Forum RUFOn

Sectiune pentru limba româna => Evenimente OZN în lume => Subiect creat de: calator astral din 01 Septembrie 2010, 16:38:27

Titlu: Stapînii SPATIULUI:marturia locotenentului R. Jacobs si a colonelului Dedrickson
Scris de: calator astral din 01 Septembrie 2010, 16:38:27
În 1964 o racheta nucleara americana a fost distrusa (în CALIFORNIA) de un obiect zburator neidentificat.
Acum, la batrînete, încep oamenii sa destainuie ceea ce stiu, sa nu plece dincolo cu povara Secretului.
Racheta americana a fost distrusa cu raze laser de o nava extraterestra.


ps> limba italiana & engleza, usor de înteles.


Titlu: APARATORII SPATIULUI
Scris de: abyss din 01 Septembrie 2010, 19:55:37
Da a NEUTRALIZAT-O
Pt ca idiotii de americani caci tare idioti sunt, figsf, au mai detonat una in straturile superioare ale atmosferei cu intentia de a-i bruia pe rusi care la randul lor tot lansau chestii in spatiu.

Iata marturia in cadrul proiectului "Desclosure" care e si in format audio:
Profesorul Robert Jacobs, locotenent-US Air Force
Noiembrie 2000
-------------------------------------------------- ------------------------------
Profesorul Jacobs este un respectat profesor la o universitate din SUA . În 1960 el a fost în Air Force. El a fost ofiþer responsabil de instrumente optice ºi jobul sau a fost sa filmeze teste de rachete balistice lansate de la baza Vandenberg Air Force, din California. În 1964, în timpul unui test de rachete au filmat in timpul lansarii primei rachete, un OZN care cãlãtorea în imediata vecinãtate a rachetei. El spune cã semãna cu douã farfurioare impreunate si cu o minge rotundã ca de de ping-pong in centru, ca o suprafaþã asemeni unui dom în partea de sus. Filmul a arãtat cã din sfera a iesit o raza de lumina ce a fost indreptata catre rachetã. Acest lucru s-a întâmplat de patru ori, din patru unghiuri diferite, in timp ce racheta era aproximativ la 60 mile în sus ºi în deplasare cu cel puþin 11.000 - 14.000 de mile pe ora. Racheta a scazut din spatiu si OZN a parasit scena. În ziua urmãtoare, el a aratat filmul ofiþerului lui superior insa i sa spus ca niciodatã sã nu mai vorbeascã despre asta din nou. Totusi i s-a mai spus, cã dacã vreodatã iese evenimentul la ivealã sa spuna adevarul, cã un OZN a tras cu laser in rachetã.. Profesorul Jacobs a crezut cã acest lucru este neobiºnuit, deoarece în 1964 laserele erau în dezvoltare incipientã în laboratoare, dar a fost de acord ºi nu a vorbit despre eveniment timp de 18 de ani. Ani mai târziu, dupã ce a ieºit un articol despre film, profesor Jacobs a început sã primeascã apeluri telefonice de hartuire dimineata devreme. Însãși cãsuþa lui poºtalã a fost distrusã cu un dispozitiv explozibil în faþa casei sale.
''Ceea ce am fotografiat la Vandenberg Air Force Base pe mine m-a afectat pentru tot restul vieþii mele ºi a avut un impact enorm asupra modului meu de înþelegere a universului ºi cum manipuleazã Guvernul mintea noastrã."

Descarca de aici :

Professor Robert Jacobs, Lt. US Air Force (http://dl.transfer.ro/transfer_ro-01sep-c477c5c335e867a9.zip)
Titlu: Raspuns: Stapînii SPATIULUI:marturia locotenentului R. Jacobs si a colonelului Dedrickson
Scris de: Xanadron din 02 Septembrie 2010, 14:20:49
Hai sa-mi dau si eu cu parerea (nu in gard, sper).  :-D
Nu pun deloc la indoiala marturia profesorului Jacobs, ca si a multor altor oameni credibili - din cadrul proiectului "Disclosure", dar nu numai. Clark McClelland (NASA) e doar un exemplu aleatoriu in plus.

http://www.ufocasebook.com/2008b/mcclelland.html

Am rezerve doar apropo de afirmatiile de tipul "o nava extraterestra" a facut si-a dres etc.
Fiindca, la fel ca-n cazul deja celebrei spirale norvegiene atit de dragutz "afisate" c-o zi inainte de primirea premiului Nobel de catre Obamache in Norvegia, inclin sa cred (fara sa fiu neaparat influentat de Hoagland) ca-i vorba de interventia unor cu totul alte forte. Ceva mai... intraterestre decit am putea crede. :wink:

Evident ca se pot construi 1001 ipoteze in lipsa unor date certe, dar stinjenitoarea pozitie post-spirala a americanilor si mai ales a rusilor (care n-au avut habar cine si cum le-a "spiralat" racheta realmente testata in zona) poate fi duplicata cumva si pentru evenimentul din 1964 - cind secretele... penibile se puteau mentine mai usor sub obroc, fara Internet si alte carari de comunicare actuale.

Interesant ar fi de gasit totusi o logica si-n lipsa totala a interventiilor ET la Hiroshima/Nagasaki in 1945, dar si in cazul nenumaratelor teste nucleare atmosferice, care ne-au otravit aproape 20 de ani mediul. :roll: Sa aiba oare aceiasi banuiti aliati... intraterestri ai nazistilor - arienii (termen ce nu poate veni decit de la martzieni, :martiansmile: zic si eu - v. Aries = Marte) o legatura cu interventiile (sau non-interventiile) astea?

Nu stiu, dar om afla poate-n curind, mai ales daca s-ar confirma (Doamne fereste!) ipoteza liniei temporale... nu prea pozitive de la orizontul apropiat. Ipoteza care include accelerarea operatiilor de parasire a Terrei de catre numitii intraterestri.
Care pleaca poate la fiecare 26.000 (sau 60.000 de ani - doar Al de Sus stie) intr-o "vacantza" de citeva decenii sau secole pe Marte, ca sa revina doar cind parjolul fazei finale a fiecarei epoci Kali-Yuga dictate de implacabilele cicluri solare e domolit deja.
Iar o noua civilizatie "de suprafata" ar putea inflori din nou pe Terra. In cadrul unei "Golden Age" :star: sau nu - probabil ca doar de noi (reincarnatii sau poate si unii... salvati fizic) depinde si asta.
Titlu: Raspuns: Stapînii SPATIULUI:marturia locotenentului R. Jacobs si a colonelului Dedrickson
Scris de: calator astral din 02 Septembrie 2010, 16:50:48
Citat din: Xanadron din  02 Septembrie 2010, 14:20:49
Hai sa-mi dau si eu cu parerea (...) inclin sa cred ca-i vorba de interventia unor cu totul alte forte. Ceva mai... intraterestre (...)
Sa aiba oare aceiasi banuiti aliati... intraterestri ai nazistilor - arienii (termen ce nu poate veni decit de la martzieni, :martiansmile: zic si eu - v. Aries = Marte) o legatura cu interventiile (sau non-interventiile) astea?
(...)) ipoteza liniei temporale... nu prea pozitive de la orizontul apropiat. Ipoteza care include accelerarea operatiilor de parasire a Terrei de catre numitii intraterestri.
Care pleaca poate la fiecare 26.000 (sau 60.000 de ani - doar Al de Sus stie) intr-o "vacantza" de citeva decenii sau secole pe Marte, ca sa revina doar cind parjolul fazei finale a fiecarei epoci Kali-Yuga dictate de implacabilele cicluri solare e domolit deja.
Iar o noua civilizatie "de suprafata" ar putea inflori din nou pe Terra. In cadrul unei "Golden Age" :star: sau nu - probabil ca doar de noi (reincarnatii sau poate si unii... salvati fizic) depinde si asta.


Foarte interesanta opinia ta...deci tu crezi ca ar fi ei mai degraba autorii? Ai putea dezvolta scenariul prezentat? Cam cînd "vezi" tu ca sobolanii vor parasi corabia?


Titlu: Raspuns: Stapînii SPATIULUI:marturia locotenentului R. Jacobs si a colonelului Dedrickson
Scris de: Xanadron din 02 Septembrie 2010, 17:33:13
Raspunsul la intrebarea ta - si de fapt ipoteza propriu-zisa a "migrarii ciclice a Arienilor/Martzienilor" :roll: - e doar tangentiala topicului astuia si ar apartine de fapt mai bine unui topic de genul promisului "Nazi OZN - ET/NWO Connection", calator astral...

O idee schematica poate fi cred insa expusa si-aici, fie si doar din motivul ca dezintegrarea-surpriza a focoaselor nucleare face parte din tabloul mult mai complex al interventiilor multiple asupra evenimentelor istorice, desi putin sau deloc cunoscute, ale civilizatiilor ET si/sau preponderent IT-umanoide (sau poate a amindorura, in cooperare).

Uite parerea mea deci, pe scurt: pregatirile presupusului Exod par sa fi inceput acum citeva mii de anisori - in orice caz in vremuri post-diluviene, atunci cind cercul bine informat asupra "calendarului cataclismic solar" din conducerea presupusilor colonisti arieni / annunaki / nefilimi etc (care pot fi denumirile acelorasi entitati considerate ZEI) a decis ca-i cazul civilizarii intensive a vinatorilor-culegatorilor (lulu amelu) pe care-i mai foloseau baietii si prin minele de aur-uraniu-lithiu-titan etc.

Findca am impresia ca EI aveau nevoie, in cadrul unui program pe termen lung, de mase de manevra nu tocmai inapoiat-primitive, mentinute insa intr-o stare de sclavie mai mult (acum) sau mai putin (pe vremuri) mascata. Fara de exploatarea carora scopul final - "mutarea" in subsolul lui Marte, zic eu, a unor cantitati enorme de echipamente/materiale - n-ar fi fost posibil de indeplinit ACUM.

Nu-i loc aici sa detaliez diversele faze ale planificairii ipoteticului Exod, dar pina si schimbarea cu semnificatii simbolice a numelui evreului german Mayer Armschel Bauer in Rothschild (nicio similaritate oare cu... culoarea rosie a planetei Marte?) spune multe. Evident ca doar coroborata cu doar aparenta legenda a descendentzei sumeriene a familiei evreiesti care avea sa finantzeze majoritatea evenimentelor planetare atent planificate din secolul XVI incoace... Simultan cu iesirea din negura Evului Mediu, urmata progresiv de accelerarea halucinanta a progresului tehnologic. Sa mai zic ceva despre Skull&Bones-322 si nenumarate alte... coincidentze deloc intimplatoare?!


Intrebai despre data prezumtiva a Exodului astuia. Io cred ca el deja a inceput, iar obstinatia cu care-i "vinat" de pilda Gary McKinnon din cauza dezvaluirii existentzei "flotei astrale US Navy" arata doar graba executantilor - fiindca nu doar eu mai cred ca unii (putinii humanoizi.... sa le zicem vampirici :evil:) din nucleul puterii oculte (Arienii :martiansmile: ) comanda, iar altii, mai multi din PTB executa - asta insemnind si ca manglesc :-D cit pot din sudoarea pamintenilor (v. evidentele Black Projects).

In final, ca o... ramificatie logica a ipotezei - repet, doar schematic expuse -, mai cred ca executantii sint si ei impartiti in diverse caprarii - unii mai cu motz :-P care or s-o taie la momentul oportun de pe Terra impreuna cu Arienii :martiansad: si altii care se vor crede protejati de efectele presupusului parjol Kali-Yuga in bunkerele enorme sapate tot pe banii, adica munca noastra.

Evident ca, in rastimpul asta, importante trebuie sa para pentru bizonii TV-tembelizati remanierile Bocului :-D sau divortzul lui Tiger Woods. :mrgreen:
Titlu: Raspuns: Stapînii SPATIULUI:marturia locotenentului R. Jacobs si a colonelului Dedrickson
Scris de: abyss din 02 Septembrie 2010, 18:06:06
Interesantã analizã ai operat. Acum, mã întreb ai putea oare sã vezi dincolo de aceastã foaie de ceapã în ideea cã ea ar putea fi realã? Pentru cã sunt câteva aspecte omise...
Deci întrebare: cine fuge, de ce ar face-o ºi unde în biblie e descrisã scena? Aici pornesc de la ideea cã moartea nu existã iar presupusa realitate e doar o manifestare energeticã pe diferite frecvente ori stãri vibratorii iar conºtiinþa este liantul ori structura nevãzutã a lumii vizibile.
Titlu: Raspuns: Stapînii SPATIULUI:marturia locotenentului R. Jacobs si a colonelului Dedrickson
Scris de: Xanadron din 03 Septembrie 2010, 00:43:57
Nu (mai) raspund la provocari, camarade @biss! :-D
Serios acum, in ultima vreme ma batea gindul sa dezvolt intr-o cartzulie teoria schematic expusa mai sus (fiindca are, fireste, mai multe ramificatii - unele "in straturi concentrice", cum bine spuneai), dar uite ca m-am sucit. :-P

Unul dintre motive: nu cred sa mai fie destul... timp. :roll:
In toate sensurile - inclusiv in ala strict personal, fiindca am o groaza de chestii presante de terminat, dar si altele de pregatit pina... atunci.
Din afirmatia asta poti deduce (valabil si pt. calator astral) opinia mea privitoare la un timing destul de accelerat al evenimentelor. Care, evident, poate fi si eronata. Dar care nu-i in orice caz fixata obsesiv pe 2012. Si cu atit mai putin pe asa-zisa data fatidica 21.12.2012.
Alt motiv, secundar: cred ca-i oricum un ocean de literatura (cu iz New Age sau nu) pe tema asta, in care s-ar dilua mesajul, si chiar daca s-ar confirma post-factum ce presimt - recunosc acum ca si pe alte cai de "receptie" decit logica - 8-)... cui prodest?!

Sa nu uit: subscriu total la scurta ta afirmatie vizavi de esentza vibrational-subtila a "presupusei realitati", dar nu si la recunoasterea "ad litteram" a valorii predictionale a Bibliei - din 1001 motive. Tema care-a mai fost dezbatuta pe forum si, dac-ar fi dezvoltata si aici, ne-ar arunca total de pe orbita ontopicului.

Asa ca, in final, mai scriu doar atit, ca sa scap cu postarea nestearsa: :-D DA, racheta aia din '64 a fost dezintegrata cu laseru', dar e greu de spus de catre cine anume. Oricum, Robert Jacobs nu minte!
Chiar daca freza impecabila a perucii lui pare manipulant-dezinformanta...  :lol:
Titlu: Raspuns: Stapînii SPATIULUI:marturia locotenentului R. Jacobs si a colonelului Dedrickson
Scris de: abyss din 03 Septembrie 2010, 14:51:48
Te înþeleg. Ceva vine... ªi ne va lovi precum o cãrãmidã ori o panã, dupã caz. Deja se cam simte adierea.
Când voi avea timp am sã postez totuºi câteva fragmente din Noul Testament ce mã frãmântã de mulþi ani iar în ultima vreme m-au cam întors pe dos total. Acele versete au legãturã atât cu stãpânii spaþiului cât ºi cu gardienii lui...
Titlu: Raspuns: Stapînii SPATIULUI:marturia locotenentului R. Jacobs si a colonelului Dedrickson
Scris de: padme din 03 Septembrie 2010, 15:40:53
Citat din: @biss din  03 Septembrie 2010, 14:51:48

Când voi avea timp am sã postez totuºi câteva fragmente din Noul Testament ce mã frãmântã de mulþi ani iar în ultima vreme m-au cam întors pe dos total. Acele versete au legãturã atât cu stãpânii spaþiului cât ºi cu gardienii lui...

Chiar te rog!
Titlu: Raspuns: Stapînii SPATIULUI:marturia locotenentului R. Jacobs si a colonelului Dedrickson
Scris de: CP din 03 Septembrie 2010, 18:54:21
Da, este interesant. Ma intereseaza sa stiu daca filmarea cu ozn-ul care distruge racheta este reala sau este un fel de reconstituire. Stie cineva ?

Sunt de parere ca asta s-a intamplat cu adevarat. Sunt sigur ca din punctul lor de vedere (al fiintelor care au facut acest gest), oamenii sunt niste primitivi care se pot arunca in aer oricand, daca nu sunt supravegheati. Exact ca un copil mic ...
Titlu: Raspuns: Stapînii SPATIULUI:marturia locotenentului R. Jacobs si a colonelului Dedrickson
Scris de: calator astral din 03 Septembrie 2010, 20:34:08
Citat din: Xanadron din  03 Septembrie 2010, 00:43:57
(...) poti deduce (valabil si pt. calator astral) opinia mea privitoare la un timing destul de accelerat al evenimentelor. Care, evident, poate fi si eronata. Dar care nu-i in orice caz fixata obsesiv pe 2012. Si cu atit mai putin pe asa-zisa data fatidica 21.12.2012.

îhî...deci mai devreme chiar de 2012...asta îmi confirma unele temeri despre iminenta acestui eveniment.
Titlu: Raspuns: Stapînii SPATIULUI:marturia locotenentului R. Jacobs si a colonelului Dedrickson
Scris de: abyss din 04 Septembrie 2010, 00:39:55
Filmarea e o reconstituire.
Titlu: Raspuns: Stapînii SPATIULUI:marturia locotenentului R. Jacobs si a colonelului Dedrickson
Scris de: Xanadron din 04 Septembrie 2010, 10:13:04
Citat din: calator astral din  03 Septembrie 2010, 20:34:08
îhî...deci mai devreme chiar de 2012...asta îmi confirma unele temeri despre iminenta acestui eveniment.
Hai sa fiu un pic si mai clar, calator astral.
Scriam pe undeva ca nici Atlantida nu s-a scufundat de azi pe maine.
Implicit, precizez si acum: nu presimt ca cerul o sa cada pe noi :lol: anul asta, ci doar iminentza inceperii... hai sa-i zicem vizibile :roll: a evenimentelor care or sa concentreze esentza evolutiei dirijate a umanitatii din ultimele 12 milenii.
Si da, in 2011 cred ca, treptat, multe "perdele de fum" actuale or sa dispara - insa nu fiindca, vezi doamne, presupuse factiuni PTB "progresiste" ar impune asta. Ci pur si simplu "de nevoie" - in sensul de implacabil, inevitabil, ineluctabil, irefutabil etc. 8-)
Titlu: Raspuns: Stapînii SPATIULUI:marturia locotenentului R. Jacobs si a colonelului Dedrickson
Scris de: totoslack din 04 Septembrie 2010, 20:23:39
Citat din: @biss din  03 Septembrie 2010, 14:51:48
Te înþeleg. Ceva vine... ªi ne va lovi precum o cãrãmidã ori o panã, dupã caz. Deja se cam simte adierea.
Când voi avea timp am sã postez totuºi câteva fragmente din Noul Testament ce mã frãmântã de mulþi ani iar în ultima vreme m-au cam întors pe dos total. Acele versete au legãturã atât cu stãpânii spaþiului cât ºi cu gardienii lui...

Citeste textul in greaca veche.........sa vezi ce gasesti...........ramai cu gura cascata.
Titlu: Raspuns: Stapînii SPATIULUI:marturia locotenentului R. Jacobs si a colonelului Dedrickson
Scris de: padme din 04 Septembrie 2010, 22:28:05
Citat din: totoslack din  04 Septembrie 2010, 20:23:39
Citeste textul in greaca veche.........sa vezi ce gasesti...........ramai cu gura cascata.

Poate ne spui si noua... la astia care nu stim nici macar greaca noua!
Titlu: Raspuns: Stapînii SPATIULUI:marturia locotenentului R. Jacobs si a colonelului Dedrickson
Scris de: calator astral din 05 Septembrie 2010, 00:22:11
Citat din: CP din  03 Septembrie 2010, 18:54:21
Sunt de parere ca asta s-a intamplat cu adevarat. Sunt sigur ca din punctul lor de vedere (al fiintelor care au facut acest gest), oamenii sunt niste primitivi care se pot arunca in aer oricand, daca nu sunt supravegheati. Exact ca un copil mic ...
dar asta nu poate fi un motiv a distruge cu raze laser rachete nucleare....realizeaza, e vorba de rachete NUCLEARE !
Dar daca involuntar, desi vrei sa faci bine, declansezi o explozie nucleara în loc sa dezamorsezi încarcatura?
Oricum, daca noi suntem "copii" care trebuie "supravegeheati", prin deductie, ar trebui ca "parintii" sa nu ne abandoneze în fata pericolului iminent...dar se pare ca "ei" se îmbulzesc s-o taie, unde-or vedea cu ochii, asta demonstreaza clar ce tip de relatie au avut cu noi de mii de ani, ce raport de forte ne-au impus si mai pe sleau ce grija au ei de noi si de soarta planetei noastre....vom fi SINGURI în fata inevitabilului si numai Bunul Dumnezeu ne mai poate ajuta, pe "ei" e clar ca nu putem conta, mâine vor gasi o alta planeta gata de "explorare" si "exploatare",cum au facut si cu Terra, si aici ma refer la absolut toate resursele, naturale, minerale sau...umane.
Mai grea va fi trezirea pentru cozile de topor care si-au vîndut sufletul cu speranta ca vor fi crutati, fara sa realizeze ca nu poti îmblînzi tu pe Dracu, nu-l poti fraieri si la urma tot el va cîstiga...a cîta oara dormim si nu ne putem trezi? Eu cred ca 2012 e un Prag mult prea îndepartat, îi dau dreptate lui xanadron: Deznodamîntul este iminent.




Titlu: Raspuns: Stapînii SPATIULUI:marturia locotenentului R. Jacobs si a colonelului Dedrickson
Scris de: Xanadron din 05 Septembrie 2010, 03:08:03
Citat din: padme din  04 Septembrie 2010, 22:28:05
Poate ne spui si noua... la astia care nu stim nici macar greaca noua!

Traducerea papirusurilor copte de la Nag Hammadi (100 BC - "evangheliile gnostice") e si mai interesanta.

http://www.descopera.org/manuscrisele-de-la-nag-hammadi/

Scurt extras:
"Ipostazele Arhonilor
Ipostazele Arhonilor sau "Realitatea Conducatorilor" exprima mitologia gnostica a creatiei, a cosmosului si a umanitatii. Textul dateaza ca fiind scris in secolul III, e.n. si se presupune ca este originar din perioada tranzitionala in gnosticism, trecerea dintr-o etapa mitologica, intr-una filozofica.
Inceputul si concluzia documentului este crestin-gnostica, insa restul materialului este o naratie mitologica.
Lucrarea incepe cu un fragment cosmogonic. Desi numele sugereaza contactul cu legendele evreiesti, mitul se pare ca este anti-evreiesc. In afara de primul paragraf, lucrarea nu contine caracteristici non-gnostice. Deoarece textul original nu a fost descoperit inca, singura versiune disponibila astazi este cea gasita la Nag Hammadi.

Despre Originea Lumii
In lucrarea "Despre Originea Lumii" avem de-a face cu creatia si sfarsitul timpului. Cartea a fost gasita impreuna cu textele de la Nag Hammadi, in Codexul II. Cartea rescrie intreaga poveste a Genezei, si pozitia lui Yaldabaoth (demiurgul sau Satan) ca creator al lumii, indeplinind rolul de Zeu in Geneza. Mai mult, Sarpele din Gradina Edenului este descris ca un erou trimis de Sofia (insemnand intelepciune) pentru a ghida omenirea catre iluminare."


Un alt comentariu (luat pe fuga acum) si de aici:

http://parerea_mea.ablog.ro/2006-07-02/evangheliile-gnostice.html

"Oamenii de stiinta, cercetand manuscrisele gasite la Nag Hammadi, au descoperit ca anumite dintre texte relateaza originea speciei umane in termeni foarte diferiti de pasajele obisnuite ale Facerii: Revelatia adevarului de exemplu, spune povestea Gradinii Raiului din prespectiva sarpelui! Aici sarpele, cunoscut de mult ca aparand in literatura gnostica ca principiul intelepciunii divine, ii convinge pe Adam si pe Eva sa ia si ei parte la cunoastere in timp ce "Domnul" ii ameninta cu moartea, incercand cu gelozie sa ii impiedice a reusi sa atinga cunoasterea, si dandu-i afara din Paradis cand acestia totusi reusesc.

Alt text intitulat in mod misterios Tunetul, Minte Desavarsita ofera un poem extraordinar narat de o putere divina feminina: "Intrucat Eu sunt primul si ultimul. Sunt cel onorat si cel batjocorit. Sunt curva si preasfanta. Eu sunt sotia si fecioara . . . Eu sunt stearpa, si multi sunt fii ei . . . Eu sunt linistea cea de neinteles . . . Eu sunt rostirea numelui meu."

Varietatea larga a textelor merge de la evanghelii secrete, poeme si descrieri quasi-filosofice ale originii universului, pana la mituri, magie si instructiuni rituale. De ce au fost aceste texte ingropate si de ce au ramas ele practic necunoscute pentru 2000 de ani? Suprimarea si cenzurarea lor ca documente interzise, ca si ingroparea lor pe costisa Nag Hammadi-ului - ne apare acum - erau ambele parte dintr-o lupta critica pentru formarea crestinismului.

Textele de la Nag Hammadi ca si altele ca ele care circulau pe la inceputul erei crestine, erau denuntate ca "erezii" de catre crestinii ortodocsi la mijlocul celui de-al doilea secol. Se stia de mult deja, ca multi dintre primii discipoli si adepti ai lui Isus erau condamnati de catre alti crestini ca fiind eretici, dar aproape tot ce se stia despre ei provenea din atacurile curpinse in scrierile oponentilor lor. Episcopul Irineus, care conducea biserica din Lyon pe la anul 180 A.D. a scris cinci volume intitulate "Distrugerea si Rasturnarea Fals Asa-numitei Cunoasteri", care incepe cu promisiunea de a expune opiniile celor care propavaduiesc acum erezia..."
Titlu: Raspuns: Stapînii SPATIULUI:marturia locotenentului R. Jacobs si a colonelului Dedrickson
Scris de: melanogaster36 din 06 Septembrie 2010, 17:31:07
Citat din: calator astral din  05 Septembrie 2010, 00:22:11
dar asta nu poate fi un motiv a distruge cu raze laser rachete nucleare....realizeaza, e vorba de rachete NUCLEARE !
Dar daca involuntar, desi vrei sa faci bine, declansezi o explozie nucleara în loc sa dezamorsezi încarcatura?
Dupa cum bine zice omu' in cauza (Lt.R.Jacobs), erau rachete balistice intercontinentale dar fara incarcatura nucleara.Istoria mi se pare super pertinenta, aceste proceduri erau un fapt comun.Exista in State un organism "civil" care investigheaza aceste fenomene si se pare ca ete controlat de mai ptin de o mana de oameni.
Titlu: Raspuns: Stapînii SPATIULUI:marturia locotenentului R. Jacobs si a colonelului Dedrickson
Scris de: calator astral din 07 Septembrie 2010, 01:57:23
îmi permit sa mai adaug pe marginea acestui controversat subiect aceste imagini elocvente ale unei recente catastrofe aeriene în Ucraina:

E vorba de sute de morti.


Titlu: Raspuns: Stapînii SPATIULUI:marturia locotenentului R. Jacobs si a colonelului Dedrickson
Scris de: tractorbeam din 07 Septembrie 2010, 13:50:15
Citat din: calator astral din  05 Septembrie 2010, 00:22:11
...a cîta oara dormim si nu ne putem trezi? Eu cred ca 2012 e un Prag mult prea îndepartat, îi dau dreptate lui xanadron: Deznodamîntul este iminent.

Daca israelienii ataca capacitatile nucleare ale Iranului si daca Iranul raspunde impreuna cu Siria, Hamas-ul si Hezbollah-ul prin multiple salve de rachete asupra oraselor israeliene si daca pierderile israeliene depasesc o anumita cifra atunci automat se activeaza procedura de lansare a rachetelor multi-stage Jericho cu incarcatura termonucleara si atunci sa te tii!!! :rocket:

Dupa aia rusii riposteaza sa-si apere protejatii sirieni si dupa aia americanii trag in rusi si rusii in Nato, o sa ramana numai chinezii (oricum indienii si pakistanezii se vor anihila reciporc  :evil:) iar marele popor chinez o sa se raspandeasca pe planeta cu8 indivizi usor modificati genetic de unde si baietii cu cap mare si ochishori alungiti care se intoc in timp inainte de MCN (marea conflagratie nucleara) in farfuriile lor zburatoare  :ufo:
Titlu: Raspuns: Stapînii SPATIULUI:marturia locotenentului R. Jacobs si a colonelului Dedrickson
Scris de: calator astral din 07 Septembrie 2010, 14:30:43
sigur e posibil tractorbeam,m-am gîndit deja la un posibil razboi nuclear devastator, urmat de o schimbare planetara, la toate nivelele, inclusiv Constiinta, o metamorfoza a Umanitatii, ceva în genul asta:

Titlu: Raspuns: Stapînii SPATIULUI:marturia locotenentului R. Jacobs si a colonelului Dedrickson
Scris de: StarDust din 08 Septembrie 2010, 00:55:51
Calator astral, poti sa imi arati si mie unde e legatura dintre ultimul tau film "artistic", postat aici si subiectul "Stapînii SPATIULUI:marturia locotenentului R. Jacobs si a colonelului Dedrickson"???
Titlu: Raspuns: Stapînii SPATIULUI:marturia locotenentului R. Jacobs si a colonelului Dedrickson
Scris de: Xanadron din 08 Septembrie 2010, 11:21:08
Citat din: tractorbeam din  07 Septembrie 2010, 13:50:15
Daca israelienii ataca capacitatile nucleare ale Iranului si daca Iranul raspunde impreuna cu Siria, Hamas-ul si Hezbollah-ul prin multiple salve de rachete asupra oraselor israeliene si daca pierderile israeliene depasesc o anumita cifra atunci automat se activeaza procedura de lansare a rachetelor multi-stage Jericho cu incarcatura termonucleara si atunci sa te tii!!! :rocket:

Dupa aia rusii riposteaza sa-si apere protejatii sirieni si dupa aia americanii trag in rusi si rusii in Nato, o sa ramana numai chinezii (oricum indienii si pakistanezii se vor anihila reciporc  :evil:) iar marele popor chinez o sa se raspandeasca pe planeta cu8 indivizi usor modificati genetic de unde si baietii cu cap mare si ochishori alungiti care se intoc in timp inainte de MCN (marea conflagratie nucleara) in farfuriile lor zburatoare  :ufo:
Ei, aici intram in dificile bucle logice :roll: - zic asta incercind sa ramin strict ontopic, adica apropo de ipoteza unor interventii ET (sau IT) similare cazului din 1964 prezentat aici, in eventualitatea declansarii WW-III - sugestiv (desi concis) descrisa de tractorbeam. Fiindca, repet, prin prisma teoriei ET-observatori/pazitori-ai-umanitatii "exclusiv buni", NU se explica de nicio culoare non-interventia lor la Hiroshima/Nagasaki sau in urmatorii 20 de ani in care au fost permise sute de explozii nucleare atmosferice experimentale care ne-au otravit mediul in mod clar.

Evident ca respectivul scenariu rezumativ expus de tractorbeam e doar una din posibilele variante de linie temporala cataclismica (doamne fereste!), existind si altele, destul de convingator documentate (The Anglo-Saxon Mission - google it, please) dupa care "mostenirea Terrei post-cataclismice" ar reveni rasei albe si nu chinezilor.

Ceea ce mi se pare interesant (si plauzibil in definitiv) in teoria conspiratiei "The Anglo-Saxon Mission" e paralelismul strategiilor de pregatire a apropiatei "retrageri subterane a elitelor" (ineficienta oricum, dupa mine) in perspectiva unor evenimente geofizice implacabile, concomitent cu declansarea unei conflagratii majore, cu rol dublu: de anihilare a unor "mostenitori ai Terrei" concurentiali si implicit nedoriti de PTB (fiindca mai galbiori :-D), dar si de instalare a controlului total al indivizilor... de orice culoare, prin cresterea gradului de "readiness state" (stare de necesitate, sa-i zicem) - inevitabila intr-un rezbel de amploare.
In fine, om trai (poate... :lol:) si-om vedea.
Titlu: Raspuns: Stapînii SPATIULUI:marturia locotenentului R. Jacobs si a colonelului Dedrickson
Scris de: padme din 08 Septembrie 2010, 11:35:17
Citat din: Xanadron din  08 Septembrie 2010, 11:21:08
, prin prisma teoriei ET-observatori/pazitori-ai-umanitatii "exclusiv buni", NU se explica de nicio culoare non-interventia lor la Hiroshima/Nagasaki sau in urmatorii 20 de ani in care au fost permise explozii nucleare atmosferice experimentale care ne-au otravit mediul in mod clar.


Da, interesanta observatie! Mai ales ca in perioada anilor '40 se pare ca era o activitate destul de intensa a fenomenului OZN! Toni Moldovan lanseaza ideea ca prezenta lor p'aici ar fi avut o stransa legatura cu experimentul Philadelphia! Ce sa intelegem, ca era mai important experimentul respectiv  si reusita/nereusita acestuia decat viata de pe Terra? Eu nu prea cred ca et au vreo interventie in asa-zisele lansari nucleare despre care s-a vorbit mai sus! De ce doar respectivele si nu toate lansarile/exploziile/experimentele nucleare - inclusiv Cernobil, daca suntem asa bine supravegheati?! Era necesar sa se intample aceste dezastre?!
Titlu: Raspuns: Stapînii SPATIULUI:marturia locotenentului R. Jacobs si a colonelului Dedrickson
Scris de: Xanadron din 08 Septembrie 2010, 11:54:49
Pina si mie :lol: mi se pare interesanta observatia, padme!!! - serios acum, sint surprins cit de putini isi pun intrebari de genul asta (il includ aici si pe celebrul dr. Greer - cu riscul de a-l mai necaji un pic pe stimatul coleg @biss :wink:).
Iar datele oficiale apropo de dezastrul ecologic provocat de respectivele teste nucleare se pot gasi extrem de usor - aici de exemplu:

http://archive.greenpeace.org/comms/nukes/ctbt/read9.html

"Of the 2,044 nuclear weapons tests worldwide, there have been 711 in the atmosphere or underwater: 215 by the U.S., 207 by the Soviet Union, 21 by Britain, 45 by France and, 23 by China.

The last atmospheric nuclear weapons test occurred on 16 October 1980 in China. The first was on 16 July 1945 in the U.S.

It is estimated that the total yield of all the atmospheric nuclear weapons tests conducted is 438 megatons. That's equivalent to 29,200 Hiroshima size bombs. In the 36 years between 1945 and 1980 when atmospheric testing was being conducted this would have been equivalent to exploding a Hiroshima size bomb in the atmosphere every 11 hours.

Approximately 3,830 kilograms of plutonium has been left in the ground as a result of all underground nuclear testing and some 4,200 kilograms of plutonium has been discharged into the atmosphere as a result of atmospheric nuclear testing."


Cifrele vorbesc de la sine, :oops: asa ca o traducere mi se pare inutila. Celor non-anglofoni le-am putea preciza doar ca, intre 1945 si 1980 (ciudata... data, atit de recenta, a ultimului test nuclear atmosferic efectuat de chinezi fiindca, din cite-mi amintesc, un tratat international care interzice testele nucleare atmosferice fusese parafat inca de prin 1964) se poate considera a a avut loc in atmosfera Terrei cite o explozie a unei bombe atomice similare celei lansate de SUA la Hiroshima, la fiecare 11 ore !!! :x

Iar presupusii ET "supraveghetori ai copiilor tembeli care sintem" :lol: n-au miscat un degetzel macar... si s-au mai "jucat" doar torpiland cite-o racheta fara incarcatura nucleara, ca atunci, in 1964.
...Cum vine asta, ei? :?
Titlu: Raspuns: Stapînii SPATIULUI:marturia locotenentului R. Jacobs si a colonelului Dedrickson
Scris de: calator astral din 08 Septembrie 2010, 12:29:23
Citat din: StarDust din  08 Septembrie 2010, 00:55:51
Calator astral, poti sa imi arati si mie unde e legatura dintre ultimul tau film "artistic", postat aici si subiectul "Stapînii SPATIULUI:marturia locotenentului R. Jacobs si a colonelului Dedrickson"???
Citat din: tractorbeam din  07 Septembrie 2010, 13:50:15
Daca israelienii ataca capacitatile nucleare ale Iranului si daca Iranul raspunde impreuna cu Siria, Hamas-ul si Hezbollah-ul prin multiple salve de rachete asupra oraselor israeliene si daca pierderile israeliene depasesc o anumita cifra atunci automat se activeaza procedura de lansare a rachetelor multi-stage Jericho cu incarcatura termonucleara si atunci sa te tii!!! :rocket:

Dupa aia rusii riposteaza sa-si apere protejatii sirieni si dupa aia americanii trag in rusi si rusii in Nato, o sa ramana numai chinezii (oricum indienii si pakistanezii se vor anihila reciporc  :evil:) iar marele popor chinez o sa se raspandeasca pe planeta cu8 indivizi usor modificati genetic de unde si baietii cu cap mare si ochishori alungiti care se intoc in timp inainte de MCN (marea conflagratie nucleara) in farfuriile lor zburatoare :ufo:


exact subiectul filmului,starduste, unde e problema??!
Citat din: padme din  08 Septembrie 2010, 11:35:17
Da, interesanta observatie! Mai ales ca in perioada anilor '40 se pare ca era o activitate destul de intensa a fenomenului OZN! Toni Moldovan lanseaza ideea ca prezenta lor p'aici ar fi avut o stransa legatura cu experimentul Philadelphia! Ce sa intelegem, ca era mai important experimentul respectiv  si reusita/nereusita acestuia decat viata de pe Terra? Eu nu prea cred ca et au vreo interventie in asa-zisele lansari nucleare despre care s-a vorbit mai sus! De ce doar respectivele si nu toate lansarile/exploziile/experimentele nucleare - inclusiv Cernobil, daca suntem asa bine supravegheati?! Era necesar sa se intample aceste dezastre?!
îhî....începi sa deschizi okii si sa-ti pui unele întrebari pertinente, padme...
Citat din: Xanadron din  08 Septembrie 2010, 11:21:08
(...) apropo de ipoteza unor interventii ET (sau IT)
(...)una din posibilele variante de linie temporala cataclismica (doamne fereste!), existind si altele, destul de convingator documentate (The Anglo-Saxon Mission - google it, please) dupa care "mostenirea Terrei post-cataclismice" ar reveni rasei albe si nu chinezilor.
Poti preciza? te referi la o conspiratie WASP ?

Titlu: Raspuns: Stapînii SPATIULUI:marturia locotenentului R. Jacobs si a colonelului Dedrickson
Scris de: StarDust din 08 Septembrie 2010, 13:05:27
Citat din: calator astral din  08 Septembrie 2010, 12:29:23
...
exact subiectul filmului,starduste, unde e problema??!
...
Serios? de unde si pana unde vezi tu legatura din filmul "Consciousness- Change now..." cu titlul subiectului asta? Ca sa nu mai fac referire la continutul filmului, care e total pe langa...
Problema e ca daca continui tot asa vei ajunge la "moderated" din nou si o sa ai iarasi toate motivele sa te plangi din nou ca de ce oare ti se intampla asta. Daca mai ai nelamuriri pe PM, ca sa nu mai fim aici off-topic, si asa topicul asta e deja o amestecatura de postari in afara subiectului.
Titlu: Raspuns: Stapînii SPATIULUI:marturia locotenentului R. Jacobs si a colonelului Dedrickson
Scris de: calator astral din 08 Septembrie 2010, 13:10:17
stii ce? sterge-l!
eu vad o legatura directa cu ce zicea tractorbeam chiar în postul precedent: o conflagratie mondiala cu explozii nucleare si tot tacîmu...dar nu vreau probleme, sterge-l imediat.
Titlu: Raspuns: Stapînii SPATIULUI:marturia locotenentului R. Jacobs si a colonelului Dedrickson
Scris de: Xanadron din 08 Septembrie 2010, 13:14:40
OK, calator astral: uite un link direct la prezentarea generala a problematicii teoriei/dezvaluirilor legate de "The Anglo-Saxon Mission" (care poate fi privita si ca o conspiratie WASP), in romaneste:

http://projectcamelot.org/lang/ro/anglo_saxon_mission_ro.html

Merita insa (fie si doar ca un util exercitiu de logica) citirea/vizionarea intregului material de pe portalul "Project Camelot" - repet, fara vreo garantie de 100% a veridicitatii (si) a acestor dezvaluiri.

Ca sa fim insa (si :-D) ontopic, mai adaug surpriza vizionarii unei... cvasi-absentze a experimentelor nucleare in anii 1959-60 (inainte de celebra "criza cubaneza" a rachetelor) - scadere spre ZERO observata intr-o diagrama pe care incerc acum s-o regasesc.
O explicatie clar ca exista si pentru asta - si-s convins ca are semnificatii majore (sa fi influentzat non-proliferarea asta nucleara temporara ET/IT ? - dar de ce numai timp de doi anisori?!) :roll:

P.S. Regasit diagrama ("Worldwide nuclear testing, 1945-1998") - e pe Wikipedia:

http://en.wikipedia.org/wiki/Nuclear_weapons_testing
Titlu: Raspuns: Stapînii SPATIULUI:marturia locotenentului R. Jacobs si a colonelului Dedrickson
Scris de: Tzipi din 18 Aprilie 2011, 19:48:21
Citat din: totoslack din  04 Septembrie 2010, 20:23:39
Citeste textul in greaca veche.........sa vezi ce gasesti...........ramai cu gura cascata.

Te rog spune-ne si noua, ca nu stim greaca veche !
Titlu: Raspuns: Stapînii SPATIULUI:marturia locotenentului R. Jacobs si a colonelului Dedrickson
Scris de: Xanadron din 18 Aprilie 2011, 20:24:56
Citat din: Tzipi din  18 Aprilie 2011, 19:48:21
Te rog spune-ne si noua, ca nu stim greaca veche !

Tzipi tata, esti cam redundant :lol: - nu de alta, dar padme il rugase pe totoslack acelasi lucru acum citeva luni bune...

Fiindca tot am intrat p-aici, vad c-am scris la vremea respectiva ca <<presupusii ET "supraveghetori ai copiilor tembeli care sintem"  :-P n-au miscat un degetzel macar [pe la Hiroshima/Nagasaki etc]... si s-au mai "jucat" doar torpiland cite-o racheta fara incarcatura nucleara, ca atunci, in 1964.
...Cum vine asta, ei? >>


...fara sa pun "punctul pe i." - chestie pe care-o asteptam poate de la alti coforumisti (slaba sperantza). Punct pe i care, in umila mea opinie, e ca dezvaluirile lui Jacobs/Dedrickson sint absolut reale, dar privesc mai mult ca sigur un "tir" cu laser executat de paminteni si nu de ET :-) (presupusi de tagma Dr. Greer & Co. ca fiind aia "buni", evident" ;)) asupra respectivei rachete fara cap nuclear.

Paminteni care, la fel ca-n cazul altor fenomene mai recente (v. "spiralele norvegiene" etc) pot sa fie f. bine de sorginte nazista. Iar "tirurile" astea sa fie doar atentionari adresate "cuiva".
Care poate n-a respectat termenii acordului din 1956/57 cu Martin Bormann. :roll:
Titlu: Raspuns: Stapînii SPATIULUI:marturia locotenentului R. Jacobs si a colonelului Dedrickson
Scris de: abyss din 18 Aprilie 2011, 20:48:05
Ok, e o teorie plauzibila insa eu tot raman usor confuz. Daca Baietii Nazi au toate aceste capacitati tehnice si biologice de atata amar de ani la ce bun sa o mai lungeasca atat? Au avut bombe atomice si nu le-au folosit (conform unor teorii credibile), discuri, clopote, telepati, avioane invizibile, la naiba! si cate si mai cate au realizat... Acum au capabilitati la nivel planetar... ce or mai astepta, in cazul in care ar face-o? Ce anume au descoperit de renuntara la acea rasa noua? Ma intreb deoarece, ...era o idee frumoasa...
Titlu: Raspuns: Stapînii SPATIULUI:marturia locotenentului R. Jacobs si a colonelului Dedrickson
Scris de: Xanadron din 18 Aprilie 2011, 20:57:12
He-he-he....HESS (Rudoph Hess mai exact ;) - ala mort in 1987 ca unic rezident al inchisorii Spandau) ti-ar putea spune o poveste mai apropiata de realitate (incredibila, zic eu) decit 1001 ipoteze pe care le-ar putea insaila slaba mea minte, compadre @biss...

Am deci citeva idei cit de cit plauzibile (si) pe tema asta, dar prea putin timp acum sa le dezvolt, ca nu-s deloc simpliste si implica mai mult decit afirmatii otova.
Titlu: Raspuns: Stapînii SPATIULUI:marturia locotenentului R. Jacobs si a colonelului Dedrickson
Scris de: Siberia din 19 Aprilie 2011, 00:09:22
Poate ca baietii Nazi nu-s de capul lor ? :D
Asteapta un semn de la "seful/sefii" lor...
Titlu: Raspuns: Stapînii SPATIULUI:marturia locotenentului R. Jacobs si a colonelului Dedrickson
Scris de: Xanadron din 19 Aprilie 2011, 10:13:18
Citat din: Siberia din  19 Aprilie 2011, 00:09:22
Poate ca baietii Nazi nu-s de capul lor ? :D
Asteapta un semn de la "seful/sefii" lor...

Cei din virful "piramidei de comanda naziste" (niciodata complet decapitate - si nu vorbim aici de gastile de actuali tineri neonazi/skinheads haotici si turbulenti doar de dragul frondei) cred eu cel putin ca au urmat o linie trasata "mai de sus" :-) si transmisa prin canale uneori oculte (dar sint convins ca SI directe, de la om la... ET) prin intermediul unora ca "damele-medium vrilezoaice" :wink: - subiect atacat tangential pe alt topic.

Revenind strict ontopic, forma OZN-ului descris de col. Dedrickson coincide "suspect" de mult cu cea a altor... veritabile roiuri de "duble castroane cu bila centrala" :lol: semnalate in anii '60 -'70 indeosebi in emisfera sudica - din Argentina (inclusiv Insulele Falkland - teritoriu-avanpost de supraveghere nu degeaba disputat-aparat de britanici) pina-n Tara de Foc si Antarctica.
Zona unde macar dovezile circumstantiale  - ce includ sutele de submarine naziste date "disparute", desi nescufundate de nimeni, sau transferul masiv de "arieni" atent selectati tot spre emisfera sudica - demonstreaza mari concentrari de resurse naziste, operate inca din anii '30 (v. presupusele baze secrete Neu Berlin - Neuschwabenland)

Concluzie: ipoteza personala expusa mai sus mi se pare (si) din motivul asta logica. :roll:
Titlu: Raspuns: Stapînii SPATIULUI:marturia locotenentului R. Jacobs si a colonelului Dedrickson
Scris de: Rayden din 19 Aprilie 2011, 10:26:52
stimabile Xanadron,

la fel, ca amicul @biss, si eu sunt..tare curios, de ce nazi, desi aveau SciFi tech la vremea aia, au ales alt drum..azi am fi putut vorbi germana  :mrgreen:

ce i-a facut sa fie invinsi oficial, desi neoficial, la fel ca si tine, si eu cred ca ..s-au tirat pe undeva cu destui alesi si cu toata tehnologia primita de la ET si/sau dezvoltata de ei..

avand in vedere ca mie (inca) imi scapa acest motiv pentru care s-au dat invinsi...vrei te rog sa aduci putina lumina in aceasta discutie - evident, parerea ta! :-D


Titlu: Raspuns: Stapînii SPATIULUI:marturia locotenentului R. Jacobs si a colonelului Dedrickson
Scris de: Xanadron din 19 Aprilie 2011, 10:48:29
OK...dar scurtissimo, draga Rayden, fiindca "mai pe lung" :-D ar fi necesar un alt topic:

1. Si zborul lui Rudolf Hess in Scotia, si ciudata retinere a lui Hitler de-a macelari trupele britanice la Dunkerque (acordindu-le, suspect si inexplicabil, 3 zile pentru retragere), dar si INCETAREA brusca exact pe 10 mai 1941 (data aterizarii lui Hess in Marea Britanie) a operatiunilor "Blitz" de bombardare masiva a Londrei indica semnarea efectiva a unui pact secret de... semi-non-agresiune intre nazisti si babilonienii stapini din City of London.

2. Pe linia prostelii/aburelii globale valabile, evident, si pentru istoria "oficiala" a WW-II, restul rezbelului a fost probabil condus doar in scopul asigurarii unei anume "recolte" de CS (Corpuri Spirituale) Alor de Sus. :martiansad: In paralel poate cu profitarea de conditiile favorabile experimentelor genetice in massa pentru crearea unei noi rase - experimente continuate bine-merci si-n prezent, doar ca nu "la vedere". Parerea mea doar, evident... :-P

3. Pactul REAL din 1956/57 (nimeni nu poate localiza precis in timp evenimentul) dintre actualii sforari PTB si factiunea nazista condusa de Martin Bormann (umasul lui Hess in funcia de "Stellvertretender Fuhrer") e un subiect si mai complex, ale carui ramificatii/consecintze mi se par prelungite pina-n zilele noastre. Ceva clar ca li s-a dat actualilor Illuminati-Skull&Bones etc (inclusiv bani/aur, tehnologii cosmice si nucleare "la pachet" cu savanti germani) - dar e la fel de clar ca nu li s-a dat TOTUL (aici includ "The Nazi Bell" si alte citeva chestii esentiale). Evident ca "trocul" presupunea respectarea anumitor conditii, ce includeau si ne...deranjarea bazelor naziste de catre expeditii belicoase similare celei a amiralului Byrd.

4. Conditiile "tratatului secret" se pare ca n-au fost totusi respectate intocmai de Bush, Clinton, Obama & Co. (de fapt de aia din jurul si de deasupra lor), care si-au vazut doar de traiul lor opulent si n-au fost prea eficienti in distrugerea gradata a actualei "linii genetice" -  dupa care, zic eu, ar trebui sa urmeze (in curind pe ecrane ;)) intrarea in scena a "Ubermensch"-ilor iesiti de prin subteranele antarctice... :evil: 8-) :-D La punctul asta ar intra de fapt analiza a vreo 33 de evenimente paradoxale cumva, dar tratate de aceeasi gaunoasa istorie "oficiala" drept normale...

5. ......................[adica multe altele, de care nu-i loc aici si-acum] :lol:
Titlu: Raspuns: Stapînii SPATIULUI:marturia locotenentului R. Jacobs si a colonelului Dedrickson
Scris de: Rayden din 19 Aprilie 2011, 11:06:25
@Xanadron,

hmm...ma intreb oare cat timp trebuie dedicat documentarii, investigarii, etc, pentru a putea asambla puzzle-ul asta...
asa, in linii mari, suna bine..modul cum ai pus questiunea in cauza..insa suna nasol dpdv al obositilor astora care de mii de ani inca le mai sta mintea la urzit intrigi, jocuri si multe altele.

numa' ca, in final o sa aibe o surpriza ..altcineva o sa rada mai bine si mai tare
Titlu: Raspuns: Stapînii SPATIULUI:marturia locotenentului R. Jacobs si a colonelului Dedrickson
Scris de: Xanadron din 19 Aprilie 2011, 11:08:59
Citat din: Rayden din  19 Aprilie 2011, 11:06:25
@Xanadron,

numa' ca, in final o sa aibe o surpriza ..altcineva o sa rada mai bine si mai tare


Mda - mai ales vorbitorii de germana... 8-) :-D :-) :ufo: :rocket: :star:
Titlu: Raspuns: Stapînii SPATIULUI:marturia locotenentului R. Jacobs si a colonelului Dedrickson
Scris de: Xanadron din 19 Aprilie 2011, 12:05:59
P.S. (final pe tema asta): Intregul puzzle e totusi descifrabil, dar numai cu conditia "asamblarii" citorva sute de aspecte tratate in 7-8 cartzulii esentiale pe tema asta (dintre care, dupa mine, niciuna nu are totusi 100% acuratetze).

Autorii i-am mai popularizat io p-aici - Peter Levenda, Jim Marrs, John Loftus, Igor Witkowski (ultimul, cel mai axat pe documentarea... concreta a locatiilor experimentelor naziste cu Wunderwaffen, fiind si polonez) si mai ales Joseph Farrell - doctorul in teologie, dar si filosoful, specialistul in fizica, teorii vibrationale muzicale si nu numai, cel mai capabil dupa mine in conectarea logica a unor "fire" extrem de bine documentate - si implicit deloc de domeniul fictiunii.
Titlu: Raspuns: Stapînii SPATIULUI:marturia locotenentului R. Jacobs si a colonelului Dedrickson
Scris de: loreley din 19 Aprilie 2011, 19:48:09
Citat din: Xanadron din  19 Aprilie 2011, 10:48:29
OK...dar scurtissimo, draga Rayden, fiindca "mai pe lung" :-D ar fi necesar un alt topic:

1. Si zborul lui Rudolf Hess in Scotia, si ciudata retinere a lui Hitler de-a macelari trupele britanice la Dunkerque (acordindu-le, suspect si inexplicabil, 3 zile pentru retragere), dar si INCETAREA brusca exact pe 10 mai 1941 (data aterizarii lui Hess in Marea Britanie) a operatiunilor "Blitz" de bombardare masiva a Londrei indica semnarea efectiva a unui pact secret de... semi-non-agresiune intre nazisti si babilonienii stapini din City of London.

2. Pe linia prostelii/aburelii globale valabile, evident, si pentru istoria "oficiala" a WW-II, restul rezbelului a fost probabil condus doar in scopul asigurarii unei anume "recolte" de CS (Corpuri Spirituale) Alor de Sus. :martiansad: In paralel poate cu profitarea de conditiile favorabile experimentelor genetice in massa pentru crearea unei noi rase - experimente continuate bine-merci si-n prezent, doar ca nu "la vedere". Parerea mea doar, evident... :-P

3. Pactul REAL din 1956/57 (nimeni nu poate localiza precis in timp evenimentul) dintre actualii sforari PTB si factiunea nazista condusa de Martin Bormann (umasul lui Hess in funcia de "Stellvertretender Fuhrer") e un subiect si mai complex, ale carui ramificatii/consecintze mi se par prelungite pina-n zilele noastre. Ceva clar ca li s-a dat actualilor Illuminati-Skull&Bones etc (inclusiv bani/aur, tehnologii cosmice si nucleare "la pachet" cu savanti germani) - dar e la fel de clar ca nu li s-a dat TOTUL (aici includ "The Nazi Bell" si alte citeva chestii esentiale). Evident ca "trocul" presupunea respectarea anumitor conditii, ce includeau si ne...deranjarea bazelor naziste de catre expeditii belicoase similare celei a amiralului Byrd.

4. Conditiile "tratatului secret" se pare ca n-au fost totusi respectate intocmai de Bush, Clinton, Obama & Co. (de fapt de aia din jurul si de deasupra lor), care si-au vazut doar de traiul lor opulent si n-au fost prea eficienti in distrugerea gradata a actualei "linii genetice" -  dupa care, zic eu, ar trebui sa urmeze (in curind pe ecrane ;)) intrarea in scena a "Ubermensch"-ilor iesiti de prin subteranele antarctice... :evil: 8-) :-D La punctul asta ar intra de fapt analiza a vreo 33 de evenimente paradoxale cumva, dar tratate de aceeasi gaunoasa istorie "oficiala" drept normale...

5. ......................[adica multe altele, de care nu-i loc aici si-acum] :lol:






    Xanadron ,  pe  mine  ma-ai  bagat  in  ceata..Hess dupa  cate  stiu  cand a zbuarat  in  Anglia i-a  propus  Lui  Churchill  din  partea  lui Hitler ca  UK  sa ramna  neutra sau  sa  intre   alaturi de  Germania in  razboi.In  schimbul  asta Germania inceta  bombardamentele  aeriene iar  Uk isi  pastra imperiu. Dar Churchill  o  fi  zis  da si a facut  ba. Daca nazistii aveau  arme secrete crezi  ca se  rugau  de  cineva? Sau nu  castigau  razboiul?
Titlu: Raspuns: Stapînii SPATIULUI:marturia locotenentului R. Jacobs si a colonelului Dedrickson
Scris de: Siberia din 19 Aprilie 2011, 20:04:54
Xanadron, cand spuneam ca baietii Nazi asteptau ordine de la sefi, nu vorbeam espre E.T. ci despre niste sefi sforari pamanteni, aceiasi care au si gandit ideile de nazism, comunism, NWO, etc.
Pe de alta parte citind si despre anul 1941 in citatul tau
Citat1. Si zborul lui Rudolf Hess in Scotia, si ciudata retinere a lui Hitler de-a macelari trupele britanice la Dunkerque (acordindu-le, suspect si inexplicabil, 3 zile pentru retragere), dar si INCETAREA brusca exact pe 10 mai 1941 (data aterizarii lui Hess in Marea Britanie) a operatiunilor "Blitz" de bombardare masiva a Londrei indica semnarea efectiva a unui pact secret de... semi-non-agresiune intre nazisti si babilonienii stapini din City of London.
mi-a rasarit in minte o chestie:
Infiintarea bazei militare Thule Air Base in acelasi an n-are oare nici o legatura cu derularea evenimentelor ce au urmat? :D
(dar cred ca asta ar fi mai bine de discutat pe topicul cu Hitler)
Titlu: Raspuns: Stapînii SPATIULUI:marturia locotenentului R. Jacobs si a colonelului Dedrickson
Scris de: Xanadron din 19 Aprilie 2011, 20:34:54
@loreley:
- Cele mai multe razboaie moderne (in care ambele parti beligerante au fost deseori finantzate de aceeasi sursa) NU au fost incepute ca sa fie neaparat cistigate. Mai sint, evident, si alte targeturi (unele mercantil-umane, altele supraumane :-( si implicit cu o logica greu digerabila - citeva le-am mentionat anterior).
Evident ca acest simplu enuntz doar aparent paradoxal o sa te bage si mai adinc in ceatza, :lol: dar asta-i adevarul prea putin inteles de majoritatea omuletzilor, captivi in plasa ideilor de "meci/victorie/glorie/eroi/victime/jaf etc etc".

@ Siberia:- Ba se pare ca are. ;) Si ar putea fi dezvoltat subiectul pe topicul "Hitler".

P.S. (ca sa mai fiu si ontopic o tzira): In umila mea opinie, si incidentul cu racheta intercontinentala "anonima" observata-n 2010 (tot fara focos nuclear, dar nu si doborita de cineva) din California poate fi inclus in aceeasi categorie cu povestea lui Dedrickson. Adica a "semnalelor de avertizare" - OK, de asta data fiind posibil sa apartina chinezilor.
Titlu: Raspuns: Stapînii SPATIULUI:marturia locotenentului R. Jacobs si a colonelului Dedrickson
Scris de: loreley din 19 Aprilie 2011, 20:46:07

    Uite ca  omuletul captiv  din mine nu  prea  intelege de ce  daca nazi au avut  aceste  capacitati tehnologice nu au castigat? Nu  voia Hitler... :evil: Sau Et le-au  dat-o
dar nu  le-a  dat  voie.. :-D
Titlu: Raspuns: Stapînii SPATIULUI:marturia locotenentului R. Jacobs si a colonelului Dedrickson
Scris de: Rayden din 19 Aprilie 2011, 20:50:34
inclin sa dau dreptate lui Xanadron..misterioase sunt caile..razboiului, dar mai ales a planurilor din spatele scenei, a celor care trag sforile..
si..inclin sa ii dau dreptate din simplul motiv ca..la un moment dat, in timpul unei mineriade, faceam parte din tabara albastrilor (jandarmilor) si..desi puteam sa le snopim dosu' minerilor ca doar eram dotati dpdv tactic si tehnic, in ziua aceea am incasat-o la greu..din political reasons and not only  :mrgreen: noroc ca am scapat de snopeala :mrgreen:
scuze pentru micul offtopic..
Titlu: Raspuns: Stapînii SPATIULUI:marturia locotenentului R. Jacobs si a colonelului Dedrickson
Scris de: Xanadron din 19 Aprilie 2011, 21:22:16
Uf, credeam c-am fost destul de clar, loreley. :|
O sa mai vin (sau re-vin) totusi cu citeva detalii (din citeva sute, poate mii) - evident ca sub rezerva relativitatii, fiind opinii proprii, dar care poate-ar ajuta la "eliberarea captivilor" :lol: - cum ar fi:

- WW-II a fost pentru nazisti nu un scop in sine, ci mai mult un mijloc pentru targetul lor nr.1, minimalizat la... maximum de istoria oficiala: crearea unei noi rase umane. Si asta NU doar in "folosul" lor.

- Aparent aberanta idee a "recoltelor de CS-Corpuri Spirituale" realizate mai ales cu ocazia RAZBOAIELOR  - indiferent de cistigatori - nu-i chiar atit de aberanta (si nu doar dupa "Programul Terra" al lui Toni Victor Moldovan). OK, asta-i un argument "suprauman" :-( si-o sa-l lasam cumva deoparte.

- Putini stiu ca Hitler a oferit la un moment dat evreimii mondiale varianta "rascumpararii" evreilor germani, ce urmau a fi deportati in SUA cel mai probabil. Propunere respinsa cinic de Sanhedrin - sint mii de pagini pe tema asta a "poverii morale" evreiesti - just google it, please. ;) Totul - in schimbul unor resurse, necesare scopului nr.1 anterior pomenit

- .... dar si a scopului nr.2 8-) - care, suprinzator, era implementarea tehnologiilor "Free Energy". Nu rideti (prea mult, ca silueta-i baza ;)), dar paradigma globala proiectata de nazisti includea si "detaliul" asta.

- La un moment dat e clar ca au renuntat insa la planul initial si au preferat retragerea "in umbra antarctica". Motivele sucelii asteia ar necesita insa multe alte pagini.

Ca sa fiu un pic ontopic si sa nu ma trezesc ca Tolea Ciumac in cosul de gunoi: :-D sint deja 100% sigur ca evenimentul raportat de colonelul Dedrickson a fost opera nazistilor. Motivul convingerii asteia - intr-un viitor apropiat (urmeaza o aprofundare-confirmare a ultimelor informatii primite de la o sursa sigura).

Si cu asta chiar c-am incalecat p-o sha si-am zburat d-aici uite-asa. :ufo: :lol:
Titlu: Raspuns: Stapînii SPATIULUI:marturia locotenentului R. Jacobs si a colonelului Dedrickson
Scris de: Xanadron din 20 Aprilie 2011, 11:31:39
P.S. necesar - fiindca motivele "sucelii" spre umbra Antarcticii a nazistilor merita citeva rinduri in plus.
Scriam deci p-aici ca sint mai multe versiuni de explicare a strategiilor NWO... cu accente nazist/fasciste - cea mai simpla fiind instaurarea unui gen de socialism corporatist cu accente fasciste din interese pur economic-elitiste - chestie care se-ntimpla de pilda in China (tara "comunista" - sanchi -  cu cei mai multi noi miliardari pur capitalisti intr-o mare de saracie fals egalitarista) si care-i cumva in curs de constructie si pe alte meridiane inca aparent capitaliste (inclusiv SUA).

Pe linia ipotezei asteia (confirmate de fapt de evolutii social-economice concrete), sint convins ca "the antarctic nazi" tin bine-merci legatura si isi coordoneaza unele actiuni nu doar cu Bush, Obama &Co, ci si cu doar aparent insignifianta fiziciana Angela Merkel si-ai ei fazi birocrati. A nu se uita nici ca lb. germana e in continuare "oficiala" la cele mai inalte niveluri globale masonic-illuminate :star: si lojele nemtesti mai mult sau mai putin bavareze "dau tonul" - inclusiv in UE.

Ca sa nu mai vorbim ca razboiul "pe fatza" a fost cu maxim succes inlocuit de Germania (dar si de Japonia actuala) cu colonizarea economica - mult mai eficienta si comoda, plus fara pierderi umane. Chestie de care s-au convins poate ca-i mai rentabila si Hitler, Bormann & Co. :wink:

P.S. (iar uitasem sa fiu si ontopic  :-D): Deeeci, "avertizari" ale partenerilor uituci - de genul asteia raportate de Dedrickson - par a fi preferabile bubuielilor atomice care ar aduce doar eventuale scaderi ale fluxului de resurse "drenat" din directia acelorasi parteneri si necesar continuarii unor experimente cruciale.
Cruciale pentru nazistii inca foarte activi - continui sa cred asta.

Titlu: Raspuns: Stapînii SPATIULUI:marturia locotenentului R. Jacobs si a colonelului Dedrickson
Scris de: cassius din 03 Mai 2011, 13:24:57
Salutare!
Foarte interesanta discutie dezvoltata in topicul asta si deasemenea deosebita mi s-a parut scurta viziune a lui Xanadron.
Poate ma bag ca "musca in lapte", dar nu m-am putut abtine.
Intrebarea pt Xanadron, pls daca poti raspunde:

1. Analogia Rothschild => planeta rosie, e ideea ta sau ai regasit-o la un autor, daca e varianta a 2-a te-as ruga sa mi-l recomanzi si mie. Daca insa e ideea ta .... nu pot spune decat ca e tare conexiunea .... n-am mai auzit-o/citit-o pana acuma.

2. In logica subiectului WW2, dezvoltata pe scurt de tine in topicul de fata, dupa umila mea parere nu prea se "pupa", retragerea in antartica a cremei naziste cu existenta elitei care pune la cale razboiul. Chiar daca am lua in calcul o subramificatie a elitei pe nazistii de frunte, ce a deservit un interes printre care si cel de manipuleare genetica - rasa ariana...etc - nu percep conexiunea cu interventia asupra unei lansari a americanilor, prin care sa traga un semnal de atentionare. Daca admitem existenta elitei care planifica tot, atunci exista o singura tabara si un singur plan si nu se poate retine existenta unei tabere adverse care sa se mai trezeasca sa-si mai arate muschii din cand in cand.

Titlu: Raspuns: Stapînii SPATIULUI:marturia locotenentului R. Jacobs si a colonelului Dedrickson
Scris de: Xanadron din 03 Mai 2011, 20:48:02
Salutare cassius,
Din pacate (ma repet a 1001-a oara, stiu :-D) nu prea mai e timp de teoretizari.
Implicit, ocupat fiind pe moment cu chestii pur practice... hai sa le zic de pregatire pe cit posibil pentru orizontul (nebulos :lol:) al anilor care vin, nu mai am posibilitatea sa intru in (si mai multe) detalii.

Ideile de mai sus - ceva mai stufos dezvoltate ce-i drept - le-am putut scrie p-aici in unii timpi morti inevitabili. Chiar daca influentzate constient sau subconstient de receptarea unor date f. documentate ale autorilor "non-mainstream" deja citati si cititi recent (Peter Levenda, Jim Marrs, John Loftus, Igor Witkowski si mai ales Joseph Farrell), le am de prin 1982 - data la care unele evenimente la fel de personale si de neplacute ca astea de-acum mi-au permis momente mai prelungite de reflectie.

Cit despre logica stranie a WW-II, ai perfecta dreptate (ca-i stranie, dar nu si c-ar fi ilogica :-D).
Pe scurt si fara detalii care ar necesita o carte intreaga: nazistii "de suprafata" gen Bush Senior (alias Georg Scherff, agent german extrem de important, naturalizat "cotit" ca si Obama/Soetero si fiu al asistentului personal al lui Nikola Tesla - poveste lunga si stranie si asta... ;)) se pare ca au cam dat-o cotita cind a fost vorba de aplicarea unor paragrafe stricte din acordul semnat de "sforarii vizibili" cu gashca lui Martin Bormann prin 1956-57.

D-aici si "avertizarile" pomenite - in fine, deduse si expuse aici tangential cu raportul Dedrickson (trebuie evident sa adaug: in umila mea opinie, IMHO, just my two cents etc. s.a.m.d.).
Si mai concis: exista elite/factiuni diverse si-n Elita cu E mare - aia oculta, in care sefii ai mai mari sint oricum pe filiatie sumerana/germana/bavarez-illuminata - fiecare motivate de interese specifice si "coagulate" (uneori temporar) doar de mare nevoie. 8-)
Titlu: Re: Stapînii SPATIULUI:marturia locotenentului R. Jacobs si a colonelului Dedrickson
Scris de: terraflorin din 13 Noiembrie 2013, 17:52:10
 Testul Atlas oprit de laserul unei nave necunoscute, 1964  (http://www.youtube.com/watch?v=atrABwy023w#ws)

Tot acest incident este legat de valurile de OZN-uri care apar lângă coasta Los-Angeles-ului, cu mult înainte de Bătălia de la Los Angeles din al doilea război mondial. Unii cred, asemănător scenariului din Pacific Rim, că în Pacific, dar lângă Los Angeles, se află o bază extraterestră sau intraterestră.


Unsealed Alien Files S01E03 UFO Portal Los Angeles  (http://www.youtube.com/watch?v=YW3VyNqPAfY#ws)