Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Ce le-ati cere extraterestrilor sa indrepte pe Terra? Evident,daca v-ar asculta.

Creat de Xanadron, 11 Februarie 2011, 12:05:14

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Xanadron

Cred c-ar fi interesant de vazut sub ce unghi vede fiecare de fapt o viatza nu neaparat idealizata, dar care sa merite traita mai mult decit actualul tiris-grapis existential al majoritatii pamintenilor. :|
Nu doar sub aspectul eradicarii saraciei vorbesc - desi e clar ca si asta ar trebui sa fie o chestie esentziala in trecerea noastra fizica - incarnata in corpuri care, vrem sau nu, au nevoie de apa limpede si aer curat, hrana sanatoasa, energie nepoluanta, haine, transport, educatie, siguranta a vietii etc.
N-o mai lungesc insa acum aiurea :-D si astept opiniile voastre (desi unele puncte au fost atinse pe alte topicuri, ca "Liga Ultimilor Romani"). Sint insa multe altele de discutat.

Evident ca puteti aborda tema asta si sub aspectul negarii "ab ovo" a ipotezei vreunui eventual ajutor venit din partea ET :-) (pe linia celebrei ipoteze a "legii non-interventiei", dar si a celei care-i banuie chiar pe EI :-( ca "autori" ai fostei si actualei stari globale injuste etc etc).

Hai sa-ncep eu totusi macar cu o idee - pe care, din lipsa de timp, o s-o subliniez mai mult prin mesajul citorva chestii grafice publicitare din anul... 1934.
In care se facea (da-da, de pe-atunci :evil:) reclama... SUBLIMINALA la acum defuncta marca de masini de lux Duesenberg.







Pe scurt: sclavagismul cu intreaga lui injustitie implicita, pornit de la "senioratul ereditar" :evil: de la sumerieni citire si continuat bine-mersi pina-n prezent, pe Wall Street, in City-ul londonez sau chiar la... Cotroceni ori Washington i-as ruga eu pe ET :martiansmile: sa-l eradicheze.
...Credeti ca m-ar asculta cumva tovarasii ET?! :roll: Eu - nu prea...
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

darksid3

Consider doua mari aspecte:

1. Privirea de ansamblu mult mai buna in rezolutie au unor ET
2. Gandirea diferita, nu liniara, ca a multor pamanteni

Exista un fel de consecinte ale unui anumit nivel de perceptie a realitatii, consecinte care vor duce, prin intermediul unor legi universale, la un anumit grad de intelegere a aspectelor din acel moment. Fireste ca si momentul ala e relativ prin prisma perceptiei timpului s.a.m.d. De aici se trage concluzia ca, ce am vrea noi (in general vorbind), raportat la stadiul rea al situatiei, nu poate avea un echilibru, deci nu e posibil sa se manifeste SAU daca se manifesta, multi nu vom percepe pentru ca nu avem sensibilitatea necesara in observarea unor fenomene subtile.

11.11

Quicksilver

Uite ce propun eu, draga tovaras Xanadron:

Hai sa nu plasam resonsabilitatile noastre (ca civilizatie) in mainile altora. Daca noi (ca civilizatie) ne batem si abandonam copii si le lasam un viitor de ... (nu stiu sa existe termen de comparatie) ... Nu mi se pare firesc sa vina cineva din exterior sa indrepte situatia. E atat de simplu: E TREABA NOASTRA - pe care trebuie sa o rezolvam! Altfel, vom fi depasiti de situatie in momentul adevarului.

Personal, nu am nimic mai mult sa le cer Lor decat am deja. Consider ca toata situatia in care suntem e doar din vina noastra (ca civilizatie), prin urmare noi ii vom pune capat (one way or another). Si pan' la urma ce-i cu tot acest pesimism si lamentare? Cred ca vor fi multe persoane de acord cu mine cand spun ca ar putea fi MULT mai rau - macar acum putem face ceva. Si inca ceva maret!

Totusi, daca exista ET prezenti pe acest forum as dori sa le multumesc din suflet pentru toata rabdarea, sprijinul si iubirea (neconditionata) acordata.  :rainbow:
You are here on Earth at this time because you chose to be ... So stop whining about it!

Xanadron

Alo, alo, colega Quicksilver (aici imagineaza-ti ca dau si din minutza ca tovarasu' Nea Nicu :-D la ultimul lui discurs) - e vorba doar de-o discutie de principiu aici si nu de vreo chemare "pe bune" a a ET-ilor sa ne scoata din rahat. :-P

E OK insa pe de alta parte ca ti-ai exprimat opinia - pe care o respect chiar daca nu-s de acord cu ea, fiind pe linia teoriei "ET-ilor exclusiv buni", dar si a ipotezei vinei NOASTRE exclusive pentru actuala paradigma globala jalnica - a pacatosilor funciari, doar aparent desprinsi din sfera instinctelor agresive, tribale, teritoriale s.a.m.d.

Fiindca nu pot in ruptul capului sa subscriu la ipoteza responsabilizarii noastre exclusive, si nici macar a "celor din umbra" (oamenii PTB cu toate parghiile lor, de la Represiune si pina la Finantze sau Biserica) pentru starea noastra de sclavie perpetua, fara vreo implicare a supraveghetorilor ET :-( cu care primii-s clar in conexiune - si nu de ieri sau azi, ci de jdemii de ani.
Din teoria ET-ilor idealizati ar rezulta ca saracutii de ei ar fi putut opri detonarea bombelor atomice de la Hiroshima/Nagasaki sau ne-ar fi putut da accesul la "free energy", dar au probabil o jena inexplicabila. :-P Ori poate rautaciosii astia (masoni, skull&bones, illuminati, intunecatii etc) le dau... preventiv cu compasu' si echeru' peste degetzele bunilor, dar... neputinciosilor ET ?! :lol:

Concluzia (mea) logica - la care accept insa corectii... supralogice mentionate, dar nu si precizate in postarea colegului darksid3, tinind poate de natura non-umana, non-liniara etc a logicii ET - ar suna cam asa: doar extraterestrii RAI :martiansad: - da' rai, nu gluma, si nu dragutii prieteni galactici ai lui Saurion Greer - sint "de serviciu" pe Terra, cel putin de la Potop incoace. :x

...Si uite cum ajunseram la subtema conexa a "ET-ilor buni" - care sigur exista si ei, dar se pare ca ceva-cumva le "luxeaza" intentiile pozitive vizavi de evolutia umanitatii.
Cine/ce anume oare credeti deci voi c-ar fi pe post de Gica-Contra galactic? :roll:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

Nu merge asa.
Titlul ar trebui sa fie: "Ce ati schimba in viatza dvs - in ipoteza ca o imensa comunitate cosmica de fiinte constiente ne privesc chiar acum?"

Xanadron

Citat din: @biss din  11 Februarie 2011, 14:01:40
Nu merge asa.
Titlul ar trebui sa fie: "Ce ati schimba in viatza dvs - in ipoteza ca o imensa comunitate cosmica de fiinte constiente ne privesc chiar acum?"

OK, sa mearga deci SI asa, compadre @biss. Desi titlul topicului propus de tine ar fi prea lung. 8-)
Serios acum: sincer, n-as schimba mare lucru - macar pe linia tentativei de a nu fi dominat de obsesii pur consumist-materialiste si a trai mai mult pentru altii decit pentru mine-ma, ca aplicare a unui principiu pozitivist-evolutiv in viatza reala.
Altfel as face-n clipa asta chestii mai lucrative decit sa halucinez :-D (deloc "productiv") pe Rufon.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

darksid3

Mergand pe ipoteza ca niste ET ar ajuta pamantenii (nu ca nu ar ajuta deja sau nu ar fi ajutat) chiar si intr-un consens usor inteles de noi, nu cumva ar fi implicate niste mecanisme ce ies din spectrul nostru contient? Sau nu cumva, aceste mecanisme s-ar materializa pe o anumita perioada de timp? Toate astea trebuiesc luate in calcul.
11.11

mr

Formularea titlului, imi permit sa spun, ne plaseaza intr-o postura moderna a unei abordari gen campanie de marketing. Le cerem ...cu gandul ca vom castiga ceva. :D  De ce ne-ar asculta atata timp noi punem problema asa....comercial? Nu suntem nicidecum o "parte" care sa aiba vreun cuvant valabil de spus in universul asta cu o viziune atat de ingusta si oportunista. :)
Si in plus, oare nu ni s-a dat suficient ca sa "vedem"? Oricat vom cere....nu va fi deajuns!

@biss, dincolo de ipoteza,  eu cred ca am fost, suntem si vom fi priviti permanent de o astfel de comunitate cosmica constienta cat suntem inca in tenebre.
Abia dupa ce incepem sa schimbam ceva in viata noastra in sensul de a deveni din ce in ce mai constienti si responsabili de actiunile noastre, putem spera sa fim bagati in seama. Pana atunci....ramanem in iluzia egoului colectiv... ca suntem "cineva".
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

Tzipi

Eu chiar mi-as dori sa existe ET prietenosi dezinteresati cu rasa umana, insa imi scapa motivele pentru care ar face asta. Lor ce le iese, totusi ?

alexbr

Le-as cere sa bombardeze planeta si eventual sa mai salveze cativa oameni alesi, asta e tot. :evil:

abyss

Citat din: Xanadron din  11 Februarie 2011, 14:14:07
OK, sa mearga deci SI asa, compadre @biss. Desi titlul topicului propus de tine ar fi prea lung. 8-)
Serios acum: sincer, n-as schimba mare lucru - macar pe linia tentativei de a nu fi dominat de obsesii pur consumist-materialiste si a trai mai mult pentru altii decit pentru mine-ma, ca aplicare a unui principiu pozitivist-evolutiv in viatza reala.
Altfel as face-n clipa asta chestii mai lucrative decit sa halucinez :-D (deloc "productiv") pe Rufon.

Stiam ca asa vei spune despre titlu dar din lene cat si curiozitate l-am lasat asa. Dar nu cred ca a prins cineva ideea mea care este:

Draga Xanadron, titlul tau contine mesaje subliminale nu tocmai placute. Ideea ar fi ca se porneste de la a asocia progresul ori hai sa-i spunem traiul pe acest taram cu o anumita forma de putere sau alta noi plasandu-ne automat in postura de sclavi, acceptand asta dintr-un inceput ca fiind ordinea de drept a lucrurilor, cum ar fi ca mereu trebuie sa vina cineva fie el modelul Gizas, Mama Rusie ori Americanii(figsf) si sa ne bage-n gura papa, ori in cap caca. Mergand mai departe cu rationamentul, se poate constata ca in prezent si poate in toate timpurile, fiintza umana a carei stare naturala nu e de sclavie, a identificat mereu aservirea cu succes, personificand-o ori chiar identificandu-i sursa primordiala. Astazi se "stie" la un nivel subtil, caci asta s-a si urmarit, ca cine vine sa-ti faca bine iti doreste raul, prin urmare si intrebarea ta din titlu contine un mesaj dublu.
Primul sadeste teama ca cineva vine (nu mai conteaza daca asculta sau te culca), deci tinteste in frica ancestrala a omului generata de orisicare aparitii invazive, teama de a pierde resursele si in final existentza; teama generata din momentul zero rezultata din imposibilitatea ori eroarea cu care interpreta sau intelegem Viatza.
Al doi-lea ar fi ca prin neimplicarea in viatza noastra dualista ei sunt rai si vinovati de indiferenta.

Nu e asa. Noi suntem rai, noi suntem indiferenti, inchisi si mai ales inconstienti si bolnavi de o majora deficienta de atentie. hai sa vedem cat rau am facut noi oamenii...cu inconstienta si materialismul care caracterizeaza acste timpuri.

Cel care a scapat bomba peste Hiroshima a avut de ales. Sa o faca ori nu. Era liber si constient... si totusi a ucis atatea mii de oameni. Credeti ca el a vazut ce se intampla jos, in detaliu? Chiar as fi dorit ca el sa fi putut sa o faca inainte... Oare voi ati putea omora constient mii ori milioane de oameni asa cum sugereaza un junior de mai sus?

ET rai da rai nu asa. De ce mereu repeti asta? Cunosti tu exact toate aspectele problemei ca sa afirmi asa ceva? Stii tu cum e sa poti calatorii la viteze supraluminice, in afara timpului liniar? Intelegi ca asta ar presupune posibilitatea calatoriei in timp inainte si inapoi precum si interdimensional ori pe linii paralele de timp? Ca poate rahatul nostru de timp liniar de la scoica lu Lilith pana in prezent a durat in faza de executie si dirigentare doar o luna in timpul nostru?

Orasul lui Krishna...Potopul...Atlantida...Noe...WWI WWII WWmasa...etc..vai ce de crime si ce rau ne fac altii!!! Eu nu percep asa. Noi le-am provocat in inconstienta noastra caci daca eram constienti am fi realizat de mult ca daca erau sa ne pape unii o faceau deja.

Nu exista ET buni sau rai cu oamenii. Nu exista un Dumnezeu bun sau rau cu oamenii. Nu exista Bine si Rau decat in mintea oamenilor caci traiesc cuplati la o imagine interioara caare se mai updateaza cu realitatea cand si cand. Noi alegem sa traim anumite stari mentale, din constrangere ori lene spirituala.

Realitatea e ca noi nici nu suntem aici. Ne percepem ca fiind aici insa traim si mergem pe cai holografice diferite.


Siberia

Le-as cere sa ne arate istoria pamantului (daca o cunosc, evident), Cate civilizatii au fost, cum au disparut, cum au evoluat, unde au gresit, etc.
In rest, pot sa vina si maine, pot sa fie rai sau buni, ii invit la un covrig si am sta la discutii. In rest, n-as schimba nimic din viata mea de pana acum :)
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Xanadron

Pe scurt:
1. Vaz ca-s banuit de "manipulari subliminale", compadre @biss... :-D Pe linga faptul ca nu posed resurse "psi" de o asemenea eficacitate, :evil: gindisem topicul asta - repet - doar fiindca "ar fi interesant de vazut sub ce unghi vede fiecare de fapt o viatza nu neaparat idealizata, dar care sa merite traita mai mult decit actualul tiris-grapis existential al majoritatii pamintenilor."

2. Inconsistentza ipotezei "neimplicarii ET in viatza noastra dualista" si implicit a corolarului ei (ca noi si doar noi, dualistii instinctiv-agresivi-tribali etc, am fi responsabili de actuala paradigma globala jalnica) cred c-am argumentat-o deja. Chiar daca nu prin complexe abstractiuni sofistice, atit de dragi unora. Nu zic insa c-ar fi ceva rau si-n constructiile astea abstracte, bazate totusi doar pe presupuneri destul de nebuloase apropo de "non-liniaritatea logicii non-umane" a ET. :-) Care ET sint de acord ca-i foarte probabil sa aiba intr-adevar o viziune de ansamblu mai clara decit a noastra.

3. Viziune mai clara prin prisma interesului LOR insa - fiindca nu doar autorul "Programului Terra" sustine ca sintem totusi "interesanti" dintr-un p.d.v. ce poate fi luat chiar in sens... comercial cumva (findca profitabil pentru Ei, Creatorii nostri). Or fi deci Ei :martiansad: situati "desupra Binelui si Raului" - privite ca limitate notiuni subiectiv-umane -, dar continui sa cred ca nici noi (sau macar unii dintre noi) nu ne situam chiar la nivelul turmelor duse la Abator si chiar am putea sa "negociem" unele chestii-trestii la un mod mai direct cu Ei, de ce nu? :roll:

4. Desi nu-s "supraluminic" sau "paralelotemporal", :lol: cred ca pot sa-mi dau si eu cu parerea - dar clar NU incerc sa impun cuiva vreo convingere proprie. Voiam poate doar sa accentuez, dincolo de toate teoriile plauzibile ale Karmei prin-durere-invatzatoare in unele etape ale vesnicei calatorii a sufletului (in care se aplica poate si relativitatea binomului formal Bine/Rau pina la un punct) eventuala shansa de-a face ceva AICI si ACUM, in viatza asta.

Incepind evident cu schimbarea sistemelor noastre de referintza/gindire/simtire mai intai, dar arzind poate etapa iluzorie a cotonogirii "legal acceptate" a Sistemului.
...Si sarind poate direct la beregata ET :-( ?!  :roll: :-D

P.S. "Pe scurt"-ul initial uite c-a devenit "pe lung".  :lol:
O seara excelenta tuturor - pe maine !!!
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

adrian75

Eu nu le-as cere nimic.Daca ei ar vrea sa ne ajute,ar sti mai bine ca noi ceea ce trebuie schimbat!

jean

  Sa indrepte orbita Pamantului? Sa indrepte inclinatia axei polilor? pentru a avea o clima constanta. Dar daca gresesc? Sunt si ei ET nu. Daca indreapata orbita direct spre Soare?  :-D Nu cred ca vor tine cont de dorintele noastre. Cineva care a fost rapit si a asistat la o interventie pe nava asupra unui alt individ, a vrut sa vina cu a sugestie. Imediat a fost pus la punct ,,Taci tu esti om, nu intelegi". Sau intrebati de ce fac asta, in cazul unei rapiri, ei spun: ,,Noi avem dreptul sa facem asta''. Vezi in literatura de specialitate. Nu va asteptati la prea multe de la ei. Ei indreapta oricum fara voia noastra si nu-i putem influenta. Mai bine am incerca sa vedem, intelegem, care aste adevaratul socop al prezentei lor aici. Asta este marele mister, cine sunt si de ce sunt aici.
O seara buna.
Adevarul este dincolo de noi