Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Legaturi catre stiri interesante!

Creat de jackie28t, 12 Iulie 2006, 01:12:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Siberia

#2115
Kim Jong Il mort: Pentagonul ia in calcul cel mai rau scenariu
(cu o saptamana in  urma ??? :-D )

"Chiar daca Pentagonul  face mereu planuri pentru evenimente neprevazute, de data asta a fost in mod particular "clarvazator" (prevestitor) inalegerea jocurilor de razboi, cu o saptamana inaintea mortii dictatorului Kim Jong Il.
Scenariul evenimentului catastrofic ales de Armata S.U.A. dintre cele trei prezentate la exercitiile "Unified Quest" a fost "Prabusirea Coreei de Nord".
...
Extras dintr-un studiu publicat de Bruce Bennett si Jennifer Lind la Centrul Belfer pentru Stiinta si Relatii Internationale al Universitatii Harvard, scenariul incepe cu regimul Kim care se confrunta cu cea mai dificila provocare pe care o poate intalni acest regim: Succesiunea !"

Exercitiile astea... lovesc din nou :-D


Kim Jong-il Dead: Pentagon Mulls Worst-Case Scenario

While the Pentagon is always planning for contingencies, it was particularly prescient in its choice of war games the week before North Korean dictator Kim Jong-il's death.
As one of its three possible doomsday scenarios, the U.S. Army selected "The collapse of North Korea" at its Unified Quest exercises.
In the scenario, North Korea's collapse comes about because of regime change in the isolated nation.
Kim Jong-il's death, announced Monday, raises questions about whether his son and appointed heir, Kim Jong-un, will be able to consolidate power.
Pulled from a paper published by Bruce Bennett and Jennifer Lind at Harvard University's Belfer Center for Science and International Affairs, the scenario begins with the Kim regime "embarking on the most difficult challenge that such regimes face: succession."


http://www.cnbc.com/id/45728428
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

SLEAH19

O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

angellla29

#2117
http://www.adevarul.ro/life/viata/Boala_care_transforma_oamenii_in_vampiri_0_368963739.html

Doi fraţi din Marea Britanie suferă de un sindrom rar care-i face să arate ca nişte creaturi înfricoşătoare. George şi Simon au nişte colţi în loc de dinţi şi nu suportă lumina soarelui. În plus, numele lor de familie este Cullen, la fel ca al personajelor din seria de filme cu vampiri ,,Amurg". :evil:

De fapt este o boala extrem de rara...Displazie ectodermală hipohidrotică (HED)

acme

un nou program DARPA aflat in faza de POC (proof of concept)
o membrana optica de dimensiuni mari (20m) care sa permita transmiterea de imagini in timp real din spatiu cu zonele survolate de satelit:
https://www.fbo.gov/index?s=opportunity&mode=form&id=e4e7aaf4b8a7c676d2958cf06356a029&tab=core&_cview=1
We're born alone, we live alone, we die alone.

Arhanghelul

Citat din: acme din  22 Decembrie 2011, 23:14:16
un nou program DARPA aflat in faza de POC (proof of concept)
o membrana optica de dimensiuni mari (20m) care sa permita transmiterea de imagini in timp real din spatiu cu zonele survolate de satelit:
https://www.fbo.gov/index?s=opportunity&mode=form&id=e4e7aaf4b8a7c676d2958cf06356a029&tab=core&_cview=1

In completarea celor expuse mai sus ... "ochiul din cer"

http://www.darpa.mil/Our_Work/TTO/Programs/Membrane_Optical_Imager_for_Real-Time_Exploitation_%28MOIRE%29.aspx

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

horia2008

http://www.hotnews.ro/stiri-international-11014901-nasa-agentia-spatiala-europeana-solicitate-explice-misterul-unei-sfere-metalice-cazute-din-cer-namibia.htm
CitatO sfera metalica misterioasa a cazut din cer intr-o regiune izolata din Namibia, determinand autoritatile locale sa contacteze NASA si Agentia Spatiala Europeana, pentru a incerca sa desluseasca provenienta obiectului, transmite AFP. Martorii sustin ca, cu cateva zile inainte de aparitia obiectului, au auzit cateva "mici explozii" in zona.
Obiectul de metal are o circumferinta de 1.1 metri, un diametru de 35 de centimetri si cantareste circa sase kilograme.
Sfera metalica a fost descoperita in apropierea unui sat, in nordul tarii, la circa 750 de kilometri de capitala namibiana Windhoek, a declarat un oficial din politie, Paul Ludik.
Potrivit informatiilor furnizate de autoritatile locale, obiectul are o suprafata aspra si pare sa fie alcatuit din "doua jumatati sudate impreuna".
Sfera este "realizata dintr-un aliaj de metal cunoscut omului".
Obiectul a fost descoperit la circa 18 metri de locul in care a aterizat, o groapa adanca de circa 30 de centimetri si lata de 3 metri.
Autoritatile au precizat ca sfera a fost gasita la mijlocul lunii noiembrie, dar au efectuat mai multe teste inainte de a anunta public descoperirea.
Un inspector general adjunct din politia namibiana, Vilho Hifindaka, a afirmat ca sfera nu prezinta niciun pericol: "Nu este un obiect exploziv, ci mai degraba gol, insa a trebuit sa-l analizam mai intai".
AFP mentioneaza o declaratie a autoritatilor care au afirmat ca astfel de obiecte au cazut, in ultimii 20 de ani, in sudul Africii, Australia si America Latina.
Sursa: www.hotnews.ro

Off-topic (doar de amuzament, nu pentru a duce stirea in derizoriu) asta poate face parte oare din categoria bancului cu cele doua bile din care mai multe echipe trebuiau sa tocmesca un dispozitiv nemaivazut, in final romanii fiind distrusi, nereusind nimic, pentru ca pe una au stricat-o si pe cealalta au pierdut-o..... :-D


mr

#2121
http://www.fin.ro/tag-214388-salvare+Europa+Soros
http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/ai-fi-crezut-planul-lui-soros-tocmai-a-inceput-sa-fie-pus-in-aplicare-158650.html

Scenariu identic ca-n SUA.
Macar pentru faptul ca unii, putini, isi permit sa emita bani iar ceilalti, multi, obligati fiind sa munceasca din greu pentru ei, ar trebui schimbata ordinea mondiala.
E cel putin nefireasca pasivitatea multimii la acest munte de nesimtire si sfidare pe fata... :fullmoon:
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

Quicksilver

CitatDescoperire misterioasă în Namibia: NASA, solicitată să explice provenienţa unei sfere metalice căzute din cer.

O ciudată sferă din metal a căzut pur şi simplu din cer, recent, într-o regiune de câmpie din nordul Namibiei, anunţă AFP. Sfera metalică are un diametru de 35 de centimetri şi a căzut la aproximativ 750 de kilometri nord de capitala Windhoek, lăsând un crater de 33 de centimetri adâncime şi cu un diametru de 3,8 metri. Sfera cântăreşte 6 kilograme şi are o suprafaţă rugoasă ce pare să fie compusă din două emisfere metalice îmbinate.

Sursa:
http://www.jurnalul.ro/externe/descoperire-misterioasa-in-namibia-nasa-solicitata-sa-explice-provenienta-unei-sfere-metalice-cazute-din-cer-599869.htm
You are here on Earth at this time because you chose to be ... So stop whining about it!



Siberia

#2125
O bratara veche de 9500 de ani ar putea da batai de cap mestesugarilor din ziua de azi :-D

   O bratara veche de 9500 de ani a fost analizata cu ajutorul celor mai noi computere - iar rezultatul arata ca este intr-atat de sofisticata incat chiar si mestesugarii din ziua de azi ar avea batai de cap daca ar dori sa o imbunatateasca.
   Cercetatorii de la "Institut Français d'Etudes Anatoliennes in Istanbul and Laboratoire de Tribologie et de Dynamiques des Systèmes" au studiat suprafata bratarii si caracterele micro-topografice, descoperind astfel o incredibila expertiza tehnica a celui ce a creat-o.
   Bratara descoperita in 1995 intr-un sit arheologic din Asıklı Höyük (Turcia), este din obsidian - sticla vulcanica - iar cercetarile asupra ei arunca o lumina noua asupra societatilor din Neolitic - societati care raman chiar si azi invaluite in mister.



Bracelet reveals amazing craftsman's skill from 7500BC (so good it couldn't be bettered today)

"A 9,500-year-old bracelet has been analysed using the very latest computers – and the results show that it is so intricate even today's craftsmen would struggle to improve it.
Researchers from the Institut Français d'Etudes Anatoliennes in Istanbul and Laboratoire de Tribologie et de Dynamiques des Systèmes studied the bracelet's surface and its micro-topographic features revealing the astounding technical expertise of the maker.
The bracelet is obsidian – which means it's made from volcanic glass – and the researchers analysis of it sheds new light on Neolithic societies, which remain highly mysterious."


http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2077525/Bracelet-reveals-amazing-craftsmans-skill-7500BC-good-bettered-today.html
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Arhanghelul

Defapt imagina de mai sus este o reconstructi digitala  dupa fragmentele descoperite in 1995 in siteul arhiologic Asıklı Höyük ...

http://www.abovetopsecret.com/forum/thread788501/pg3
http://www.abovetopsecret.com/forum/thread788605/pg1
http://www2.cnrs.fr/en/1941.htm
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Arhanghelul

#2127
Atentie! 
Aproape toti am fost jefuiti/deposedati de bani in ultimele zeci de ore ...   :-o    ... Cum?

http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/strategia-din-spatele-pretului-sau-de-ce-un-ipad-de-499-de-dolari-nu-pare-scump-158681.html

Vinerea  neagra  (Black Friday)  ... "aceeasi" scoala de marketing ... nimicurile la pret de "dumping" si la cele "valoroase" creste pretul cateva zile/saptamani inainte ... si in ziua X afisezi pretul vechi (deobicei cu caractere mici) si noul pret "redus" musai bolduit si caractere mai mari ...

Black Friday (vinerea neagra), vinzari record in Romania

P.S.  Spor la cumparaturi ...   :-D

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

alx

"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

jean

O bilă metalică de dimensiuni apreciabile a căzut din cer pe un câmp din Namibia, determinând autoritățile statului african să sesizeze NASA și ESA.
Sfera, goală pe dinăuntru, are o circumferință de 1,1 metri și a fost descoperită în apropierea unui sat din nordul țării, la circa 750 de kilometri depărtare de capitala Windhoek. Potrivit investigatorilor, localnicii ar fi auzit mai multe explozii în zilele anterioare descoperirii obiectului misterios.
Cu un diametru de 35 de centimetri, sfera are o suprafață aspră și pare să fie alcătuită din ,,două jumătăți sudate împreună". De asemenea, a fost construită  ,,dintr-un aliaj cunoscut omului", cântărind șase kilograme, au mai declarat autoritățile.
Obiectul a fost descoperit la 18 metri distanță față de punctul de aterizare, un crater adânc de 33 de centimetri și larg de 3,8 metri. Mai multe astfel de bile s-au prăbușit în ultimii 20 de ani în Africa, în Australia și în America Latină, potrivit unor articole de pe Internet. Atricolul si poaza obiectului pot fi vazute pe http://www.stiintasitehnica.com/o-sfera-spa-iala-s-a-prabu-it-in-namibia_1010.html

Cred ca este un rezervor de la o nava spatiala, satelit. A supravietuit treceri prin atmosfera Pamantului fiind construit dintr-un material dur si probabil nu a avut nici o viteza foarte mare tinand cont de dimensiunile craterului lasat la fata locului. Tinand cont de multimea de deseuri spatiale ce intra in atmosfera Pamantului este posibil, se pot intampla si accidente. Daca ar fi cazut intr-o zona foarte populata?...Sau daca lovea un avion de pasageri cu vreo 250 persoane la bord? Cine era vinovat?....
Adevarul este dincolo de noi