Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Sunteti pregatiti?

Creat de Tileanu, 22 Iulie 2009, 22:18:04

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Stefy1994

Mersi,Nox :) Stiu engleza,stai linistit :D
Friendship is the greatest treasure

Cautatorul

Apropo de gripa porcina:

"Un tânãr suspect de gripã porcinã a fost internat cu forþa la secþia de boli infecþioase din Piteºti"

http://www.realitatea.net/un-tanar-suspect-de-gripa-porcina-a-fost-internat-cu-forta-la-sectia-de-boli-infectioase-din-pitesti_618112.html


vasco

De cind am auzit ca Ceausescu a fost "executat" in 25 dec 89, ( eram militar pe vremea 'ceea, in marina, prin centrul Constantei) am avut senzatia ca sint "dus cu presul", ca sint mintit, .....in ziua atacului Pentagonului din 11 septembrie, am avut aceeasi senzatie, pina nu am descoperit ca sint alte pareri decit cele oficiale( adeptii teoriei conspiratiei daca vreti sa-i numiti) nu am avut liniste, am crezut ca si altii din generatia mea ca regimul comunist este unicul si indiscutabilul nostru mod de a trai,... am crezut mai tirziu in in ideea ca guvernul , statul, are rolul de a te proteja,....nu este adevarat nu??
  Uitati-va aici http://www.boston.com/news/local/massachusetts/articles/2008/11/21/boston_launches_flu_shot_tracking/
Tot ce incearca sa ne bage pe git ne dau cu lingurita, sa nu ne crape matele, trebuie sa ne obisnuim cu ele.
Stau in Italia  de 10 ani, anul trecut guvernul italian in strada  3000 soldati pentru siguranta populatiei, din cauza violurilor si furturilor, anul asta prin feb /mar voiau sa trimita 30 000 soldati sa aiba grija de securitatea oraselor, ...nu au facut-o pentru ca nu voiau sa parem  ca sintem sub stare de asediu, cert este ca dedesubturile acestei  actiuni sint mult mai adinci.
Guvernele stiu!  Numiti-ma paranoic daca vreti dar nu puteti sa nu recunoasteti ca ceva nu merge. Vreti dovezi ?? Probabil ca asta este si jocul lor, din multitudinea informatiilor , dezinformatiilor nu mai stii de unde sa scoti adevarul. Ramine doar sa astepti ce se'ntimpla,....si atunci cind se va intimpla ce vei face!!??
Eu unul as prefera sa lupt din interiorul sistemului, si in felul asta raspund la ambele intrebari.
Vasco

Tileanu

Nu stiu cum prea poti lupta cu un cip in tine, cu supraveghere video pretudindeni si scanare continua.

Cand se va intampla sper ca toti cei care s-au gandit macar o clipa la ce vor face in cazul in care....sa ia atitudine si sa formeze grupuri ascunse in munti sau in paduri dese (inca mai sunt zone extrem de salbatice). E unica solutie daca poate fi numita solutie.
Parerea mea e ca ne-am trezit totusi prea tarziu. Exista proiecte de "control al mintii" inca de prin anii '70, au ajuns sa controleze si vremea. Probabil ca armata ar putea controla multimi de zeci de mii de oameni cu ajutorul unor antene parabolice care sa emita unde joase s.a.m.d

Personal nu cred ca mai e mult pana cand ceva major se va intampla la nivel mondial. Poate chiar o chestiune de 4-5 ani. E suficient doar sa vezi cat de manipulati am devenit, cat efect are presa asupra "liberului arbitru" si sa citesti un pic de politica si din alte medii decat cele oficiale.
2 + 2 = 5

darksid3

Nu stiu daca se va ajunge la a fugi in munti...sau chiar daca se va inatmpla, va fi pentru un timp (relativ) scurt. Natura isi are metodele ei de "curatare" de pleava si probabil ca, daca va fi sa fugim in munti, va fi din alte motive.
11.11

vasco

Citat din: Tileanu din  25 Septembrie 2009, 00:27:40
Nu stiu cum prea poti lupta cu un cip in tine, cu supraveghere video pretudindeni si scanare continua.
Dificil e adevarat, imposibil n-as spune.
Cine va ajunge in munti va avea nevoie de ajutor, in primul rind, nu va fi posibil fara un sprijin din'afara, se poate face o cotizatie din alimentele celor "chipati", a medicamentelor, se pot transporta instrumente medicale in munti, carti , unelte, haine, animale,..... tot ce se poate posibil sa creeam un centru al rezistentei romane.
Ratiunea pentru care se va fugi in munti e pentru a crea grupuri de rezistenta, va fi inima poporului roman, speranta daca vreti a celor care au ramas acasa, sau nu au avut curaj sau nu au stiut pur si simplu ce sa faca.
Vor fi multi care vor gindi la fel ca noi  pe masura ce isi vor da seama de adevaratele planuri de inrobire a lumii ale asa zisei " elite mondiale" , si noi cei din sistem trebuie sa le mentinem dorinta de libertate, si mai ales nu trebuie sa piarda speranta, sa aiba sensul ca  au fost abandonati, si ei vor fi daca vreti forta noastra de eliberare, cu ei in rindurile "chipatilor" nu veti mai  avea motiv sa va ascundeti in munti. Lucrul asta e posibil numai daca se va duce o lupta atit din munti cit si din interiorul sistemului.
Cit despre ce se mai poate face,.. sabotaje, asasinate politice, urmarirea tradatorilor atit din interiorul rezistentei cit si din sistem, urmarirea si adoptarea masurilor de contracaraj electronic si psihologic, propaganda.....
Nu uitati ca sistemul ne vor numi " oameni fardelege" in timp ce noi ne vom numi luptatori ai libertatii neamului nostru, si asta se va face cu sacrificii de vieti omenesti.
Intr-un foarte  posibil scenariu de inrobire a lumii si a neamului nostru, si aici va dau:
http://euro-med.dk/?p=10836
http://www.theflucase.com/index.php?option=com_content&view=article&id=699:belgium-suspends-democracy-and-civil-rights-over-pandemic-emergency&catid=41:highlighted-news&Itemid=105&lang=en
http://www.prisonplanet.com/flu-shots-mandatory-for-all-chinese-american-planning-council-workers-even-house-keepers.html
http://www.infowars.com/panamax-2009-a-u-s-military-exercise-to-train-soldiers-to-impose-pandemic-martial-law/
http://www.michaeljournal.org/newtechno.htm
am avea posibilitatea sa infiintam Rezistenta Romana!!??
  Cit despre chipuri.. ai nostri cloneaza carduri pe banda rulanta, nu crezi ca le-ar da de cap si astora??

Credeti-ma.. nu sint fericit sa scriu astfel de rinduri, dar sa ai senzatia ca ai sa asisti la agonia poporului tau ma face si mai nefericit...
Vasco





romulus

CitatCine va ajunge in munti va avea nevoie de ajutor, in primul rind, nu va fi posibil fara un sprijin din'afara, se poate face o cotizatie din alimentele celor "chipati", a medicamentelor, se pot transporta instrumente medicale in munti, carti , unelte, haine, animale,..... tot ce se poate posibil sa creeam un centru al rezistentei romane.

In munti ....ha, ha, ha ! E buna asta .
Imi aduce aminte de ultimul meu comandant  militar din 1989 :era in seara zilei de 21 decembrie 1989 , cand noi - ca ofiteri de informatii seriosi ce eram -sedeam impasibili si priveam circul la TVR "Libera" si vine asta, un capitan, care citise multe carti cu partizani la viata lui, si ne tine un discurs patriotic , de cum vom lua noi - de va fi nevoie - calea muntilor, si vom rezista acolo eroic, pana la .....adanci batraneti si cum vom crea noi "centre ale rezistentei romanesti" ...
Saracul , se  lovise   rau la ceas, pentru ca, dupa o ora s-a dus "cu curaj" - uitand de centrele de rezistenta din munti - si s-a ... predat "revolutionarilor " de la Casa Alba din Ploiesti !
Asa ca: in munti baieti, ....da. da, in munti .....Si nu uitati  trusa de supravietuire: cutit(briceag), chibrit, (eventual Cremene)ciorapi uscati, lenjerie intima , pistolul din dotare, binoclul si busola ! Bafta !
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

darksid3

Foita de cort, galetusa, "lopetica" de nisip, etc  :-D
"rezistenta" nu in asta va consta, ci in DESTEPTARE!!!!
11.11

i1414xy

 Vorbesc ei acum da' pana la implantarea obligatorie cu chip-uri a tuturor oamenilor mai este vreme, asta se va face atunci cand va veni Antihrist, si perioada asta va tine 3 ani si 6 luni. Da pana atunci mai  este , va fi al 3-lea razboi mondial care se va sfarsi dupa o interventia vazuta a lui Dumnezeu, foarte multa lume se va intoarce la Dumnezeu.
  Si nu va trebui sa fugim in munti atunci atunci cand va avea loc implantarea cu chip-uri. Cu toate ca in vremea aceea oamenii care nu vor primi chipurile nu vor putea cumpara, nu vor putea lucra, vinde, sau a calatori cu autobuzul de ex., Dumnezeu se va ingriji de acestia si nu le vor lipsi nimic, pentru ca Dumnezeu poate face paine si din piatra. Asa cum vedem in Biblie ca El i-a hranit in pustie pe Moise si pe poporul ales, tot asa se va intampla si atunci. 
   In schimb cei care vor accepta chip-ul, care este totuna cu inchinare diavolului vor avea de suferit mult. In tarile acestea va fi o foamete si o secata enorma, cu toate ca la cei care au acceptat chip-urile vor fi de toate.
   Noi sa ne pastram credinta in Dumnezeu si diavolul sau masonii sau NWO nu vor putea sa ne faca mare lucru.  Masonii si NWO au ei planurile lor de a conduce lumea, dar exact inainte de a trece ei la fapte , Dumnezeu ai va lovi si va sterge America de pe fata pamantului, pentru ca de acolo a inceput tot raul.

Tileanu

tu asteapta sa faca Dumnezeu paine din piatra si sa aiba grija de tine, noi ne retragem in munti!:))
2 + 2 = 5

alexbr

Cand vad asemenea porcarii nu pot sa ma abtin. Oamenii primitivi din antichitate au interpretat extraterestrii ca fiind zeii. Iar in 2012 cand va fi al treilea razboi mondial vor interveni extraterestrii.
Asta o spun calugarii tibetani care practica "remote viewing".

Tileanu

...si totusi, puterile mondiale care vor porni acest presupus razboi nuclear crezi ca nu stiu deja de existenta extraterestrilor? crezi ca o fac asa, de capu' lor? crezand ca "verzisorii" nu or sa intervina pentru salvarea experimentului lor degenerat? (in cazul in care chiar suntem un experiment extraterestru).

Oricum, chiar si in caz de razboi nuclear, cu atat mai mult ca trebuie sa ne pregatim, urbanul va fi primul lovit (mai putin Bucurestiul care saracu' a fost lovit cu o arma mai puternica decat cea nucleara, arma nepasarii  :-D )
2 + 2 = 5

smurd



cel mai probabil, calugarii tibetani au vederea mistica, stimulata, perturbata, distorsionata cu halucinogene !

smurd



Tileanu,


dedicatie pentru intreaga miscare de rezistenta:


Uprising - Muse

http://www.youtube.com/watch?v=8EtkuHzBVFM&feature=fvw

Lyrics:

The paranoia is in bloom, the PR
The transmissions will resume
They'll try to push drugs
Keep us all dumbed down and hope that
We will never see the truth around

Another promise, another scene, another
A package not to keep us trapped in greed
With all the green belts wrapped around our minds
And endless red tape to keep the truth confined

They will not force us
They will stop degrading us
They will not control us
We will be victorious

Interchanging mind control
Come let the revolution take it's toll if you could
Flick the switch and open your third eye, you'd see that
We should never be afraid to die

Rise up and take the power back, it's time that
The fat cats had a heart attack, you know that
Their time is coming to an end
We have to unify and watch our flag ascend

They will not force us
They will stop degrading us
They will not control us
We will be victorious


romulus

Citatdedicatie pentru intreaga miscare de rezistenta:
Nu vrei sa ne-o si traduci?
Nu de alta dar eu in scoala am invatat doar finlandeza ca limba straina si nici n-am talentul maestrului Paunescu.
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David