Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Istoria annunakilor (zeii de ieri - extraterestrii de azi?)

Creat de baaron, 21 Ianuarie 2006, 15:05:12

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

parere

vorba aia..ce n-au reusit imperii au reusit niste cretini scoliti la moscova

padme

ati vorbit despre nefilim din biblie- dar ati uitat de... elohim-tot din biblie! cine erau ei???

lylyt_ice

pai... spune-ne tu, daca sti mai bine. daca se poate, mai detailat.  Multumesc anticipat...
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

padme

Pai tocmai ca nici eu nu mai stiu! Pana sa citesc despre acesti annunaki, sumer, etc. credeam conform bibliei, ca sunt zeii care au creat pamantul! Dar daca annunaki sunt reptilieni, elohim au alta infatisare-de fapt isi pot schimba infatisarea dupa Enoh:"Si ei m-au luat si m-au dus intr-un loc in care cei ce se aflau acolo erau ca focul arzator si atunci cand doreau puteau sa ia infatisare de oameni"- mai este o descriere si in biblie, a unei aparitii, un personaj cu parul alb... dar nu mai gasesc acum unde.
Ca biblia are influente sumeriene incep sa nu mai am indoieli, mitul creatiei deja eram convinsa ca e mult mai vechi decat am gasit ca i-a fost revelat lui Moise, resp.1400 ien., dupa parerea mea, el a fost doar reactualizat in biblie.
De altfel este si mentionat in geneza, ca dupa ce a fost creat pamantul, nu avea cine sa-l munceasca si atunci a fost creat omul(adamu=sumer-fabricat). Dupa care, omul este asezat intr-o gradina, pe care sa o lucreze si sa o pazeasca(de cine?) unde sunt... minereuri, ca aur, bedelion?! si piatra de onix. Dupa ce ei mananca din fruct si isi dau seama de conditia lor, Dumnezeu aseaza la poarta edenului heruvimi care "sa invarteasca o sabie invapaiata, ca sa pazeasca drumul care duce la pomul vietii". cam performant armament pt 2 vietuitoare...inapoiate si dezbracate.
Si totusi cine erau elohim, care au creat omul ca entitate, putin mai jos decat ei, astfel incat au starnit nemultumire printre ai lor si unul dintre ei a convins-o pe Eva sa manance ceea ce nu trebuia?!
Stiu ca suntem la istoria annunaki, imi cer scuze pt off topic, dar s-a vorbit de mai multe entitati care au avut contact cu omul, mai putin de aceasta si mi se pare la fel de importanta ca si annunaki.



ramo

"Nibiru nu este cunoscuta astronomilor moderni din cauza orbitei sale foarte eliptice(afeliul planetei este la o distanta de pana la opt ori mai mare decat cel al lui Pluto).Prin urmare,Nibiru este departe in cosmos si nu poate fi depistata(sau este in apropiere, ceea ce ar dezvalui misterul Planetei X").

Chestia asta e cea mai mare aberatie pe care am auzit-o!!! Cum naiba sa scape o amarata de planeta de "astronomii moderni" cand vorba aia Hubble a captat imagini din deep space cu galaxii intregi , nu mai zic de planete, stele, etc. Si amarasteanca asta de Nibiru care  "se vrea" a fi in sistemul nostru solar, fie ea si cu o miscare mai eliptica decat toate elipticile, a scapat de ochiu' lu' Hubble. Sa fim serios! Astea sunt povesti de adormit copiii cu planete ipotetice. Un SF ok la prima lectura, dar nimic pur STIINTIFIC.  Apropo, v-ati intrebat vreodata daca la o distanta atat de mare aia se mai afla sub atractia gravitationala a Soarelui nostru?

PS: eu nu critic pe nimeni aici, sa nu fiu inteleasa gresit. ma amuza strict continutul textului si faptul ca sunt useri care chiar intreaba daca annunnaki seamana cu oamenii...deci ma sparg de ras la faze de genu :)))


alexbr

Nibiru este o brown dwarf si nu poate fi detectata cu telescoapele conventionale.

ramo

Asta a fost tare! Pai hai sa-ti zic logica: daca e brown dwarf (sau pitica maro pe romaneste) asta inseamna ca aceasta denumire a fost atribuita unui corp dupa ce este descoperit. Deci daca are aceasta denumire, este descoperita automat cu ajutorul tehnologiei actuale. Ca fapt divers, ca ma amuza explicatia bomba cu care ai venit, chiar daca aceasta Nibiru ar exista (si NU exista), nu ar putea sustine viata pe ea. De ce? Pentru ca:
- piticele maro au o dimensiune de peste 10 ori dimensiunea lui Jupiter
- sunt gazoase (deci nu teren), fierbinti, atat de fierbinti incat uneori mai produc fuziune termonucleara de deuteriu din cauza presiunii mari, la fel ca soarele (adica ard spontan, dar se racesc destul de repede spre deosebire de sore)
- emit radiatii X

Cam asta deosebeste o pitica maro (brown dwarf) de o planeta. Si da, au fost descoperite, si daca au fost descoperite (in 1975 chiar, cand nu aveau aceeasi tehnologie ca acum) inseamna ca trebuiau sa fie constienti si de aceasta Nibiru. Crede-ma, ceea ce se afla pe o raza de cateva milioane de ani lumina de noi, s-a descoperit. Asta inseamna deep space. Practic te uiti in trecut, pt ca lumina acelor galaxii pe care noi o vedem acum , a ajuns la noi in decursul a milioane de ani. Este foarte posibil ca ele sa nu mai arate cum le vedem. E foarte posibil nici sa nu mai fie acolo. Daca Nibiru e la abia 3600 de ani (nu ani-lumina..asta e cu totul altceva) de noi, o vedea si nea Galileo care a inventat telescopu'.
E bine sa va documentati un pic stiintific inainte de a da crezare tuturor supozitiilor. Da, poate va place explicatia ca cineva ne-a creat si se pupa cu unele texte din biblie, etc, dar hai sa fim seriosi...sunt multe chestii SF in textul initial.
As vrea sa vad pe cineva care vine cu o explicatie stiintifica, pur stiintifica.

PS: Pamantul n-a fost creat din cauza ciocnirii lu Nibiru cu Tiamat, sau ce zice acolo. S-a format in aceeasi perioada cu aparitia celorlate planete.

darksid3

Ehe...daca s-ar face public tot ce se descopera... :wink:
11.11

ramo

sa inteleg ca aici e de fapt vorba de teoria conspiratiei :))) guvernul american care nu vrea sa alerteze omenirea cu sfarsitul lumii :P

mai , eu nu zic ca astia nu tin secrete unele chestii si sunt total de acord cu ei...ce te-ai face cu 6 milrd. de oameni isterici? cum i-ai controla?, dar, totusi, incercati sa ganditi problema cu capul vostru, analizati situatia pe toate partile, nu numai dupa niste tablite sumeriene.
Ok, sa presupunem ca exista Nibiru, ca s-ar afla undeva in Kuiper Belt , centura aia de asterozi si planete pitice care ajung pe langa noi (doar niste asteroizi, nu si planetele) o data la 2000 si ceva de ani, nu crezi ca e cam deplasata treaba cu brown dwarf? Pt ca exista o mare diferenta intre o pitica alba si una maro (de diminsiune si temperatura).Si daca au putut sa vada pitica alba care e cat un sfart din pluto, nu crezi ca a vedea si pe aia maro care e de 10 ori cel putin cat jupiter? (ii zice "pitica maro" pt ca a fost candva un soare , acu e pe moarte, alba e ultima faza). "Planeta pitica" e alt termen, a nu se confunda. (gen pluto).

Observ ca totusi nimeni nu vrea sa explice treaba, sau macar sa incerce sa gandeasca dincolo de frazele gen "nu vor ei sa aflam", "nu se poate observa cu tehnologia de azi pt ca", "e prea departe"..etc...

:D

darksid3

Personal consider teoria cu Nibiru, ori un sambure de adevar gresit inteles si transformat intr-o strutocamila, ori o fictiune comica...cat despre tehnologia "oficiala" sau ce ni se ascunde: Sunt doar niste interese murdare la mijloc. Mereu apar felurite descoperiri care ar putea avea un impact pozitiv asupra societatii...in cel mai bun caz ajung prin revistele sau conferintele de profil, dupa care dispar prin vre-un sertar sau uita toti. Cum dracu se face ca in manualele scolare tot aceleasi particularitati explicate, exista...cand varful etalon este mereu cu mult mai avansat.
11.11

alexbr

Evident ca nu tot ce se spune e adevarat, dar nu poti sa spui NU EXISTA,NU E ADEVARAT. Nu ai cum sa sti tu ce este in spatiu cu adevarat. Iti dau un exemplu, sumerienii au descris in tablite planetele din sistemul nostru solar si culoarea pe care o au acestea ( neptun albastra, marte rosie etc ). In acele tablite mai spune clar de zeii din cer care au venit si au impartasit cunostinte oamenilor ( astronomie, matematica )

darksid3

Negarea fara a cerceta este culmea ignorantei - Albert Einstein  :wink:
11.11

ramo

"Negarea fara a cerceta este culmea ignorantei - Albert Einstein"

CORECT!

Dupa cum a spus , sunt de acord cu faptul ca ni se ascund destule, dar pe de alta parte, nu ne opreste nimeni sa cercetam chestii de genul asta amanuntit, in mai multe surse decat tablitele sumeriene. De unde stiti ca traducerea oferita nu este gresita? Asa cum s-au mai inselat si altii traducand hieroglifele egiptene, de ex. Nu neg viata extraterestra, sa fim intelesi. Dar intre a spune "s-a vazut un OZN pe cer" si "Nibiru e o planeta care e de fapt nava, care e de fapt Brown Dwarf" e mare diferenta, nu credeti? pt. ca la ultima afirmatia deja o dati in SF din ala facut cu low budget.  :martiansmile:

darksid3

Intotdeauna trebuie privit un subiect prin prisma mai multor puncte de vedere. Asa este...keep digging, cum ar spune englezul...iar asta inseamna sa caute fiecare pentru el, in mai multe surse...lucrul cel mai eronat e cand luam de bun ce ni se spune fara sa punem la contributie mintea analitica.
11.11