Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

De ce se inscrie lumea pe forum ...

Creat de fiulploii, 20 Octombrie 2011, 14:08:58

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Tamerlan

Eu am aterizat pe acest forum, pentru că undeva în Hiperconştiinţa Mondială există o anumită Frăţiei căreia îi aparţin.  :-o
Pur şi simplu sunt atras de această Frăţie spre locurile unde "activează" cei mai mulţi membri ai acesteia.  :oops:

La începutul anilor 2000 am activat energic pe forumul sictir.org, apoi am fost membru al grupului Sarmizegetusa de pe yahoo, apoi am activat pe forumul de la Realitatea... Sunt sigur că ni s-au mai intersectat căile.  :wink: Pentru că Frăţia lucrează cu energii subtile, eficiente, şi greu de înţeles.  8-)

Am avut ocazia să găsesc aici pe Rufon, oameni care vorbesc o limbă comună, chiar dacă uneori au idei şi opinii diametral opuse. Am găsit aici, oameni inteligenţi care ştiu să se exprime articulat, elevat şi care manipulează idei originale şi cel mai adesea total necunoscute mainstream-ului informaţional oficial. Este exact ceea ce îmi place şi sper doar... să pot ţine pasul cu voi.  :roll:
Important nu este să spui: "Iată ce au făcut ei din mine!", ci mai degrabă: "Iată ce am făcut eu din ce au făcut ei din mine!" (Jean Paul Sartre)

Tayka

#31
Nu ştiu de ce dar expresia ,,A te înscrie'' pentru mine e cam sinonimă cu aceia de ,,A te angaja'',,,A te înrola'',,,A intra în gaşcă''..
Exista cândva o vorbă printre angajaţii acelei vremi ;,,-Dacă directorul începe să-ţi vorbească pe numele mic,înseamnă că e timpul să..o tai. :lol:
Acele vremuri au apus demult ,acum problema se pune chiar invers;,,Să faci pe dracu-n patru,până ajungi să te tutuieşti cu directorul,(Adminul)şi să-i intri-n graţii'',pentru ca apoi să dai cu el de pământ şi să-i iei locul... :evil:
Mai apoi trebuia să te înscrii la utc,apoi să te înscrii la partid,să te înscrii la rate,la sindicate,etc,etc..
Eu măcar pe net vreau să fiu liber,discret,şi secret.Să NU mă mai  ÎNSCRIU pe nici unde,stau,ascult,asist,dialoghez,plec,revin,etc..să-ţi deschizi un cont,să respecţi un regulament,să-ţi ajuţi colegii s-au pe Admin nu înseamnă neapărat că te înscrii pe undeva..
-Părerea mea..  :wink:
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

adrian75

M-am înscris pe acest forum (cu aprox un an in urma),mânat de nebuneasca idee ca dincolo de informații si discuții ar exista un grup care sa ia inițiativa, un grup care sa încerce sa facă ceva din tot ceea ce se discuta aici. Nu ma întrebati de ce am revenit acum pt ca, sincer vorbind, habar nu am....

Aseneth

Citat din: Rayden din  21 Octombrie 2011, 09:43:34
M-am inscris pe forum sa fiu la curent

Citat din: horia2008 din  21 Octombrie 2011, 17:44:17
Eu m-am inscris pe forum ca sa-i curentez

M-am inscris pe forum ca sa militez pentru economia la curent. Resursele sunt pe terminate, spatiul e inca departe.  :roll:

didimax

Cu respect Sunt nou inscris pe acest forum . M-am inscris pentru a putea avea acces la subiectele desbatute mai usor.Nu am cunostintele pe care majoritatea celor inscrisi o au ,dar cind voi avea ceva de spus o voi face cu placer. Cu respect

nana

Heiii! Buna seara la toata lumea! Cred ca acum e deja seara in Romania! Doream doar sa va salut si sa va spun ca nu v-am uitat. Doar ca, am crezut la un moment dat, ca forumul s-a cam plafonat, insa vad ca m-am inselat si va rog sa ma scuzati. Din pacate stau foarte prost cu TIMPUL si imi fac doar timp sa va urmaresc desi mult mi-ar placea sa mai spun si eu cate ceva. Observ ca sunt puse in discutie atatea subiecte intersante si asi avea si eu vre-o doua dar ma gandesc cum si cand sa-mi fac timp, caci cu parere de rau, desi am netul aproape, nu pot sa stau cu el, aproape deloc. Inca o data va salut cu drag pe toti si sa ne "auzim" intr-o buna zi.  :-)

maura

Buna seara!
Acum 1 an am gasit  forumul Rufon atrasa fiind de interviul cu dr. Toni Moldovan. Citisem tot ce a scris pe blog , apoi cartea lui si  dar doream sa cunosc si parerea altora care au citit-o. De atunci am inceput sa citesc de pe forum . Pot sa spun ca prezenta citatul lui Doru Davidovici a cantarit un picutz in marirea interesului pentru acest site deoarece am citit in adolescenta aproape toate cartile acestui om . Cautarile mele in aflarea unor raspunsuri ,macar partiale,  la intrebari existentiale au inceput cam prin '87 cu citirea unor carti mai greu de gasit pe atunci ( Deocamdata enigme, Lumi galactice, Zeita de oricalc, si altele pe care nu mi le mai aduc aminte ,comandate la "Cartea prin posta" :-D). Facultatea urmata dupa '89 a fost aleasa tot datorita preocuparilor mele anterioare dar bineinteles ca nu m-a ajutat prea mult  :|la aflarea raspunsurilor asa ca am continuat "pe cont propriu". De fapt nu sunt corecta, absolvirea facultatii m-a ajutat sa am un servici care imi permite cat de cat sa am timp sa ma bucur de familie, sa privesc la stele,  :roll:la  nori , sa citesc carti si.... forumRufon . Citind  post-uri precum cele din Evadare din Matrix  am un sentiment placut de genul  "i'm weird but not alone" :-D iar acest lucru m-a incurajat sa va si scriu.

"Cine caută adevărul îşi asumă riscul de a-l găsi."

Anduta

#37
...m-am inscris aici din dorinta de a comunica cu oamenii, lucru la care sunt...deficitara si in viata reala.
...imi place compania fetelor, am o prietena foarte buna, speram sa ne si casatorim cand va fi legal acest lucru si in ro.
...cu barbatii discut mai mult pe net, nu am nimic cu reprezentantii sexului opus, dar cand sar calul fug imediat.
...in probleme colegiale de colaborare, totul e ok.
...in privat insa nici la o cafea nu ies, nu are sens sa dau sperante desarte nimanui.
...de aceea si spun asta aici, desi poate nu ar trebui.
...as ramane, dar instinctul de fuga e activat, ca si in viata reala.
...in rest, sunt o fire deschisa, sincera.
...minte deschisa spuneati....deschisa sau inchisa....sau prea deschisa, ori prea inchisa.

Nu judecati prea aspru, fiecare om simte in felul lui.
Din aceste motive activez (cat voi activa) "cu casa inchisa", am dezactivat optiunea de a primi mesaje private.
Sigur, sunt atenta ce (aberatii) pot spune prietenei....
Risc sa o pierd si e mai dificil de inlocuit.

Anduta.

Nu Ancuta.

...La nasterea mea, mama a aflat ca nu va mai putea avea un alt copil.
Voia sa imi spuna Ancuta, dar...afland asta si, undeva intre speranta si resemnare, cum "and" (si) si end (sfarsit)...
...mi-a spus ANDuta....
...end se pronunta tot and...
...etc, etc....


romulus

Citat...in privat insa nici la o cafea nu ies, nu are sens sa dau sperante desarte nimanui.
De  la o cafea? Nu cred ca'si face cineva sperante doar de la atat! :-D
Lasa temerile deoparte (ori departe!)! Inclusiv cea de a fi judecata! Cuvantul de ordine sa-ti fie: "je m'en fous "!
Si tutul va fi ok - parerea mea.
ANDUTA e ok, imi place -am un nepot ANDUTU ,  esti  p'aproape...
etc...
Am zis.
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David