Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Originea unui procent de cca. 15% din populatia planetei - RH negativ

Creat de Siberia, 19 August 2011, 14:04:00

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Siberia

   Deschid acest subiect pentru a incerca sa schimbam niste pareri despre originea RH- ului Negativ in istoria omenirii. Se stie ca doar un procent de cca 15 % din populatia Terrei prezinta aceasta caracteristica, procent care se mentine mereu in aceasta limita. Se speculeaza ca la baza aparitiei acestei particularitati stau extraterestri, reptilieni, se speculeaza ca este de fapt o trasatura a celei mai vechi rase de oameni si a urmasilor lor, se speculeaza ca este caracteristica liniei genetice a lui Iisus, se speculeaza ca este doar o mutatie genetica, dar pana acum n-am gasit o explicatie dovedita stiintific privind originea sau evolutia acestei caracteristici.
 
   Astept cu interes parerile voastre despre acest subiect.

   Si totodata, eram curioasa sa stiu daca exista printre noi, colegi de pe forum care prezinta aceasta caracteristica, si daca ne pot da niste detalii suplimentare despre posibile trasaturi specifice de comportament sau de natura fiziologica care apar la posesorii unui RH -.
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

abyss

In linii mari acelasi lucru l-am intrebat si pe @TVM pe topicul interviului sau insa presupun ca stii deja raspunsul. Personal am auzit ca e o trasatura specifica popoarelor iudaice.

Pe forum sunt multi cu acest RH neg insa nu cred ca se vor lauda cu asa ceva :)

Interesant topic.

calator astral

Ce mai e si asta?! Io am RH negativ, ce inseamna asta ca nu sint evreu absolut deloc si nici hibrid,replicant sau alien?!...
Nu cred ca are vreo legatura cu asa-ceva...oricum este prima data cind aud asta.

Siberia

Citat din: calator astral din  19 August 2011, 14:27:48
Ce mai e si asta?! Io am RH negativ, ce inseamna asta ca nu sint evreu absolut deloc si nici hibrid,replicant sau alien?!...
Nu cred ca are vreo legatura cu asa-ceva...oricum este prima data cind aud asta.

Bine ca ai ocolit cu desavarsire varianta de a fi urmasul unui reptilian :D

@calator astral, subiectul e deschis tuturor celor care au ceva cunostinte despre RH-ul Negativ. Poate ca daca fiecare participa cu un procent de informatii, vom incerca sa deslusim originea (cu toate ca n-am mari sperante) acestei caracteristici prezente la doar 15 % din populatia Terrei.

Am intrebat si cadre medicale despre acest subiect, crezand ca au mult mai multe cunostinte (medicale) despre el, dar se pare ca n-am avut succes, asa ca am apelat la voi, colegii de pe forum.
Atata tot !
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

fiulploii

Tot cu statut de ipoteza- deocamdata- originea se afla in prima femeie Lilith care era pe acelasi nivel cu Adam in privinta simultaneitatii creatiei - dar asta este alta poveste .

Nota. Adam si Lilith sunt tipologii si nu persoane reale singulare .  8-)

Siberia

Citat din: fiulploii din  19 August 2011, 19:27:48
Tot cu statut de ipoteza- deocamdata- originea se afla in prima femeie Lilith care era pe acelasi nivel cu Adam in privinta simultaneitatii creatiei - dar asta este alta poveste .

Nota. Adam si Lilith sunt tipologii si nu persoane reale singulare .  8-)

Reactia la citirea raspunsului tau a fost similara unui "robotzel" celebru : "Abstraaaaaaaaaaaact !"
Interesanta ipoteza emisa @fiulploii si te-as ruga, cand ai timp, mai da o tura si mai detaliaza ipoteza :)
Multumesc !
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Tayka

Am şi eu rh negativ şi cred că am să-ţi întăresc presupunerile în sensul că eu încă de când m-am trezit la viaţă am simţit că sânt altfel decât ceilalţi oameni şi îmi era teamă să nu fiu cumva ..deconspirat.Mă tot uitam în oglindă în acest sens,simţind instinctiv că nu sânt ca şi ceilalţi,şi că nu provin de unde provin ei,copil fiind nu aveam de unde şti despre acestea,şi nici părinţii mei sânt convins că nu ştiau ceva,dar ori ce persoană cu care intram în contact mă privea puţin cam îndelung,iar copiii cu care mă jucam îi puteam controla foarte uşor,şi nu ştiu cum făceam dar îi minţeam aşa de interesant că rămâneau cu gura căscată,minciunile îmi veneau instantaneu,şi aşa le ticluiam că şi eu mă speriam.Mai târziu am constatat că de fapt nu erau tocmai minciuni ci poate trăiri.Acest fenomen l-am resimţit până pe la 10 ani după care încet sa diminuat.Am rămas însă se pare cu niskai sekele.Unele bune,altele malefice.Nu am prea vorbit nimănui despre,,apucăturile''mele dar fiincă deschiseşi vorba mă apucai de spovedit,Am constatat că nu mi se întâmplă numai mie, că mai sânt şi alţii,am încercat de-a lungul vieţii să uit aceste aptitudini,undeva am citit despre astfel de oameni (parcă un calendar cu oracolul dela Delphi)în care descriere m-am regăsit în mod categoric printre alte caracterizări ca ,,fiind singurii oameni care se pot recunoaşte...''.Menţionez că nu am prea înţeles nici acum sensul acestei prorociri deşii m-a urmărit mereu de-a lungul vremii.Poate e doar efectul de aservitate,sau autosugestie,cine ştie?Oricum ai deschis o discuţie cam intimă la care nu cred să ai prea mulţi parteneri curajoşi.    :| :evil: :roll:
                 O seară bună tuturor.
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

melanogaster36

   Si eu am aceeasi problema.Usor neplacut daca ai nevoie de o transfuzie.De evreu...ce sa va zic.Ma cam umfla rasul, la cum mi se scurg banii printre degete as fi rusinea tribului, m-ar renega instantaneu.Cat despre imaginatie,nu ma pot plange ca n-am avut in copilarie sau ca acum duc lipsa desi ma indoiesc ca ar avea asta ceva cu RH-ul.Daca cineva are niscai dovezi sau teorii cata de cat viabile in legatura cu acest topic sa le arate , daca nu..., mai bine s-o lasam balta,Nu prea cred sa duca la ceva bun aceasta polemica in formare pe acest subiect.

fiulploii

Citat din: Siberia din  19 August 2011, 19:34:34
, mai da o tura si mai detaliaza ipoteza :)

Yep ! Inca o tura sa fie  :lol:

Fapte actuale : - intr-un cuplu normal - barbat + femeie , fac aceste precizari ca deh, traim
                          vremuri interesante  :-D - in care amandoi au Rh- pot exista oricat de multi copii
                          doresc cei doi , copii care vor fi normali din toate punctele de vedere  :-D ( sper
                           sa nu deschidem polemici pe ce inseamna normal )
                      - intr-un cuplu in care unul are Rh+ iar celalalt are Rh- numai din prima sarcina va
                         rezulta un urmas normal psihic . Urmatorii urmasi au circa 90% sanse sa fie cu
                         probleme psihice . Cine ar vrea sa riste ? Si totusi , sunt oameni care risca .
                         Am avut cunostiinte care aveau 3 copii si numai primul era '' citav la cap ''  :-D
                         iar la alta cunostiinta de a mea , amandoi copiii erau normali .
                        Exista o ''injectie '' de productie germana care se poate face in prima jumatate de
                         ora dupa nastere - la femeie se face injectia respectiva  :-D - care iti mareste
                         sansele la circa 99% ca si al doilea copil sa fie normal psihic - nu mai stiu 
                         denumirea .

Fapte istorice : - din cate cunosc eu exista pe vremuri ''dreptul primului nascut  '' prin care , in
                        general , primul nascut primea totul ca mostenire sau aproape totul . Detaliile zic
                        ca nu conteaza in acest topic . Mai zic ca are legatura cu varianta in care parintii
                        sunt diferiti in privinta Rh-ului , fiind o ''lege'' de transmitere normala a ADN sau a
                        ce-o mai fi ascuns prin Om .Interesant este ca dreptul primului nascut era numai 
                        pentru baieti , fetele fiind ignorate cu bunastiinta - motivele ? Traim intr-o
                        societate patriarhala .

Fapte ajunse in zilele noastre prin mitologii sau scrieri incifrate pe mai multe nivele de intelegere :

      - din cele citite de mine , in toate mitologiile , la inceput au fost creati simultan atat barbatul cat si femeia . Adica acelasi material de baza cu drepturi egale si cu atributii complementare precum si cu atributii de substitutie ( adica unele treburi sau indatoriri puteau fi facute si de celalalt in caz de nevoie . Sa nu uitam ca traim intr-o lume duala dar nu antagonica : gol-plin . Toate celelalte dualitati pot fi reduse sau se incadreaza in conceptul de '' plin-gol'' daca stam putin si ''cujetam'' ( sper sa nu crape Baidu cand traduce cuvantul asta  :lol: )
       Nu luam in discutie aici faptul ca in ceea ce numim Biblie a fost cenzurata varianta Lilith  :lol:
Cert este ca a existat conceptul de '' oameni primordiali '' egali nascuti-creati simultan .

Concluzie prin deductie logica : lume duala in care traim + creatia simultana a barbatului si femeii + legea primului nascut rezulta dupa mine ca ''femeia primordiala'' avea Rh- .

Ar rezulta de aici si o '' frana'' in calea cresterii natalitatii , adica un fel de control al populatiei umane. Ar fi interesant de aflat la care populatii a fost pusa aceasta bariera , parerea mea fiind ca fiecare colonie extraterestra a avut propriile ei reguli - vezi mitul lui Ghilgamesh , Enlil si EnKi , etc.

Ce s-a intamplat de au plecat creatorii habar nu am , nici macar nu pot stii daca presupunerile sunt apropiate de adevar  :-D Cert e ca dupa a lor plecare-disparitie-retragere strategico-tactica , creatiile lor au plecat din ghetouri si s-au amestecat , la aceasta omogenizare-metisare participand si noi azi .

Daca luam in considerare numai varianta biblica de unde Lilith a fost expulzata-repudiata , deducem ca ori asa a fost in colonia respectiva si nu stiu de ce dar creatiile trebuiau sa devina numeroase in timp scurt si atunci aparu Eva compatibila 100% cu Adam pentru procreerea '' cu osardie '' a semintiei umane varianta lor  ori a fost o necesitate pentru a justifica '' lovitura de stat'' adamica si aruncarea in sub-uman a evei cu grave repercusiuni asupra dezvoltarii civilizatiei umane per ansamblu  8-)

Toate cele de mai sus explica in conceptia mea din acest moment procentul relativ mic de Rh- .

O intrebare pur retorica : oare de ce omul e singura fiinta de pe planeta care nu are o perioada de rut  ( RUT s.n. Stare fiziologică la animale, corespunzătoare perioadei de activitate sexuală, de durată și periodicitate variabilă, în timpul căreia se petrec unele transformări ale aparatului genital. - Din fr. rut.
Sursa : DEX '98 ) 

O sa adaug si o harta cu grupele sanguine , pentru ca asta este o alta problema spinoasa  :lol:

De aceea eu spun ca Adam , Lilith, Eva ca sa citez numai dintr-o singura zona , reprezinta tipologii-pattern si nu persoane singulare .

http://www.bloodbook.com/world-abo.html
de la mijlocul paginii in jos apoi sunt si alte linkuri interesante cu grupele rare de sange , de exemplu

http://www.bloodbook.com/compat.html    compatibilitati grupe de sange si factor Rhesus
               

@Tayka , ce ai simtit si ce o mai ramas de simtit  :lol: nu e din cauza Rh. Parerea mea .

calator astral

Fiul ploii si siberia, va multumesc pentru precizari,este un subiect foarte bun si inedit pentru mine,de acum voi incerca sa gasesc informatii fiabile despre rh-,trebuie,asta mai lipsea,sa fiu urmasul lui Lilith si a reptilienilor,pe care ii afectionez atit de mult...
Am verificat totusi la urgente aceasta ipoteza si m-am linistit oarecum,deoarece era 100% exclus sa fiu vreun reptilian,desi am avut un dubiu, una pentru ca as fi stiut,dar nu sisii si nu am mincat pina acum vreun semen d-al meu,banuiesc ca as fi fost sigur "activat" sau prezentat "familiei" reptoide, dar,spun drept,am cautat totusi o legatura genealogica,cum am fost crescut de bunica din partea tatalui,pe care o chema Lauretta DRAGONE,si caruia eu ii spuneam simplu "Nona",m-a dus gindul la o posibila legatura intre Dragone si sopirle,recunosc ca mi-a venit in minte si chipul reptiliancei (sau poate replicanta) cind mi-a pus la git lanticul cu sopirla de aur si mi-a zis apasat "Ai grija de ea, sa n-o pierzi, s-o porti tot timpul,vei avea nevoie!" (poate imi spune xanadron sau altul dintre voi ce e cu fraza asta misterioasa,e cumva vreun semn de recunoastere si daca da ce anume si pentru cine? precizez ca imediat am rupt lanticu si l-am aruncat cit colo) am cautat deci si am gasit citeva informatii interesante pe unele forumuri de calitate,ader (deocamdata, ca nu dispun din pacate de elemente suficiente) la aceasta eventualitate :

http://www.godlikeproductions.com/forum1/message944936/pg1

Citez un fragment din topicul
SHOCKING INFO! REPTILIANS TRACKING Rh Negative blood

types Suggest Pin   Quote  [ +] User ID: 842314 United States Reptilian Shape-Shift Phase-Shift 12/16/2009 10:23

AM Interference Report Abusive Post Report Copyright Violation

______

This occurs whenever Rh negative blood humans with extremely powerful Aural fields are in close proximity to Reptilians.

Whenever these powerful human Aural fields intersect with the Reptilians projected consciousness (shape- shifting), it seems to interfere with shifting), it seems to interfere with how the Reptilian shape-shifted form manifests in other human's consciousness.

This is why there are millions of Electronic Harrassment victims worldwide, however a great majority of them do not know why this is being done to them.

It is in fact a Reptilian program to target and harrass these Rh negative blood type humans in order to weaken their ability to cause interference to the Reptilian shape-shifting ability.
In addition to this, Rh negative blood type humans are known to be highly psychic and can sometimes accidentally pick up or hear Reptilian telephathic communication.

Rh negative blood type humans are also well known for having highly tuned senses of sight, smell, feel, hearing, and higher than normal ESP.

______________________________

Daca am de ales intre ipotezele propuse de siberia,aleg atunci varianta Isus Cristos. Prefer daca se poate asta,corespunde mai bine caracterului si convinctiilor mele decit reptoizii, ca nu prea am chef sa ma incolacesc vreodata pe oameni si sa-i maninc...mai bine ramin "primitiv neevoluat".


abyss

Citind postarea lui SquirrelNutz

Si am dat peste treaba asta:


PS - confirm imunitatea magica a persoanelor cu RH- desi aceasta se pare ca nu prea mai functioneaza fatza de virusurile gripale din ultima generatzie inoculate de catre campania globala de vaccinare.
     - confirm ca am cunoscut persoane cu RH- care demonstrau abilitati iesite din comun.
     - confirm interesul deosebit manifestat de catre EBEs preponderent fatza de aceste persoane, interes exprimat de-a lungul mai multor generatzii.

PPS - @calator astral, esti se pare pe lista lor...a reptilelor    :|


kandaon

 Deci, sa vad daca am inteles bine, cei cu Rh negativ ar fi "populatia extraterestrilor", sau ma rog, sa urmez firul lui T.V. Moldovan, aia mai corespunzatori pentru "recoltare"?
Iar extraterestrii ar fi creat un virus care ar fi imunizat 60 % din populatia asta (in timp ce ceilalti 40% ar fi murit, aia mai "slabi" probabil), astfel incat sa reziste la toate bolile cunoscute de pe Terra si sa imbatraneasca mai greu (deci timp mai lung pentru "inmultirea speciei")?
Si, din cine stie ce motive (se poate specula la greu), virusul nu a apucat sa fie lansat, ci a ramas blocat undeva in Antarctica?

Cei cu Rh pozitiv, ce e cu ei, sunt necorespunzatori pentru "aliensi", nu se incadreaza in "plan"?

Siberia

Citat din: kandaon din  20 August 2011, 16:49:08
Cei cu Rh pozitiv, ce e cu ei, sunt necorespunzatori pentru "aliensi", nu se incadreaza in "plan"?

Daca ai inteles tot pana acolo, atunci ai fi inteles si ca cei cu RH pozitiv vor deveni zombi :D

Lasand gluma deoparte, o sa revin mai pe seara cu niste date interesante.

p.s. - @biss, e interesanta treaba pe care ai postat-o, mai ales ca in 2009 chiar se faceau cercetari in Antarctica, iar pe la Novosibirsk in Siberia chiar se fac cercetari asupra virusilor. E de cercetat...
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

acme

http://therhnegativefactor.webs.com/chapter1.htm

e vorba de lipsa genei Rh13, lipsa generata de o mutatie considerata 'recenta'; intrebarea e cine/ce a generat mutatia ?
We're born alone, we live alone, we die alone.

abyss

Citat din: Siberia din  20 August 2011, 19:17:47
p.s. - @biss, e interesanta treaba pe care ai postat-o, mai ales ca in 2009 chiar se faceau cercetari in Antarctica, iar pe la Novosibirsk in Siberia chiar se fac cercetari asupra virusilor. E de cercetat...

Nu are legatura cu RH-ul insa are legatura cu meteoritii aducatori de ADN extraterestru:
NASA officially announces alien DNA found in meteorites.
La începutul lunii august, oamenii de stiinta de la NASA / Goddard Space Flight Center au făcut o declaraţie oficială care dezvăluie descoperirea de blocuri de ADN-ului străin găsite în meteoriţi şi au recunoscut că viaţa pe Pământ are o origine extraterestră. NASA nu spune nimic diferit de "Cosmic Panspermia" teorie, creata în secolul 18 şi în mare măsură menţionata de susţinătorii "Ancient Astronaut theory"