Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

BIBLIOTECA

Creat de ryn, 24 Octombrie 2006, 01:03:14

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

mircea58

Prin anii 1996-1997, a fost publicat un articol despre cartea FORTA MINTII,in revista DRACULA, stie cineva cum se numeste autorul cartii? eventual cum as putea intra in posesia ei ? :lol:

Rayden

nu stiu daca o fi aparut sau nu prin revista Dracula...dar cum google e la putere, ia vezi @mircea58, asta e cartea:

http://www.divin.ro/?53t4l&v7f2k=2956


Xanadron

#92
O lista a cartilor lui Joseph Farrell - care mi se pare in continuare a fi in cel mai profund, sistematic, logic si documentat autor actual pe teme legate de mecanisme oculte ale NWO si istorie reala a nazismului, Wunderwaffen, Nazi-UFOS etc.

Le recomand... pe toate.  :-D

The Giza Death Star (2001)
The Giza Death Star Deployed (2003)
Reich of the Black Sun (2004)
The Giza Death Star Destroyed (2005)
The SS Brotherhood of the Bell (2006)
The Cosmic War (2007)
Secrets of the Unified Field (2008)
The Nazi International (2008)
The Philosophers' Stone (2009)
Babylon's Banksters (2010)
Roswell and the Reich (2010)
LBJ and the Conspiracy to Kill Kennedy (2010)

Unele pot fi gasite pe Scribd - din pacate, niciuna nu-i tradusa inca-n romaneste.

Si website-ul lui e interesant:
http://gizadeathstar.com/
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Nox

#93
The Sacred Symbols of Mu (Simbolurile Sacre ale Continentului Mu) de Col. James Churchward (1933)

E în limba englezã. Se poate descarca de aici.

Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Nox

The Lost Continent of Mu (Mu, continentul pierdut) de Col. James Churchward (1931)

E în limba englezã. Se poate descarca de aici.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Nox

#95
Controlul minții umane de Dr. Nick Begich (2010)

Tehnologii folosite pentru subjugarea maselor sau instrumente pentru dezvoltarea capacitãților umane

     În aceastã carte, Dr. Nick Begich, ne prezintã o realitate tulburãtoare despre performanțele uluitoare care s-au atins în domeniul controlului mental cu ajutorul noilor tehnologii și a impactului lor atât în prezent, cât și în viitor. În prima parte ne prezintã aspectul sinistru al acestor cercetãri ce au avut drept scop dezvoltarea unor sisteme noi, sofisticate  care sã influențeze sãnãtatea mintalã și fizicã a oamenilor. Aceastã parte îl va introduce pe cititor în unele dintre cele mai avansate proiecte din domeniul militar și civil, care implicã spionaj și rãzboi. Amintim aici infamul proiect MKULTRA, al CIA, cel mai avansat program de control mental în care au fost implicați, pe post de cobai, mii de militari și oameni necunoscuți, unde li se administra în necunoștințã de cauzã, LSD și alte droguri, spãlarea creierului, deprivare senzorialã, hipnozã ºi multe alte tehnici de control mental.
    Tot aici, autorul face referire la faimosul  program HAARP  și potențialele implicații ale tehnologiilor avansate care pot interfera cu, sau care chiar pot prelua controlul minții, a gândurilor, emoțiilor și conștiinței oamenilor. Acest dispozitiv infailibil de control al minții, HAARP, este și poate constitui în același timp, cea mai periculoasã armã psihotronicã de distrugere, cu o eficiențã maximã, pe care omenirea a cunoscut-o vreodatã.  Dr. Nick ne avertizeazã cã în momentul de fațã descoperirile tehnologice de ultimã orã sunt, piatra de încercare pentru umanitate.  În aceste momente cruciale se hotãrãște dacã vom deveni sclavii noilor tehnologii ori ne vom autodistruge datoritã folosirii lor în mod greșit, sau  le vom aplica spre folosul nostru, moment ce va marca un adevãrat salt calitativ al speciei umane, pe un nivel superior de evoluție. Direcția va fi datã de alegerea fãcutã.

   În a doua parte ne prezintã adevãratul sens în care ar trebui sã fie folosite aceste descoperiri, deschizându-ne astfel poarta cãtre o înțelegere mai profundã a esenței ființei noastre, care ne ajutã sã conștientizãm cine suntem, cine vom alege sã fim și ce vor deveni generațiile urmãtoare. Gãsim aici indicații în vederea îmbunãtãțirii performanțelor mentale și dezvoltãrii abilitãților umane.

Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

silviu

Daca stie cineva un link [Cartea Arheologia secreta sau interzisa]

                                                                    mersi anticipat
RUFON  IS THE BEST

padme

Citat din: silviu din  11 Mai 2011, 23:06:58
Daca stie cineva un link [Cartea Arheologia secreta sau interzisa]

                                                                    mersi anticipat
RUFON  IS THE BEST

N-am mai auzit, spune mai multe despre carte?!

abyss

#98
Stimate silviu cautã ºi tu pe pagina numãrul 5 din acest topic ºi vei gãsi ceea ce cauþi.

Xanadron

#99
O noua carte a dr. Joseph Farrell - la fel de interesanta ca precedentele (dupa primele review-uri cel putin):

Genes, Giants, Monsters, and Men: The Surviving Elites of the Cosmic War and Their Hidden Agenda

Gene, giganti, monstri si oameni: elitele supravietuitoare dupa Razboiul Cosmic si agenda lor ascunsa


Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

#100
...Si o alta cartzulie (a cita oare? :roll:) care ataca tangential si tema "Roswell" - scrisa de ziarista americana Annie Jacobsen:

Area 51: An Uncensored History of America's Top Secret Military Base



O citez fiindca-i actualmente f. discutata in mediile "conspirationiste" 8-) - unde se dezbat de ex. afirmatiile (bazate pe presupuse noi documente) ca OZN-ul de la Roswell era de origine sovietica (???) cu "pilotii" adolescenti modificati genetic - sau germana, :-o iar ocupantii lui - clone PLF... tot "nazi made", cum altfel?!

La min. 6:10 din extrasul interviului de mai jos auziti informatia:

http://www.esnips.com/doc/c62d0f8a-51e0-4689-9999-b202da17e37f/Annie-Jacobsen---Area-51---May-17-11---10min-snippet

Alte considetratii aici: http://www.npr.org/2011/05/17/136356848/area-51-uncensored-was-it-ufos-or-the-ussr

Parerea mea: din ce in ce mai multa dezinformare. :|

Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

padme

#101
Istorii pierdute - Joel Levy, unde autorul demonstreaza ca Atlantida nu a existat si precum si alte mistere cum ar fi: Templul lui Solomon, ce s-a intaplat cu biblioteca din Alexandria, Camelot, el Dorado.
Vorbeste despre relicve pierdute cum ar fi arca legamantului si altele...
Mai are o carte care cred ca este interesanta de citit: Secrete ale istoriei "De la cultele misteriilor din lumea antica la legendarii asasini din Persia si de la francmasoni si iluminati, pana la Opus Dei si grupul Bilderberg, Secrete ale istoriei da la iveala secte si conspiratii, tertipuri si spioni".

Pentru cei interesati de spiritualitate, chakre, alte capacitati, Richard Gordon in Atingerea cuantica va invata cum sa simtiti energia, sa va activati energia proprie si astfel sa puteti activa energia proprie a altor persoane ajutandu-i sa se vindece de diverse afectiuni. Pare simplu insa cere multa, multa, multa practica, chiar daca autorul spune "doar citind aceasta carte". Aiurea, pai pana te prinzi care e respiratia toracica - si asta o stie cine a facut yoga sau pilates, pana simti energia, etc.

Siberia

#102

Lana Cantrell - The Greatest Story Never Told - A Scientific Inquiry Into the Evidence of the Fall of Man from a Higher Civilization in Antiquity -

Dr. Lana Cantrell s-a nascut în Salzburg, Austria, iar acum traieste intr-o suburbie din Twin Cities (MN). Este membra a Asociatiei Americane pt. Progresul Stiintei, Institutului American de ªtiinþe Biologice, Fundatiei Americane de Medicina Holistica, Asociaþiei de Paleopathologie, ºi Societatea Astronautului Antic. Opt ani de cercetare exhaustivã au scos la ivealã adevãrata istorie a omenirii, ascunse în texte antice ale popoarelor egiptene, sumeriene, indiene ºi ebraic. A avut omul o societate tehnologica pe deplin dezvoltata in profunda antichitate? A avut el odatã puterea de a zbura in spatiu? Un rãzboi vast universal a distrus lumea? Realitate sau ficþiune? Asta incearca sa discearna aceasta lucrare pe masura ce textele antice isi desfãºoarã secretele lor. Avem aici o carte care ne spune cu atenþie povestea modului în care rasa umanã a ajuns aici în primul rând. Aceste informaþii introductive vor trebui sa dea startul celei mai uimitoare revelatii, una pe care Zecharia Sitchin a enunþat-o deja în seria Cronica Pamantului. "Conform Veda, imperii vaste s-au inaltat si au disparut prin distrugeri biochimice. Atlantida ºi Lemuria au fost punctul central al marilor rute comerciale pornite dintr-un colþ in altul al lumii. Atlantis a fost., Cum sugereaza si numele. Un continent în Oceanul Atlantic. Lemuria a fost doar un lanþ de insule vulcanice, ºi, dacã citim tectonica corect, a fost insula (japoneza) pierduta Mu. Lana Cantrell a adus in studiul ei preistoric nu numai o minte deschisã (o pre-condiþie importanta), dar si un fond amplu medical de scriere ºi de raportare, ceea ce i-a permis sa ofere perspective unice asupra multor mistere preistorice - perspective cum nu am mai vãzut înainte, ºi poate cum nu vom mai vedea vreodata.

Dr. Lana Cantrell was born in Salzburg, Austria, and now lives in a suburb of the Twin Cities in MN. She is a member of the American Association of the Advancement of Science, American Institute of Biological Science, American Holistic Medical Foundation, Palepathology Association, and the Ancient Astronaut Society. Eight year of exhaustive research has revealed the true history of mankind, hidden in the ancient texts of the Egyptian, Sumerian, Indian and Hebrew peoples. Did man have a fully developed, technological society in deepest antiquity? Did he once have the power of space flight? Did a vast universal war distroy the world? Fact or fiction? That is what this research attempts to discern as the ancient texts unfold their secrets. Here is a book that carefully tells the story of how the human race got here in the first place. This introductory information will have to start what will become a most amazing revelation, one which Zecharia Sitchin has already spelled out in his Earth Chronicle series. "According to the Veda, vast empires waxed and waned in biochemical dishevels. Atlantis and Lemuria were the climax of great trade routes that stemmed from one corner of the world to the other. Atlantis' location was, as the name implies. a continent in the Atlantic. Lemuria was now only a chain of volcanic islands, and, if we read the tectonics correctly, the lost island of Mu of the Japanese. Cantrell brought to her study of pre-history not only an open mind (a major pre-requisite) but also an extensive background in medical writing and reporting, which enabled her to offer unique insights on many mysteries of pre-history -- insights we have never seen before, and may never see again.

Celor care se plictisesc si doresc sa citeasca 1000 de pagini in engleza, le ofer si linkul de mai jos:

http://dl.transfer.ro/transfer_ro-22may-494e559c39fb4.zip





"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

arckadii




Simon SINGH - Big Bang

In 1992, satelitul COBE a trimis spre Pamant date legate de radiatia cosmica de fond, iar acestea au fost transformate in imagini ce au facut repede inconjurul lumii. Era cea mai veche marturie privind universul nostru, "semnatura lui Dumnezeu", care scotea in evidenta infime variatii ale densitatii materiei din universul timpuriu - germenii galaxiilor si stelelor, in ultima instanta semintele din care am aparut si noi. Aceasta descoperire, considerata una dintre cele mai mari din toate timpurile, venea sa certifice valabilitatea modelului big bang: universul nu e etern si imuabil, ci s-a nascut dintr-o explozie si se afla in expansiune.

In Big Bang, Simon Singh scrie istoria ideilor si modelelor pe care ni le-am faurit despre univers, de la desprinderea stiintei de religie si mit pana in prezentul cercetarilor prin sateliti. Copernic, Galilei, Einstein, Hubble, Gamow sau Hoyle sunt personajele unei povesti pasionante la care participam si cu mintea, si cu sufletul. Insa dincolo de povestire, admirabil construita, in cartea lui Singh gasim analiza fina a insasi conditiei cunoasterii stiintifice.

Ark

abyss

Citat din: Xanadron din  19 Mai 2011, 08:09:11
...Si o alta cartzulie (a cita oare? :roll:) care ataca tangential si tema "Roswell" - scrisa de ziarista americana Annie Jacobsen:

Area 51: An Uncensored History of America's Top Secret Military Base



O citez fiindca-i actualmente f. discutata in mediile "conspirationiste" 8-) - unde se dezbat de ex. afirmatiile (bazate pe presupuse noi documente) ca OZN-ul de la Roswell era de origine sovietica (???) cu "pilotii" adolescenti modificati genetic - sau germana, :-o iar ocupantii lui - clone PLF... tot "nazi made", cum altfel?!

La min. 6:10 din extrasul interviului de mai jos auziti informatia:

http://www.esnips.com/doc/c62d0f8a-51e0-4689-9999-b202da17e37f/Annie-Jacobsen---Area-51---May-17-11---10min-snippet

Alte considetratii aici: http://www.npr.org/2011/05/17/136356848/area-51-uncensored-was-it-ufos-or-the-ussr

Parerea mea: din ce in ce mai multa dezinformare. :|
C2C: Area 51 Secrete si investigatii UFO - 29 Mai 2011
Invitati: Annie Jacobsen, Richard Lang
http://www.youtube.com/watch?v=eQm1vVe0wwk&feature=player_embedded#at=391