Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Disclosure? - Steven Greer

Creat de abyss, 10 Mai 2012, 17:42:48

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Xanadron

#30
Citat din: abyss din  26 Februarie 2017, 19:43:33
O conferință tinuta acum cateva luni. Foarte interesant ce spune omul.

Pe scurt se refera la faptul că TPB au de scurt timp acces la tehnologii ce pot nu doar imita fenomenul ufo cat si evenimente multidimensionale.
  Mai spune ca deja in sistemul solar nu mai poate intra nici o nava extraterestră fara a fi obliterata.
  Tot ce vedem de azi inainte ca apartinând fenomenului ufo este fals si pus la cale de intunecati pentru a instaura o guvernare militară planetară dupa un presupus atac extraterestru simulat și orchestrat de PTB.

Desi eu cred că SG e posibil să fi cazut prada intoxicarii, ramane ca fiecare sa discearnă dupa cum crede spusele lui.
E incredibil...
https://youtu.be/VL0Rpy0Dhhs

Postez aici in primul rind parandu-mi interesant de aplicat "teoria sertarului" si la topicuri forumistice - adica revederea "manuscriselor" la o distantza-n timp suficient de lunga ca sa poata provoca [eventual] o schimbare de perceptie.

Cu dr Greer ramine totusi... cum am stabilit :-D (vb. evident de perceptia proprie - repet, posibil gresita), si nu doar fiindca-si aduce pe an ce trece mai mult c-un reptilian sadea.  :-)
Stagnarea lui in aceleasi oximoroane ma face sa cred asta, pe linga fiasco-ul [pe nedrept] celebrului Sirius Movie. N-are rost sa mai revin cu afirmatia ca pina si amaritul de JE cunoaste de xyz ori mai multe decit truismele banale varsate acolo de un SG care demarase atit de promitator cariera de ufo-conspirolog acu' douaj' de ani, renuntind  inexplicabil cumva la cea de medic traumatolog.

Mai clar, oximoronul lui major ramine ala cu ET-ii exclusiv "bine intentionati", care habar n-ar avea de rapiri-hibridizari etc., executate doar de tPTB-isti - care na beleaua ca dispun acum de tehnologii si mai complex-interdimensionale.
...Hi-tech preluat de la cine oare totusi?!
Ca doar n-or fi de capu' lor maimutzele astea degenerate "elitist" prin pseudo-suflete nanotubo-siliconice. :lol:

In fine, totu-i discutabil in final si e posibil orice si-n cazul Greer - inclusiv ca informatorii lui sa-l intoxice doar partial (prin omisiune), iar resturile de adevar continute-n comunicarile lui sa fie cumva utile.
As fi oricum iresponsabil sa sustin ca pot da verdicte ferme apropo de orice afirmatii ale oricui, dar toate nesustinute prin nimic substantiabil  - cum sint si multe altele din noianul de "stiri sigure" lansate-n ultima vreme de Wilcock, Goode, Drake, Cobra si alti melchizedeci basharici :lol: axati pe facut malai cu diversi pasaroi bleu ID-calatori in sfere invizibile de dimensiuni planetare, black-goo peri-orbital la fel de invizibil disipat de-alaltaieri prin meditatii New-Age colective etc. etc.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

StarDust

#31
Expun si eu o varianta. Noi nu stim mare lucru, Ei, fac cam ce vor ei, si cind vor. Chiar acum se indreapta incoace o flota pe care e putin probabil sa o oprim.
Ce masuri credeti ca vor lua serviciile din trei litere si armatele? Masuri pe cale informationala ma refer. Cred ca s-a inteles pe unde bat.
Sunt aproape sigur ca e vorba si de multa intoxicare..., dar asta e o parere SF de-a mea...
:)
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

abyss

#32
Si eu am o variantă mai putin sf....
Nu (mai) contează dacă există flote de ET rai sau buni fiindca serviciile conduc economic, politic si militar planeta. Ritmul progresului e redus printr o infinitate de metode pentru a se mentine privilegiile si linistea unora. Eu ii acord 51% credit lui SG, in fond ... fofârlica sfințită a serviciilor miroase a orice in afară de tămîie.

padme

#33
Alte dăţi mi s-a părut şi mie că Greier e pe arătură, acum parcă mi se pare ok ce spune despre nave mai ales, şi experimentele făcute în anii '50 pt gravitaţie, masă, teleportare şi ce a mai spus, mi se par plauzibile.

Altfel sunt de acord cu Xanadron, aş vrea şi eu o afirmatie susţinuta substanţial :))
Apropo m-a speriat tipul cât vorbeşte liber. bine, are nişte notiţe să atingă nişte idei, dar altfel vorbeşte de n-are treaba, scoate din memorie :)))

Rayden

daca ar fi sa luam logic toata chestiunea aceasta..cat si celelalte questiuni conexe, si tinand cont de:
- explozia tehnologica incepand cu finele celui de-al doilea razboi mondial ,
- existenta fara dubiu de viata in univers cat si vizitarea planetei noastre,
- ozn-uri prabusite sau doborate, sau daruite...
- posibile pacte / tratate cu diverse rase de et/id/etc...
- milioane sau trilioane de banet (fie el dolarel..sau nu) pe care bugetele negre le papa..
eu unul, as zice ca e clar ca exista un program spatial secret si paralel cu asta de il stim cu totii..cel cu tagaile zburatoare..cu combustibili chimici..etc..bla bla..e clar ca sunt in derulare acorduri si colaborari secrete..si ca totul sa iasa la lumina sper fie ceva mai lumesc sau din sfera noastra si sa nu fie nevoie de.."an act of God" pentru asta..

sunt ferm convins ca prin programele negre avem de mult timp mijloacele de a duce pe ET acasa, oriunde ar fi acest acasa...
sunt ferm convins ca exista solutii la toate problemele prezente ale omenirii...
si, mai sunt ferm convins de prezenta si interventia raselor ET in evolutia civilizatiei umane...

dar, asta o sa ne demonstreze timpul...

abyss

Pai omul o zice chiar el insusi...ca treaba e nasoala si degeaba mai astepti sa vezi vreun ozn... fiindca e de-al teranilor.

Citat din: abyss din  26 Februarie 2017, 19:43:33
O conferință tinuta acum cateva luni. Foarte interesant ce spune omul.

Pe scurt se refera la faptul că TPB au de scurt timp acces la tehnologii ce pot nu doar imita fenomenul ufo cat si evenimente multidimensionale.
  Mai spune ca deja in sistemul solar nu mai poate intra nici o nava extraterestră fara a fi obliterata.
  Tot ce vedem de azi inainte ca apartinând fenomenului ufo este fals si pus la cale de intunecati pentru a instaura o guvernare militară planetară dupa un presupus atac extraterestru simulat și orchestrat de PTB.

Desi eu cred că SG e posibil să fi cazut prada intoxicarii, ramane ca fiecare sa discearnă dupa cum crede spusele lui.
E incredibil...



https://youtu.be/VL0Rpy0Dhhs

kenjiro

Citatsi ca sa fiu si mai al dracu' as baga si laserul pe cer, ce credeti ca ar crede persoanele de langa mine?

Ciobanul si laserul

Cand romanii au inventat
Laserul, cum e firesc,
Amercanii isi pun spionii ,
Sa vada, daca-l folosesc.

Au fost astia, prin Moldova
Si prin tara Romaneasca
Si-au gasit ei, scris, pe drumuri
"Aici sunt banii dumneavoastra"!

Oameni saraci, dezamagiti,
Din Muntenia, in Ardeal,
Prea devreme incaruntiti,
Cu vreo vaca sau vreun cal.

Si un munte ei batand
Dupa ce-au trecut o vale,
Iat-un ciobanas pazind,
Cam vreo suta de mioare.

- Bade, ai cam multe oi!
Poti sa le pazesti pe toate?
De ati fi, macar vreo doi,
Nu v-ati face griji pe noapte.

Badea: - No, d'apoi-i usor,
Ca am Laseru' cu mine!
Mi le prinde si din zbor,
N-am patit nici o rusine.

Raman astia inmarmuriti.
- Cum dom'le, o tara-intreaga,
Cand spui laser stau tampiti
Si-un cioban sa inteleaga?

Multi n-au auzit de el,
Uite draga, ce situatie!
Si ciobanul ast tembel,
I-a gasit si-o aplicatie.

- Bade, poti ca sa ne faci
Si noua, o demonstratie
Ca sa nu murim, de prosti
S-avem si noi, satisfactie?

- No, io voi face, daca vreti,
Ca nu-i greu a va-arata,
Dar pititi-va-n boscheti:
Haide LASEEEER! CUtU NA!

Hateg
09.10.2009

Sursa:
http://www.haios.ro/rezumate.php?id=25&sct=8541

abyss

O să ne cunoastem Guest, cu siguranță. Poate vom ieși mai mulți... dar eu momentan sunt prins cu recolta. Culeg ce am semănat timp de 4 ani. Asta dupa ce am vazut ca ET-ii nu vor nici in ruptul capului sa iti lase vreun sac cu bani... si ajunsesem sa mor de foame tot postand pe Rufon cu niste ani in urmă. Ba chiar dezvoltasem o fixatie... dimineata cum ma trezeam bagam okiu pe forum. Aveam un motiv. Unii ii cauta pe extraterestri...eu fugeam de ei. Cine nu stie cum e nu înțelege situația. Si cărțile lui Greer m-Au ajutat sa înteleg. Plus materialele lui despre protocoalele de contact , le am aplicat . Acele exercitii m-Au deschis si am reușit sa percep mai mult fapt care a ajutat înțelegerea.
   Si chiar functioneaza faza cu laseru. Chiar clipeste ceva pe cer, dar nu asa aiurea ci daca respecți etapele. Bun, si ii scriu lui Greer , il intrebam  prin 2009 cum faci diferenta in RV dintre un contact fals pus la cale de terani si unul real. Ei ..si nu prea a zis clar decat ca vei sti. Acum zice ca nu mai poti face diferenta, atat de grav e.
  Numai că...cu niste ani in urmă am zis că decat sa ma framant aiurea cu intrebarea asta si cu practica ei ... mai bine fac ceva pentru mine si familie. Si m-Am redresat, m-am recompus,  am bagat cărbuni si acum după peripeții cumplite am un plus de bucurie personala.
   Raspunsul nu l-Am aflat la ce ma rodea însă... framantarea am impins-o spre fundul minții,  ET-ii devenind un hobby de clipe libere.

Si ca sa iti răspund la intrebare, niciunul din cei care au avut contact de gradul 5 nu au dat-o in culte sau secte. Ba chiar nici nu mai vor sa audă de extratereștri. Pe ăștia ii stiu io. Alții cu cultele si sectele.... or fi ori sonați ori in misiune...on the payroll...

In orice caz , concluzia mea e ca viata fiecaruia si in special momentele frumoase (sunt si acelea) contează cel mai mult. Secretul e sa stii sa le găsești, sa le distingi...fiindca sunt foarte prețioase si se gasesc in lucruri peste care trecem prea des cu vederea.

fiulploii

Citat din: abyss din  26 Februarie 2017, 19:43:33
O conferință tinuta acum cateva luni. Foarte interesant ce spune omul.

Pe scurt se refera la faptul că TPB au de scurt timp acces la tehnologii ce pot nu doar imita fenomenul ufo cat si evenimente multidimensionale.
  Mai spune ca deja in sistemul solar nu mai poate intra nici o nava extraterestră fara a fi obliterata.
  Tot ce vedem de azi inainte ca apartinând fenomenului ufo este fals si pus la cale de intunecati pentru a instaura o guvernare militară planetară dupa un presupus atac extraterestru simulat și orchestrat de PTB.

Desi eu cred că SG e posibil să fi cazut prada intoxicarii, ramane ca fiecare sa discearnă dupa cum crede spusele lui.
E incredibil...




https://youtu.be/VL0Rpy0Dhhs

Vezi atasamentul. Ce putem deduce?