Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

fenomene pe cerul nostru instelat

Creat de iniventor, 28 August 2011, 23:14:03

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

iniventor

 Nu stiu daca ceea ce s-a intamplat in ultima vreme va gasi multe raspunsuri sau ceva adiacent cu adevarul .

Sunt in vechime multe relatari si pot sa va dau exemplu scrierile preotilor , sau picturile si/sau unele obiecte cu caracter strain de Planeta noastra.

Adevarul este ca sunt multe fenomene raportate in ultimii ani , eu de exemplu ma uit pe youtube uneori  si imi ofera un singur raspuns logic cu privire la fenomenul de pe cerul nostru instelat (excluzind tehnica avansata ale altor tari) si anume: abundenta de fenomene este raspunsul la procentul acela mic de care se face mereu referire. Am intrat la aceasta rubrica , cu scuzele de rigoare deoarece nu numai aceasta teorie as dori sa o relatez ci si fenomenele care se mai intampla si sunt si eu martor la niste lucruri de care sunt uimit pentru ca sunt multi cu astfel de  relatari.
As dori sa va povestesc un fenomen care s-a intamplat dimineata de 28aug 2011:
dormeam obosit bustean si m-am trezit ( nu stiu daca are vre-o relavanta ceea ce visam) : am deschis ochii si mi-am indreptat privirea catre geam undeva in sus . Am iesit pe balcon buimac de somn si mi-am aprins o tigare si mi-am indreptat privirea catre SSV .Era ditamai steaua pe cer ! ora aprox. in jurul 5 dim aproape 6 dim . Luna nu era pe cer , nici o alta stea era senin . Steaua era de culoare argintie intens de marimea unei monede de un ban (cu un milimetru mai mica) circumferinta .Nu stiu de ce sunt singurul care am vazut-o sau aproape singurul. S-a trezit si taticul meu cand am intrat in casa.

  Pot sa mentionez un lucru important care s-a mai intamplat : parca s-a rupt o bucata de lumina (ca atunci cand aprinzi un far si pe urma il stingi numai ca acea lumina pe care am vazut- o parca avea o dira)
Cu acest lucru as dori sa aflu daca si alte persoane stiu despre el ( bucatica rupta de lumina dira de lumina a unei stele)

Culorile stelelor de asemenea as dori sa stiu daca exista o evidenta si daca apar si/sau dispar la perioade scurte de timp. Va spun acest lucru pentru ca ceea ce am observat pe 28 aug 2011 dimineata este un fenomen care nu este singular.

  as putea povesti si despre un alt fenomen care s-a mai intamplat : un nor rosu seara si noaptea pe o zona mica ,ca intindere, si o zona spre NV cu un nor alb luminos pe care l-am zarit de multe ori ultima data acum vre-o cateva zile(uneori ca fenomene separate , norul rosu de cel alb si uneori impreuna)

Sunt sincer (foarte foarte onest ) cu cele spuse mai sus si as dori sa mentionez ca in timp am avut tot felul de grozavii legate de ufologie si fenomene .

Nu cred ,sunt doar sceptic un pic deoarece sunt si vor fi afirmatii cu raspunsuri pe care nu le doresc deoarece aceste lucruri sunt si fac parte din alte explicatii si nu cele de legatura directa in ufologie . Sa explic la ce ma refer:

  Ma uit peste tot in lume si nu imi vine sa cred din mai multe puncte de vedere:
razboi intre oameni, razboi intre state, tot felul de minuni care de mai care. Se dau batalii aprige peste tot , toata lumea alearga dupa tot felul de lucruri si asta nu numai la noi (peste tot) desi este abundenta de multe lucruri. Este de ajuns sa mergem pe un drum unde incercam sa facem ceva constructiv si se intampla tot felul de lucruri teribile. In acelasi timp fenomenele ufo sunt tot mai prezente intr-o forma sau alta. Totodata cutremure si tot felul : foc, apa, cutremur ect.

  Consider ca fiecare civilizatie are un urcus si un coboris dar in acelasi timp cred ca oamenii nu sunt de vina pentru toate astea: pentru ca nimeni nu doreste ceea ce se intampla.
daca as face o strategie sa vin acasa dintr-o calatorie foarte lunga si din alta parte ce as pregati logic ? sa vad ce mai fac lucrurile mele ,  rudele , ect
Asa este si cu o calatorie cosmica!

Este doar o opinie !
  Ma intreb cine sau ce are interes sa mearga totul din ce in ce mai greu . Ma uit in calendar si ma intreb ce .
Am citit pe forum ceva foarte frumos si deosebit in legatura cu mai multe lucruri care au legatura cu ceea ce se intampla in zilele noastre si nu sunt asa de vechi  ca numar de ani.

   Pacea este un lucru extraordinar . Este pace si cand este abundenta !

  Intrebarile sunt multe si eu cel putin  cred ca exista cateva lucruri simple pe care le stim cu totii:
pace, bunastare, protectie, comert, sanatate,pozitivism ect care pot oferi un pic de ajutor.

  Suntem intr-o calatorie noi toti : ne deplasam si nu avem rau de inaltime (Pamantul , galaxia ect) si un astfel de lucru l-am realizat in urma cu poate o milisecunda din anii Cosmici.Ce ne-a protejat pana in acesti ani? Cred ca de abia invatam cate ceva!
Descoperirile sunt multe si toate se fac tot pe Pamant cu tot felul de riscuri.

Fenomenele de pe cerul nostru instelat sunt pentru multi oameni si nu ma refer la istorioarele mele oneste , ma refer la macro ce se intampla.

  Sa aveti ceea  ce va este necesar pentru niste lucruri care sa va ajute ,cand veti avea nevoie pentru a fi pe un drum unde totul e bine cand se termina cu bine.



Arhanghelul

#1
Citat:
"Începând cu sfârșitul lunii veți putea vedea pe cerul de dimineață, înspre est foarte aproape de orizont, planeta Mercur, în jurul orei 6. "
"Poziția planetelor în luna august 2011
Mercur se află la depărtarea minimă de planeta noastră (perigeu) pe 13 august (la 90.544.189 km). Pe 17 august se va afla în conjuncție inferioară cu Soarele, adică între noi și Soare. Tot atunci va atinge și strălucirea minimă (magnitudinea 4,8) pentru că partea discului îndreptată spre noi nu va fi iluminată de Soare."
Luna la cea mai mică depărtare de Terra. La ,,numai" 360.856 km.
WhenTuesday, Aug 30, 2011"
Sursa:
http://www.astro-urseanu.ro/calendar_august.html
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

romulus

#2
CitatSunt sincer (foarte foarte onest ) cu cele spuse mai sus si as dori sa mentionez ca in timp am avut tot felul de grozavii legate de ufologie si fenomene .

Nu ca nu ar fi interesant subiectul cu fenomene pe cerul instelat , insa eu cred ca ar fi mai interesant de stiut si le ce grozavii legate de ufologie /extraterestri te referi ? Daca tu consideri ca ar putea fi spuse !
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

mistic

Care e diferenta dintre extraterestri si dumnezeu? exista povesti despre ei, uniii cred ca exista altii cred ca nu, si dovezile convingatoare lipsesc cu desavarsire:))