Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Fiţi sinceri cu sfârşitul lumii!

Creat de SLEAH19, 26 Noiembrie 2012, 01:13:11

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Vă este sau nu frică de 21 12 2012 ?

Da, cred că vor fi evenimente teribile care vor determina sfârşitul.
4 (5.4%)
Îi încurajez pe cei apropiaţi dar personal mi-e frică .
2 (2.7%)
Nu, dar neliniştea sa cuibărit totuşi în subconştientul meu.
12 (16.2%)
Nu ştiu , nu am încă o părere formată.
12 (16.2%)
Nu am nici o frică.Sunt absolut sigur că nu va fi nimic .
44 (59.5%)

Numărul total de membrii care au votat: 74

Votare închisă: 21 Decembrie 2012, 01:13:11

alx

#15
Citat din: calator astral din  27 Noiembrie 2012, 23:52:03
@fiulploii> sint un martir, un adevarat martir!  ::) de la Isus Hristos incoace numai Soljenitzin a mai patimit atit de mult numai pentru simple opinii si dreptul la libera exprimare, dar cum bine ai observat pastrez moralu intact, ajutat psihologic si fiziologic de niste prietene care sincer ma compatimesc....
Măi...martirule! Esti sigur ca rolul asta e cel care te va elibera de moderare? Cat despre prietene...sa fie din soiul asta?





Citat din: calator astral din  27 Noiembrie 2012, 23:52:03
Am convingerea ca oricine a urmarit evolutia acestui forum a sesizat directia ingrijoratoare spre care s-a indreptat, aceasta tendinta s-a estompat actualmente
Mda...asta pentru ca unii au fost moderati si nu au mai putut debita prea multe...ce-or fi fost...de fiecare data cand au avut chef...




Citat din: calator astral din  27 Noiembrie 2012, 23:52:03
fiecare din veteranii rufonisti
Dupa cum vorbesti,bag seama ca te crezi unul dintre ei,nu? ;D




Citat din: calator astral din  27 Noiembrie 2012, 23:52:03
pseudo-solutia new-age, discreditata peste tot, i-a luat Gaia si i-a dus departe-n pustiu, e timpu sa facem o perestroika si un glasnost pe forum, prima etapa ar fi eliminarea tuturor obstacolelor pe care le intilnesc noii useri, ar trebui sa fie autorizati sa posteze din prima, orice doresc ei, orice punct de vedere sa fie lasat sa se exprime, oameni noi / idei noi, sa fie avertizati si ulterior moderati doar cei care depasesc limitele acceptabile de bunul simt, cei care insulta sau sint vulgari.
Mai...baiete! Tu,again,ai mancat ceva stricat? Sau esti in perioada aia a lunii? Pentru ca ceea ce visezi si propui tu duce direct la ANARHIE!  Si stii ce au patit anarhistii in istorie...nu? Daca nu stii...iti explic eu...+50%...in cazul tau,urmat de stergerea DEFINITIVA a contului!   Glumesc,bineinteles...sau nu? :?




Citat din: calator astral din  27 Noiembrie 2012, 23:52:03
Propun deci eliminarea perioadei de tranzitie obligatorie care impiedica oamenii sa se exprime liber.
Propunere respinsa! Altceva?




Citat din: calator astral din  27 Noiembrie 2012, 23:52:03
.In cazul meu reiterez cererea adresata adminului/moderator @alx de a-mi elimina nedreapta moderare chiar de acum.
Se respinge! Urmatorul...




Citat din: calator astral din  27 Noiembrie 2012, 23:52:03
Am fost moderat, legat cu lanturi grele la maini si la picioare, cu scotci si botnita la gura, dar nu am ripostat, nu mi-am creat un alt cont, sub o alta identitate, chiar si in executarea pedepsei am respectat Regulamentul.
Mda...nu ai ripostat...ai postat doar chestii pe ici pe colo,lovind in toti cei care posteaza pe pseudo-forumul Rufon...sau ai uitat deja? Pt ca eu nu am uitat...
In plus,tu crezi ca moderatorii pasc gaste pe forumul asta? Adeca daca iti faceai alt cont...ce? Crezi ca aveai mai mult succes? Acum inteleg de ce vrei tu sa se scoata moderarea pentru membrii noi...





Citat din: calator astral din  27 Noiembrie 2012, 23:52:03
of @alx...nu ai zis tu acum vreo luna ca 21 dembrie a sosit in privinta moderarii calatorului astral sau am visat?
daca nu ma insel pozitia asta pe care ai afisat-o implica eliminarea moderarii

Ai visat calatorule...ceea ce nu e de mirare,in cazul tau...
Fi atent ce am spus eu:
Citat din: alx din  09 Noiembrie 2012, 23:32:46
   Asa ca stimabili membrii ai acestui forum,puteti spune ca pentru forumul Rufon,data de astazi este 21.12.2012. Adica TIMPUL SCHIMBARII IN BINE!  Cei care doresc sa ramana alaturi de noi pe acest forum ar fi bine sa inteleaga ca nu mai merge cum mergea...nu e o amenintare la adresa nimanui,ci doar un...comunicat...
   De aceea ii rog pe colegii moderatori,daca sunt de acord cu mine,sa sanctioneze orice tentativa de deturnare a subiectelor discutate pe acest forum in BÂLCI! POATE ASA VOM REUSI SA REDEVENIM CE-AM FOST ODATA,SI CE AR TREBUI SA FIM!
Citatul e luat de aici : http://www.rufon.org/forum/index.php?action=profile;u=389;area=showposts;start=30






Citat din: calator astral din  27 Noiembrie 2012, 23:52:03
nu e absolut nici un motiv valabil care sa justifice aceasta pedeapsa exagerata, doar poate niste telefoane de la "minister" dupa publicarea unor noi topicuri "sensibile" stil "OZN-uri made in Romania (Turbmecanica S.A.)"
Calatorule,daca continui cu insinuarile astea,s-ar putea sa ma enervezi mai rau decat prevede stas-ul...si nu cred ca-ti va fi moale...si da,asta e o amenintare...voalata...ti-am spus de la bun inceput ca esti "eliberat de proba"...grija la saritul calului...





Citat din: calator astral din  27 Noiembrie 2012, 23:52:03
Sint un caz unic, cred, singurul forumist pe Terra interzis (arbitrar)
In primul rand,nu esti interzis! Esti doar moderat.
Iar in al doilea rand,cate motive vrei sa-ti dau chiar acum,care justifica moderarea ta? 100 iti ajung?



In concluzie,daca nu o iei razna,ai o sansa foarte mare ca in 22decembrie 2012 sa nu mai fi moderat...desi,dupa cum vad si daca continui in ritmul asta,pentru tine sfarsitul lumii va sosi...mai devreme...
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

StarDust

#16
Citat din: fiulploii din  27 Noiembrie 2012, 22:17:25
...
In alta ordine de idei, chiar nu inteleg de ce toata lumea se gandeste ca trebuie sa moara ? Poate imi explica cineva , pls.

"Toata lumea", cu siguranta te referi la cei care spera ca se va termina totul in 21.12.2012 (nu tocmai putini).
Am impresia ca aceasta chestie e cumva in legatura cu anumite tendinte suicidare, ale unora care totusi nu au curajul sa o faca, si spera sa intervina un factor extern sa le rezolve problema.
Binenteles, ca le surade ideea ca o data cu ei sa ne ia naiba pe toti...  :lol:
Asta e o teorie pur personala, dar asa cred eu  :lol:
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

mr

Citat din: fiulploii din  27 Noiembrie 2012, 22:17:25
In alta ordine de idei, chiar nu inteleg de ce toata lumea se gandeste ca trebuie sa moara ? Poate imi explica cineva , pls.
Nu cred ca toata lumea se gandeste constient ca trebuie sa moara la o eventuala apocalipsa.
Intr-o situatie de criza majora, in care multe din iluziile pe care si le construieste cu sarg omul in perioada de liniste se naruiesc, brusc constata ca nu are sens/scop ceea ce face pe lumea asta. Ii vine in minte, inevitabil, printre multe altele si posibilitatea ca poate muri. Unii, constata ca suicidul este singura optiune si chiar lucreaza intens la asta, ba chiar atragandu-i si pe altii in jocul lor, conform unui tipar de comportament cunoscut.
E mai greu de gasit calea infruntarii situatiei si a alegerii de a trai si de a construi altfel realitatea. Dar nu imposibil...
Din pacate, multi dintre noi, intr-o astfel de situatie marginala, dupa ce li se darama visul, nu prea mai stiu ce sa faca. Pentru ca nu mai exista cineva care sa le spuna ce sa faca. Si nici definitiile invatate nu-i prea ajuta.
In mod clar, ne va fi mai bine ca si comunitate atunci cand cei mai multi dintre vor alege in mod constient ...binele si viata. Pana atunci ... trebuie sa traim apocalipsa individuala. :)
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

kefren

  LA MULTI ANI...............Xanadron,sa ai parte de viata lunga in sanatate si bunastare!
        Si cum esti un Zen al Forumului iti fac o dedicatie


            In singuratate mi-am amintit sa nu caut cu mintea;
flacara verde a aprins deja lampa singuratica a inimii mele.
In larma sau tacere eu am oglinda clara a discernamantului;
el imi dezvaluie in totalitate inimile pure din oameni.
Nu este ceva existent ce poate fi vazut sau cunoscut,
dar nu este nici existent:
astfel este lumina adevarului.     

kefren

      LA MULTI ANI.........Alx,desi sunt cu intarziere sper ca urarile sunt bine primite!
  SI cum "daca sanatate nu e,nimic nu e",e primul lucru pe care ti-l urez alaturi de urarile de fericire alaturi de cei gragi!

SLEAH19


  Există în lume tot felul de motive să fii fericit.
În fosta Uniune Sovietică oamenii aveau tot felul de motive să fie fericţi. De exemplu se trezea omu la două noaptea cu bătăi puternice în uşă şi o Volgă neagră la scara blocului. Deschidea tremurând uşa şi trei kaghebişti în haine de piele îl întrebau:

- Ivan Tarasov ?
- Nuuuuuu,...la etajuuu de suuus !!!

Ei bine credeţi-mă, acel om era pe moment cel mai fericit din lume.

Tot o astfel de fericire vor avea mulţi locuitori ai pământului în 22 decembrie dacă apocalipsa ne trage ţeapa precum Elenin. Dacă nu e ţeapă vom fi cu toţii fericiţi.

Dacă ne raportăm la rezultatul intermediar al prezentului sondaj constat că din partea rufoniştilor , apocalipsa poate fi suspendată.

S-a pomenit că grangurii lumii ar avea agenda goală pentru data fatidică dar bag samă că, dacă ar avea ceva concret , aeronavele grele militare ,nu ar mai face pod aerian spre orient cu escală la TM.

Sau la o adică ar putea simula ei ceva apocalipsă . Mai pun un fragment din domnul R cu un  posibil scenariu descris de el la una din întrebările puse de mine pe mail .Nu o comentez pentru că nu am cunoştiinţe solide în acest domeniu, dar Rufonul are:

.....nu se vor folosi arme,ci doar intuneric,ger,si o sursa de energie (pulsanta) care va anula pentru un timp nedefinit polul minus terestru,(massa generala)situatie care va scoate din functiune orice consumator electric, aflat in zona campului magnetic terestru.Restul va fi produs de populatia intrata in panica...

.....PC-ul tau, se alimenteaza de la o priza cu doua fire, unul dintre ele este legat undeva la massa, la aceiasi massa cu al meu,si cu a lui Obama,si a lui Putin,  Aceasta massa generala este produsa de catre campul magnetic terestru,pe acelasi principiu fizic. Daca cineva inverseaza  sensul acestui camp atunci in loc de minus la priza generala va trebui sa apara o tensiune pulsanta enorma care va arde tot ce contine o bobina: instalatiile casnice,computerul auto,iluminatul,liniile de inalta tensiune,generatoarele din centrale,transformatoarele ,etc. Aceasta energie electrica care da nastere campului magnetic terestru si care apoi conform Legii lui Lentz,se induce in pamant invartind-ul atat de sincron, se formeaza intre soare si Terra datorita faptului ca pamantul..  atentie mare!!! NU se invarteste in jurul soarelui asa cum s-ar crede la prima vedere ci doar il urmeaza printr-o miscare eliptica impreuna cu celelalte planete captive, si care astfel face posibila producerea de energie...Daca s-ar invarti si-ar consuma-o pe cand asa o inmagazineaza formandu-si acel camp magnetic. Asa dar conform ultimelor calcule Teoria lui Copernic devine ..incompleta...


....!!? ?
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

alx

Citat din: SLEAH19 din  07 Decembrie 2012, 18:48:42
.....nu se vor folosi arme,ci doar intuneric,ger,si o sursa de energie (pulsanta) care va anula pentru un timp nedefinit polul minus terestru,(massa generala)situatie care va scoate din functiune orice consumator electric, aflat in zona campului magnetic terestru.Restul va fi produs de populatia intrata in panica...

.....PC-ul tau, se alimenteaza de la o priza cu doua fire, unul dintre ele este legat undeva la massa, la aceiasi massa cu al meu,si cu a lui Obama,si a lui Putin,  Aceasta massa generala este produsa de catre campul magnetic terestru,pe acelasi principiu fizic. Daca cineva inverseaza  sensul acestui camp atunci in loc de minus la priza generala va trebui sa apara o tensiune pulsanta enorma care va arde tot ce contine o bobina: instalatiile casnice,computerul auto,iluminatul,liniile de inalta tensiune,generatoarele din centrale,transformatoarele ,etc. Aceasta energie electrica care da nastere campului magnetic terestru si care apoi conform Legii lui Lentz,se induce in pamant invartind-ul atat de sincron, se formeaza intre soare si Terra datorita faptului ca pamantul..  atentie mare!!! NU se invarteste in jurul soarelui asa cum s-ar crede la prima vedere ci doar il urmeaza printr-o miscare eliptica impreuna cu celelalte planete captive, si care astfel face posibila producerea de energie...Daca s-ar invarti si-ar consuma-o pe cand asa o inmagazineaza formandu-si acel camp magnetic. Asa dar conform ultimelor calcule Teoria lui Copernic devine ..incompleta...


....!!? ?

TAMPENII! TAMPENII! TAMPENII!nu

Nici nu am chef sa combat tampeniile scrise aici...orice copil care a citit manualele de fizica pana pe la clasa a VIII-a poate sa o faca...insa conform cu logica care ne conduce,daca eu dau un singur exemplu care nu se supune teoriei respective inseamna ca teoria ESTE FALSA!  Si uite si exemplu: generatorul meu de acasa,cu motor in 4 timpi pe benzina,care genereaza 220v/50Hz,fara insa a avea nul si faza asa cum are reteaua din casa...pentru simplul motiv ca el nu este legat la pamant,adica nu are impamantare! Si mai dau un exemplu:banalul UPS pe care il aveti fiecare la calculator.Atunci cand acesta functioneaza pe acumulatori,foloseste o sursa in comutatie,care genereaza tensiunea corecta,atat ca voltaj cat si ca forma,fara sa aiba o legatura directa cu tensiunea de intrare de la retea.Deci nu are nul si faza.Asa ca orice inversare ai produce,desi nu se poate asa ceva,ea nu ar afecta aceste dispozitive.

A...inca o mentiune: nu energia electrica genereaza campul magnetic al planetei!
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

calator astral

 @alx: uite iti ixplic eu , cu cuvintele mele, ce anume se va intimpla in Zona de Energie Zero, e ca o iesire (temporara) spatio-temporala, curent electric nu mai poate fi, intervin alte legi fizice, nelectronii vor fi inerti, numai poate fi nicidecum vorba de cea mai mica deplasare ordonata a electronilor de la pozitiv la negativ.
Citat din: alx din  07 Decembrie 2012, 19:52:55
TAMPENII! TAMPENII! TAMPENII!nu

Nici nu am chef sa combat tampeniile scrise aici...orice copil care a citit manualele de fizica pana pe la clasa a VIII-a poate sa o faca...insa conform cu logica care ne conduce,daca eu dau un singur exemplu care nu se supune teoriei respective inseamna ca teoria ESTE FALSA!  Si uite si exemplu: generatorul meu de acasa,cu motor in 4 timpi pe benzina,care genereaza 220v/50Hz,fara insa a avea nul si faza asa cum are reteaua din casa...pentru simplul motiv ca el nu este legat la pamant,adica nu are impamantare! Si mai dau un exemplu:banalul UPS pe care il aveti fiecare la calculator.Atunci cand acesta functioneaza pe acumulatori,foloseste o sursa in comutatie,care genereaza tensiunea corecta,atat ca voltaj cat si ca forma,fara sa aiba o legatura directa cu tensiunea de intrare de la retea.Deci nu are nul si faza.Asa ca orice inversare ai produce,desi nu se poate asa ceva,ea nu ar afecta aceste dispozitive.

A...inca o mentiune: nu energia electrica genereaza campul magnetic al planetei!



--------------------

@sleah apropo de afirmatia "dacă ne raportăm la rezultatul intermediar al prezentului sondaj constat că din partea rufoniştilor , apocalipsapoate fi suspendată.", o simpla remarca:
  observ ca doar jumatate din participantii la sondaj sint "absolut siguri" ca nu va fi nimic.
   Jumatatea plina a paharului.

SLEAH19

Alx, am fost sigur că tu, o să intervii.

Am o întrebare:  La nivel teoretic, există posibilitatea ca o sursă de energie pulsantă,  să anuleze pentru o secundă măcar   acel pol minus terestru (sau masa generală)?

Pe partea cu astronomia, mai spun şi alţii că :Terra nu se învârte în jurul soarelui:

http://misterele-terrei.blogspot.ro/2011/10/pamantul-nu-se-invarte-in-jurul.html
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Cautatorul

#24
Citat din: SLEAH19 din  07 Decembrie 2012, 18:48:42
.....nu se vor folosi arme,ci doar intuneric,ger,si o sursa de energie (pulsanta) care va anula pentru un timp nedefinit polul minus terestru,(massa generala)situatie care va scoate din functiune orice consumator electric, aflat in zona campului magnetic terestru.Restul va fi produs de populatia intrata in panica...
....!!? ?

Nu exista pol minus cand vorbim de curent alternativ. La priza avem curent alternativ care-si schimba polaritatea de 50 ori pe secunda (la noi in tara). Doar curentul continuu are pol pozitiv si pol negativ cum e la baterii de exemplu.

Masa aia care spui tu se cheama NUL nu pol minus. La curentul alternativ exista NUL, si una sau trei FAZE. Faza e aia care aprinde beculetul din surubelnita aia pentru electricieni.  NUL-ul e intr-adevar legat de pamant, dar fiecare bransament trebuie sa aiba si o impamantare care e tot un fel de NUL dar netrecut prin siguranta  si fara legatura cu NUL-ul care vine din bransament. Daca legi la impamantare si faza un bec, becul se va aprinde. 

Cat despre posibilitatea sa fie o conspiratie care sa ne opreasca curentul, nu stiu ce sa zic, dar din punct de vedere tehnic este posibil:

Stire publicata pe 3 decembrie 2012:

"Arma viitorului care constă într-o rachetă ce lansează atacuri pe cale electromagnetică a fost testată cu succes, în premieră, de către compania Boeing. Aceasta este capabilă să lase un întreg oraş fără aparatele electrice, sistemele de comunicaţie şi, în final, fără curent electric.

Cercetătorii în domeniul armamentelor au reuşit să creeze o armă care poate fi folosită în viitor pentru a pune la pământ orice sistem de comunicaţie din lume bazat pe electricitate.

Cu ajutorul unei rachete ce poate fi lansată dintr-un avion, clădiri guvernamentale sau centre de comunicaţii pot fi complet afectate de pulsul electromagnetic pe care racheta îl emite. Cercetătorii care au inventat racheta susţin că această armă nu afectează în niciun fel sănătatea oamenilor, scrie Mediafax, citând Daily Mail.

Se crede că această rachetă şi sistemul ei sunt suficient de puternice pentru a reuşi să penetreze buncărele subterane din Iran. Cu toate acestea, experţii se tem că, ajunsă în mâinile cui nu trebuie, arma poate produce pagube semnificative."

http://www.realitatea.net/arma-care-poate-opri-curentul-electric-intr-un-ora-a-fost-testata-cu-succes_1065277.html

Sistemul exista de multa vreme bazat pe puls electromagnetic care prajeste circuitele electronice. A aratat si la Discovery cum opreau unii o masina cu un puls electromagnetic experimental.  (daciile vechi nu sunt afectate de P.E.M-uri  :-D).

Pulsul electromagnetic poate distruge si circuitele dintr-o sursa neintreruptibila care nu se afla in functiune. Tot ce e bazat pe semiconductori si nu se afla intr-o cusca faraday se prajeste.  Din acest punct de vedere sistemele electrice din vechime care nu contineau atatea sisteme electronice ci doar electrice erau aproape invulnerabile la P.E.M.-uri. Se prajeau niste sigurante, niste protectii, si gata. Dar acum daca se prajeste computerul care comanda tot sistemul energetic national ai pus-o cum se zice.

Daca tot vorbim de sfarsitul lumii iata un scenariu foarte posibil:

Ati auzit de faptul ca acum cateva zile cine accesa google.ro , microsoft.ro , si alte domenii .ro vedea o pagina a unor hackeri.
Cica au spart serverele DNS de la RoTLD:
http://rotld.ro/portal/news/ro/38/index.html

Cand accesezi un site se scrie numele domeniului nu IP-ul lui. Aceste servere DNS fac corespondenta intre numele domeniului si IP-ul serverului unde este gazduit site-ul cu domeniul respectiv.

Acum urmeaza faza tare: Sa zicem ca cineva intra pe serverele DNS, modifica nameserverurile lui microsoft.com si cine acceseaza microsoft.com si subdomeniile sa acceseze un site capcana. Site-urile sa fie similare celor de la microsoft adica un fel de pishing pe baza de dns.

Acum e faza tare: Windows-ul acceseaza serverele microsoft pentru a verifica daca exista vreun update disponibil pe baza domeniului nu pe baza ip-ului.  Si de fapt el acceseaza sa zicem update.microsoft.com/.... si de fapt ala e un server capcana. Hackerii sa simuleze un update fals care are ca efect suprascrierea tututor fisierelor existente cu mizerii asfel incat sa nu poti recupera nimic. Si asta o poate face zicand ca face o scanare de virusi.

La fel se poate face si pentru linux-uri care sunt setate sa-si faca niste actualizari automat.
Deci daca crapa toate computerele cu windows din firme si institutii inclusiv de la electrica, apa, magazine, fisc, banci,  etc. am pus-o. Au backup-uri , etc dar pana se reface sistemul o sa dureze o gramada.  E foarte periculos faptul ca cineva a modificat setarile domeniilor unor site-uri de incredere.
Adica daca dai google.ro si ti se incarca pagina nu esti sigur ca ai intrat cu adevarat pe site-ul google. Ai dar gmail, si ti s-a incarcat pagina, iar nu e sigura chestia asta.

In concluzie se pot aranja sfarsituri de lume mai soft...  :-D

Iar cine spune ca nu a fost nici un pericol pentru anul 2000 nu stie ce spune. Din 1998 pana aproape de 2000 am tot modificat cod sursa la programe scrise in COBOL (nu radeti dar la banca SELA din Italia se folosea COBOL care rula pe computere performante). Si am modificat exact programele si bazele de date astfel incat anul sa fie memorat cu 4 cifre si calculele diferentelor dintre date sa sa faca cu an memorat in 4 cifre. Exista o "masina" de proba pe care se testau aceste modificari care rulau in paralel cu masina veche, si nu trebuiau sa apara diferente. Erau 3 programatori care luau la mana codul sursa. Doi din Romania si un italian care le si testa pe masina virtuala de test. Daca nu se faceau aceste modificari cu adevarat crapau sistemele informatice din unele banci. 00 insemna 1900 pentru softul vechi nu 2000.

A fost cu adevarat un pericol si multe banci au modificat tot codul sursa la programele lor. Daca nu faceau asta se trezeau clientii ca aveau de returnat rate de la credite de 100 ani...  si alte dezastre de genul asta.

Cum spuneam se pot aranja sfarsituri de lume mai soft...
Din pacate tehnologia din ce in ce mai avansata da putere mare de distrugere unui numar tot mai mare de oameni. Democratizarea stiintei  culmea e periculoasa. Cunostintele de microbiologie accesibile oricui reprezinta un pericol major pentru omenire. Si multe altele. Poate de aceea in vechime aveai acces la anumite cunostinte doar dupa ce treceai prin anumite etape si erai evaluat (ma refer si la cunostintele oculte, spirituale, etc.).

Fara o evolutie spirituala si morala a lumii, cunoasterea pur stiintifica poate aduce cu adevarat sfarsitul lumii. Tot mai multa lume afla diverse moduri in care ar putea distruge lumea, si daca din ce in ce mai multa lume nu are nici o moralitate atunci e o problema. Un cutit poate fi folosit pentru a taia painea sau a omora un om. Asa si stiinta. Cine vrea sa-si ia pistol trece un test psihologic si i se face o evaluare. Cine vrea sa faca o boala care sa omoare milioane de oameni nu i se face nici o evaluare. Cine vrea sa se faca microbiolog iarasi nu i se cere nici o testare psihologica.

Rau se poate face foarte usor iar tehnologia si cunoasterea prin stiinta amplifica capacitatea unui om de a face rau. Dar vorba ceea: Rau cu rau dar mai rau fara rau. Sa interzicem un cutit doar pentru ca cineva il poate folosi pentru a omora alti oameni?

Vom trai si vom vedea ce ne aduce viitorul...


PS: Pentru intrebarea lui SLEAH19. Daca ai bransament trifazat acasa si ti s-a intrerupt nulul dintre bransament(tabloul din casa) si stalp ai pus-o. Ti se ard toate becurile ori alte aparate prin casa. De ce? Simplu. Intre 2 faze nu e 220V ci 380V.  Daca prizele le ai pe o faza si lumina pe alta faza si ai masina de spalat in functiune in acel moment o sa ti se inserieze becurile cu masina de spalat  si amandoua inseriate se vor alimenta la 380V. Cum becurile au puterea mult mai mica decat masina de spalat de exemplu peste 90% din cei 380V vor ajunge pe becuri deci cel putin 350V si vor praji becurile ori consumatorii de putere mai mica. Din cate am inteles la fiecare bransament trifazat (de la stalp) nulul e impamantat suplimentar pentru a se evita intreruperea nulului si prajirea consumatorilor din casa. Am auzit de cazuri in care din cauza intreruperii nulului  la un transformator de pe o strada, au ars toate aparatele electrice care functionau. Poti intreba un electrician si te va lamuri.

Uite aici ceva legat de subiect:
http://stoianconstantin.wordpress.com/2008/01/12/intreruperea-nulului-in-lea-jt-genereaza-supratensiuni/
http://www.ziaruldeiasi.ro/local/aparatele-electrice-din-3-camine-s-au-ars-intr-o-clipa~ni6eon

uforever

CitatDaca cineva inverseaza  sensul acestui camp atunci in loc de minus la priza generala

La priza generala nu exista minus si plus, doar la acumulatori  :-D

SLEAH19

#26
Citat din: calator astral din  07 Decembrie 2012, 20:11:38

@sleah apropo de afirmatia "dacă ne raportăm la rezultatul intermediar al prezentului sondaj constat că din partea rufoniştilor , apocalipsapoate fi suspendată.", o simpla remarca:
  observ ca doar jumatate din participantii la sondaj sint "absolut siguri" ca nu va fi nimic.
   Jumatatea plina a paharului.

Nu ştiu cum e ,,la Franţa,, calator, dar Coana Europa ne-a spus nouă aici la Romania că, dacă vrem să suspendăm ceva , ne tebuie o majoritate simplă,  50+1, deci conform principiului aplicat, putem suspenda chestia  pentru care votăm.
În plus pot declara că s-a votat regulamentar , un om/un vot /un ID, fără bere/mici/găleţi , fără ,,autobuze cu turişti,, , voturile din străinătate nu au fost şmenuite , dovadă chiar tu , iar în Teleorman morţii, din secţiile de votare nu s-au speriat de le-a sărit inima din loc când au văzut pe unul viu că vine la votare.

Deci ăsta e trendul , votul e democratic , indecişii rămân nedecişi , nu trec în nici o parte. Suspendarea a trecut.
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

mariusvlad

#27
Oare de ce ne imaginam ca apocalipsa trebuie sa țină cont de legile fizicii elementare? Oare chiar le-am descoperit pe toate? Dacă frații Wright, Vlaicu, Coandă, tineau cont de legile fizicii valabile in perioada aceea, azi zburam cu avionul sau cu zepelinul? Cum se numea forța care te tinea lipit de pământ înainte de Newton? E clar ca nu putem ignora aceste legi dar nici nu vom calcula unghiul de intrare in atmosfera Pamantului la vimana lui sfantul Petru după formulele de la NASA.

alx

#28
Citat din: calator astral din  07 Decembrie 2012, 20:11:38
@alx: uite iti ixplic eu , cu cuvintele mele, ce anume se va intimpla in Zona de Energie Zero, e ca o iesire (temporara) spatio-temporala, curent electric nu mai poate fi, intervin alte legi fizice, nelectronii vor fi inerti, numai poate fi nicidecum vorba de cea mai mica deplasare ordonata a electronilor de la pozitiv la negativ.
Stimabile calator astral
   Doresc sa-ti multumesc ca ai incercat cu cuvintele tale sa-mi explici ce sa va intampla,insa trebuie sa-ti spun si eu ca trebuie sa mai lucrezi la asta,pentru ca nu ai alaturat cuvintele corecte...ADICA: DACA electronii vor fi inerti,viata asa cum o stim noi NU VA MAI EXISTA! Si iti si explic de ce:electronii sunt nește chestii foarte mici,cu energie foarte MARE! Au si masa,si sarcina electrica.Ei bine,tot ceea ce exista material in acest univers(exceptie facand gaurile negre),exista pentru ca electronii se ROTESC in jurul unui NUCLEU,compunand,impreuna,ATOMUL! Iar atomul e particula aia din care toti suntem facuti! Ca sa-ti dai seama cam cat de mare este enrgia unui electron exista un exemplu: LASER-ul cu plasma. Pentru a functiona,se foloseste pomparea optica,adica electronii de pe ultimul strat al atomilor de...rubin,de exemplu,sunt excitati cu o sursa luminoasa cu o anumita frecventa si intensitate,astfel incat ei coboara un strat,apropiindu-se de nucleu.Aceasta coborare se face cu emisie de energie,luminoasa in cazul cristalului de rubin...

Asadar,daca prin absurd s-ar reusi stoparea miscarii electronilor in jurul nucleului tuturor atomilor existenti in aceasta zona denumita generic :"planeta Pamant",energia degajata ar fi atat de mare incat atomii respectivi ar inceta sa mai exista in forma actuala.Probabil ne-am apropia de ceea ce a fost BIG-BANG-ul initial... ;D

Pentru documantare,iti recomand sa citesti aici: http://energienucleara.go.ro/cap_03.htm
(scuze pentru explicatia absolut...copilareasca a principiilor fizici,insa trebuie sa cobori nivelul predarii pana la nivelul intelegerii... >:D )




Citat din: SLEAH19 din  07 Decembrie 2012, 20:56:43
Am o întrebare:  La nivel teoretic, există posibilitatea ca o sursă de energie pulsantă,  să anuleze pentru o secundă măcar   acel pol minus terestru (sau masa generală)?
Acesta este un caz ipotetic,care nu poate fi dezbatut pana nu precizezi ce intelegi tu prin energie pulsanta.
In principiu,masa terestra ABSOARBE energie,asa ca mi-e greu sa ma pronunt care ar fi efectele unui anumit tip de energie asupra masei planetare...cred ca importanta e si intensitatea acestei energii,nu doar forma/natura ei.




Citat din: SLEAH19 din  07 Decembrie 2012, 20:56:43
Pe partea cu astronomia, mai spun şi alţii că :Terra nu se învârte în jurul soarelui:

http://misterele-terrei.blogspot.ro/2011/10/pamantul-nu-se-invarte-in-jurul.html
Mda...nenea Nassim Haramein are dreptate...in felul lui.Ma rog,dreptate prin omisiune!  Si o sa explic de ce afirm asta:in fizica exista o notiune care suna asa: Sistem de Referinta. Prescurtat,SR. (Nu mai explic ce e cu SR,gasiti pe goagăl suficienta informatie...sau in manualele de fizica ;D ).
   Asadar,daca alegem ca si SR un punct la,sa zicem, 0,1 ani lumina IN AFARA SISTEMULUI SOLAR,si observam de acolo miscarea planetelor si a Soarelui prin spatiu,NH are perfecta dreptate.Exact asa s-ar vedea miscarea planetelor si a Soarelui. Insa,plecand de la faptul ca Soarele "tine" planetele in jurul lui cu ajutorul gravitatiei sale,si alegand Soarele ca si SR,atunci planetele sistemului solar SE ROTESC IN JURUL SOARELUI! Asta e...fie ca ne place,fie ca nu,suntem prizonierii acestui astru! Si atunci mi se pare normal ca el sa fie SR,dupa cum centrul galaxiei este SR pentru toata galaxia...
PS  ca sa va dati seama cat de "parsiva e chestia asta cu sistemul de referinta,mai dau un exemplu: paradoxul gemenilor. Se spune ca daca luam 2 frati gemeni,pe unul il lasam pe Terra,iar celalalt pleaca in spatiu cu o nava care zboara cu viteza luminii,atunci,cand geamanul plecat in spatiu cu nava,si care a calatorit un an de zile nu-si va mai gasi fratele ramas pe Pamant in viata,acesta fiind mort de multe generatii. Deci,asta e paradoxul gemenilor,Insa el se bazeaza pe urmatoarea premisa: sistemul de referinta este Pamantul,si atunci nava zboara cu viteza luminii,departandu-se de pamant,iar fratele de pe nava se supune regulilor zborului luminic. INSA,ce se intampla daca schimbam sistemul de referinta? Daca luam ca referinta nava spatiala,atunci vom considera ca ea sta pe loc,si Terra se indeparteaza de ea cu viteza luminii,asa ca fratele ramas pe pamant va suferi efectele deplasarii luminice...
Per final,ca sa nu o mai lungesc mult,parerea mea este ca in cazul celor 2 gemeni,nici unul nu va imbatrini mai mult ca celalalt,chiar daca unul se deplaseaza cu viteza luminii...si astept aici sa ma contrazice,dar cu argumente,altele decat cele "asa zic io"... :D

@Cautatorul
Ai perfecta dreptate,sisteme electrice,oricare ar fi ele,sunt vulnerabile in fata unui PEM (puls electro-magnetic).Insa acesta distruge fizic aceste sisteme,inducand curenti foarte mari in tot ce inseamna conductor/componenta electrica/electronica. Asadar,este un sistem distructiv,ale carui efecte nu pot fi anulate doar prin simpla disparitie a cauzei care le-a produs.



Citat din: mariusvlad din  08 Decembrie 2012, 13:36:14
Oare de ce ne imaginam ca apocalipsa trebuie sa țină cont de legile fizicii elementare? Oare chiar le-am descoperit pe toate? Dacă frații Wright, Vlaicu, Coandă, tineau cont de legile fizicii valabile in perioada aceea, azi zburam cu avionul sau cu zepelinul? Cum se numea forța care te tinea lipit de pământ înainte de Newton? E clar ca nu putem ignora aceste legi dar nici nu vom calcula unghiul de intrare in atmosfera Pamantului la vimana lui sfantul Petru după formulele de la NASA.
Nu legile fizicii i-au oprit pe oameni sa zboare,ci lipsa tehnologiei.In afara de Icarus,nici un alt om nu a reusit sa se ridice de la sol si sa ramana in aer vreme indelungata DOAR CU PROPRIILE FORTE! Iar cei mentionati de tine s-au folosit de avantajul tehnologic(incluzand aici si avansul stiintelor),pentru a putea sa faca acele lucruri extraordinare pentru acele vremuri.


Cam atat pentru acum,ca daca mai continuu,ratez ziua votului... ;D

"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

calator astral

stai o clipa @alx te rog.

bineinteles ca cunosc absolut toate informatiile reproduse de tine.
eu ma refeream la deplasarea ordonata a electronilor , dupa definitia curentului electric !

   nuanta.