Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Selectii

Creat de Mihai_Tm, 26 Iulie 2006, 12:36:10

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

alx

Citat din: jackie28t din  05 Iunie 2007, 16:30:32
Oameni buni,
acel film nu este un fals.Este o secventa reala ce reprezinta o capsula de la misiunile NASA care in loc sa aterizeze normal efectiv a iesit de sub control si s-a prabusit tragic.Daca ve-ti intra mai adanc in acel caz ve-ti intelege. 8-)

acest film este un fals daca ne referim la el ca la o marturie a existentei ozn-urilor;ca aceasta secventa este reala,s-ar putea;pe mine ma intriga cateva aspecte:-de ce camera care a urmarit atat de precis caderea,nu a filmat si momentul impactului?
                      -cum s-a ''scurs''acesta filmare din arhivele nasa?
                      -de ce nu exista nici un insemn vizibil al nasa pe obiect?
                      - de ce obiectul filmat in cadere pare a avea o culoare mult mai deschisa,spre argintiu,decat obiectul filmat dupa cadere,care are o tenta de culoare maroniu-verzuie?
                      -cunoasteti vreo capsula nasa care are forma unei farfurii zburatoare?
                      -care este cazul de care pomenesti?  si exista relatari oficiale despre el?
  daca ma puteti lamuri,sunt gata sa accept orice explicatie...
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

jackie28t

#76
Citat din: alx din  05 Iunie 2007, 17:05:54
  daca ma puteti lamuri,sunt gata sa accept orice explicatie...


Raspunsul si explicatia o poti gasi aici alx:
http://www.abc.net.au/news/newsitems/200503/s1314753.htm

CitatScientists find silver lining on botched sun mission
Scientists analysing the remains of a NASA satellite designed to capture particles blown into space by the sun say they have managed to salvage useful data even though the probe crashed into the desert on its return to Earth.

The researchers have isolated around 100,000 atoms that could only have come from the sun.

After three years in orbit around the Sun, collecting samples of the solar wind, Genesis was supposed to float back to Earth on a parachute, to be caught in mid-air by a helicopter stunt team.

But on September 8 last year, the parachute failed and Genesis plummeted town to the Utah Desert.

All looked lost, but NASA managed to retrieve the wreckage and recently sent the fragmented collector plates out to labs around the United States for analysis.

The aim of Genesis was to learn about the starting material of the whole solar system, including planet Earth.

That may still be possible, despite last year's crash.

Crash landing: The Genesis capsule embedded in the ground in Utah, United States.




Poti sa extragi filmul de aici:
http://www.themaingate.net/genesis.mov



alx

ok!
  deci nu era ozn,din contra,se stia foarte bine ce obiect este...atunci filmul postat pe youtube cu titlul ''UFO crash? (NASA)'' era adevarat,doar ca nu era vorba de un ozn,adica din acest punct de vedere era hoax...sau gresesc?
   
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

jackie28t

#78
Alx,ce este asa greu de inteles si de acceptat?!
Acel film de pe youtube nu este un HOAX.Este pur si simplu o capsula de la NASA care s-a prabusit accidental din cauza parasutei.
Ca unii iau acel film ca pe un HOAX sau un UFO in cadere se datoreaza faptului ca acele persoane nu cunosc sau se grabesc cu afirmatiile. :-D

Mihai_Tm

Mexican fleets:parca e un fel de hublou la unele sfere(cine o fi inuntru :-) )
http://www.youtube.com/watch?v=ViAgNmM-KSk


jackie28t

#80
Citat din: Mihai_Tm din  21 Iunie 2007, 23:57:18
Mexican fleets:parca e un fel de hublou la unele sfere(cine o fi inuntru :-) )
http://www.youtube.com/watch?v=ViAgNmM-KSk


Salut din nou Mihai.Splendid filmul sa stii.
A-l mai vazusem mai demult si sincer nu am o explicatie solida referitor la acele doua sfere.
Ar exista totusi unele teorii si speculatii dar nu cred daca vom sti vreodata cu adevarat ce sunt.
Sa stii ca se merita ca filmul de pe linkul expus de tine sa fie pus in ''ecran'' aici pentru a fi vazut de toti.Pacat sa se piarda prafuit printre linkuri.
UFO - The Mexican Fleets in Detail
http://www.youtube.com/v/ViAgNmM-KSk

Mihai_Tm


Salut Jackie. Dap,si eu m-am gandit ca e un pic mai neobisnuit decat celelalte,in primul rand din pricina celor 2 sfere si in al doilea rand din pricina miscarii organizate a acestor sfere,nu cred ca ar putea fi niste baloane din moment ce-si schimba pozitia intre ele si zboara in intr-un fel de V,iar mai tarziu apare si un ozn mic pe acolo intre ele,o fi coordonatorul de meci?  :lol:

Arckadii

ok, asa ceva nu am mai vazut. ce sunt chestiile alea? li s-a gasit vreo explicatie?


Ark

DepthOfField

#83
Legat de acest ultim film, mexican fleets, va propun urmatoarele ipoteze:
1) flota de nave extraterestre, unele mai mici, altele mai mari care le "coordoneaza", care merg ziua in amiaza mare pe cerul mexicului, aproape de americani. Scopul manevrelor? Defilare in vazul lumii, sau pur si simplu se distrau intre ei. De ce la americani? Coincidenta sau pentru ca ei "sunt cei mai tari". Exista logica in aceasta ipoteza? Hmm..asa si asa.

2) experimente guvernamentale sau militare, mai mult sau mai putin oficiale sau secrete. Si aici as enumera urmatoarele motivatii:
a) experiment social
b) experimente de mare altitudine, cu corpuri gen baloane sau obiecte usoare in cadere (poate unele legate si intre ele cu un fir) pt a studia de exemplu:
- directia fluxurilor de aer pe paturi de aer de diferite densitati si temperaturi, aflate la altitudini mari, date necesare lansarilor de navete spatiale sau avioane militare secrete de mare altitudine
- masurarea diferitilor parametri ai atmosferei de pe o zona mai intinsa, dar totusi restransa local, pt a intelege mai bine micro-variatiile atmosferice si turbulentele, dispersia noxelor, stratul de ozon etc etc
- studiul dispersiei caderii libere pe sol a unor corpuri de la mare altitudine, cu scopul creearii unui model cu privire la aterizarea libera de module sau sonde automate provenite de la viitoarele navete sau misiuni spatiale (cum a fost si misiunea StarDust de exemplu, care a adunat praf cometar si apoi a returnat pe Pamant  aceste mostre, sub forma unui mic modul care a reintrat in atmosfera si a "cazut" pe pamant (nu i-a mers parasuta, vorbesc daca nu ma insel chiar de exemplul precedent de pe acest topic)
- studiul influentarii caracteristicilor atmosferice de la mare altitudine, sa zicem tentativa de a crea nori sau ploaie artificiala.
- diverse studii si experimente de acest tip care ne pot trece prin cap ca fiind plauzibile si logice

Nu uitati ca mai toate marile realizari se datoreaza studiului, masuratorilor si experimentarilor nenumarate, adica EXPERIMENTE peste EXPERIMENTE, pana la elaborarea modelului corect si intelegerea deplina a functionarii a ceea ce vrei sa construiesti.

De ce la sau langa americani? Pt ca ei aloca cele mai mari fonduri pentru cercetare fie ea stiintifica/oficiala sau secreta/militara. Exista logica in aceasta ipoteza? Suficienta.



Acuma, fiecare alege varianta care-i place cel mai tare.
David Sereda: "Evidence - The case for NASA UFO's" ... Evidence ?!
http://www.freewebs.com/depth0ffield/analizasereda1.htm

jackie28t

Ciuciulete,
Sa stii ca ai aruncat cateva ioteze chiar foarte bune.Deci eu aleg amandoua variante daca nu-i cu suparare. :-D LOL
Posibil ca acele obiecte sa fie fost doar ceva implicat intr-un experiment sau analize atmosferice dar pana la urma dupa cate stiu sunt doar obiecte zburatoare neindentificate ca daca noi am sti ce sunt atunci s-ar fi spus dar daca nu stim atunci suntem nevoiti sa alegem anumite teorii la care foarte usor una din ele chiar poate fi din pacate si varianta extraterestra chiar daca aceasta varianta este ultima pe lista.Eu le aleg amandoua variante pe care ni le-ai propus ca sa scap de-o treaba. :wink: