Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cum ne protejam? (de entitati non-umane)

Creat de calator astral, 12 Decembrie 2011, 17:56:34

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

angellla29

#15
Apropo de experiente paranormale....La servici, o colega ne-a povestit o intamplare destul de stranie...I s-a intamplat personal...si o credem sincer, pentru ca de cate ori ne povesteste...tremura de groaza...S-a intamplat in  comuna Castranova-Dolj...S-a dus la tara la socrii sai....Dupa o zi la culesul porumbului...au mancat, au baut...dar ea zice ca nu s-a atins de bautura.... si au mers la somn....Noaptea in jurul orei-2.30-3.00...nu stie exact...dar banuie ca asta era ora....a auzit niste sunete ca si cum cineva ar fi gemut...Speriata s-a uitat pe geam...Pe moment nu a distins nimic periculos....dar iesind in curte....a vazut o silueta neagra....avand niste ochi rosii ca de jeratic.....Ne-a spus ca in acele momente....a inghetat....nu se mai putea misca....nici vorbi....dar era perfect constienta....Acea silueta neagra s-a apropia de ea...si cu stupoare a vazut ca era de fapt femeie...urata...extrem de urata....dar care s-a apropiat de ea...si i-a dat o palma....Ea a simtit ca s-a prabusit jos....dar retineti....nu se clintise din loc....fizic sa zicem era in picioare....da ea CREDEA ca e cazuta jos.....Ea FIIND...mental jos...a simtit foarte aproape de ea acei ochi rosii care ii ardeau pur si simplu ochii ei...O privea in ochi...fara sa zica nimic...Apoi a dsparut...Dupa ce a disparut colegei noastre i-a revenit mobilitatea fizica....si a lesinat la propriu...Au gasit-o sotul si socrul....dimineata....in curte, lesinata...Ea spune ca 3-4 zile a avut niste urme rosii...sub forma unor degete...pe obraz...Dup aceata intamplare la maxim o saptamana....socrul sau a murit....subit...Doctorii a zis ca a facut infarct.....Ea tot mereu zice...ca e acea...stafie...este cea care i-a luat socrul!!! :evil:

calator astral

Of bisse...iti multumesc pentru aceasta timida deschidere, te inteleg perfect. Ai scaldat-o la sfarsit sa impaci si capra si varza pentru a eschiva in pirueta acrobatica. Dar sper ca altii pe aici stiu citi printre rinduri. Ma gindesc de exemplu la nox,care nu sufla o vorba decit poate sa se spele pe maini.

Eu nu am avut taria de a le ignora biss, dar nici inconstienta de a le dispretui. Le-am respectat asa cum respecti un leu cind intri in cusca lui.

Dar uite ca ele merg pe principul "ma cautai? Foarte bine,asta sint, de-acum daca tu nu ma vrei eu te vreau!". Li s-a pus pata, numai e nimic de facut decit sa te minti pe tine insuti, sa iti spui ca "ai visat,nu a fost aievea",dar ce faci cu banda audio sau video ca aia e acolo, daca ai fost precaut, marturie concreta,tangibila, de netagaduit.

Am vazut o gramada de "experti" in asa-ceva, de la savanti nebuni,militari din anumite structuri,maestri tibetani pina la ghizii reiki si calugarii sau preotii din creierii muntilor care au ciripit chestia.

Nici unul nu mi-a lasat impresia ca ar mai fi intreg la minte ulterior experientei,nici unul nu mai are forta sau curajul sa le faca fata.

Am auzit ca poate ar fi totusi o metoda empirica de "lupta spirituala" a indienilor sioux, dar nici printre ei nu stii care e un adevarat shaman si care e un simplu impostor.

Singurul moment in care ma simt invulnerabil si in perfecta siguranta e Duminica la slujba la o Biserica ortodoxa din apropiere. Am ars tamiie in casa si uite ca asta functioneaza. Dar cind esti obligat sa inoptezi in alte locuri revine riscul,multiplicat.

E ca un joc stupid, pui degetul din curiozitate sau scepticism intr-un angrenaj destructiv, care foarte rapid ti-a prins tot bratul si te regasesti expus si VIZIBIL.

Cit oi mai face fata nu stiu,dar acum trei nopti am fost tinta lor intr-un punct de control si supraveghere unde nici musca nu intra, protejat de trei sas'uri de securitate, sisteme de detectie ultraperformante, cu camere de luat vederi sofisticate viziune nocturna,infrarosii,amplificare de lumina si detectie de miscare,derizorii si ineficiente insa in fata lor,indetectabili de parca ar fi interdimensionali.

M-au lipit direct de fotoliul de control, poate doua entitati poate mai multe.

Ca pe un fulg m-au ridicat si lipit de sol, nici un zgomot nu puteam face,o mina invizibila imi tinea gura complet inchisa.
Cind am inceput Tatal Nostru am simtit nelinistea lor,slabiciunea lor,incet incet mi-a revenit vocea si m-am auzit in sfarsit rugindu-ma. Dupa "Piei Satano!" au sarit in sus ca impinse de un resort secret. Aburi. Aburi imperceptibili de forma umanoida,dar mult mai mari decit omul. Ca o imagine de vara cind soseaua e fierbinte si orizontul e tulbure,fluctuant. Cam asta e expresia lor vizibila pentru un avertizat.

Deci cind vine cineva si-mi spune ca daca rid in hohote dispar instantaneu sincer ma pufneste risul.



Aliosa

#17
@angellla29, interesanta poveste .
Insa e foarte interesant un lucru (fara ironie) , cum de, in 90% din cazurile de genul (eu, unul, am auzit o gramda) "afectatul" este o femeie, care(in cazul prezentat de tine) are atata curaj (fiind speriata deja) sa iasa in curte in toiul noptii fara sa-si trezeasca barbatul, doar din curiozitate . Io ma intreb fara sa fiu misogin sau ironic, femeile au instinct de autoconservare ?

O idee de baza, ceea ce ne poate afecta mental si fizic poa' sa provina doar din lumea asta, cu o exceptie, atunci cand pe romaneste vorbind, te mananca in fund, si-i chemi si accepti, evident e liberul arbitru .

@calator, tu esti stapan pe tine, nu poa' sa dea cu tine de peretzi sau sa te lipeasca de tavane decat daca accepti .
Lumea care o percepi e asa cum ti-o faci, tu esti creatorul realitatii tale, cum se zice... Dumnezeu e in fiecare dintre noi si cand ajungi sa crezi asta , hop poc detzii controlul .
Ca sfat desi nu sunt in masura sa dau sfaturi, am destule hibe si eu, cand o sa incetezi sa-i mai cautzi (sa-i vezi, accepti, crezi), atunci o sa inceteze si ei sa te mai viziteze :) . A nu se intelege ca te fac nebun sau mai stiu io ce, nu impartasesc parerea multor useri de pe forum care probabil o sa-mi sara in cap acu' .


alx

#18
Cum colegii s-au codit sa deschida topicul asta,l-am facut eu,si am mutat aici mesajele din Chat care au legatura cu acest subiect.Va rog sa continuati discutia aici vizavi de acest subiect.    multumesc mult   alx
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

angellla29

#19
Citat din: Aliosa din  13 Decembrie 2011, 20:46:41
@angellla29, interesanta poveste .
Insa e foarte interesant un lucru (fara ironie) , cum de, in 90% din cazurile de genul (eu, unul, am auzit o gramda) "afectatul" este o femeie, care(in cazul prezentat de tine) are atata curaj (fiind speriata deja) sa iasa in curte in toiul noptii fara sa-si trezeasca barbatul, doar din curiozitate . Io ma intreb fara sa fiu misogin sau ironic, femeile au instinct de autoconservare ?

O idee de baza, ceea ce ne poate afecta mental si fizic poa' sa provina doar din lumea asta, cu o exceptie, atunci cand pe romaneste vorbind, te mananca in fund, si-i chemi si accepti, evident e liberul arbitru .

@calator, tu esti stapan pe tine, nu poa' sa dea cu tine de peretzi sau sa te lipeasca de tavane decat daca accepti .
Lumea care o percepi e asa cum ti-o faci, tu esti creatorul realitatii tale, cum se zice... Dumnezeu e in fiecare dintre noi si cand ajungi sa crezi asta , hop poc detzii controlul .
Ca sfat desi nu sunt in masura sa dau sfaturi, am destule hibe si eu, cand o sa incetezi sa-i mai cautzi (sa-i vezi, accepti, crezi), atunci o sa inceteze si ei sa te mai viziteze :) . A se nu se intelege ca te fac nebun sau mai stiu io ce, nu impartasesc parerea multor useri de pe forum care probabil o sa-mi sara in cap acu' .

Iti spun sincer...ca daca eu eram in locul ei....nu ieseam din casa...nici moarta...Probabil ca a fost un pic mai curajoasa...si a vrut sa vada cine este acolo....Asta cred....uite maine o intreb...sa vedem ce zice...De ce mama  :evil: a iesit din casa? Tu ce ai fi facut in locul ei? Mai cred...parerea mea.... ca spiritele intunecate...ataca deobicei femeile....fiindca le considera slabe...de inger...Eu nu am avut nici o explicatie...si de asta v-am povestit-o sa  aflu si eu ce ziceti despre asta....De visat nu a visat....e clar...de ce nu l-o fi sculat pe omul ei...asta nu mai stiu?!  :| Probabil...ca a zis ca se descurca si singura...fara sa ii mai sperie si pe ai ei....Nu stiu ce sa zic...nu mi s-a intamplat mie...ca sa stiu exact reactiile ei...Dar tot ce stiu sigur...este ca si astazi dupa cativa ani...este foarte speriata....Si nu stie cine a fost acea "Lady in Black"....Daca ma intrebi parerea mea....putin cam deplasata....dar in acord cu 90% din colegi...este ca a fost Moartea!!!!Asa credem noi...

abyss

Citat din: calator astral din  13 Decembrie 2011, 20:23:57
Of bisse...iti multumesc pentru aceasta timida deschidere, te inteleg perfect. Ai scaldat-o la sfarsit sa impaci si capra si varza pentru a eschiva in pirueta acrobatica.
Cred ca nu m-ai inteles deloc. Nu inteleg de ce te invarti intr-un circuit inchis si nu realizezi asta decat poate in cazul in care iti place in mod mazochist calatoria asta printre polaritati diferite de nu te-ai plictisit inca si sa pornesti in cautarea altor orizonturi. In fine e treaba ta, eu te-am avertizat mereu mai mult sau mai putin voalat ca prea multa atentie acordata unui subiect se termina cu tine fixat in el si cu bani aruncati la popi sau la vrajitoare ori cu timp pierdut(nu e cazul tau, tu esti un cavaler al crucii)
Poate intr-o buna zi cine stie, vei sfarsi precum un amic care s-a trezit ca-i place sa consume din energia entitatilor care l-au fugarit ani de zile prin vise si altele si acum fugeau de el mai ceva decat de tamaie...
In orice caz, ai dreptate chiar nepasator nu ai cum sa fii, dar eu sunt asta e. Si eu auzeam gemete intr-o noapte timp de ore intregi asta dupa ce am auzit o bufnitura sinistra ce ma trezise din somn si stateam cu parul maciuci de am zis ca ma las de toate cele... Si aproape indiferent cum sunt si cu gandul doar la cele ce ma intereseaza am adormit cu greu pe la 5 si ceva dimineata cand gemetele s-au estompat.
Dupa cateva ore mai tarziu, am descoperit cu stupoare ca in curtea din spatele imobilului se aflau cei de la criminalistica si ca un vecin s-a aruncat de la etaj si imbecilu cazuse sub geamul unde doarme fiul meu. Deeeeci, daca nu eram asa nasparliu si indiferent si ma uitam si pe fereastra, imbecilu ala poate mai traia acum pt ca s-a vaitat vreo 4-5 ore. Dar asta e, nu ma simt obligat cu acordarea atentiei asa oricand si oricum. Tu insa stii mai bine ce cauti si ce asteptari ai iar Dumnezeu are un plan cu tine asa dupa cum are cu fiecare si cu fiece lucrushor.
Eu iti doresc numai bine, posteste si tu acolo neshte posturi demne de un cruciat, baga metanii mari pana iese si par-fumul din tine si gandeste-te ca vine mai acusi sarbatoarea nasterii Mantuitorului. Fii curat, fii drept si baga-ti mintile in cap, si mai spune si pe deasupra pentru tot restul vietii tale in mod neincetat rugaciunea lui Iisus... neincetat si forever! ASTA pe tine ar trebui sa te ajute si sa-ti inchida usile mintii ca esti mai rau decat o casa dupa o tornada.
Ai vrut cannon, ia cannon. :)

fiulploii

Citat din: angellla29 din  13 Decembrie 2011, 19:51:29
...Ea tot mereu zice...ca e acea...stafie...este cea care i-a luat socrul!!! :evil:
Deci , sunt oameni care studiaza fenomenul mortii si care ar zice cam asa :
  Din diverse motive, fiecare om are de trait o anumita perioada . Asa cum se produce implantarea unui CS sau suflet  - depinde ce intelege fiecare prin conceptele respective - exista un proces invers si anume : exista o entitate - numit de unii Ingerul Mortii - care apare in fata sufletului sau CS al celui caruia i-a sosit timpul sa plece . Aceasta se petrece de obicei in timpul somnului celui in cauza din motive care se pare tin de alte dimensiuni . Destul de rar, la unii oameni mai speciali aceasta actiune se petrece constient si omul respectiv stie ca o sa plece si poate stie si cand , fiind impacat cu acest fapt . Sunt si cazuri , destul de multe in care omul isi presimte plecarea , ceea ce inseamna ca exista o amintire a acelei intalniri petrecute intr-o stare de constiinta modificata .
  Explicatia stiintifica acceptata momentan la cele de mai sus e ca totul este doar in creierul respectiv , functie de chimia petrecuta in el . Aceasta explicatie porneste de la axioma ca creierul este cel care da nastere constiintei , explicatie cu care eu nu sunt de acord . Explicatia cealalta este ca constiinta creeaza organul numit creier . { cum ar veni, functia bate gradu' si creeaza organu'  :lol: )
Asadar , acea entitate numita in lipsa de alt concept mai bun - Ingerul Mortii - este vizibila si pentru anumite persoane mai sensibile   si fiind o entitate interdimensionala sau multidimensionala , ca orice alta fiinta asemenea ei - apare fiecaruia din cei care o percep sub forma accesibila omului constient , forma citita automat si formata functie de credintele , cutumele si nivelul vibrational al respectivului .
  In cazul prezentat de tine , respectiva persoana isi imagineaza Ingerul Mortii ca o hirca buboasa, scofilcita , eventual pute a hoit , are ochii rosii - sa insemne asta ca daca se ascunde in cires nu o mai poti vedea ?  :lol:  - cu gheare, etc.
  Pacat , pentru ca nu asa arata . d.p.m.d.v.  :wink:
  Aceste entitati multidimensionale pot fi percepute asa cum arata ele de fapt, in a lor Realitate , numai de catre Esenta Divina din om sau CS sau alta denumire .
Despre urmele respective de pe fata , nici o minune cand stim ca sub hipnoza o moneda rece poate lasa urma de arsura .
Parerea mea este ca respectiva persoana , a perceput Ingerul Mortii la nivel subconstient insa  fiind indoctrinata cu anumite concepte  l-a vazut asa cum cunostea ca trebuie sa fie si mai mult , se astepta sa aiba o lupta sau sa fie pedepsita pentru fapta sa , de aici urmele . Lesinul a aparut ca o reactie de aparare cu rol de stergere - uitare a unei posibile continuari a evenimentului respectiv , pentru protectie psihica .

Explicatia de mai sus poate ca nu este valabila si totul este doar o coincidenta de nivel 1 .
Totul este relativ ... inclusiv existenta .  :-)  ... si parerea mea

padme

Citat din: Aliosa din  13 Decembrie 2011, 20:46:41
Io ma intreb fara sa fiu misogin sau ironic, femeile au instinct de autoconservare ?


Bre Aliosa si femeia e... tot o specie de om! :))))))))))))))))))) Pe mine acest instinct m-a scapat din belele ca lumea de cateva ori, pe la 13 ani chiar de la inec - si nu am ramas cu fobie de apa, ba din contra!

Citat din: Aliosa din  13 Decembrie 2011, 20:46:41
Insa e foarte interesant un lucru (fara ironie) , cum de, in 90% din cazurile de genul (eu, unul, am auzit o gramda) "afectatul" este o femeie, care(in cazul prezentat de tine) are atata curaj (fiind speriata deja) sa iasa in curte in toiul noptii fara sa-si trezeasca barbatul, doar din curiozitate .

Poate ca barbatii baga capul sub perna! :)))))))))))
Maica-mea ar fi iesit singura afara si poate ii dadea si vreo 2 lu' tantia aia sa-i revina culoarea la oki! :))))))) Eu zic ca depinde de persoana, eu n-as fi iesit singura!

Citat din: angellla29 din  13 Decembrie 2011, 20:58:20
....dar in acord cu 90% din colegi...este ca a fost Moartea!!!!Asa credem noi...

Asta e imposibil :)))) si se trage de la miturile populare, d-na cu coasa si etc -  moartea este un fenomen/proces/eveniment si nu o persoana/entitate!
Oricum daca cineva a venit acolo mai mult ca sigur nu pt colega ta zic yo!


In alta ordine de idei si fara a intra in polemica cu nimeni (cel putin nu intentionat) - am stat si eu de vorba cu cineva care imi povestea ca s-a apucat sa faca un fel de yoga cu nu's ce fel de meditatii si ce mai facea el acolo! Si medita si medita si la un moment dat imi spune ca au inceput sa i se intample niste chestii de nici n-a vrut sa-mi povesteasca! Mi-a zis doar ca s-a chinuit ani.... si pana la urma a devenit un fanatic religios, pt ca spunea el, doar religia lui (ortodox) l-a salvat! Parerea mea este ca daca te experimentezi pe unde nu trebuie fara sa fii pregatit atunci incep sa degenereze lucrurile! Mi-e mi-a dat cineva un sfat foarte intelept si pe care l-am respectat: daca nu esti pregatit sa vezi si partea cealalata a medaliei mai bine stai in banca ta! - vorbesc strict despre mine, mentionez sa nu inteleaga careva altceva!


kandaon

Interesanta discutia, si, desi am o doza destul de mare de scepticism (adica nu stiu cat de real sau imaginar a fost), imi amintesc si eu o astfel de "problema", petrecuta cu ceva ani in urma, la ceva timp dupa "Revolutia" din 1989, cand aveam vreo 13-14 ani.

Eram acasa si dormeam, era spre dimineata, incepea sa se crape de ziua (am vazut asta dupa ce m-am trezit). In acel moment, in somn (de asta spun ca nu stiu daca a fost un simplu vis, sau ceva de genul unei experiente "paranormale"), am simtit ca imi parasesc corpul sa zic asa. Adica imi vedeam corpul in pat, si eu ma indreptam spre fereastra. Am dat chiar o tura pe deasupra blocului vecin, fascinat de intamplare, si prea uluit sa ma bucur de ce fac sau asa.

M-am indreptat apoi spre casa, sa zic asa, cumva speriat, dar si incitat de ce s-a intamplat. Dar chiar dupa ce am intrat din nou pe fereastra (era vara), si m-am uitat in spate, am vazut un OZN "clasic", adica tip "farfurie zburatoare". La inceput era mai mic, dar pe masura ce se apropia se facea tot mai mare, iar eu, inca uluit si speriat deja, incercam sa intru inapoi in corp, si sa ma trezesc, dar eram parca paralizat, abia puteam sa misc o mana. Apoi am putut vedea in interiorul OZN-ului care practic acoeprea fereastra si balconul de acum, iar inauntru erau 3 "aliensi", tipul iarasi clasic, adica mici de statura, cu ochii mari, complet negri, care ma priveau fix.

Aveam o senzatie de teama din ce in ce mai mare, dar la un moment dat ceva din interior m-a facut sa rabufnesc, si le-am spus ca daca nu ma lasa in pace, sau vor sa-mi faca ceva, dupa ce mor o sa ma fac strigoi si o sa le bantui OZN-ul lor in mod special, si o sa-i omor unul cate unul.
In momentul ala OZN-ul care se apropia incet s-a oprit, si "aliensii" s-au uitat unul la altul, mirati parca, ceva de genul "ce tot spune ma asta, e posibil asa ceva"?
Se pare ca raspunsul era "da", pentru ca dupa cateva momente au evitat complet orice contact vizual cu mine, adica au bagat capul in pamant cum se zice, si "OZN"-ul a inceput sa se departeze si sa se faca din ce in ce mai mic (desi am avut impresia ca a mai stat un pic in dreptul blocului vecin, iar apoi a disparut cu totul.
Dupa ce am privit si asta pe fereastra (adica nu i-am scapat din ochi, in caz ca se intorc sau asa), am fost capabil sa ma reintorc in corp, si sa ma trezesc brusc. M-am dus imediat la geam, sa ma uit afara, dar nu se vedea nimic, doar cativa nori pe cer, si soarele care incepea sa rasara, de asta spun ca nu stiu cat de reala ar fi fost treaba, sau daca a fost un simplu vis.

Oricum, cred ca exista forte "supranaturale", sau de neinteles (inca) pentru noi, dar intamplarile legate de ele sunt mult mai putine decat se pretinde, si multe sunt pur si simplu fie din auzite, fie "inflorite"

fiulploii

Citat din: calator astral din  13 Decembrie 2011, 16:07:15
...
Am observat mesajele tale in "momentul cheie" al interventiei unei "entitati negative" care s-a exprimat prin scrierea automata a unui user sub control...
Imi pare rau dar nu stiu la ce te referi si e posibil sa ai o perceptie deformata asupra unor puncte din realitate.
Am rugamintea sa dai ceva detalii in plus , evident daca poti si daca doresti :
1- cam cand au inceput fenomenele de acest gen
2- ai observat perioade de acalmie si/sau perioade cu frecventa crescuta a astor intamplari ? Daca da, cam cand se/s-au intensificat .
3- care este ideea principala a acestor intamplari , adica caracteristicile si metodologia - daca se pot deduce
4- poti evoca asemenea intamplari din timpul cand ai fost sub arme? sau cel putin , daca atunci au inceput episoadele .
Aceste intrebari pentru ca am o ipoteza anume .
Multumesc .

StarDust

Citat din: padme din  13 Decembrie 2011, 23:12:59
...! Parerea mea este ca daca te experimentezi pe unde nu trebuie fara sa fii pregatit atunci incep sa degenereze lucrurile! Mi-e mi-a dat cineva un sfat foarte intelept si pe care l-am respectat: daca nu esti pregatit sa vezi si partea cealalata a medaliei mai bine stai in banca ta! - vorbesc strict despre mine, mentionez sa nu inteleaga careva altceva!

Eu as zice ca asta ar trebui sa fie regula nr.1 care nu trebuie incalcata sub nici o forma !!!
E si parerea mea personala, parere formata in urma a doi ani de yoga practicata intensiv si "ca la carte". La un moment dat, a trebuit sa incetez totul, si cred ca am facut-o exact atunci cand trebuia.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

andrei

   Salut!
Mi sa intamplat si mie ceva de genul pataniei colegului Kandaon.Iata intamplarea:Cine isi mai aminteste anii '80-'90 stie ca atunci cand au aparut la noi primele aparate video,printre adolescenti se crease o adevarata isterie a filmelor cu karate si devenise o moda ca fiecare sa incerce sa se antreneze in fel si chip fiindca cu totii ne visam Bruce Lee sau Chuck Norris.Cam nici unul nu aveam o idee clara despre ce inseamna,un antrenament de karate,dar incercam sa invatam ce vedeam prin filme si ce reuseam sa aflam de prin diferite cartulii, in general trase la xerox,fiindca pe timpul fostului regim,asfel de manifestari nu prea erau tolerate si nu se tipareau manuale de arte martiale sau yoga, decat pentru uz medical sau pentru instruirea militarilor.Asfel ca daca reuseai sa pui mana pe o asfel de carte, obligatoriu cautai pe cineva dispus sa o multioplice la xerox,undeva prin vre-o fabrica sau pe la vre-un birou.Ca mai toti pustii de seama mea si eu incercam sa ma antrenez si strangeam plin de sarguinta asfel de materiale.Intr-o zi mi-a cazut in mana o asfel de carte .Era un manual de Yoga pentru uz medical,care te si atentiona de pe prima pagina, sa nu incerci  exercitiile prezentate acolo,fara cineva instruit in preajma ta.Erau mai ales niste tehnici de respiratie,care mi se pareau mie ca da bine cu ,,antrenamentul"nostru zilnic de karate.Spun nostru,pentru ca eram vre-o sase, sapte pusti care ne ,,antrenam"zilnic impreuna.Asa ca de cand am pus mana pe cartea cu pricina,am inceput sa practicam posturile si tehnicile alea, fara sa avem vre-o idee la ce ne expuneam de fapt.Cert este ca dupa vre-o doua saptamani,de asfel de antrenamente bramburite, eu unul incepusem sa am niste reactii cam ciudate.Incepea la un moment dat sa mi se accelereze pulsul si aveam niste momente de amnezie ,in care nu mai percepeam realitatea sau zgomotele din jur.Se facea deodata o liniste totala si totul mi se parea imbracat in staniol.Cred ca aratam si cam ciudat pentru ca de vre-o doua ori colegii de antrenament m-au zgaltait zdravan ca sa ma aduca la realitate si pareau cumva si cam speriati.Numai eu nu eram speriat absolut de loc pentru ca nu ma simtisem propriu zis rau in acele clipe.La vre-o trei saptamani dupa aceea unul dintre ceilalti a patit si el aceasi chestie.Atunci am vazut cu ochi mei cam cum trebuie sa fi aratat eu in momentele alea.Baiatul era teapan ca o scandura,alb ca varul si nu i se mai auzea de loc respiratia. l-am zgaltait zdravan si de abia am reusit sa il dezmeticim.Mi-a spus ca avusese aceleasi senzatii ca si mine,mai inainte,pentru ca le povestisem si lor ce simteam in momentele acelea.M-am cam speriat si eu si de fapt eram speriati de-a binelea cu totii.Ca urmare,ne-am hotarat sa lasam yoga si sa o dem numai pe karate :lol: :lol:Insa asta nu a fost  totul.Pentru ca manualul de yoga era al meu,il tineam acasa si uneori il mai rasfoiam.Intr-o seara, cand nu prea aveam ce face,stateam in pat si cred ca vroiam sa citesc ceva..Nu stiu cum, am inceput din nou sa rasfoiesc cartulia de yoga.Ca un facut m-am oprit la paginile cu lectiile de respiratie si cred ca din obisnuinta respiram asa cum se cerea acolo. Mai mult intr-o doara, sau in joaca pentru ca nu eram chitit pe treaba asta,vorba unui coleg :lol:.Numai ca atunci sa intamplat.Deodata toata camera a devenit stralucitoare(ca de staniol)iar eu incepusem sa plutesc spre geam.Am iesit pe geam(care era deschis) si mi se parea ce ma inalt cu o viteza foarte mare.Era seara si luminile de sub mine (luminile orasului)pareau ca se micsoreaza rapid.Nu era nimic care sa ma sperie prin preajma, dar ma panicasem ingrozitor.Simteam ca o sa ajung undeva,de unde nu o sa mai pot sa revin.Nu reuseam sa ma controlez in nici un fel,cu toate ca imi doream cu ardoare sa pot sa ma intorc.Apoi deodata am simtit ca ceva ma trage inapoi si am revenit, spre mine, ca sa spun asa  :-D si m-am dezmeticit,cu parintii mei alaturi ,mai speriati cred decat eram eu.Am aflat apoi ca tata venise sa vada daca nu cumva am adormit cu lumina aprinsa(citeam pana noaptea tarziu si uneori mai adormem cu lumina aprinsa)si tatal meu se invatase sa vina si sa verifice daca am stins lumina :-D.Cred ca asta a fost norocul meu atunci,ca ma gasise batranul, teapan si fara respiratie,cum mi-a spus mai apoi.O strigase pe mama  si amandoi se chinuisera dupa cum spuneau ei ,vreme de vre-o cinci minute sa ma aduca in simtiri.De atunci nu am mai deschis cartea aia de yoga.La vre-o cateva zile am dat-o la schimb pe un afis cu un karatega,ca sa scap de ea,sa nu cumva sa mai ma puna dracu' sa mai incerc ceva de pe acolo,mai ales ca parintii mei tineau mortis sa ma duca la doctor ,sa vada daca nu am vre-o boala si de abia i-am convins sa ma lase in pace :-D :lol:
   
Dacă citești doar cărți pe care toată lumea le citește nu vei putea gândi decât cum toată lumea gândește.

dab270277

Este simplu. Pur si simplu sa invingi teama de necunoscut. Sa nu lasi emotiile negative (gen frica, panica sa te cuprinda), sau sa le inlaturi. Din experienta personala cred ca aceste entitati se hranesc cu emotiile noastre negative.

"The history of our race, and each individual`s experience, are sown thick with evidence that a truth is not hard to kill and that a lie told is immortal." Mark Twain

calator astral

Citat din: fiulploii din  13 Decembrie 2011, 23:43:56
Imi pare rau dar nu stiu la ce te referi si e posibil sa ai o perceptie deformata asupra unor puncte din realitate.
Am rugamintea sa dai ceva detalii in plus , evident daca poti si daca doresti :
1- cam cand au inceput fenomenele de acest gen
2- ai observat perioade de acalmie si/sau perioade cu frecventa crescuta a astor intamplari ? Daca da, cam cand se/s-au intensificat .
3- care este ideea principala a acestor intamplari , adica caracteristicile si metodologia - daca se pot deduce
4- poti evoca asemenea intamplari din timpul cand ai fost sub arme? sau cel putin , daca atunci au inceput episoadele .
Aceste intrebari pentru ca am o ipoteza anume .
Multumesc .

nu cauta vreo sechela, fiulploii,vreun traumatism ingropat care rabufneste uneori. Nu este o patologie. Si eu am utilizat foarte calm si rational aceeasi metodologie, o introspectie completa fara sa fac apel la autohipnoza sau la hipnoza insa, asta din teama ca voi fi manipulat.

Prima data? Am mai spus-o, mi s-a intimplat intr-un hotel de linga Gara de Nord,nu-l citez.
Pot preciza doar ca eram singur,obosit,stresat,la doar doua zile de la evadarea din (scurta, netraumatizanta) captivitate in care m-au tinut croatii,care m-au prins pe linia de front,(se bateau cu sarbii,razboiul din ex-Yugoslavia) impreuna cu doi camarazi legionari (eram intr-o misiune de "observatie" nicidecum de combat,luam "pulsul" cum spune formula aia).

Deci nu e vreun traumatism care intervine ulterior.
Forta m-a luat si m-a lipit de tavan. Nu dormeam dar nici super-treaz nu eram. M-a plimbat prin toata camera si cind am inceput Tatal Nostru m-a pus usurel in pat.

Nu am constatat o periodicitate a evenimentelor, pot interveni doua nopti la rind sau se pot reproduce intr-un interval de citeva luni.
Vara asta am fost linistit, credeam ca totul redevenise normal.

In total cred ca de vreo maximum douazeci de ori am fost in ochiul ciclonului.
Mai sceptic si mai ironic ca mine nu gasesti.
Daca nu mi s-ar fi intimplat mie personal as fi facut misto de oricare alt coleg rufonist care ar fi scris rindurile mele,recunosc.

ps> ah,sa nu uit....poate are vreo legatura, vezi tu, daca da atunci poate gasim si o explicatie,nu stiu cum naiba dar de fiecare data aceste entitati apareau cind eram trist,ingrijorat, gelos,asta din cauza unor femei.

Parca se hranesc cu sentimentele mele confuze, amaraciune sau incertitudine, vizavi de sexul opus....
Nush ce sa cred.
O fi doar vreo coincidenta.

Fr0styan

sare si foc, tun cu raze ultraviolete :)))