheta,cu sedinta Consiliului de Aparare si colac peste pupaza cu madam Ellan Taucher secretarul de stat al S.U.A. care spune ca;,,nu am fi reusit fara sprijinul unor aliati fideli ca Romania",ne cam scoate in fata ca tinte pentru razbunarea arabilor.Parca e un fel de a spune;- :-Daca vreti sa va racoriti,dati-le astora cateva pe cocoasa,ca la noi nu prea e loc iar astia tot sunt ei obisnuiti sa plateasca oalele sparte. :-D
   Sper sa ma insel...in sfarsi vom vedea zilele urmatoare.
Titlu: Raspuns: Osama bin Laden a fost ucis de catre fortele speciale SUA
Scris de: abyss din 04 Mai 2011, 17:02:38
Cumva e logic ce spui, aseara pe canalul rusesc RT bagau be bara din josul ecranului stirea noua o data la 20 de secunde ca "Romania a acceptat instalarea scutului pe teritoriul sau in ciuda opozitiei moscovei". Si au tinut-o tot asa pana pe la 2 a.m. cand m-am culcat.
Titlu: Raspuns: Osama bin Laden a fost ucis de catre fortele speciale SUA
Scris de: andrei din 04 Mai 2011, 17:18:19
   Si inca una;carligul macaralei care aduna resturile de la fosta vila a lui bin Laden este vopsit cu steagul romanesc. :-D
Titlu: Raspuns: Osama bin Laden a fost ucis de catre fortele speciale SUA
Scris de: SLEAH19 din 04 Mai 2011, 18:32:30
  Dacã Al Qaeda, (sau cine or fi în spatele lor) nu riposteazã în timp scurt prin acþiuni de rãzbunare a uciderii lui Osama, vor fi percepuþi de lumea musulmanã ca fiind decapitaþi , fãrã putere de reacþie. Probabil cã primele þinte vor fi ambasade occidentale din Asia sau Africa, apoi logic vor urma lovituri mai elaborate cu multe victime prin care vor certifica instalarea unui nou lider care va dori sã fie la fel de notoriu ca ºi Bin Laden.

    Faptul cã România este mângîiatã pe creºtet ºi scoasã la înaintare cum pomenesc colegii de mai sus ne poate transforma în þintã ºi în urma unui eventual atac asupra unui stat membru NATO , cazul României ,  putem oferii  pretextul perfect al  unor lovituri  americane asupra ...... mã rog , unde vor muºchii lor.
Titlu: Raspuns: Osama bin Laden a fost ucis de catre fortele speciale SUA
Scris de: acme din 04 Mai 2011, 21:01:11
http://rudan.ro/content/cand-fost-ucis-bin-laden (http://rudan.ro/content/cand-fost-ucis-bin-laden)

Sanatatea e mai buna decit toate.
Titlu: Raspuns: Osama bin Laden a fost ucis de catre fortele speciale SUA
Scris de: Xanadron din 05 Mai 2011, 11:44:56
Un singur aspect (desi tangential) mai merita cred mentionat - ca fortele speciale americane au folosit in cursul operatiunii un elicopter "stealth" de un tip nou, strict secret  8-) (motiv pentru care l-au si distrus la sol, cind nu a mai putut decola in urma unor defectiuni - dupa mine provocate de gardienii araboi ai locatiei, unde, repet, sint convins ca NU Bin Laden era de fapt vizat).

http://news.yahoo.com/s/time/20110504/us_time/httpnewsfeedtimecom20110504couldthebinladenraidhaverevealedasecretnewhelicopterxidrssfullnationyahoo
Titlu: Raspuns: Osama bin Laden a fost ucis de catre fortele speciale SUA
Scris de: Arhanghelul din 05 Mai 2011, 18:20:47
   9.

     http://whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/binladen_cia.html
     http://www.youtube.com/watch?v=pHg0xtu_7CQ&feature=related

     " l-au scos la pensie pe OSAMA BIN LADEN !!! (Nepot de Vlad Tepes) 02/05/2011 20:53
      Ca sa poata motiva noi "atacuri teroriste" ( care sigur vor incepe imediat !!), l-au "ucis" ( de fapt l-au pensionat ) pe acest foarte capabil colaborator al serviciilor speciale americane, avand numele conspirativ TIM OSMAN, deschideti bine ochii, asta se citeste MITOS MAN !!!!!! Sper ca tot ROMANUL, dar si tot OMUL, a inteles in sfirsit marea diversiune !!!!!!!!!"

      http://ziarero.antena3.ro/1304310832-Obama_cu_referire_la_moartea_lui_Osama_bin_Laden_Astazi_este_o_zi_istorica_pentru_omenire

http://resboiu.wordpress.com/2011/05/04/misterul-elicopterelor-utilizate-in-eliminarea-lui-bin-laden/
...
http://www.youtube.com/watch?v=r47_W70xlPw

Titlu: Raspuns: Osama bin Laden a fost ucis de catre fortele speciale SUA
Scris de: Xanadron din 09 Mai 2011, 00:42:39
Ontopic si aici:

http://www.veteranstoday.com/2011/05/04/top-us-government-insider-bin-laden-died-in-2001-911-a-false-flag/

"The Former Deputy Assistant Secretary of State under three different administrations Steve R. Pieczenik" ar fi PRIMUL (fost) oficial USA de rang inalt care ar depune marturie, sub prestare de juramint, despre una din cele mai controversate operatiuni "false-flag" ale istoriei recente: 9/11.2001 - Twin Towers (implicind numele unui general din stafful lui Paul Wolfowitz - fost sef al Bancii Mondiale - ala cu ciorapii rupti, :-D poate-l tineti minte, dar si inalt oficial american in DoD), dar aduce si informatii utile despre falsul grosolan privind asa-zisa lichidare a lui Osama Bin Laden.

http://disquietreservations.blogspot.com/2011/05/dr-steve-pieczenik-bin-laden-oswald.html

Tipul (care a si... colaborat cu agentul CIA Tim Osman aka Bin Laden) stie precis de moartea din cauze naturale a lui OBL, dupa o lunga suferintza cronica, intr-o grota din Mtii Tora Bora in toamna lui 2001, fiind suferind de sindromul Marfan - dupa ce fusese tratat de doctori ai CIA in spitalul american din Dubai in iunie 2001.

P.S.: Pieczenik are un umor negru cind spune ca operatiunea "Navy Seals" ar fi putut avea vreo legatura cu Bin Laden doar daca ar fi fost atacat vreun.... cimitir. :lol:
Titlu: Raspuns: Osama bin Laden a fost ucis de catre fortele speciale SUA
Scris de: tractorbeam din 09 Mai 2011, 15:58:31
Hmmm, cam incepe sa puta.
Posibil sa-i arunce astia lui Obama farfuria cu fasole drept in nas. :rocket:
Titlu: Raspuns: Osama bin Laden a fost ucis de catre fortele speciale SUA
Scris de: Xanadron din 09 Mai 2011, 16:09:22
Citat din: tractorbeam din  09 Mai 2011, 15:58:31
Hmmm, cam incepe sa puta.
Posibil sa-i arunce astia lui Obama farfuria cu fasole drept in nas. :rocket:


Ba chiar castronul cu ciorba fierbinte... :-D
Titlu: Raspuns: Osama bin Laden a fost ucis de catre fortele speciale SUA
Scris de: zamotrak din 09 Mai 2011, 16:28:49
Citat din: tractorbeam din  09 Mai 2011, 15:58:31
Hmmm, cam incepe sa puta.
Posibil sa-i arunce astia lui Obama farfuria cu fasole drept in nas. :rocket:



Asta dupa ce l-au "cultivat" cu grija si speranta,atatia ani ?Nu as paria pe asta.Imagine lui inca se mai vinde.Inca....
Titlu: Raspuns: Osama bin Laden a fost ucis de catre fortele speciale SUA
Scris de: Xanadron din 09 Mai 2011, 23:23:02
Citat din: zamotrak din  09 Mai 2011, 16:28:49

Asta dupa ce l-au "cultivat" cu grija si speranta,atatia ani ?Nu as paria pe asta. Imagine lui inca se mai vinde.Inca....

Imaginile de prostit proshtii :-D se vor mai vinde cit lumea, zamotrak...
Problema a devenit insa mult mai imbirligata mai ales acum, cind "scenaristii" gogosii asteia demne de Kafka s-au afundat si mai mult in propriile minciuni, "dezvaluind" secvente din inregistrari video (?! :roll:) gasite (sanchi :lol:) p-acolo pe la Usama in casoi.
Scriu si io "Usama" fiidnca sforarii NWO au inceput din nou sa-l numeasca si asa pe Osama prin canalele media "clasice", ca sa mai taie din elanul bancurilor cu Obama/Osama. :lol:

http://www.cnn.com/2011/WORLD/asiapcf/05/07/pakistan.bin.laden.intelligence/index.html?hpt=T1&iref=BN1

http://www.msnbc.msn.com/id/42941138/ns/world_news-death_of_bin_laden/

Parerea mea FERMA (zic asta fiindca cel putin la grafica clasica si implicit fizionomii ma pricept al naibilii de bine) e ca personajul din inregistrari e doar o SOSIE a... un pic cam mortului deja :-D OBL (repet, de prin 2001).
Astept insa si opiniile unora mai avizati poate.

(http://s2.postimage.org/2lmekyhic/compare.jpg) (http://postimage.org/image/2lmekyhic/)
Titlu: Raspuns: Osama bin Laden a fost ucis de catre fortele speciale SUA
Scris de: dorel6 din 09 Mai 2011, 23:52:18
Nu stiu ce sa zic,dar in prima poza se vede clar cum persoana este mult mai batrana dar si mai calma.
Iar in a doua poza este cu cativa ani mai tanara dar se vede ca nu este asa de calm ca in prima poza.

1.Diferenta de frunte la aceste doua persoane este diferita.(O frunte mai mica alta mai mare.)
2.Si la urechi se vede diferenta.(La a doua poza urechile sunt mai ascutite,iar in prima nu prea.)
3.Si la barba.In prima poza barba este mai lata.

Eu zic ca sunt doua persoane diferite.

Totusi nu stiu de ce se face atata valva cu stiri de genul acesta.Inloc sa vedem ce se petrece cu adevarat in spatele cortinei. :star:

Dorel
Titlu: Raspuns: Osama bin Laden a fost ucis de catre fortele speciale SUA
Scris de: Tzipi din 10 Mai 2011, 06:15:14
Citat din: Xanadron din  09 Mai 2011, 23:23:02
Astept insa si opiniile unora mai avizati poate.

Nici macar nu seamana intre ei.
Nenea din stanga are atitudine de Nea' Caisa. Cel din dreapta pare uns cu toate alifiile.
Titlu: Raspuns: Osama bin Laden a fost ucis de catre fortele speciale SUA
Scris de: melanogaster36 din 10 Mai 2011, 10:38:31
     Unul dintre fiii lui Osama bin Laden aruncã o nouã bombã mediaticã. Teroristul numãrul unu nu a fost ucis de americani.
Samy este convins de faptul cã tatãl sãu nu a fost omorât de trupele SEAL. Se pare cã fiul teroristului a avut o convorbire telefonicã cu doi dintre unchii sãi pe care i-a asigurat cã fratele lor nu e mort. În convorbire nu se specificã dacã Osama ar fi arestat sau dacã atacul trupelor americane ar fi fost real. Pe lângã aceastã ipotezã ºocantã, autoritãþile pakistaneze au declarat cã deþin dovezi potrivit cãrora Osama bin Laden murise cu mult înainte de presupusul raid american din Pakistan, informeazã agenþia Fars.
       Ca sa vezi!
Titlu: Raspuns: Osama bin Laden a fost ucis de catre fortele speciale SUA
Scris de: Xanadron din 10 Mai 2011, 22:28:57
Citat din: Tzipi din  10 Mai 2011, 06:15:14
Nici macar nu seamana intre ei.
Nenea din stanga are atitudine de Nea' Caisa. Cel din dreapta pare uns cu toate alifiile.

Corect - e vorba de asa-zisa "composure" a fizionomiei. 8-)
Personajele carismatice (egal daca... in rau) au o anumita expresie "intensa" a fetzei - chestie surprinsa de tine, Tzipi, in sintagma "uns cu toate alifiile".;)
Mai clar: chiar daca cei doi seamana cumva (pur anatomic vorbind, desi cu unele inadvertentze), sufletele din spatele ochilor fiecaruia din cei doi este cu totul altul.
Parerea mea, evident.

In plus, "sforarii de serviciu" :evil: care au inceput sa difuzeze asa-zise clipuri cu asa-zisul Osama avind barba vopsita :roll: s-au... deconspirat cumva singuri, :-D fiindca un islamist pur si dur ca OBL niciodata - dar absolut niciodata - nu si-ar fi canit barba. Asta (adica schimbarea aspectului dat de Allah) fiind un pacat major in conceptia lor.
Pacat inacceptabil mai ales de catre un spartan fanatic religios care a preferat traiul in pesteri, desi avea miliarde.

Citat din: dorel6 din  09 Mai 2011, 23:52:18
[....] Eu zic ca sunt doua persoane diferite.

Totusi nu stiu de ce se face atata valva cu stiri de genul acesta.Inloc sa vedem ce se petrece cu adevarat in spatele cortinei. :star:
Dorel

1. Subscriu.
2. Pai nu chiar ASTA facem aici si-acum? :roll: ("vedem ce se petrece cu adevarat in spatele cortinei.")
Titlu: Raspuns: Osama bin Laden a fost ucis de catre fortele speciale SUA
Scris de: abyss din 10 Mai 2011, 22:35:14
Cât ne mai trebuie sã înþelegem cã e o fãcãturã de la cap ºi pânã în pânzele albe?

Moartea acestui personal trimite la urmãtorul capitol ºi anume "pericolul din spaþiu" menþionat de Von Braun.
Titlu: Raspuns: Osama bin Laden a fost ucis de catre fortele speciale SUA
Scris de: Xanadron din 10 Mai 2011, 23:08:37
Citat din: @biss din  10 Mai 2011, 22:35:14
Cât ne mai trebuie sã înþelegem cã e o fãcãturã de la cap ºi pânã în pânzele albe?

Moartea acestui personal trimite la urmãtorul capitol ºi anume "pericolul din spaþiu" menþionat de Von Braun.

Vine si ala, compadre @biss, dar inainte de "E.T. e pericoloso sporgersi" :lol: urmeaza altele, gradat (dupa scenaristul amator din JE):

1. "Razbunarea" Al-Qaeda - eventual nucleara si-n Europa, ca Japonia-i deja 30% pe butuci.
2. Implicit, un control si mai orwellian al indivizilor - si nu doar pe aeroporturi.
3. Razboiul cu Iranul (eventual acuzat de pseudocomplotul terorist de mai sus) - vad ca lumea a cam uitat de "mizilicul" asta - care cred eu ca va veni la fel de neasteptat ca anuntul cu Bin Laden.
4. Extinderea cotonogelii mondiale nr.3 cu China (ori chiar cu tarile BRIC = Brazilia, Rusia, India, China) ca prima faza a "The Anglo-Saxon Mission", in paralel cu accelerarea depopularii masive.
5. Abia acum ar urma dupa mine operatiunea false-flag Blue Beam in scop de aservire finala a resturilor de natii, "unificate de bunavoie" in felul asta.
6. Finalizarea retragerii temporare a Arienilor :martiansmile: la locul lor de bastina (Marte, evident), in paralel cu...
7. Ascunderea (abrupta, adica fara preaviz public) in buncare a sforarilor ceva mai jos plasati in ierarhia Maestrului :evil: (Dia-Bollein, adica "dezbinatorul iluzionist" in lb. araba), in momentul cind...
8. The PTB-Boys vor realiza ca relativ nebuloasele lor date privitoare la evenimentele geofizice majore se confirma la un mod mai grav decit sperasera, si in plus de asta...
9. Chiar apar "pe bune" 8-) Ai de Foarte Sus :star: (prin 2013-14 dupa mine), fiindca prea li s-a urcat la cap "managerilor babilonieni ET middle-level" :-) de pe Terra c-ar putea continua comedia asta la infinit pe carca noastra, exclusiv dupa partitura lor prea manelista si deloc aprobata prin Sirius-prima-pe-dreapta. :-D

...Si-ar mai fi citeva puncte (in care apar si nazistii - unii bronzati de prin Aldebaran si altii cu promoroaca antarctica la mustati), ba poate deveni reala si-o "Rapture" :roll: straniu organizata si doar un pic similara cu aia imaginata de Arthur C. Clarke in "Sfirsitul copilariei" - v. sondajul in curs - dar un pic de suspans nu strica... 8-)
To be continued, deci.
Titlu: Raspuns: Osama bin Laden a fost ucis de catre fortele speciale SUA
Scris de: Xanadron din 11 Mai 2011, 15:14:10
Ultim update, care expune si mai rusinos jalnica facatura a U.S. Govt.& Obama. :|

Analiza atenta a imaginilor arata ca pina si cablurile electrice din videourile cu asa-zisul Osama inainte de asa-zisa lui ucidere sint de 110 V (adica unele tipice retzelei electrice din SUA) - chestie greu de inghitit, din moment ce-n Pakistan retzeaua e pe 220 V. :-D

...Dar ce mai conteaza asta cind, daca verificam statistic comentariile de pe Yahoo sa zicem, la articolele despre "eroica" actiune a Navy Seals citim 99,5% laude si incintare patriotica a "oitzelor" parca bucuroase ca tzarcul li se inchide si mai mult acum, din cauza "amenintzarii razbunarii"?! :wink:

Go Seals go ! (home, naturally) :lol:

(http://s4.postimage.org/p3fdo2jo/Shark_Helicopter.jpg) (http://postimage.org/image/p3fdo2jo/)

(imaginea de mai sus e la fel de 100% adevarata ca astea recente cu Osama, va asigur...) :-D
Titlu: Raspuns: Osama bin Laden a fost ucis de catre fortele speciale SUA
Scris de: Xanadron din 12 Mai 2011, 11:12:22
In fine (si cu asta chiar ma opresc aici): o noua si interesanta analiza a mai multor dovezi indubitabile ce confirma (daca mai era nevoie ;)) punctele slabe - de fapt penibil de infantile - ale ultimei nerusinate minciuni PTB:

http://mydiaryblogsite.blogspot.com/2011/05/al-qaeda-exposes-itself-by-confirming.html
Titlu: Raspuns: Osama bin Laden a fost ucis de catre fortele speciale SUA
Scris de: abyss din 12 Mai 2011, 12:47:33
Nu e ultima minciunã... E cea mai recentã. Prin urmare bãieþii bat toba cã individul e pe bune mort. Eu sunt convins cã nici nu a existat mãcar. Toate astea sunt o goanã nebunã din a cãrei vitezã nu ar mai trebui sã distingi direcþia.
Titlu: Raspuns: Osama bin Laden a fost ucis de catre fortele speciale SUA
Scris de: mirela din 24 Mai 2011, 12:03:06
Felicitari Andrei,numai ca din informatiile date de cei care vin din Libia ca refugiati ar fi mina ruseasca.Este cam stilul lor.
Despre casa unde a fost atacul SEAL sau spus multe la stiri.
1. Ca nu avea televizor sau intnet.
Pai se vede ditamai antena de satelit pe casa,ce facea cu antena respectiva stringea apa de ploaie?
Peste un timp se da o alta stire Bin Laden urmarind o emisiune la televizor. Barbatul filmat putea fi oricine, si apare si televizorul care nu a existat.
2.Sa nu uitam ca a fost doborit un elicopter "extraterestru" pardon am vrut sa spun american. Parti din elicopterul respectiv ar fi in drum spre China. Asta numesc o intoxicare informativa.Te folosesti de un raid ca acesta sa lasi in urma exat ce vrei ca un alt serviciu informativ sa gaseasca.Te folosesti de numele de Bin Laden si plantezi partile de elicopter "extraterestru" ca sa fie gasite de cine sti ca-l vineaza.
3.Am cautat pe Google Earth coordonatele date, din pacate sint reactualizate,cineva a avut grija de asta.
4.Medicamentele gasite in casa nu au nimic in comun cu un bolnav insulinodependent sau cu insuficienta renala. O persoana cu insuficienta renala are nevoie de dializa, nu se spune nimic de vreun aparat de dializa. Nu imi vine sa cred ca se ducea la spital ca orice alt muritor de rind sa faca dializa.La bani lui putea achizitiona un aparat de dializa,si un doctor sa stea cu el 24/7.
Sa nu uitam de recompensa de 25 de milioane de dolari pe capul lui: inteleg pe cei care sint fanatici sa nu-l tradeze, dar ca sa stai ani de zile in acelasi loc este imposibil sa nu fi vazut si recunoscut si de un om care ar fi bucuros sa incaseze acesti bani.
Pozele postate de Xanadron: prima pare a fi un potret robot scos pe calculator, a doua ... seamana,dar nu rasare.
Oricare ar fi fost jocul Usama Bin Laden este scos din joc.Era si timpul
Titlu: Raspuns: Osama bin Laden a fost ucis de catre fortele speciale SUA
Scris de: romulus din 24 Mai 2011, 12:13:41
CitatOricare ar fi fost jocul Usama Bin Laden este scos din joc.Era si timpul
Eu nu as fi asa de sigur !
Cand e vorba de CIA, NSA, FBI and so on , nu's de ce, dar eu sunt foarte, foarte circumspect & sceptic too !( Sublinierea din citat imi apartine )!
L-or fi eliminat ei fizic pe ala -  acum, ori mai an - cum zici, Mirela, dar nu uita ca mai exista si fantoma lui, holograma, basmele - de adormit copiii si speriat americanii slabi de inger (ca sa nu zic prosti) - mituri, bla, bla ...
Am zis !
Titlu: Raspuns: Osama bin Laden a fost ucis de catre fortele speciale SUA
Scris de: Xanadron din 14 Iunie 2011, 12:11:06
Scurt interviu cu cunoscutul ex-guvernator, wrestler, soldat Navy-Seals etc  Jesse Ventura, care - evident, ca orice om cu mintea acasa zic eu - "Doubts the Bin Laden Fairytale on CNN" (adica: "Pune la indoiala basmul CNN pe tema Bin Laden"): 8-)

http://www.youtube.com/watch?v=qlGpFj3o2k4&NR=1
Titlu: Re: Osama bin Laden a fost ucis de catre fortele speciale SUA
Scris de: melanogaster36 din 08 August 2011, 20:48:16
   Si uite ca s-a adeverit profetia.N-au trait prea mult nici "seal"i ce l-au matrasit pe bulibasa mahomedanilor.Nu de alta da' sa n-apuce sa povesteasca si nepotilor cum a fost cu operatiunea.Deci sistemul este perfect uns si functioneaza cu precizie.Tot ceea ce poate dauna bunului mers al sau trebuie eliminat si se chiar elimina.Pacat de afganii aceia si de piloti.Aia chiar ca n-au stiut de ce trebuie sa moara.
Titlu: Re: Osama bin Laden a fost ucis de catre fortele speciale SUA
Scris de: Xanadron din 09 August 2011, 10:21:42
Citat din: melanogaster36 din  08 August 2011, 20:48:16
   Si uite ca s-a adeverit profetia.N-au trait prea mult nici "seal"i ce l-au matrasit pe bulibasa mahomedanilor.Nu de alta da' sa n-apuce sa povesteasca si nepotilor cum a fost cu operatiunea.Deci sistemul este perfect uns si functioneaza cu precizie.Tot ceea ce poate dauna bunului mers al sau trebuie eliminat si se chiar elimina.Pacat de afganii aceia si de piloti. Aia chiar ca n-au stiut de ce trebuie sa moara.

Meritai o Karma pe plus pentru observatia asta justa fiindca logica, melanogaster36 - deloc sesizabila prin mass-media mainstream.
Care aiureaza in continuare intr-un dans zanatec fara ca macar sa zgarie suprafata problemelor, pe muzica psihedelica a sforarilor NWO. :evil: