Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Interviu in exclusivitate pt. Rufon - Toni Victor Moldovan

Creat de Urban, 30 Septembrie 2010, 11:12:19

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

calator astral

#150
Tzipi> Lectura textelor sfinte,deci a Bibliei,ca alte "texte sfinte" nu sint, a determinat pozitia Bisericii Romane,citez :

___________
"Sinuciderea este curmarea vieţii proprii.
Animalele nu se pot sinucide deoarece ele nu sunt conştiente de MISIUNEA faţă de trupul în care trăiesc şi de rostul lor în această lume şi în viata viitoare.
Sinuciderea este CEL MAI MARE păcat fată de sine, căci prin ea omul îşi închide DEFINITIV dovadă de necredinţă sau o credinţă bolnavă (Judecători 9, 54 - 57 – sinuciderea lui Abimelec; 1 Regi 31, 4- 6 – sinuciderea lui Saul; Matei 27, 5 şi Fapte 1, 18 – sinuciderea lui Iuda); păcătuieşte contra trupului său care este biserica Duhului Sfânt (1 Corinteni 6,19; Romani 14, 8-12), şi deci NU MAI ARE IERTARE nici în lumea aceea, sinucigaşului nu i se mai poate face nici un fel de slujbă şi nici nu se îngroapă în cimitir."
____________________

Casiopeea

Citat din: calator astral din  07 August 2011, 02:02:51___________
"Sinuciderea este curmarea vieţii proprii.
Animalele nu se pot sinucide deoarece ele nu sunt conştiente de MISIUNEA faţă de trupul în care trăiesc şi de rostul lor în această lume şi în viata viitoare.
Sinuciderea este CEL MAI MARE păcat fată de sine, căci prin ea omul îşi închide DEFINITIV dovadă de necredinţă sau o credinţă bolnavă (Judecători 9, 54 - 57 – sinuciderea lui Abimelec; 1 Regi 31, 4- 6 – sinuciderea lui Saul; Matei 27, 5 şi Fapte 1, 18 – sinuciderea lui Iuda); păcătuieşte contra trupului său care este biserica Duhului Sfânt (1 Corinteni 6,19; Romani 14, 8-12), şi deci NU MAI ARE IERTARE nici în lumea aceea, sinucigaşului nu i se mai poate face nici un fel de slujbă şi nici nu se îngroapă în cimitir."
____________________

Imi permiti Calatorule sa te contrazic? Se pare ca exista animale care sunt constiente de absolut tot ceea ce fac...ma rog unele mai mult,iar altele mai putin. S-a descoperit ca delfinul nu este un animal oarecare. El este absolut constient de tot ce se petrece cu el si in jurul lui...si el singur alege sa mai respire / nu (sa se sinucida). Si mai sunt specii de animale care sunt deplin constiente de viata lor.  :rainbow:
http://www.animalutul.ro/lumea-animalelor/editoriale/de-ce-se-sinucid-animalele/1995/

SLEAH19

#152
Citat din: Tzipi din  07 August 2011, 01:12:24
Excelenta observatia. Ar fi foarte interesant de aflat ce spun textele vechi pe subiectul asta. Cel putin, religiil einterzis sinuciderea : doar ca religia nu-i tot aia cu cuvantul zeilor ...
......

   Porunca VI -   Sa nu ucizi.


  Aici se incadreaza sinuciderea , viata nu este a ta ci ti-a fost daruita de catre Dumnezeu , nu tu hotarasti cand se termina viata ta, si aici se incadreaza si degradarea umana prin consumul de droguri , tigari , alcool si orice ucide omul incet incet.
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Tzipi

Citat din: calator astral din  07 August 2011, 02:02:51
Tzipi> Lectura textelor sfinte,deci a Bibliei,ca alte "texte sfinte" nu sint, a determinat pozitia Bisericii Romane
Biserica n-a inteles nimic din Biblie, deci nu o putem lua in calcul.
An rest ... animalele au aceeasi structura ca si omul : au sentimente, au gandire ( intr-o forma rudimentara , dar o au ), si bineinteles ca sunt constiente de ceea ce fac ( comportamentul lor o demonstreaza ). Cei care au contacte cu animalele ( mai mult decat " ma duc sa dau de mancare la animale " ), au constatat-o demult.


Xanadron

#154
Citat din: calator astral din  07 August 2011, 02:02:51
Tzipi> Lectura textelor sfinte,deci a Bibliei,ca alte "texte sfinte" nu sint, [...]

Cu regret te anunt, moncher Voyageur-Astral, ca-i tare relativa categorisirea scrierii mentionate de tine (evaluare avind autori umani - si aia corupti de interese grosiere = popii).
Zic asta, fara sa intram pe alunecosul teren al analizei... originalitatii indoielnice a Bibliei (subiect tratat "in extenso" si pe RUFOn).

Fiindca, lasind la o parte Coranul sau Tora/Talmudul/Zoharul, ti-as putea umple un monitor intreg cu alte scrieri vechi, considerate "sfinte" - chiar daca nu neaparat de unii preafericiti :-D (Vede, Upanisade, Enuma-Elish, Cartea lui Manu, Manuscrisele Gnostice de la Nag Hammadi etc etc).

P.S. (@ colegul MIS): Lucrarile dlui dr. Cristian Negureanu le consider mult sub nivelul ingeniosului "Program Terra" al lui TVM - chiar daca nu-s total de acord nici cu... hai sa zicem 49% (procent minoritar totusi ;)) din ideile prea tehnicist focusate ale domniei sale.
Si implicit lipsite de integrarea intr-o viziune de ansamblu a explicarii noimei existentzei noastre (chestie care ar necesita oricum, dupa mine, revizuirea unor concepte din PT).
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

MIS

Citat din: Xanadron din  07 August 2011, 17:54:07
P.S. (@ colegul MIS): Lucrarile dlui dr. Cristian Negureanu le consider mult sub nivelul ingeniosului "Program Terra" a lui TVM - chiar daca nu-s total de acord nici cu... hai sa zicem 49% (procent minoritar totusi ;)) din ideile prea tehnicist focusate ale domniei sale.
Ce sa zic, e relativ sa apreciez cei doi autori, unul e mai fundamentalist in principii si ofera o speranta si un tel pentru viata chiar daca nu ofera prea multa libertate in comportament si credinta (Negureanu) iar celalalt (Toni Victor Moldovan) e foarte tehnic, el sustine practic ca nu detine adevarul ci doar decodeaza niste chestii logice, dar mesajul cartii e unul fara speranta si unul in acord cu pesimismul omenesc rational. Bun, dar dincolo de toate aceste lucruri....eu unul tot am o problema...TVM discuta in carte despre CS, despre operatiile genetice pe care le fac extraterestrii asupra sufletului....dar sufletul e imaterial, ca notiune, intrebarea mea strict materiala ar fi....cum naiba fac extraterestrii cand se ocupa de CS...se dematerializeaza si asa opereaza sufletul....cum e posibil ca ceva imaterial sa actioneze....tot imaterial...dar cu rezultat material? Nu e conradictie in termeni? Acel univers negativ cu timp aberant e imaterial pentru noi doar atunci cand existam in materie pozitiva, si dupa ce intram acolo il percepem ca fiind real ca si acest univers? Lucrurile acestea nu sunt clar lamurite in Progr. Terra, poat intrebarea mea pare prosteasca dar sunt sigur ca multi oameni care nu sunt chiar asi in fizica ar avea aceeasi intrebare! TVM sustine ca CS nu e nici vesnic nici nemuritor dar e totusi imaterial....aici multi filosofi s-ar rasuci in mormant. Pai ucizi speranta cu asta, daca durere mai exista si pe lumea cealalta atunci e hopeless totul. Inca ceva....citat din memorie din Upanishade...."Corpul Spiritual nu e nascut nici nu moare"....!! TVM insa citeaza din lucrari doar in folosul teoriei sale, ceea ce e o arta, nu neg! De dezbatut...

Xanadron

#156
Subscriu in principiu la analiza ta pertinenta indeosebi pe latura afirmatiilor indoielnice din PT asupra veritabilei naturi a CS, MIS, dar si-a celorlaltor paradoxuri bine punctate.
Nu pot reveni insa acum la numeroasele mele obiectii, nelamuriri si intrebari din topicul asta stufos si nu numai (unele ramase fara raspuns :-P din partea ingeniosului si minutiosului autor), dar sper sa mai am cindva timp de-o dezvoltare-doua...
Citat din: calator astral din  07 August 2011, 18:42:05
pentru mine alea sînt lucrari sataniste xanadron.

OK, daca si Manuscrisele Gnostice de la Nag Hammadi ti se par sataniste...  :evil: nu mai am ce comenta.
Evident ca doar in sensul libertatii oricui de-a crede in absolut orice - nu doar ghidat de minte/logica, ci si de emotii poate. :roll:

Sens care, odata acceptat (multe am invatzat sa accept intr-o juma' de secol, crede-ma ;)) face inutila orice argumentatie pro/contra - fie ea sustinuta cu probe istorice .
Fiindca orice disputa pe teritoriului asta nebulos care-i Credintza trezeste pasiuni cu influentze (cred eu) in final negative asupra partzilor care... polenizeaza. :-D

Asa ca, vorba unui cuplet al regretatului C-tin Tanase, ei tic.... si eu TAC. 8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Tayka

După ce am citit toate părerile Domniilor Voastre despre cartea D-lui TVM.Îmi permit şi eu să constat că acest după părerea mea MARE PROROC nu este înţeles de toţi oamenii,şi asta tocmai pentru că(aşa cum de altfel a şi specificat),lucrarea sa se adresează doar unui anume segment de de oameni capabili să poată decodifica PROGRAMUL.(pag7).Oamenii care încurcă mereu şi mereu noţiunea de corp spiritual (CS) cu cea de suflet(corp astral)nu vor putea înţelege vreodată adevăratul mesaj,oamenii nu înţeleg şi mai pun la îndoială încă faptul că sântem împreună cu Terra proprietatea privată a LOR,că facem doar parte dintr-un PROGRAM şi nimic mai mult,credeţi că dacă am construit oraşe,avioane,sateliţi,şi nave spaţiale,gata acum sântem liberi!?-NU fraţilor.Pentru că dacă am avea statut de fiinţe (entităţi)inteligente libere în univers,fiţi siguri că ne-ar fi vizitat de mult alţi consemeni,dar noi sântem închişi în proprietatea LOR şi am fost creaţi în grădina Edenului cu un anume şi foarte precis scop,sau mai credeţi încă ideia Genezei că am fost creaţi doar aşa..din plăcere,ca ,,animale de companie'',nu fraţilor,am fost creaţi (sau mai bine zis clonaţi) dintr-o necesitate stringentă;EI nu se mai pot reproduce decât cu intermediari;fiinţe primitive clonate de EI pentru acest scop,şi dotate cu o uşoară inteligenţă,adică cu oameni.Nouă oamenilor însă ne vine f. greu (chiar imposibil pentru unii)să înţelegem această situaţie reală în care ne găsim căci ni sa inoculat ideia de libertate absolută,ba chiar ni sa acordat Liberul Arbitru,acestea nu pentru că ar fi dorit-o EI ci fiind legi biologice şi spirituale strict necesare mersului normal al vieţii pe Terra:,,Căci ori ce fiinţă care nu se simte liberă nu zămisleşte"..ci cunoscând teribilul adevăr,mai de grabă se va sinucide.În concluzie:
Nu încercaţi să modificaţi lumea,căci nu aveţi voie a face acest lucru.Iar dacă vă încăpăţâmaţi totuşi,vă veţi alege doar cu un cancer sau infarct.Puteţi însă să vă modificaţi viaţa astfel încât să nu vă mai recunoască Marele Releu dela triaj ca om,şi doar atunci veţi devenii probabil..liber,şi veţi scăpa din circuitul morţii. :wink:
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

Xanadron

#158
Citat din: Tayka din  07 August 2011, 19:11:48
După ce am citit toate părerile Domniilor Voastre despre cartea D-lui TVM. Îmi permit şi eu să constat că acest după părerea mea MARE PROROC [....]
Nu încercaţi să modificaţi lumea,căci nu aveţi voie a face acest lucru.Iar dacă vă încăpăţâmaţi totuşi,vă veţi alege doar cu un cancer sau infarct. Puteţi însă să vă modificaţi viaţa astfel încât să nu vă mai recunoască Marele Releu dela triaj ca om,şi doar atunci veţi devenii probabil... liber,şi veţi scăpa din circuitul morţii. :wink:

1. Poate fi considerat cumva si prooroc :roll: dl. dr. TVM (am unele rezerve insa - si nu doar apropo de neimplinirea predictiei "sigure" din august 2006 cu declansarea Armaggedonului de catre Irak), desi mai potrivit mi s-ar parea sa-i recunoastem realele calitati deductive (de analist documentat adica) - zic asta, repet, in ciuda unor dezacorduri cu unele din ideile domniei sale.

2. La ultimele tale remarci trebuie sa recunosc ca subscriu, in fine, :lol: 100%, draga Tayka - chiar daca "modificarile necesare nedetectarii de catre Marele Releu" nu-s deloc accesibile oricui.
Cu adaugirea ca "rebelii contra celui mai ocultat sistem" - cel de dincolo de aparentzele Matrixului, NWO sau trecatoarelor orinduiri insidios regizate de Sus - pot face si diabet, si accidente cerebrale pe linga infarct sau cancer... :roll:
N-ar strica oricum un topic cu sugestii pe tema strategiilor astora de "camuflare-evadare". 8-)

P.S. OK, sint convins ca si colegul MIS, ca si Tzipi sau alti cititori deloc superficiali ai "Programului Terra" au receptat ideea nemuririi eventuale a sufletului, spre deosebire de presupusa perisabilitate a CS (Corpului Spiritual), dar asta nu inseamna ca trebuie sa fie musai si de acord cu ea.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Tayka

Citat din: Xanadron din  07 August 2011, 19:48:39

2. La ultimele tale remarci trebuie sa recunosc ca subscriu, in fine, :lol: 100%, draga Tayka
N-ar strica oricum un topic cu sugestii pe tema strategiilor astora de "camuflare-evadare". 8-)
Cu alte cuvinte ai vrea să ştii cum s-ar putea să te sustragi pe ,,şestake'',şi să evadezi apoi pe ,,neveu''din circuitul FERMEI. :? F.F greu dragă Xanadron.Va trebuii cred eu mai întâi să înveţi cum să-l eliberezi pe ms.KUNDALINY înainte de vreme,adică să ai curajul să,,dai colţul''altfel decât,,ţi-e scris'',căci adevăr grăiesc eu ţie că doar aşa poţi să  să,,sari gardul''.Se pare(şi D-nul TVM a subliniat) faptul că facem parte dintr-un program,şi că sântem ,,păziţi''doar de sisteme de factură probabil digitală (un fel de big-brother),EI ciobanii,sau fermierii cum vrei să le zici ne intervenind decât la ,,semănat şi..secerat''(de aia îşi şi zic alfa şi omega).De-a lungul vremii au existat şi câteva evadări,şi lucru ciudat e că EI nu se supără în acest caz(aşa cum greşit afirmă aici D-nul TVM) ci dinpotrivă sânt foarte bucuroşi când cineva reuşeşte să spargă..kodul.Ceiace denotă o logică pacifistă şi cu mult superioară celei folosite de noi oamenii.După părerea înţelepţilor,ar exista doar două căi de ,,evadare'':Eliberarea SINELUI prin trăirea MISTICĂ şi prin înţelepciunea YOGA. În ambele cazuri însă,datorită dificultăţilor extreme,şansele de reuşită sânt aproape nule.Oricum eşti un băiat bun şi silitor şi de aceia îţi ofer cu mare milosârdie un plus la frumoasa ta karma  :mrgreen: :? :evil:
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

@Lex

Tayka , sa nu intelegem gresit,    NU     EI ne au creat CS urile  si drept urmare da, sa zicem ei ne au modificat corpurile FIZICE, poate cum zice si TVM din maimutele aflate pe Terra pe vremea aceea DAR nu trebuie sa ne consideram proprietati private si ale noastre CS uri , sinele nostru care dupa cum zice si tvm e muritor???? stiam ca energia DOAR se transforma nu dispare niciodata , s

@Lex

Tayka , sa nu intelegem gresit,    NU     EI ne au creat CS urile  si drept urmare da, sa zicem ei ne au modificat corpurile FIZICE, poate cum zice si TVM din maimutele aflate pe Terra pe vremea aceea DAR nu trebuie sa ne consideram proprietati private si ale noastre CS uri (Sinele )care au fost create de MARELE SEF care i a creat si pe ei si dupa cum zice si tvm sunt  muritoare  ????  stiam ca energia DOAR se transforma nu dispare niciodata cu adevarat, sa nu uitam MATERIA  =  UNDE DE VIBRATIE (energie vibratorie modelata in anumite forme) si revin iar  la tvm care zice ca CS ul e muritor si nu e vesnic, booon atunci cum stim cat are termen de 'garantie' si cand 'expira' si mai ales: CS ul LOR  asta muritor si care nu traieste la inf  nu expira ca al nostru ??(sa nu uitam ei doar capteaza nu creaza cs uri) adica de ce al nostru expira si al lor nu ?? ca au gasit metode sa se inmulteasca pe alte cai si  prelungeasca 'pastrarea' CS urilor il ale lor corpuri cat mai mult asta sa zicem ca o luam ca atare dar totusi ale lor CS uri nu 'se duc' o data si odata???? :-)  :evil: :evil: :evil: :evil:

fiulploii

Despre ipoteza domnului dr. TVM zic ca e interesanta mai ales ca aduce si dovezi in sprijinul ei.
Ceea ce ma deranjeaza la autorii unor ipoteze bazate pe fapte si dovezi este ca acesti autori iau in considerare numai acele fapte si dovezi care le sprijina teoria iar celelalte sunt ignorate . Nu am la mine cartea dansului adnotata de mine ca sa dau ceva exemple insa unele exemple au fost date de colegi forumisti pe acest topic .

Nu sunt sigur daca s-au pus si intrebarile referitoare la CS. Deci noi suntem solul in care se rasadeste un CS pentru dezvoltare si maturizare , in care scop? De ce CS are nevoie de aceasta dezvoltare si maturizare?

Nu cumva , atat noi cat si Ei - fermierii suntem doar stadii de dezvoltare a altcuiva? Ceva de genul larva-pupa-fluture , simplist vorbind  :-D  Eu cred ca nu noi suntem stadiul final si cred ca TVM s-a oprit in cercetare doar la nivelul imediat urmator si de aici contradictiile aparute .

Studiind la ce am acces din scrierile - desenele rupestre, traditii orale consemnate , basme si mitologii , carti ''sfinte'' , etc . eu zic ca s-ar putea sa fi fost candva un experiment gen crescatorie mixati din varii motive cu diverse populatii straine . Iar Terra nu apartine doar unora , pe aici s-au perindat mai multi si nu toti cu bune intentii din punctul uman de vedere.

Si totusi, exista o rasa care viziteaza Terra de mult timp, rasa care si-a pastrat caracteristicile tehnice de-a lungul istoriei noastre consemnate - vezi scuturile sau discurile zburatoare consemnate ca atare inca din vremea lui Alexandru Macedon si chiar mai dinainte , in picturile rupestre din Franta , Maroc , SUA , America de Sud .  Alti vizitatori au avut care de foc , nori , suliti sau sageti de foc sau tunet chiar si vestitele vimanas nu erau discoidale . Si este alt subiect complex pe baza caruia se poate discuta .

Evadarea din sistem , din orice sistem , nu se poate produce decat folosind regulile dupa care functioneaza acel sistem in avantajul propriu , ''arzand'' etape de evolutie , ceva in genul sa faci doi ani de scoala intr-unul singur calendaristic  :roll: 

Yoga este o cale dificila si stufoasa . @Xanadron , as zice sa incerci Hatha-yoga  :roll:

Poate ca aici pe Terra trebuie sa invatam bine lectia Materiei , a materialului , sa o transcedem apoi pentru ca Om fiind, traind in societate si nu retras , trebuie sa iti asiguri niste aspecte materiale ale vietii  :-D ca sa poti incepe trezirea lui kundalini prin diverse metode .

Doar o parere personala este acest post.

Tayka

Citat din: fiulploii din  08 August 2011, 03:13:27
l
...Nu cumva , atat noi cat si Ei - fermierii suntem doar stadii de dezvoltare a altcuiva? Ceva de genul larva-pupa-fluture ,
Ba chiar aşa este:Noi aici pe pământ trăim doar stadiile de ou-larvă.Cel de pupă-nimfă se desfăşoară pe nava gigant mascată cu haloul lunii,(biblia îl numeşte Curcubeul)şi acesta împreună cu aşa zisa ,,lună''a fost adus şi plasat pe orbită,fiind necesar în procesul de,,fabricare''al omului Adamic.După terminarea stadiilor de procesare omul devine Adult,adică ca şi EI.Acesta se deosebeşte fizic de ,,larvă''doar printr-o alură mai grandioasă,o înălţime de circa 2,5 m,aripi,penaj f.plăcut,lipsa organelor bio,inclusiv cele genitale,şi binenţeles dotat cu o inteligenţă şi o experienţă de viaţă pre-dobândită mult superioară celei din stadiul larvar.
Despre CS-trebuie spus că nici EI nu îl pot controla,ci doar dirija,şi aceasta f. greu,pentru că acestă entitate ,,singura dătătoare de viaţă biologică''nu se lasă studiată,şi nici nu i se cunoaşte identitatea.De aceia sânt de acord cu tine că există entităţi superioare LOR,şi care au format şi eliberat în univers aceste CS-uri.Pe aceşti creatori Divini singurii dătători de viaţă, nu cred că îi vom putea înţelege şi studia vreodată,(şi de aceia doar ne închinăm lor)şi asta pentru că nu putem s-au mai bine zis nu vrem să înţelegem şi să fim de acord  pe moment nici măcar cu întregul proces de metamorfoză al fiinţei umane,declarându-ne sus şi tare ca fiinţe desăvârşite. :x   
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

Xanadron

#164
Citat din: calator astral din  08 August 2011, 11:56:22
Subscriu

Cam contradictorie :wink: subscrierea ta, moncher calator daca in fapt, ca si crestin ortodox, subscrii la C.D.M. (Complexului Dumnezeu-Miel - asa cum e definitia Trinitatea in "Programul Terra").

Adica accepti inchinarea la Dogma si la (doar) intermediarii dintre noi si adevaratii Creatori ai CS si implicit ai Vietii.
Zeii aia (luciferici sau nu, cu sau fara barba alba :-D - fiindca "tot un drac" :evil: par a fi cu totii, indiferent de etajul ceresc.... sau subsolul terestru ocupat) - diversii cultivatori/exploatatori ai "turmei" asadar.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/