Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

BIBLIOTECA

Creat de ryn, 24 Octombrie 2006, 01:03:14

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Urban

#75
Doru Davidovici - Zeita de Oricalc

Download
http://rapidshare.com/files/398982671/Zeita_de_oricalc.rar.html


Nox

Cartea asta ar merita un topic separat! ªi sunt sigur cã toți cei care au citit-o sunt de acord cu asta.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Urban

Sorin Cerin
Moarte, Neant, Aneant, Viata si Bilderberg Group

padme

Al doilea link merge, merci mult!

abyss

Suggested Reading List

ET Contact:
Extraterrestrial Contact: The Evidence and Implications, by Dr. Steven M. Greer
CE-5 – Close Encounters of the Fifth Kind, by Dr. Richard F. Haines
Zen in the Art of Close Encounters, edited by David Pursglove

UFO Research:
Unconventional Flying Objects, by Paul R. Hill
The Day After Roswell, by Col. Philip Corso
Above Top Secret, by Timothy Good
Alien Contact, by Timothy Good
Alien Agenda, by Jim Marrs

Mind Control and Secrecy:
MILABs: Military Mind Control and Alien Abduction, by Dr. Helmut Lammer and Marion Lammer
The Puzzle Palace: A Report on America's Most Secret Agency, by James  Bamford

Consciousness and Universe:
The Conscious Universe, by Dean Radin, Ph.D.
Entangled Minds,  by Dean Radin, Ph.D.
The Way of the Explorer, by Dr. Edgar Mitchell
The Spiritual Universe, by Fred Alan Wolfe
Miracles of the Mind: Exploring Nonlocal Consciousness and Spiritual Healing,
                   by Russell Targ and Jane Katra
Margins of Reality – The Role of Consciousness in the Physical World, by Dr. Robert G. Jahn - http://www.princeton.edu/~pear/index.html

Nature of the Universe:
The Holographic Universe, by Michael Talbot
Subtle Energy, by John Davidson
The World is Sound, Nada Brahma, by Joachim-Ernst Berendt
Hyperspace, by Michio Kaku
Awakening to Zero Point, by Gregg Braden
Beyond Zero Point, by Gregg Braden

Morphogenic Field:
A New Science of Life, by Rupert Sheldrake

New Sciences:
Miracle in the Void, by Dr. Brian O'Leary
Bridging Science and Spirit, by Norman Friedman
Zen Physics, by David Darling
Synchronicity - the bridge between matter and mind, by F. David Peat


News Media and the UFO Coverup:
The Missing Times, by Terry Hansen

Remote Viewing:
Psychic Warrior, by David Morehouse

ET Reality:
Angels and Aliens, by Keith Thompson
The Physics of Angels, exploring the realm where science and spirit meet,
            by Matthew  Fox and Rupert Sheldrake

Meditation and Spirituality:
Bhagavad-gita, by Krishna (web site: www.asitis.com)
Recovering the Soul, by Larry Dossey
Principles of Meditation- Eastern Wisdom for the Western Mind, by C. Alexander Simpkins, Ph.D., and Annellen M. Simpkins, Ph.D.
Quantum Healing, by Deepak Chopra

Urban

Manualul CIA pentru Remote Viewing

abyss

#81
  :-D  oaaooooo frate urban ce mai gioint tii in dinti    :-D

Vezi ca saliveaza lumea pacilea...


Deci, iata un link suuuper taticu´ (site-ul preferat de lecturi a lui TVM- programul terra):



http://twm.co.nz/ind3.html



jean

Tocmai am cumparat cartea ,,Contact Extraterestru" (dovezi si consecinte) volumul I si II, scrisa de Dr. Steven M. Greer.
Pare destul de interesanta, am si inceput sa o citesc.
Adevarul este dincolo de noi

Xanadron

#83
Citat din: Demiurgul din  02 Mai 2008, 10:31:04
ceva frumos

Un material intr-adevar interesant - cel putin pentru aceia care nu-l cunosteau deja.
In visele mele cele mai frumoase, :-D se facea insa ca membrii Rufon nu doar posteaza linkuri seci si, inainte sa ceara opinia altora, si-o exprima (macar schematic) pe-a LOR.

In fine, parerea mea e asta: "indicatiile pretioase" ale NKVD-ului confirma ipoteza conform careia, in spatele vizibilului-tangibilului-dovedibilului "esec lamentabil" al socialismului - cu doua ramuri distincte: national-socialismul german si ala "internationalist" al URSS si satelitilor - sint cel putin inca doua planuri secunde, posibil de probat doar indirect din pacate (ca orice teorie a conspiratiilor). Dar conspiratiile de ce-s pina la urma conspiratii? - ca sa nu poata fi dovedite.  8-)

Numitul "esec" pare sa fi fost deci... atent anteprogramat odata cu finantarea (asta, dovedita clar) a bolsevismului, cu teroarea leninista "apendice obligatoriu", de catre Rothschilzi si Rockefelleri. :evil: Dovezi circumstantiale sint destule: "ordinele secrete" ale fostului KGB transmise dupa 1947 si Romaniei, in care, paradoxal, se dau "sfaturi" ca totul sa mearga prost !!!

Printre multe... doar aparente aberatii, citez: de la neaplicarea in practica a vreunei inventii, ba chiar vinderea ei pe valuta Vestului :roll: - adica polaritatii concurente, artificial create de aceeasi "sforari" -, ingreuierea expresa a aprovizionarii cu mai toate cele necesare unei existentze decente ori nerespectarea intentionata a orarelor mijloacelor de transport si pina la promovarea obligatorie a incompetentilor oportunisti (dupa o scurta retragere "strategica"), chiar in cazul unor nedreptati ori crime flagrante... :x

Mai clar, mesajul implicit ar fi cam asta:"Faceti totul ca sa nu mai puna cineva botul la ideile socialiste, cel putin citeva secole de-acum incolo!" :|
Iar motivele pentru care un real "proces al comunismului" e de neconceput si de neacceptat din partea "stapinilor de sclavi" sint la fel de evidente.

Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

mr

Va supun atentiei o carte, care trateaza intr-un mod documentat si serios, trecutul indepartat al Romaniei de azi: "Dacia Hiperboreana" de Vasile Lovinescu.
http://www.librariasophia.ro/carti-Dacia-hiperboreana-Lovinescu-Vasile-so-4085.html
Citit sau download aici: http://www.cartidownload.ro/Diverse/456944/Vasile_Lovinescu_Dacia_Hiperboreana

Despre acest subiect s-a scris, probabil, foarte mult. Izvoarele istorice sunt destul de putine avand in vedere perioada de timp la care ne raportam, dar intelegerea cat mai exacta a ceea ce s-a intamplat atunci cred ca trebuie facuta doar dintr-un anumit unghi de vedere.  Din pacate, abordarea este facuta din perspective diferite si de aceea rezultatele sunt deseori contradictorii mai ales pe fondul unei voite ocultari a acelei parti importanta din istoria acestor meleaguri.

Dincolo de prezentarea standard a autorului va las pe dumneavoastra sa descoperiti cine a fost si ce preocupari a avut Vasile Lovinescu.

O integrare pertinenta a lucrarii lui V. Lovinescu in subiect am gasit pe acest blog:
http://quadratus.wordpress.com/2008/09/02/dacia-hiperboreana/
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

Xanadron

#85
Ultima carte (formidabla, dupa mine) a lui Joseph Farrell (autor, printre altele, al lucrarii de referintza "The SS Brotherhood of Bell"):

BABYLON'S BANKSTERS :evil:

http://www.amazon.com/Babylons-Banksters-Alchemy-Physics-Religion/dp/1932595791/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1294179655&sr=1-1#reader_1932595791

http://radio.rumormillnews.com/podcast/tag/babylons-banksters/

Relatiile dintre fizica, alchimie, religie si finantze ori paralelele dintre sistemele monetare ale Germaniei naziste si Chinei actuale (mai exact, creatoare ale banilor prin munca - pe de-o parte) si cele ale... restului lumii din carutza NWO (partizani ai crearii de bani din... nimic ;)) sint pe cit de terifiante, pe atit de credibile.

Dupa ce am citit trei din cartile lui, Farrell mi se pare a fi in orice caz cel mai profund, sistematic, logic si documentat autor actual pe teme legate de mecanisme oculte ale NWO si istorie reala a nazismului, Wunderwaffen, Nazi-UFOS etc.


Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

melanogaster36

    Un scriitor fascinant de SF, de cea mai buna calitate care, desi sub forma de nuvela-roman SF, pune o problema mai mult decat existentiala.Suntem decat o faza intermediara a evolutiei inteligentei?LARRY NIVEN a reusit sa zugraveasca o fresca a starii inteligentei universale dupa un model absolut original.Recomand deci RING WORLD , ENGINEERS OF THE RING WORLD sau PROTECTOR -desi nu sunt singurele, ca ipoteza a unei lumi in care suntem decat la inceputul drumului spre cunoastere.Nu sunt decat  inceputul unei ipoteze mai mult decat tulburatoare.Suntem cumva decat faza intermediara spre inteligenta?

mr

"Jurnalul Alchimic" - Vasile Lovinescu

http://www.euroinst.ro/titlu.php?id=307



"Natura e o carte divina: pentru a citi in ea nu trebuie eruditie, ci atentie. Literele ei sunt intelectiuni invaluite in fenomene, in agitatie, in zbucium. E de ajuns sa facem tacere in noi, sa suprimam toate modificarile principiului mental, pentru ca si zbuciumul Naturii sa se potoleasca si pe fata ei de cristal, care in realitate e un fund ce se ridica la suprafata si devine oglinda, sa se produca emergenta literelor divine latente in ea. ..."

"Echilibrul pe care-l gaseste ratiunea nu poate fi decat o notiune de echilibru, nu un echilibru existential. Acesta nu poate fi dibuit decat tot de o facultate existentiala, care e intuitia. Si aceasta intuitie nu trebuie sa procedeze prin investigatie (de altminteri nici n-ar putea, caci ar renunta la esentialitatea ei), ci prin act de prezenta. ..."
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

mr

#88
Psihanaliza este foarte importanta in studierea trairilor interioare. In urma aplicarii ei se pot descoperi multe din sursele propriilor noastre stari de fericire sau frustrare si intelegerea lor. Acest fapt poate conduce la o "linistire" a sufletului (mai exact un management eficient al intelegerii, prioritizarii si manifestarii torentului de ganduri) si obtinerii unei stari de "maturitate" necesara in procesul de receptie al informatiilor de profunzime mai mare. Gurdjieff vorbeste de multiplele "eu"-ri cu care ne identificam, modul lor de centrare si lupta lor pentru suprematie.  Rezultatele acestor procese interioare complexe ne determina caracterul la un moment dat.
"Lupta" cu Sinele propriu implica vointa si efort din partea celui care se decide sa devina stapan pe propria fiinta. Prima faza consta in identificarea acestor "eu"-ri multiple, a doua faza in analizarea motivatiilor ce le anima si apoi managementul propriu zis.

Psihanaliza lui G. I. Gurdjieff, continuata si nuantata de P.D. Ouspensky difera de cea a lui Sigmund Freud prin faptul ca extinde mult mecanismele de actiune in sfera subtila, spirituala a fiintei. Daca Freud standardiza comportamentul intr-o forma academica, Gurdjieff transfera "responsabilitatea" fiecarui individ in parte, practic oferindu-i astfel accesul direct la propria-i "iluminare".



http://www.edituraexcalibur.com/index.php?main_page=product_info&cPath=2&products_id=34




http://www.divin.ro/?53t4l&v7f2k=2887
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

abyss

O carte pentru pifani...


http://www.amazon.com/D-After-Disclosure-Peoples-Contact/dp/0967799538/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1296148218&sr=8-1

The first of its kind -- an in-depth study of the likely results following an official Disclosure of UFOs. Richard Dolan and Bryce Zabel ask -- and answer -- questions such as: What is the most likely way that Disclosure will occur? Will there be public panic, and if so, how severe? What will the most likely 'blowback' be? Who wins? Who loses? How will Disclosure affect the economy? Our political institutions? The media? Organized religion? Science? How will it all play out in the end -- what will be 'the new normal'? A.D. After Disclosure also asks -- candidly, calmly, and thoroughly -- the important question: who are the Beings behind the UFO phenomenon? What do they want?

Some reviews:
"Absorbing and thought provoking" --Jim Marrs, New York Times Best-selling author.
"An important attempt to prepare us for what will one day be inevitable." --Edgar Mitchell, Sc.D., Apollo 14 Astronaut
"A brilliant, enjoyable primer that holds a feast of ideas." --Dr. Jeffrey Galpin, Molecular Biologist, AIDS Researcher
"Zabel and Dolan have brilliantly created a compelling blend of history and informed speculation that makes their exciting world seem like tomorrow's news today." --Stan Lee, Creator, Spiderman, X-Men, Avengers