Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Dogfight intre UFO si Su-22

Creat de tractorbeam, 01 Noiembrie 2013, 17:06:13

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

tractorbeam

Locatia: Peru, baza aeriana La Joya
Anul: 1980, 11, Aprilie
participanti: lt.Oscar Santa Maria Huertas pilot pe avion de vanatoare-bombardament Su-22 si un UFO tip ciuperca
scor: 1-0 pentru UFO
Singurul caz documentat in care pilotul a deschis focul cu tunul de bord asupra UFO, a tras o rafala de 64 de obuze de 30mm fara vreun efect aparent , a urcat abrupt pana la 63.000 ft incercand sa depaseasca UFO dar a fost manevrat de acesta din urma in asa fel incat in lipsa de combustibil a abandonat urmarirea.
UFO nu a ripostat.
http://www.theepochtimes.com/n3/37316-peruvian-jet-pilot-tells-of-tangle-with-ufo/
Mai multe detalii in link.

tractorbeam

Probabil va intrebati de ce peruanii erau atunci asa de belicosi si au ridicat avionul la interceptare?
Din cauza ca erau intr-o stare tensionata cu vecinii chilieni, legat de un conflict de frontiera, ca aveau ceva material sensibil militar in baza La Joya (o eventuala surpriza pentru vreun agresor potential)  si au crezut ca vecinii lor au vrut sa-i spioneze cu un balon foto si atunci au atacat, probabil ca daca ar fi stiut ca e un UFO si-ar fi vazut de treaba.
Interesanta descrierea absorbtiei proiectilelor in corpul UFO.
Am mai intalnit asa ceva undeva. Oare unde?

tractorbeam

Undeva pe net exista o descriere a unei ambuscade intinse de fortele americane unui UFO in Germania in zona Ramstein Air Force Base, unde au folosit o baterie de rachete sol-aer M-48 Chaparral pentru a da lovitura de gratie dupa ce au deschis focul intai cu tunuri AA rotativ Vulcan.
Racheta Chaparral are o caracteristica interesanta, se pozitioneaza cumva in fata tintei si nu in spatele ei si cand explodeaza este calibrata sa distruga cockpit-ul avionului tinta (deci moartea pilotului) si sa produca stingerea motoarelor prin lipsa aerului aspirat.
Daca la obuzele Vulcan UFO nu a dat semne de "oboseala", Chaparral-ul i-a venit insa de hac deoarece scutul frontal se pare ca nu este 100% perfect si a permis undei de soc sa-si faca treaba.
S-a intamplat undeva in 1980-1988.
Dupa chestia asta, la cateva zile , in zona a aparut o magaoaie triunghiulara mare cat un teren de baseball si inalta cat o cladire cu 3 etaje care a cautat indelung epava mica dar fara succes, americanii au recuperat vehicolul si l-au liftat catre Patterson AFB urgentissimo!
Pe magaoaia asta mare nu au mai atacat-o nici ei si nici rusnacii, ca le era frica de o lovitura de raspuns.
De asemenea, se pare ca actiunea a fost ca raspuns la actiuni agresive ale UFO in zona caraibelor adica au actionat dupa principiul:  ("teach them a lesson!").


tractorbeam

Ceva si mai straniu este ca in timp ce trupetii alarmati au fost apoi trimisi la culcare, tot echipaentul a fost curatat luna (dar nu de ei) si introdus in parcul cald - comun si nu a fost returnat divizionului.
Ca de obicei trupetii participanti au semnat fiecare cate un "non-disclosure agreement".
Parerea unora din ei este ca ofiterii USAF care le-au facut debriefing-ul si le-au bagat in cap ca tocmai au doborat un MiG-25 Foxbat (ce harneala maxima, cum sa fi intrat foxbatu' pana la Ramstein la joasa inaltime fara sa tzaraie toti senzorii de alarma) nu erau nicidecum militari sadea ci probabil CIA's intzoliti ca militari.

fiulploii

Citat din: tractorbeam din  06 Noiembrie 2013, 11:45:14
Undeva pe net exista o descriere a unei ambuscade intinse de fortele americane unui UFO in Germania in zona ..
Nu dai si tu un link catre zona?  :wink: