Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

CE S-A INTAMPLAT?

Creat de dab270277, 10 Iunie 2010, 12:25:22

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

dab270277

Vara trecuta am trait o experienta neobisnuita daca pot spune asa. Eram la mama mea acasa, era ora 4 dimineata. Am iesit pe terasa si am aprins o tigara si ma uitam la cer. Erau foarte multe stele pe cer in acea perioada (luna august). La un moment am remarcat o stea care era lumina foarte puternic si era neobisnuit de mare. In acel moment am simtit cum paralizez si in clipa urmatoare am vazut cum toate stelele cadeau pe pamant. Nu ma puteam misca dar totusi ma gandeam la ce dezastru o sa se intample in clipa cand toate acele stele vor cadea pe pamant si cati oameni vor murii. In clipa imediat urmatoare acele lumini sau stele sau oprit si doar una dintre ele a continuat sa coboare foarte incet. Simteam ca parca comunicam telepatic cu ea. In clipa urmatoare am simtit ca ceva ma arde la mana tare. Era tigara ....  care se consumase singura. Era ora 6 dimineata.

Tin sa precizezi ca nu consum droguri si nu beau.

PS: O tigara din cate stiu arde singura in 5 minute maxim 10. Trecusera 2 ore. Am incercat sa gasesc un centru unde as putea sa fac o regresie hiptonica sa aflu mai multe despre ce sa intamplat dar nu am gasit.
"The history of our race, and each individual`s experience, are sown thick with evidence that a truth is not hard to kill and that a lie told is immortal." Mark Twain

jean

Da, este o intamplare stranie. Din pacate nu cred ca te poate ajuta cineva de pe aici. Pe acest forum sunt multe persoane cu experiente asemanatoare, cauta si ei raspunsuri, nu stiu exact ce s-a intamplat cu ei. Poate a fost vorba de o rapire, cine stie. In orice caz esti binevenit aici.
Adevarul este dincolo de noi

Shadowman

#2
Citat din: dab270277 din  10 Iunie 2010, 12:25:22
Vara trecuta am trait o experienta neobisnuita daca pot spune asa. Eram la mama mea acasa, era ora 4 dimineata. Am iesit pe terasa si am aprins o tigara si ma uitam la cer.

Ai fost singur...? Mai era cineva in casa ? Ai povestit celor ce se aflau in casa (daca erau...) ce ti s-a intimplat ?
Cit timp ai fumat,poti estima...? Un minut,doua...? O jumatate de tigara ? Ai dormit pina la ora 4 dimineata si te-ai trezit  sau ai fost treaz pina la acea ora...?


" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

Ronin

#3
Cred ca ai avut o viziune.
Ma intereseaza daca in tot acest timp cat priveai "spectacolul" cosmic, aveai reactie ? Adica te puteai misca, puteai vorbi, etc...?

Stiu ca-n viziune, adica ai vazut ceva care se poate intampla in viitor, subiectul este rupt de realitatea din jur, nu se poate misca si pierde notiunea timpului. Cand revine din viziune constata ca au trecut cateva ore desi simte ca au trecut doar cateva secunde...

Cred ca te poti incadra la ce spunea profetul Ioel. Posibil ca Divinitatea sa-ti faca vreo invitatie...

Citeste si aici:
http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,274.0.html

ps: nu-ti recomand hipnoza. Cere Divinitatii, asa cum o percepi tu acum, sa te ajute sa intelegi mai bine de ce s-a intamplat ceea ce tocmai ne-ai povestit.
Si renunta la fumat... :|
http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.

dab270277

Am aprins tigara si am tras doar un fum de tigara. Da eram cu mama mea in casa. Nu se simtea bine de asta ramasesem peste noapte. Nu eram obosit. Nu bausem cafea. Ideea e ca atunci cand am ridicat privirea catre cer a fost ceva ireal. Parca nu era cerul cu care eram obisnuit desii blocurile din jur erau la fel. Nu cred ca a fost vorba de rapire ...Nu nu ma puteam misca dar totusi stiam ca sunt in acel loc (pe terasa). Parca eram fizic acolo dar mental in alta parte.

Practic prima senzatie a fost ca acele stele sau lumini or sa cada pe pamant. De pe terasa mamei mele se vede marea. Lumina care sa oprit din cadere a stationat nu pot sa estimez exact in minute si apoi a schimbat directia de mers catre rasarit. Ce este cel mai interesant ca in viziunea mea in momentul in care ea a schimbat directia de mers si am pierduto din vedere era tot intuneric desii afara se luminase deja.

"The history of our race, and each individual`s experience, are sown thick with evidence that a truth is not hard to kill and that a lie told is immortal." Mark Twain

jean

Citatdoar una dintre ele a continuat sa coboare foarte incet. Simteam ca parca comunicam telepatic cu ea. Lumina care sa oprit din cadere a stationat nu pot sa estimez exact in minute si apoi a schimbat directia de mers catre rasarit.
Este posibil sa fi fost sub influenta unui fel de camp pornit de la lumina respectiva. Chiar ai spus ca simteai o comunicare telepatica cu ea. Probabil a avut loc un schimb energetic cu lumina. Acel camp putea produce trairile simtite de tine. Cum spune uneva in Biblie, a avut loc o  ,,rapire in duh".
Adevarul este dincolo de noi

dab270277

Nu sunt o persoana care nu are pacate, ba din contra pe langa pacatul care il primit cu totii cand ne nastem in aceasta lume am multe altele la activ. In decursul vietii mele pana acum au mai fost intamplari nu chiar similare dar oricum rupte din realitatea in care traim insa acest eveniment pot spune ca ma marcat profund. Restul evenimentelor au fost legate de lucruri care se intamplau in viitorul apropiat si care chiar sau intamplat. Sunt marcat de acest eveniment ptr ca nu reusesc sa inteleg ce sa intamplat cu adevarat si daca am fost contactat de o entitate in ce scop a fost. Oare am primit o informatie si daca da care este aceea ?

Oricum, multumesc celor care au raspuns intrebarii mele.

"The history of our race, and each individual`s experience, are sown thick with evidence that a truth is not hard to kill and that a lie told is immortal." Mark Twain

abyss

stelele cãdeau deoarece se înclina axa planetei, ceea ce s-a mai întâmplat în trecutul îndepãrtat. Ori ai avut o trãire precognitivã ori þi-ai adus aminte ceva din trecut, un fel de deja vu prestient...

mirela

 Daca nu ai incercat niciodata hipnoza regresiva iti sugerez sa incerci.Ai grija,trebuie sa ai grija in hipnotizator.Ai spus ca in acel timp mama ti-a fost bolnava, stresul poate provoca anumite fenomene inca nedescifrate de stiinta, un soi de refulare.Ceea ce ti s-a intimplat tie seamana cu fenomenul de decorporalizare. Cit despre stelele ce cadeau pe pamint ai fost tu calatorind cu viteza luminii pina la"steaua" ta. Este un singura piesa ce nu se potriveste:tigara ce nu avea cum sa arda timp de 2 ore. De aceea am sugerat hipnoza regresiva.
Si ca sa sti ca nu esti singur mi s-a intimplat si mie sa fiu ca paralizata, sa am ochii inchisi,dar sa stiu tot ce sa intimpla in jurul meu.

dab270277

Au fost si alte intamplari partial asemanatoare dar nu vreau sa le fac publice. Scopul acestui post a fost sa aflu parerea mai multor persoane. Multumesc celor care au scris in "reply".
"The history of our race, and each individual`s experience, are sown thick with evidence that a truth is not hard to kill and that a lie told is immortal." Mark Twain

Dreadg

Mi s-a intamplat si mie ceva asemanator , tot pe la ora 4 . Eram in pat dormeam , m-am trezit , m-am uitat la ceas si am vazut ca era 4, si nu stiam de ce ma trezisem asa devreme deoarece , deobicei ma trezesc pe la 6-7, imediat dupa ce am lasat telefonul pe noptiera am auzit un sunet asemanator claxonului de la politie sau ceva de genul ce se auzea mai incet sau mai atre , astfel ii depistam pozitia . In timpul experientei eram paralizat , si mi s-a intamplat de vreo 3 ori aceeasi experienta tot la 4 dimineata , doar ca o singura data am reusit sa-l trezesc pe fratele meu , care a simtit acelasi lucru .

si de atunci , aveam un tic , ma scarpinam pe picior in zona gambei de-a lungul tibiei si , odata am simtit un fel de bila ce se misca pe un canal de 3-4 cm pe mijlocul tibiei , si acum o mai simt dar nu se mai misca , si simt si restul canalului. Nu este nimic vizibil.
"Atheism is an attitude, a frame of mind that looks at the world objectively, fearlessly, always trying to understand all things as a part of nature." Carl Sagan

lylyt_ice

 DA...! Multi oameni in ultimul timp, sunt uimiti de astfel de ciudatenii..in viitor se vor amplifica aceste efecte...! Nu fiti panicati, in viitor vor fi multe ciudatenii care nu vor fii pe intelesul nostru...dar!!! nu fiti ingrijorati a asa trebuie sa fie si in nici un caz sa nu va fie teama de ceea ce veti experimenta...sunt semnele trezirii...din somnul idiot de pana acum... :-D
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Dreadg

nu sunt speriat , ma simt bine cand mi se intampla , simt ca nu traiesc degeaba.
"Atheism is an attitude, a frame of mind that looks at the world objectively, fearlessly, always trying to understand all things as a part of nature." Carl Sagan

romulus

CitatCE SA INTAMPLAT
Nu poate modifica cineva chestia aia din titlu?
Sa scrie romaneste, ca parca zgarie la ochi, ce boalilor !!
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

StarDust

Rezolvat, si mutat la "Fenomene conexe si paranormale"
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16