Forum RUFOn

Sectiune pentru limba româna => Cafenea => Subiect creat de: DarkLight din 10 Octombrie 2007, 18:18:23

Titlu: Ati avut experiente paranormale ?
Scris de: DarkLight din 10 Octombrie 2007, 18:18:23
Ma gandesc ca sunt multi care ar vrea sa isi dezvaluie secretele experientelor paranormale, well topicu asta e dedicat subiectului.

Well, io am facut topicu' deci io incep.
In primu rand, or sa existe tot felu de copii imaturi, care or sa imi zica lucruri de genul " Pai citeste-mi ganduriile acum ", pur si simplu va ignor

De mic aveam puterea sa vad lucruri care majoritatea oameniilor nu le vedeam, am avut un spirit protector, am citit o carte ca cei nascuti vineri spre sambata dimineata ( sunt nascut vineri spre sambata ) au unele daruri (inafara de telekinezie, telepatie, etc.), au puterea de a vedea care alti oameni nu le vad.

Nu ma iau dupa carti, si chestii de genu, pur si simplu nu cred in superstitii.
Deobcei cand sunt intr-o stare de relaxare, cand rad, sunt fericit, imi eliberez toata energia si incep sa citesc ganduri, asta mi se intampla aproape zilnic.

Toti oamenii au puteri paranormale, numai ca majoritatea nu sunt interesati, nu stiu sa le foloseasca, le ignora sau pur si simplu isi irosesc energiile aiurea.

Si chestia ca le ignora e un mare pacat ( in niciun caz nu ma refer la religie, ma refer ca ignora o putere atat de mare )

Well, de multe ori am premonitii, mi s-a intamplat de multe ori, sa visez viitoru, sau pur si simplu sa am viziuni.

Am parte de multa energie, pot lua energie, o pot da.Tot timpu am fost foarte diferit de ceilalti.Chestia asta se numeste Vampirisim Energetic.

Sa va povestesc o mica intamplare, acum cam 2 luni, cunoscusem ( parca a fost ca un magnet ) pe un tip cu puteri paranormale, a avut foarte multe experiente, cand incepusem sa ne dezvaluim secretele, nici io nu prea il credeam pe el, nici el pe mine.El imi povestea ca bea foarte multa apa, Bea chiar si 12 l de apa pe zi, sub apa isi poate tine respiratia 1 minut.
Am stat cam pana la 4 dimineata cu el de vorba, ca pleca la mare si mai vorbeam cateceva inainte sa plece, dupa ce a plecat, pur si simplu m-am simtit schimbat, diferit, simteam cum sunt inconjurat de energie.Am crezut ca e o stare oarecare, io care de felu meu nici nu ma ating de apa, beau decat suc, in noaptea aia am baut vreo 6 l de apa fara sa imi dau seama, si cand ma apucam sa beau terminam chiar si juma' de sticla, mi-am dat seama tarziu.Dupa ce a venit de la mare, asta a fost peste 1 saptamana, mi-a povestit ca a doua zi abia a putut sa se trezeasca, s-a sculat pe la ora 2 si ca atunci cand s-a sculat era foarte slabit

Va astept pe voi, ps : am avut mult mai multe experiente paranormale, pentru mine, experientele paranormale e un subiect ca fapt divers, chiar daca unii ma ignora sau isi bat joc de mine ...

Titlu: Raspuns: Ati avut experiente paranormale ?
Scris de: lylyt_ice din 10 Octombrie 2007, 19:01:46
  Sint deacord cu tine ca toti oamenii sunt inzestrati cu puteri parnormale,dar inca nu stiu cum sa le trezeasca...! Insa faptul ca tu nu vrei sau nu te intereseaza sa aflii:cine si cu ce scop coordoneaza totul, ...ar trebuii sa fie un semnal de alarma pt tine...ar fii pacat daca tot esti izestrat cu puteri mai pregnante, sa nu fii inzestrat si cu puterea discernamintului ...intre bine si rau. ar fii bine inainte sa faci niste afirmatii puerile, sa incerci sa aflii mai multe in acest domeniu. S-ar putea ca in scurt timp sa-ti para rau pentru vorbele aruncate acum la intimplare.Mai gindeste-te.....!!!
Titlu: Raspuns: Ati avut experiente paranormale ?
Scris de: DarkLight din 10 Octombrie 2007, 19:32:21
well, imi place entuziasmu tau.
daca exista dumnezeu ma ajuta macar o data, ma duceam in fiecare duminica la biserica, pana cand mi'am dat seama ce prost sunt si ca o data nu m-a ajutat !
Titlu: Raspuns: Ati avut experiente paranormale ?
Scris de: lylyt_ice din 10 Octombrie 2007, 19:48:08
 Nu-i vorba de entuziasm...si sa stii ca nici eu nu sunt mare adepta a vreunei religii...iar asa numitul Dumnezeu, este in tine, iar viata ta se desfasoara in functie de gindurile si actiunile tale. Gindeste pozitiv cit se poate de mult si invata sa iubesti din suflet.Renunta la egoism si fii mai bun cu tine insuti Stiu ai sa spui ..."Asta spun toti, dar eu nu cred nici un cuvint" aici este gresala...tot ce faci fa cu convingere si nu te indoii de rezultate, atunci ai sa vezi ca dintr-o data devii alt om si nu mai gindesti negativ si intotdeauna contra. Iubeste ca sa fii iubit si ajuta ca sa fii ajutat...totul faci pt tine de fapt, nu pt altcineva........!
Titlu: Raspuns: Ati avut experiente paranormale ?
Scris de: radu?muj din 10 Octombrie 2007, 20:09:39
puteti da informati cum sa ne focalizam energia, deoarece eu am niste experiente asematoare si nu le stapanesc. Am o forma usoara de magnetism si de psihochinetika.
Titlu: Raspuns: Ati avut experiente paranormale ?
Scris de: DarkLight din 10 Octombrie 2007, 20:40:33
@ lylyt_ice :

Well, il urasc pe dumnezeu pur si simplu, ca m-a creeat, si numai cred in chestii de genu iubire din suflet, si sentimente.

@ zara5 :

Poveste-ne si noua despre experiente ca sa putem sa iti dam mai multe sfaturi, meditatia te ajuta foarte mult
Titlu: Raspuns: Ati avut experiente paranormale ?
Scris de: Max C. din 11 Octombrie 2007, 12:45:32
@DarkLight ...
te cam contrazici...pai daca nu crezi in Dumnezeu atunci de unde sti ca el te-a creat?

Parerea mea este ca tu esti inca la pubertate si inca nu ai descoperit iubirea! Ma scuzi copile,ai buletin?
Titlu: Raspuns: Ati avut experiente paranormale ?
Scris de: Arckadii din 11 Octombrie 2007, 19:26:13
Darklight. Contacteaza-ma te rog pe mail. Nu pot sa iti trimit mesaj personal asa ca nu are sens se ne mai chinuim. Mailul meu este arckadii@rufon.org . Am nevoie de id-ul tau de messenger.
Trebuie sa vorbim.


revenind la topic, cred ca multi dintre noi am avut experiente paranormale, si de multe ori am vazut pe cei din jur cum le irosesc spunand ceva de genul: "ia uite, telepatia asta" si schimband subiectul.
cred ca ar trebui "exploatata" mai mult aceasta latura a lumii.


Ark
Titlu: Raspuns: Ati avut experiente paranormale ?
Scris de: ariel din 11 Octombrie 2007, 23:32:56
nu stiu cat de paranormale sunt experientele mele dar...... mi s-a intamplat de 2 ori in viata sa visez exact ceea ce am trait a doua zi,nu erau zile obisnuite ci aveau o semnificatie aparte ptr mine (emotional)
marea mea nelamurire :avand in vedere ca ma gandeam intens la ce voi face in acele zile eu am influentat "mersul lucrurilor" si de aici visul sau............visul a venit ca un avertisment la ce mi se va intampla in cele doua zile  :?
Titlu: Raspuns: Ati avut experiente paranormale ?
Scris de: Deanna din 14 Octombrie 2007, 22:36:05
Am pierdut sirul experientelor paranormale pe care le-am avut si inca le mai am, :roll:care m-au adus la un moment dat in pragul disperarii.Mai recent am citit o carte care m-a ajutat sa inteleg ca nu sint singura aflata in aceasta situatie  iar solutii de a stapini aceste puteri se pot gasi.Autoarea cartii a fost nevoita sa se izoleze de oameni pina si-a dat seama gasind alte carti care descriau experientele sale ca si altora li se intimpla si a invatat sa se protejeze.Cei care au avut genul de intimplari paranormale care tin de cititul gindurilor sau stari de depresie sau disperare concomitent cu a prietenului/prietenei pot cauta pe internet citeva sfaturi la  www.KyraMesich.com ,una din cartile sale "The Sensitive Person's Survival Guide" (Ghidul de supravietuire al persoanelor sensibile)fiind tradusa si in romaneste acum citiva ani,ar mai putea fi gasita prin anticariate sau biblioteci publice pentru cine e interesat.
Titlu: Raspuns: Ati avut experiente paranormale ?
Scris de: romulus din 18 Octombrie 2007, 21:03:57
----Salut DarkLight ! Bine venisi pe aici !
----Chiar daca nu mai esti copil...
Citattot felu de copii imaturi, care or sa imi zica
tot trebuie sa observi ca esti contradictoriu . Spui ca
CitatNu ma iau dupa carti
. OK ! Dar atunci spune-mi te rog cum ai aflat de spre "vampirism energetic" cum ai afllat de "telekinezie" "de " telepatie" ???
----Sa nu-mi spui ca te-ai nascut cu ele (cunostintele), ca ti-au fost transmise genetic, si tu doar ai respirat si le-ai acumulat!!
----Faptul ca exista pe aici si copii "imaturi" sa nu te deranjeze! Nu-i lua in seama ! Trebuie sa  stii - daca ai avut rabdare sa citesti -  ca marea majoritate a celor care frecventeaza saitu' asta au avut, intr-un fel sau altul, experiente ce pot fi catalogate ca paranormale. Asa ca, esti printre oameni care te inteleg si nu te zburli daca vezi cate un post mai altfel ( ca sa nu zic "naspa")! Tu doar spuneti pasul, experientele! Sa fii sigur ca in acelasi timp ce ne povestesti, ceva se petrece si in tine, te limpezesti, poate intelegi altfel, poate-ti vor fi relevate adevaruri simple, pe care la un moment dat nu esti pregatit sa le pricepi. Dar, ai rabdare!
---Spui ca
Citatil urasc pe dumnezeu
! Brava, e dreptu' tau, dar imi vine sa zambesc ! Asculta colea de la mine: nu poti sa te urasti pe TINE la nesfarsit; pentru ca Dumnezeul ala pe care-L urasti, este si in tine. Te asigur . Mai devreme sau mai tarziu vei intelege!
----Mi-a placut asta
Citatcand sunt intr-o stare de relaxare, cand rad, sunt fericit, imi eliberez toata energia si incep sa citesc ganduri
!!! Bun. M-ar interesa ce trairi ai cand esti nefericit, posomorat, nenorocit, furios......?? Atunci ti se intampla sa mai citesti ganduri? Daca nu, te-ai intrebat de ce? Are vreo legatura cu iubirea, bucuria..... ??
----Howgh !
Titlu: Raspuns: Ati avut experiente paranormale ?
Scris de: gicu din 01 Februarie 2008, 14:15:55
toti suntem o creatie a domnului indiferent ce spunem sau gandim
Titlu: Raspuns: Ati avut experiente paranormale ?
Scris de: tigre_01123 din 01 Februarie 2008, 18:56:08
 Buna !

De vreo 6 luni am niste experientze paranormale asa cred eu ... la inceput am crezut ca sunt doar coincidente dar deja sunt 6 luni si chestia e ca devin stresante ... vad multe lucruri care se vor intampla pe langa asta mai si visez sunt ca un fel de viziuni asa cred pe langa asta simt prezentze in casa si sunt ff sigur deoarece in acele momente pisica mea o ia razana si se uita prin casa alearga, sare,miauna devine speriata ... si sunt mai multe lucruri amestecate pe care pur si simplu nu le inteleg ... de exemplu la scoala stateam in timpul orei linistit in banca si dintr-o data imi pornise o durere de cap pt cateva secunde si in timpul acela sa spart bucata de creta in 2 bucatzi ... mi sau intamplat mai multeacesta e doar unul singur .

Am si eu nevoie de niste sfaturi sau sugesti ceva da repede dak se poate deoarece nu mai stiu ce sa fac ... imi pierd controlul  :cry: !
Titlu: Raspuns: Ati avut experiente paranormale ?
Scris de: tigre_01123 din 01 Februarie 2008, 18:58:25
Daca ma putetzi ajuta ...


Putem vorbi si pe mess dak stitzi ceva ma gasitzi la id-ul de mess tigre_01123 .
Titlu: Raspuns: Ati avut experiente paranormale ?
Scris de: Arckadii din 02 Februarie 2008, 22:51:54
Ti-am raspuns, am vorbit, sper sa rezolvi ceva. Astept mesajele tale pe forum in continuare.


Ark
Titlu: Raspuns: Ati avut experiente paranormale ?
Scris de: Khaarsha din 13 Februarie 2008, 14:29:02
  Io nu mai fac diferenta intre "normal" si "paranormal". S-au intamplat prea multe, acum mi se pare firesc totul. Caut raspuns la o chestie si ori nu caut unde trebe, ori nu caut cum trebe, ca nu am gasit nimic multumitor. Poate o sti careva dintre voi sa ma lamureasca.
  Stateam intr-o noapte in pat si dormeam...M-am trezit brusc si simteam ca e ceva langa mine care incearca sa intre in mintea mea. Din varii motive, nu am reusit sa opun rezistenta, desi credeam ca invatasem cum sa ma apar. Pan' al urma am simtit cum "cineva" mi-a invadat spatiul, apoi ii simteam puterea. M-am ridicat din pat sa aprind lumina si nu mai stiu ce s-a intamplat, imi amintesc ca devenisem si eu mai puternica, dar am refuzat puterea aia.  Mi-a luat fo 3 zile sa ma "curat", sa imi revin, sa vad daca eu mai sunt eu si sa gasesc eventualele daune provocate. Pan' la urma am aflat ca eu eram tot eu, ca nu ma controla nimic. Mai patisem treburi asemanatoare, dar nu asa alarmante, niciodata nu incercase sa intre in mintea mea si sa controleze. Am incercat sa gasesc o forma de protectie mai buna ca cea pe care o aveam, am upgradat ce era si...am uitat incidentul.
  Cu cateva zile in urma, s-a intamplat aceeasi chestie, numai ca am reusit sa resping, dar am fost foarte obosita apoi si nush ce as fi facut daca ar fi fost nevoie sa ripostez din nou. A incercat chiar sa ma manipuleze cu o chestie din trecut...
  Ma intreb ce-i trebe lu' fiinta aia de incearca sa controleze? De ce incearca anumite creaturi sa detina control asupra altora? Daca au o problema, nu mai bine cer si ele ajutor? Ca daca as sti cu ce sa o ajut, as ajuta-o.  Observ ca mijloacele mele de protectie au fisuri si mi-ar prinde bine un schimb de opinii cu cei care cunosc fenomenul. Prin gradina netului numa' prostii am citit pana acum si toate se rezumau la draci si exorcizare, da' nu cred ca fenomenul e asemanator...
Titlu: Raspuns: Ati avut experiente paranormale ?
Scris de: tigre_01123 din 15 Februarie 2008, 18:46:26
sunt mai multe de spus ... te-as putea ajuta deoarece si eu am ceva de genul acesta ... dak vrei sa vb ma gasesti la id-ul de mess tigre_01123
Titlu: Raspuns: Ati avut experiente paranormale ?
Scris de: extrateresru_ro din 16 Februarie 2008, 01:27:05
a sapte chakra

integrarea totala a personalitati cu viata si cu aspectele spirituale ale humanitatii.
e relationata cu conexiunea,persoana-spirittualidad si cu integrarea de su SER.fizic.emotional,mental si spritual.


a saptea chakra deschisa

e probabil ca persoana,experimenta cu frecventa,a sa,spiritualitate sub forma personala si exclusiva.
aceasta spiritualitate,nu are definire si nici nu se poate exprima prin vorbe.
mai bine se trateaza de SER,o stare de transcendenta de la realidad la infinit.
merge mai departe de lumea fizica si creeaza o senzatie de implinire.


a saptea chakra inchisa.

cand e inchisa e inchisa
persoana respectiva posibil sa nu aiba acest "septimo cosmic" si sa nu inteleaga ce zic altii cand se refere la EL.

tigre_01123.....nu e mai bine sa ne ajutam cu toti



Titlu: Raspuns: Ati avut experiente paranormale ?
Scris de: tigre_01123 din 18 Februarie 2008, 18:41:31
ba da extrateresru_ro  numai ca sunt fff multe de spus in cazul ei ... ;) si nu cred ca e vb de chakra a 7 sau cum o fi  :-D erau fff multe de spus si nu puteam sa ii explic decat pe mess ...
Titlu: Raspuns: Ati avut experiente paranormale ?
Scris de: antoniu din 24 Februarie 2008, 12:35:55
     
        Trebuie sa ne deplasam cu discutia din sistemul fizic in extrafizic si asa intram in metafizica.... la cele patru forte fundamentale fizice, se mai adauga in extrafizic, doua ..koundalini si prahna....iar toate (calitatile,insusirile si proprietatile )cunoscute in fizic se regasesc si aici,adica sa comporta ca (forte,unde,campuri,fluxuri si radiatii )dar extrasenzoriale
                                                                                             -   intre ele exista o stare permanenta de conflict universal ,in acest "psihoring cosmic "redat plastic in simbolul DAO. PARANORMALUL EXISTA INDEPENDENT DE VOINTA NOASTRA PESTE TOT.
Titlu: Raspuns: Ati avut experiente paranormale ?
Scris de: Arckadii din 24 Februarie 2008, 13:36:31
Si totusi, daca paranormalul exista peste tot, la un anumit punct nu poate fi considerat NORMAL?
Oare aceste experiente, nu pot fi trecute in sfera normalitatii din moment ce sunt accesibile oricui, cei mai multi au auzit de ele si un anumit procent de populatie le-a experimentat?


Ark
Titlu: Raspuns: Ati avut experiente paranormale ?
Scris de: pri3st3ss din 24 Februarie 2008, 20:27:42
pot fi trecute in sfera normalitatii,insa depnde ce inseamna pentru fiecare ...este ceva subiectiv,pentru ca omul este unic in felul sau si califica ceva ca fiind paranormal/supranatural/magic, in functie de mai multe repere: educationale, medii in care a trait, cultura , experienta etc....
ceea ce tu crezi /consideri ca e paranormal, pentru mine poate fi extrem de normal; depinde de parametrii in care incadram fenomenul...
Titlu: Raspuns: Ati avut experiente paranormale ?
Scris de: CHIP din 27 Februarie 2008, 19:24:53
Mai degraba paranormalul poate fi numit normalul necunoscut sau insuficient studiat si cercetat.
Titlu: Raspuns: Ati avut experiente paranormale ?
Scris de: antoniu din 27 Februarie 2008, 20:59:37
"omul este masura tuturor lucrurilor, vazute si nevazute" spunea un antic pe nume HERACLIT. aceste nevazute sunt undele em/bem,campurile,fluxurile,fortele,si radiatile ,care in planul extrafizic sunt receptate de coloana vertebrala ,antena biologica de emisie si receptie,vinovate fiind si sistemul endocrin prin paratiroide cat si chakrele (condensatoare energetice)  .sistemul functioneaza prin sinergiea emisferelor cerebrale...si asa am ajuns la parapsihologia transcendentala ce studiaza fenomenele de comunicare telepatica,telekinezie,clarviziune,clarauditie,etc...experimentele statistico-probabilistice au fost facute de catre protocoalele erv privind aptitudinile paranoramale ,ale operatorului din campul de lupta mental(SPIONAJ PSIHIC) ale serviciilor .............................
Titlu: Raspuns: Ati avut experiente paranormale ?
Scris de: Shadowman din 27 Februarie 2008, 21:57:34
Citat din: antoniu din  27 Februarie 2008, 20:59:37
"omul este masura tuturor lucrurilor, vazute si nevazute" spunea un antic pe nume HERACLIT. aceste nevazute sunt undele em/bem,campurile,fluxurile,fortele,si radiatile ,care in planul extrafizic sunt receptate de coloana vertebrala ,antena biologica de emisie si receptie,vinovate fiind si sistemul endocrin prin paratiroide cat si chakrele (condensatoare energetice)  .sistemul functioneaza prin sinergiea emisferelor cerebrale...si asa am ajuns la parapsihologia transcendentala ce studiaza fenomenele de comunicare telepatica,telekinezie,clarviziune,clarauditie,etc...experimentele statistico-probabilistice au fost facute de catre protocoalele erv privind aptitudinile paranoramale ,ale operatorului din campul de lupta mental(SPIONAJ PSIHIC) ale serviciilor .............................

Dar experiente paranormale ai avut ? Ca sa fim on-topic...Ai receptionat unde,cimpuri,forte,fluxuri,radiatii cu coloana vertebrala ? Esti sigur ca vin din planul "extrafizic" ? Poate ma lamuresti cum sta "coloana vertebrala" in planul extrafizic...Strimba sau dreapta ?
Titlu: Raspuns: Ati avut experiente paranormale ?
Scris de: tigre_01123 din 28 Februarie 2008, 17:26:14
Da ai drepatet   :roll: ! Eu am parte de fenomene de astea zilnice ...  :oops:  si am patito rau de tot ieri la soala  :cry: si e foarte nasol de ce am vazut cand am avut contact cu ceva anume ... cred ca lam adus la mine in casa  :?
Titlu: Raspuns: Ati avut experiente paranormale ?
Scris de: Khaarsha din 29 Februarie 2008, 11:59:23
  Multi oamenii vad ce vor sa vada, deformand realitatea. Suntatrasi instinctiv de latura "nevazuta" a lucrurilor si daca nu li se intampla nimic deosebit, nu-i nimic, tot ce trebuie sa faca e sa-si imagineze diverse scenarii, intr-un final se vor autoconvinge ca au trait lucruri inedite.  Daca cineva traieste experiente care nu intra in limitele normalului, asta nu-l face nici mai bun, nici mai rau ca ceilalti. Asemenea lucruri nu-s motive de lauda, nici subiecte de conversatie atunci cand nu ai nimic de spus.
  E o vorba foarte inteleapta: "Nu vorbi fara sa stii, nu te da ce nu esti."
 
  Tigre, detaliaza experientele "zilnice" prin care treci, poate stie careva dintre noi cum sa te ajute... daca chiar e cazul.
Titlu: Raspuns: Ati avut experiente paranormale ?
Scris de: tigre_01123 din 29 Februarie 2008, 18:27:47
Eu zic ca si-asa sunt un pic cam agitat  :cry: ... imi mutase dirigintele sala de clasa in alta clasa doar in ziua aia pt ca in clasa mea se lucra . Ma pusem in ultima banca de la perete impreuna cu colega mea si statusem la perete ... simteam cum un curent rece venea pe mine ... in timpul orei de Engleza simteam cu ceva ma atrage de pertete ca sa il ating prima data nu am simtit nimika  :| dar a doua oara cand mam simtit la fel vazusem o scena in care o persoana era batuta si taiat pe undeva prin scoala ... o omorase cineva , dar nu miam putu da seama ce sex avea tot ce stiu e ca o taia pe la gata cu un cutit  :cry: ... dupaia in ora de romana vedeam acea persoana la geam . Pur si simplu in momentul ala incepusem sa imi curga lacrimi si nush de ce  :cry:.Dupain acea seara in timp ce totzi dormeam eu ma trezisem si ma uitasem in casa dupa cvare auzeam voci si tipete care erau aproape identice cu acea scena de moarte  :cry:
Titlu: Raspuns: Ati avut experiente paranormale ?
Scris de: Arckadii din 29 Februarie 2008, 18:52:32
O sa iti adresez o intrebare tigre. In urma unei convorbiri telefonice, te sfatuisem sa mergi la biserica. Ai fost? Nu stiu de ce, dar am impresia ca iti face placere sa ai astfel de experiente, caz in care nu vad de ce te mai plangi...


Ark
Titlu: Raspuns: Ati avut experiente paranormale ?
Scris de: lylyt_ice din 29 Februarie 2008, 20:05:17
 Eu cred ca ar trebuii si asta cat se poate de repede sa vorbesti cu parintii tai(la modulcel mai serios posibil) despre toate aparitiile acestea audio-vizuale). Pana la urma nu se stie care sunt motivele sau cauzele care pot produce asemenea stari. Un preot cu experienta ti-ar putea fii de mare ajutor, ar fii bine sa asculti si ce te-a povatuit Ark...nu astepta si mai bine incearca sa faci ceva...!
Titlu: Raspuns: Ati avut experiente paranormale ?
Scris de: Kymosabe din 29 Februarie 2008, 20:49:15
Citat din: tigre_01123 din  29 Februarie 2008, 18:27:47
Eu zic ca si-asa sunt un pic cam agitat  :cry: ... imi mutase dirigintele sala de clasa in alta clasa doar in ziua aia pt ca in clasa mea se lucra . Ma pusem in ultima banca de la perete impreuna cu colega mea si statusem la perete ... simteam cum un curent rece venea pe mine ... in timpul orei de Engleza simteam cu ceva ma atrage de pertete ca sa il ating prima data nu am simtit nimika  :| dar a doua oara cand mam simtit la fel vazusem o scena in care o persoana era batuta si taiat pe undeva prin scoala ... o omorase cineva , dar nu miam putu da seama ce sex avea tot ce stiu e ca o taia pe la gata cu un cutit  :cry: ... dupaia in ora de romana vedeam acea persoana la geam . Pur si simplu in momentul ala incepusem sa imi curga lacrimi si nush de ce  :cry:.Dupain acea seara in timp ce totzi dormeam eu ma trezisem si ma uitasem in casa dupa cvare auzeam voci si tipete care erau aproape identice cu acea scena de moarte  :cry:

Daca aceste ,,viziuni'' , pe care sustii ca le ai , nu se inscriu in asa numitele capacitati extrasenzoriale - premonitie , retrocognitie sau clarviziune - atunci te sfatuiesc sa consulti un medic specialist .
Studiile arata ca 1% din populatia globului sufera de schizofrenie . 
Titlu: Raspuns: Ati avut experiente paranormale ?
Scris de: lylyt_ice din 29 Februarie 2008, 22:59:49
  Asta nu inseamna ca si tu tigre, faci parte din cei 1% despre care spune Kymo, dar nici sfatul lui nu trebuie neglijat...!
Titlu: Raspuns: Ati avut experiente paranormale ?
Scris de: tigre_01123 din 04 Martie 2008, 18:52:55
am facut si ce mi-a zis ark ... dar protul mia zis ca nu e vbv deloc de vreo problema in religie si sa vb cu cineva care ma poate ajuta  :? ... am vb cu lucian remus un psiholog ... vb pe internet si mia zis ca am trecut prea repede la la faza de inceput la faza superioara a puteri gandului . SI vreau sa va zic ca psihokinezia nu exprima capacitatea ce misca obiecte ... ea este puterea gandului iar eu am ajuns la faza superioara a psihokineziei si am capacitati aproape din toate domeniile intr-o cantitate mica .. si ice nu pot vb cu parintii mei deoarece nu suntem in relatie chear asa de buna  :| si Kymo imi explici si mie ce sunt persoanelele schizofrenice? In plus vreau sa va mai zic ceva ce am aflat tocmai azi  :cry: ... am si eu un grup al meu si nu iam povestit decat uneia din grupul meu de ceea ce am vazut in clasa aia si nu a zis la nimeni . Azi o alta amica de a mea sa dus la baie in timpul unei ore si sa intors plangand ... nu mia zis de ce in timpul orei dar a zis ca a vazut in baie pe ceineva taiat in zona gatului sangerand  :cry: . Ei nu iam zis de intamplarea aia mica ... si a vazuto  :|
Titlu: Raspuns: Ati avut experiente paranormale ?
Scris de: Arckadii din 05 Martie 2008, 07:19:11
O fi contagios atunci. Te rog sa ne expui putin trecutul tau. Ai avut traume puternice in trecut? Ceva ce te-a suparat extrem de mult etc...


Ark
Titlu: Raspuns: Ati avut experiente paranormale ?
Scris de: Kymosabe din 05 Martie 2008, 14:09:47
Citat din: tigre_01123 din  04 Martie 2008, 18:52:55
Kymo imi explici si mie ce sunt persoanelele schizofrenice? 

Persoane care sufera de schizofrenie .
Iar halucinatiile sunt un simptom ce caracterizeaza aceasta boala.
Vestea buna pentru tine este ca, in cazul acestei boli, cele mai dese sunt halucinatiile auditive , tactile si olfactive . Halucinatiile vizuale , desi sunt si ele un simptom al acestei boli , sunt destul de rare . Iar in cazul in care nu ai si halucinatii auditive , atunci exista posibilitate sa nu faci parte din acel procent de care vorbeam.
Vestea rea e ca mai exista ,,n'' boli si ,,n'' factori care pot cauza halucinatiile vizuale. Doar un medic bun iti poate spune care este adevarata cauza .
Daca vei continua sa cauti explicatii religioase sau paranormale la ceea ce ti se intampla  iti vei face mai mult rau decat bine .
Titlu: Raspuns: Ati avut experiente paranormale ?
Scris de: Shadowman din 05 Martie 2008, 20:20:01
Citat din: tigre_01123 din  29 Februarie 2008, 18:27:47
Eu zic ca si-asa sunt un pic cam agitat  :cry: ... imi mutase dirigintele sala de clasa in alta clasa doar in ziua aia pt ca in clasa mea se lucra . Ma pusem in ultima banca de la perete impreuna cu colega mea si statusem la perete ... simteam cum un curent rece venea pe mine ... in timpul orei de Engleza simteam cu ceva ma atrage de pertete ca sa il ating prima data nu am simtit nimika  :| dar a doua oara cand mam simtit la fel vazusem o scena in care o persoana era batuta si taiat pe undeva prin scoala ... o omorase cineva , dar nu miam putu da seama ce sex avea tot ce stiu e ca o taia pe la gata cu un cutit  :cry: ... dupaia in ora de romana vedeam acea persoana la geam . Pur si simplu in momentul ala incepusem sa imi curga lacrimi si nush de ce  :cry:.Dupain acea seara in timp ce totzi dormeam eu ma trezisem si ma uitasem in casa dupa cvare auzeam voci si tipete care erau aproape identice cu acea scena de moarte  :cry:

  Poti sa ne oferi mai multe detalii ? Sa ne descrii persoana ? Cum era imbracata,culoarea parului,inaltime ,etc...
Spui ca ai vazut-o la geam.Spui ca ai auzit voci si tipete seara in casa...Tipete de barbati,femei ? Ce vorbeau ? Incearca sa reproduci cit mai exact cuvintele auzite...
Vocile auzite seamana cu vocile unor persoane care le cunosti ?
Titlu: Raspuns: Ati avut experiente paranormale ?
Scris de: Shadowman din 05 Martie 2008, 20:41:11
Citat din: zara5 din  10 Octombrie 2007, 20:09:39
puteti da informati cum sa ne focalizam energia, deoarece eu am niste experiente asematoare si nu le stapanesc. Am o forma usoara de magnetism si de psihochinetika.

Cum se manifesta magnetismul ? Incearca sa faci citeva fotografii cind traiesti astfel de experiente...Si,daca doresti,sa le expui pe forum...
Titlu: Raspuns: Ati avut experiente paranormale ?
Scris de: antoniu din 06 Martie 2008, 23:09:30
incearca cu pilitura de fier iar la psihokinetica poti deplasa  miezul de soc la distanta ... pentru inceput
Titlu: Raspuns: Ati avut experiente paranormale ?
Scris de: tigre_01123 din 14 Martie 2008, 18:54:31
E foarte greu sa explic ce am vazut Shadowman  ...  iar vocile pareau a fi o parte din conflict ... dam am ascultat sfatul unei fete de aicia si mam gandit sa nui dau importantza . Vreau si eu sa ma ajutatzi doar cu un singurl lucru  :-D. Care stitzi exercitzi pt persoane psihokinetice sa imi zica si mie ... vreau sa invatz sa ma controlez si sa pun totul punct la punct deoarece ranesc unele persoane fara sa vreau  :|.Dak stitzi exercitzi pt psihokinezie sau de control zicetzi-mi si mie va rog eu mult.

Ms mult de tot !
Titlu: Raspuns: Ati avut experiente paranormale ?
Scris de: lylyt_ice din 14 Martie 2008, 19:11:17
 Cum(?) sau sub ce forma ranesti persoane ; "fara sa vrei" ?
Titlu: Raspuns: Ati avut experiente paranormale ?
Scris de: tigre_01123 din 15 Martie 2008, 04:22:01
atat fizic cat si psihic lylyt_ice :( . si as vrea si eu niste exercitzi de control ... exercitzi pt psihokinezie ca sa pot pune totul in ordine :(

Titlu: Raspuns: Ati avut experiente paranormale ?
Scris de: Shadowman din 15 Martie 2008, 14:15:11
Citat din: tigre_01123 din  04 Martie 2008, 18:52:55
am vb cu lucian remus un psiholog ... vb pe internet si mia zis ca am trecut prea repede la la faza de inceput la faza superioara a puteri gandului . SI vreau sa va zic ca psihokinezia nu exprima capacitatea ce misca obiecte ... ea este puterea gandului iar eu am ajuns la faza superioara a psihokineziei si am capacitati aproape din toate domeniile intr-o cantitate mica ..

  Poate ma (ne) convingi ca ai capacitati din toate domeniile.In discutii pe internet,cu psihologi,pot  si eu sustine ca sunt "cel mai cel" din "cei mai cei"...Ca misc mobila din casa,ca fac sa pluteasca masinile pe autostrada,ca citesc ginduri,ca zbor pe Marte,ca omor muste doar uitindu-ma la ele...Ar cam trebui sa dovedesti ceea ce sustii...Sau crezi ca ai nimerit pe un forum de creduli ?
Ma uimeste tonul tau degajat si direct. " Care stiti exercitii pentru psihokinezie  ?"   :lol:
Dar mai mult ma uimeste psihologul care "si-a dat cu parerea" ...Ca nu-i pot spune "diagnostic" ori "consultatie".... :-D

PS : Cine stie exercitii de levitatie, mers pe apa,teleportare ,sa ma anunte...Am nevoie pentru expeditia care o voi face in Himalaia,in cautarea de discuri si placute... :-)
Titlu: Raspuns: Ati avut experiente paranormale ?
Scris de: jackie28t din 15 Martie 2008, 14:27:44
Citat din: tigre_01123 din  14 Martie 2008, 18:54:31
Vreau si eu sa ma ajutatzi doar cu un singurl lucru . Care stitzi exercitzi pt persoane psihokinetice sa imi zica si mie ... vreau sa invatz sa ma controlez si sa pun totul punct la punct deoarece ranesc unele persoane fara sa vreau.Dak stitzi exercitzi pt psihokinezie sau de control zicetzi-mi si mie va rog eu mult.


Salut tigre_01123,
vezi  linkul de mai jos ca s-au dat acolo parca cateva exemple.
A fost al 10lea topic care a fost deschis tocmai de cand s-a infiintat acest forum.Sper sa fie de ajutor.
http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,10.0.html


Titlu: Raspuns: Ati avut experiente paranormale ?
Scris de: Flight33 din 15 Martie 2008, 17:22:22
din punctul meu de vedere,a avea experiente paranormale este ca acel ceva care tu poti sa`l faci iar ceilalti privesc uimiti, este ca si cum ar fi sa mergi pe strada, efectiv doar mergi nu te gindesti " acum misc piciorul, drept, gata la`m mutat, acum mut piciorul sting, etc" ma refer ca acest lucru ar trebuie sa fie ca si cum vrei un pahar de apa , dar iti este lene sa te ridici din pat asa ca efectiv acel pahar de apa iti vine singur, binenteles printr`un instinct, fara sa fie nevoie sa te concentrezi . Adica acel lucru paranormal ar trebui sa fie ca orice alt lucru normal din viata unei pers...........fara prea mari concentrari. Te doare mina dreapta te scarpini , nu te gindesti ca ar trebui sa te scarpini, pur si simplu o faci.
Titlu: Raspuns: Ati avut experiente paranormale ?
Scris de: tigre_01123 din 15 Martie 2008, 17:53:18
may Shadowman u nu prea intelegi la ce ma refer eu ... am zis ca am capacitati aproape din fiecare domeniu da asta nu inseamna ca le folosesc cand vreau , pe care le vreau si etc . eu am un flux de energie care la mine iasa , nu ma pot controla , fac lucuri fara sa vreau ... etc si sa sti ca nu vin toate asa o data peste mine ci un moment pot avea capacitatile unui clarvazator , dupaia se poate schimba in telekinezie si multe altele.Eu am ajuns la faza superioara foarte repede si de accea nu pot controla energia mea si de aia am cerut exercitzi sau exercitzi de control ... oricum ms de ajutor

jackie28t ms mult de tot pt ajutor ... am lasat un mesaj la tema pe care mi-ai dato tu si am sa astept sa vad ce rezolv ... dak nu la un moment dat tot trebuie sa le zic parintzilor totul  :| ca nu le-am zis nimika dar mam descarcat zicandule amicilor si ei ma ajuta cum pot.Si am sa va anuntz in continuare ce am sa rezolv si la cealanta tema . Si inca o data ms mult jackie28t. :wink:

Titlu: Re: Ati avut experiente paranormale ?
Scris de: Aseneth din 28 Februarie 2020, 12:48:37
Si de ce nu ne povestiți?
Titlu: Re: Ati avut experiente paranormale ?
Scris de: alx din 28 Februarie 2020, 18:47:57
Citat din: Aseneth din  28 Februarie 2020, 12:48:37
Si de ce nu ne povestiți?
Pentru că experiențele Didei nu au legătură cu realitatea...cel puțin, nu cu asta! A...și pentru că o sa-i blochez eu contul! >:D