Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Vasile Rudan si misterul din Carpati

Creat de memphis, 20 Martie 2010, 16:53:33

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

calator astral

#885
@mr > de acord cu observatia ta, bineinteles ca e o acoperire perfecta pentru curiosi.
ce m-a mirat cel mai mult din cele 4 expeditii in zona, nu este atit dimensiunea faraonica a complexului, nici adaposturile perfect echipate diseminate in toata zona, m-a uimit engleza perfecta cu care se exprimau ciobanii de la stina din apropiere, senzorii si gardul electrificat care o pazeste contra ursilor, statiile ultramoderne de emisie-receptie cu care sint dotati.

Sa vezi acum ce sosea au facut intre Sinaia si Piatra Arsa, numai 4x4 luxoase de Bucuresti.
De trei ori am fost la receptie @mr, si nu poti lua camera, "trebuie rezervat cu cel putin 2 saptamini inainte, domnule, nu sint locuri, vine lotu cutarica si nu sint camere", degeaba protestezi ca nu e nici macar un singur sportiv prezent pe moment, la receptie esti intimpinat de trei angajati, la restaurant nu ai acces, poti doar cumpara un sandwich si un suc, multa ostilitate "aveti grija mai baieti pe unde umblati, ce cautati aici, e periculos, sint atacuri frecvente de ursi, plecati repede la Babele ca vremea se schimba fulgerator,sinteti inconstienti" etc.

Alta ciudatenie: greutatea incredibila a pietrelor. N-am vazut asa-ceva! Cind cobori de la Sfinx spre Jepii Mari pe dreapta traseului sint niste bolovani de 50-60 cm, nu-i poti ridica de la pamint, perfect slefuiti de vint si ploi, singuratici ca niste repere ancestrale. Faceti urmatoarea experienta, eu am facut-o cu un prieten ca singur e imposibil: ridicati un bolovan d-ala la vreo doi metri si lasati-l sa cada. Solul tremura. E gol pe dinauntru, se aude un fel de ecou, ca un imens chepeng de mii de metri patrati care ascunde o mega-cavitate mai mult sau mai putin naturala.

Pista de atletism situata la vreo doi kilometri de complex pare banala, inconjurata de bariere din fier, are proprietati reflectorizante, la camera infrarosu apare luminoasa, violet metalizata, e o zgura speciala, n-am mai vazut.

Pe scurt toate elementele recoltate pe teren sint tulburatoare. Iarna vegetatia ramine verde, un enorm triunghi format de jepi, complexul sportiv e in interiorul sau.

In apropiere, la 5-6 kilometri spre nord, e intrarea de pe Valea Obarsiei. Acolo stau baietii cu uniformele negre, fara insemne. I-am vazut de pe versantul opus, dinspre Babele, cu binoclul, mai ies si ei la o tigara, ca oameni sint, nu poti sta pitit ore in sir mai ales ca stii ca nu trece nici tipenie de om, nici un turist ratacit nu se aventureaza, tot din cauza "ursilor".

Antenele disimulate in complex dar si imprejurimi sint perfecte, ultimul racnet. Nu e vorba de antene de televiziune, sint radare militare si receptie satelitara militara.

ps>

Elicopter militar israelian doborat de OZN în muntii Bucegi (26-iulie-2010)

cam asta se intimpla prin zona. Chiar daca e incriminata Poiana Tapului. La Jepi e impactul, 3 aparate in formatie, din zisele martorului ocular, a fost poate intradevar lovit, ceva s-a intimplat oricum daca "se vedea fum negru", dar in loc sa incerce o aterizare fortata, in ultima instanta, fortat de avarie, uite-l ca "face cale-ntoarsa" sa sa se izbeasca de stincile muntelui, in schimb celelalte 2 aparate isi continua impasibile zborul...straniu.

AdarM

Citat din: roxolan din  30 Noiembrie 2012, 15:49:57
Undeva pe platoul Bucegilor intre Cabana Babele si Piatra Arsa
Ce-mi place mie nu e poza, ci semnatura autorului:
George Minciuna...
:-D :-D :-D
Marcus Tullius Cicero: Traim vremuri grele, copiii nu-si mai asculta parintii si orice prost crede ca poate sa scrie o carte.

Increde-te in cei care cauta Adevarul, dar indoieste-te de cei care spun ca l-au gasit.

tractorbeam

Citat din: mr din  01 Decembrie 2012, 01:23:55
..In aceeasi cheie, locatia cinamareza din muntii Retezat ar putea fi taman Rezervatia Stiintifica Gemenele. Un perimetru natural protejat excesiv, chiar armat...din auzite. Flora si fauna din valea pe care se afla Casa Stiintifica Gemenele nu cred ca difera de celelalte vai din vecinatate. Reglementarile legale foarte restrictive par/pot a acoperi altceva...:

Am auzit, da' poa' ca am si vazut, ca in zona Rezervatiei sunt montate pe arbori, la o inaltime destul de mare, niste aparate/instrumente alimentate de la niste panouri fotovoltaice si care au si o componenta de comunicatie (oare la ce sa foloseasca ??) O sa ma intrebati da' cum ai ajuns mataluzta pe acolo?  :-D Un singur raspuns: TOYOTA LANDCRUISER RULZ!  :-D

tractorbeam

Citat din: AdarM din  01 Decembrie 2012, 19:28:59
Ce-mi place mie nu e poza, ci semnatura autorului: George Minciuna...

Ca sa nu lungim vorba si sa taiem suspansul...este vorba de vechea pista de antrenament pentru militari in vremea lui nea Ceasca, acum dupa cum se vede nici macar gardul de sarma circular nu a fost crutat, l-au shutit baietii care se ocupa cu fierul vechi si a ramas doar un cerc betonat invadat de iarba, pe vremuri pe exteriorul cercului era pista de alergare iar iarna se incingeau acolo niste meciuri de hochei, asta cand era vreme buna.   :evil:

AdarM

Rezervatia Gemenele a fost creata in 1935, vreme la care Cinamar nu exista, nici securitatea, despre porti astrale inca nu pomenise nimeni, iar literatura s-f avea alte subiecte, civilizatiile extraterestre fiind rareori prezentate.
Cat despre unicitatea si importanta florei sau faunei din zona, ofer credit total specialistilor, mai cu seama tinand cont de faptul ca sunt biologi in majoritatea lor.
Marcus Tullius Cicero: Traim vremuri grele, copiii nu-si mai asculta parintii si orice prost crede ca poate sa scrie o carte.

Increde-te in cei care cauta Adevarul, dar indoieste-te de cei care spun ca l-au gasit.

roxolan

Tot respectul pentru Calatorul Astral, insa, ca si Xanadron, inclin sa cred ca intrarile nu sunt situate nici sub complex, nici sub stana din apropiere....si ca aceasta poate fi  luata mai degraba ca o ipoteza......totodata, cred ca mai interesanta este zona de dupa Mecetul Turcesc....cum mergi spre Malaiesti....e acolo o zona atipica, se simte aproape fizic un soi de radiatie...sau ce o fi fiind...

Asa, ca logistica, da, pare verosimila chestia cu complexul, insa intamplator am trecut de multe ori pe acolo in perioada cand se construia...si chiar nu erau decat niste mesteri care trageau de caramizile alea......nici urma de militari, echipamente de foraj si alte asemenea.

Iar militari pe platou am vazut, si veneau dinspre Omu', se intampla in 2006 si nu erau numai romani. Aia straini erau in uniforma. Am inteles ca nu poti purta uniforma pe teritoriul altui stat decat daca esti in misiune, deci, pe cale logica, respectivii avusesera ceva treaba in zona Omu'. Poate gresesc. Poate nu este asa, spun doar ce am vazut.  Probabil va posta cineva ca s-a turnat un film in munti si avea si scene de lupta, si eu am vazut o nenorocita de recuzita :) Sunt multe caile Domnului.

Xanadron

#891
Logice presupunerile tale, colega roxolan - chiar daca tactica si stategia Iluzionistilor NWO :evil: nu urmeaza intotdeauna o logica normala. Sau nici una... umana macar.

Fiindca se pare ca legaturile cu tunelurile subterane mai mult sau mai putin cinamareze nu se fac de la suprafatza spre interior, ci invers - tema atinsa pe topicul http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,3689.msg61387.html#msg61387 , apropo si de ciudata intrerupere de curent din aprilie 2004 de la hotelul Bellagio din Las Vegas (data la care John Lear sustine ca s-a produs o avarie majora la retzeaua electrica, cu prilejul finalizarii lucrarilor subterane la "gara camuflata"  de sub hotel, iar cele 3 zile ar fi fost necesare nu pentru reparatiile efective, ci mai ales pentru obtinerea de "security clearences" 8-) pentru tehnicienii implicati):

http://www.lasvegassun.com/news/2004/apr/12/bellagio-blackout-creates-surreal-scene/

Asa ca, cel putin din pdv-ul asta, cabana-hotel-baza sportiva Piatra Arsa poate reprezenta teoretic si ea o gara camuflata a vreunui trenuletz subteran pneumatic, supersonic, maglev-ic etc.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

AdarM

Citat din: roxolan din  15 Decembrie 2012, 02:55:59
Iar militari pe platou am vazut, si veneau dinspre Omu', se intampla in 2006 si nu erau numai romani. Aia straini erau in uniforma. Am inteles ca nu poti purta uniforma pe teritoriul altui stat decat daca esti in misiune, deci, pe cale logica, respectivii avusesera ceva treaba in zona Omu'.
Nimic surprinzator.
Inca din vremea lui WWII, nivelul de pregatire si metodologia de instructie a vanatorilor de munte romani a constituit motiv de admiratie din partea tuturor, fie germani, italieni sau rusi. Asa se face ca au existat chiar si-n perioada comunista schimburi de experienta cu unitati similare din Pactul de la Varsovia, iar mai nou din NATO. Cum unitatile de la Campulung si Ramnicu Valcea-Vladesti au fost desfiintate, unitatea din Predeal e singura ramasa in sud si unde s-ar putea antrena decat in Bucegi?
Marcus Tullius Cicero: Traim vremuri grele, copiii nu-si mai asculta parintii si orice prost crede ca poate sa scrie o carte.

Increde-te in cei care cauta Adevarul, dar indoieste-te de cei care spun ca l-au gasit.

kandaon

Citat din: AdarM din  16 Decembrie 2012, 10:41:27
Nimic surprinzator.
Inca din vremea lui WWII, nivelul de pregatire si metodologia de instructie a vanatorilor de munte romani a constituit motiv de admiratie din partea tuturor, fie germani, italieni sau rusi. Asa se face ca au existat chiar si-n perioada comunista schimburi de experienta cu unitati similare din Pactul de la Varsovia, iar mai nou din NATO. Cum unitatile de la Campulung si Ramnicu Valcea-Vladesti au fost desfiintate, unitatea din Predeal e singura ramasa in sud si unde s-ar putea antrena decat in Bucegi?

Este corect, acei militari straini erau mai mult ca sigur veniti la o pregatire in comun si un schimb de experienta cu vanatorii de munte romani. Exista si o cabana a vanatorilor de munte in zona si se fac destul de regulat tabere de instructie sau aplicatii in zona Bucegilor.

Asa ca daca vede cineva soldati (chiar si inarmati) sau ceva tehnica militara, motivele cele mai probabile sunt cele de mai sus si nu cine stie ce misiuni ultra secrete, mai ales in colaborare cu soldati straini.

tractorbeam

Ca  sa revenim putin la dl.Rudan, am gasit chiar astazi acest comentariu proaspat postat pe un blog de-a dreptul ostil curentului Rudanian:

"....Nu putem spera decât să reuşim să mai amânăm un pic punerea în aplicare a unui protocol secund, ale cărui scenarii şi executanţi nu au nimic în comun cu autorul acestui blog. De altfel, eu nu agreez deloc astfel de soluţii, domnul R. ştie asta şi a profitat din plin de acest fapt până acum. Recomandăm doar domnului R. să-şi întărească securitatea personală şi a familiei Domniei-sale...."

Oare ce structura grup sau organizatie umbla dupa pielea (tabacita bine as zice eu) a d-lui R. ? Autorul blogului isi ia din start masura de precautie de a se distanta de grupul respectiv, semn ca urmeaza ceva cel putin interesant, incitant sau ....? 


AdarM

Parerea mea?
Unii n-ar recunoaste ridicolul nici daca le-ar da buna-ziua pe strada...
Marcus Tullius Cicero: Traim vremuri grele, copiii nu-si mai asculta parintii si orice prost crede ca poate sa scrie o carte.

Increde-te in cei care cauta Adevarul, dar indoieste-te de cei care spun ca l-au gasit.

Xanadron

Mda, interesanta evolutie a unor conflicte mocnite de-o vreme, chiar daca pare extrasa dintr-un roman politist de duzina. Sa fie insa vorba si de fostul postac rufonist licuriciu in articolul din linkul de mai jos? In care sint descrise amenintarile, dar si convorbirile cu un "psihopat" care ar fi sustinut ca VR i-ar fi "distrus viatza" pe cind avea 16 ani (acum 18 ani deci?) dupa o controversa de fapt inexistenta, :roll: ce continea si-o harta militara printre altele.

Desi dezinformarea e greu de separat de informatia credibila, merita zic eu citat si ultimul pasaj din acel gen de comunicat rudanian - http://jurnalparanormal.ro/content/amenin%C8%9B%C4%83ri-cu-atentat-la-persoana-mea-%C8%99i-familiei-mele

Știu că mă pun de-a curmezișul unor planuri abominabile privind specia umană. Cred că cei mulți, care vor râmăne aici, merită să fie "înarmați" extrasezorial pentru supraviețuire. Nimic nu garantează că cei aleși să părăseacă Terra, sunt "elite". În paralel, se construiește o supernavă pentru bogații lumii, prețul pentru o persoană a fost estimat recent la o jumătate de miliard de dolari. :-o

"2012-The Movie" reloaded deci?
Nimeni nu poate sti de fapt (poate cu exceptia lui VR in persoana care, teoretic cel putin, ar putea "calatori RV" pe santierul mega-navei de uscheala cosmica). :lol:

In orice caz, observ pe tarlaua netului un gen de regrupare a celor care negau scenariul apocaliptic 2012, dar nu total - impingind termenul la date variabile, intre 2013 si 2017 mai ales.

Fara sa intru in detalii inutile de genul postarilor unor presupusi antreprenori apropo de termene-limita de finalizare a unor hiper-bunkere pe 20 ianuarie 2013 sau 33 februarie 2014, :-D ramin la opinia ca vehicularea de catre un om serios - cum credeam ca-i dl prof. VR - a unor zvonuri d-astea alarmiste asa, hodoronc-tronc si fara vreun argument plauzibil, e cel putin neserioasa, daca nu chiar iresponsabila.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

dab270277

Imi cer scuze dar eu nu am auzit de acest personaj. Poate ma lamureste si pe mine cineva cu amanunte despre domnia sa. In ignoranta mea nu am citit despre dansul.
"The history of our race, and each individual`s experience, are sown thick with evidence that a truth is not hard to kill and that a lie told is immortal." Mark Twain

AdarM

Citat din: Xanadron din  26 Decembrie 2012, 21:19:14
ramin la opinia ca vehicularea de catre un om serios - cum credeam ca-i dl prof. VR - a unor zvonuri d-astea alarmiste asa, hodoronc-tronc si fara vreun argument plauzibil, e cel putin neserioasa, daca nu chiar iresponsabila.
Prietene, da'  ti se pare ca un AVC, suferit de un individ la 74 de ani, poate fi pus pe seama unor atacuri PSI?
Sau daca "serviciile" l-ar vrea redus la tacere, ar esua intr-un asemenea hal?
Tot circul facut de Rudan imi inspira orice altceva, numai credibilitate, nu!
Marcus Tullius Cicero: Traim vremuri grele, copiii nu-si mai asculta parintii si orice prost crede ca poate sa scrie o carte.

Increde-te in cei care cauta Adevarul, dar indoieste-te de cei care spun ca l-au gasit.

Xanadron

Citat din: dab270277 din  26 Decembrie 2012, 21:30:04
Imi cer scuze dar eu nu am auzit de acest personaj. Poate ma lamureste si pe mine cineva cu amanunte despre domnia sa. In ignoranta mea nu am citit despre dansul.

Pai insusi mega-topicul asta contine mai multe detalii despre VR decit orice alta sursa de informare.
Spor la lectura deci! (pina-n 2013 cred ca ai sanse sa-l decriptezi - partial doar, clar) :wink:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/