Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Stapînii SPATIULUI:marturia locotenentului R. Jacobs si a colonelului Dedrickson

Creat de calator astral, 01 Septembrie 2010, 16:38:27

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Xanadron

Uf, credeam c-am fost destul de clar, loreley. :|
O sa mai vin (sau re-vin) totusi cu citeva detalii (din citeva sute, poate mii) - evident ca sub rezerva relativitatii, fiind opinii proprii, dar care poate-ar ajuta la "eliberarea captivilor" :lol: - cum ar fi:

- WW-II a fost pentru nazisti nu un scop in sine, ci mai mult un mijloc pentru targetul lor nr.1, minimalizat la... maximum de istoria oficiala: crearea unei noi rase umane. Si asta NU doar in "folosul" lor.

- Aparent aberanta idee a "recoltelor de CS-Corpuri Spirituale" realizate mai ales cu ocazia RAZBOAIELOR  - indiferent de cistigatori - nu-i chiar atit de aberanta (si nu doar dupa "Programul Terra" al lui Toni Victor Moldovan). OK, asta-i un argument "suprauman" :-( si-o sa-l lasam cumva deoparte.

- Putini stiu ca Hitler a oferit la un moment dat evreimii mondiale varianta "rascumpararii" evreilor germani, ce urmau a fi deportati in SUA cel mai probabil. Propunere respinsa cinic de Sanhedrin - sint mii de pagini pe tema asta a "poverii morale" evreiesti - just google it, please. ;) Totul - in schimbul unor resurse, necesare scopului nr.1 anterior pomenit

- .... dar si a scopului nr.2 8-) - care, suprinzator, era implementarea tehnologiilor "Free Energy". Nu rideti (prea mult, ca silueta-i baza ;)), dar paradigma globala proiectata de nazisti includea si "detaliul" asta.

- La un moment dat e clar ca au renuntat insa la planul initial si au preferat retragerea "in umbra antarctica". Motivele sucelii asteia ar necesita insa multe alte pagini.

Ca sa fiu un pic ontopic si sa nu ma trezesc ca Tolea Ciumac in cosul de gunoi: :-D sint deja 100% sigur ca evenimentul raportat de colonelul Dedrickson a fost opera nazistilor. Motivul convingerii asteia - intr-un viitor apropiat (urmeaza o aprofundare-confirmare a ultimelor informatii primite de la o sursa sigura).

Si cu asta chiar c-am incalecat p-o sha si-am zburat d-aici uite-asa. :ufo: :lol:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

P.S. necesar - fiindca motivele "sucelii" spre umbra Antarcticii a nazistilor merita citeva rinduri in plus.
Scriam deci p-aici ca sint mai multe versiuni de explicare a strategiilor NWO... cu accente nazist/fasciste - cea mai simpla fiind instaurarea unui gen de socialism corporatist cu accente fasciste din interese pur economic-elitiste - chestie care se-ntimpla de pilda in China (tara "comunista" - sanchi -  cu cei mai multi noi miliardari pur capitalisti intr-o mare de saracie fals egalitarista) si care-i cumva in curs de constructie si pe alte meridiane inca aparent capitaliste (inclusiv SUA).

Pe linia ipotezei asteia (confirmate de fapt de evolutii social-economice concrete), sint convins ca "the antarctic nazi" tin bine-merci legatura si isi coordoneaza unele actiuni nu doar cu Bush, Obama &Co, ci si cu doar aparent insignifianta fiziciana Angela Merkel si-ai ei fazi birocrati. A nu se uita nici ca lb. germana e in continuare "oficiala" la cele mai inalte niveluri globale masonic-illuminate :star: si lojele nemtesti mai mult sau mai putin bavareze "dau tonul" - inclusiv in UE.

Ca sa nu mai vorbim ca razboiul "pe fatza" a fost cu maxim succes inlocuit de Germania (dar si de Japonia actuala) cu colonizarea economica - mult mai eficienta si comoda, plus fara pierderi umane. Chestie de care s-au convins poate ca-i mai rentabila si Hitler, Bormann & Co. :wink:

P.S. (iar uitasem sa fiu si ontopic  :-D): Deeeci, "avertizari" ale partenerilor uituci - de genul asteia raportate de Dedrickson - par a fi preferabile bubuielilor atomice care ar aduce doar eventuale scaderi ale fluxului de resurse "drenat" din directia acelorasi parteneri si necesar continuarii unor experimente cruciale.
Cruciale pentru nazistii inca foarte activi - continui sa cred asta.

Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

cassius

Salutare!
Foarte interesanta discutie dezvoltata in topicul asta si deasemenea deosebita mi s-a parut scurta viziune a lui Xanadron.
Poate ma bag ca "musca in lapte", dar nu m-am putut abtine.
Intrebarea pt Xanadron, pls daca poti raspunde:

1. Analogia Rothschild => planeta rosie, e ideea ta sau ai regasit-o la un autor, daca e varianta a 2-a te-as ruga sa mi-l recomanzi si mie. Daca insa e ideea ta .... nu pot spune decat ca e tare conexiunea .... n-am mai auzit-o/citit-o pana acuma.

2. In logica subiectului WW2, dezvoltata pe scurt de tine in topicul de fata, dupa umila mea parere nu prea se "pupa", retragerea in antartica a cremei naziste cu existenta elitei care pune la cale razboiul. Chiar daca am lua in calcul o subramificatie a elitei pe nazistii de frunte, ce a deservit un interes printre care si cel de manipuleare genetica - rasa ariana...etc - nu percep conexiunea cu interventia asupra unei lansari a americanilor, prin care sa traga un semnal de atentionare. Daca admitem existenta elitei care planifica tot, atunci exista o singura tabara si un singur plan si nu se poate retine existenta unei tabere adverse care sa se mai trezeasca sa-si mai arate muschii din cand in cand.


Xanadron

Salutare cassius,
Din pacate (ma repet a 1001-a oara, stiu :-D) nu prea mai e timp de teoretizari.
Implicit, ocupat fiind pe moment cu chestii pur practice... hai sa le zic de pregatire pe cit posibil pentru orizontul (nebulos :lol:) al anilor care vin, nu mai am posibilitatea sa intru in (si mai multe) detalii.

Ideile de mai sus - ceva mai stufos dezvoltate ce-i drept - le-am putut scrie p-aici in unii timpi morti inevitabili. Chiar daca influentzate constient sau subconstient de receptarea unor date f. documentate ale autorilor "non-mainstream" deja citati si cititi recent (Peter Levenda, Jim Marrs, John Loftus, Igor Witkowski si mai ales Joseph Farrell), le am de prin 1982 - data la care unele evenimente la fel de personale si de neplacute ca astea de-acum mi-au permis momente mai prelungite de reflectie.

Cit despre logica stranie a WW-II, ai perfecta dreptate (ca-i stranie, dar nu si c-ar fi ilogica :-D).
Pe scurt si fara detalii care ar necesita o carte intreaga: nazistii "de suprafata" gen Bush Senior (alias Georg Scherff, agent german extrem de important, naturalizat "cotit" ca si Obama/Soetero si fiu al asistentului personal al lui Nikola Tesla - poveste lunga si stranie si asta... ;)) se pare ca au cam dat-o cotita cind a fost vorba de aplicarea unor paragrafe stricte din acordul semnat de "sforarii vizibili" cu gashca lui Martin Bormann prin 1956-57.

D-aici si "avertizarile" pomenite - in fine, deduse si expuse aici tangential cu raportul Dedrickson (trebuie evident sa adaug: in umila mea opinie, IMHO, just my two cents etc. s.a.m.d.).
Si mai concis: exista elite/factiuni diverse si-n Elita cu E mare - aia oculta, in care sefii ai mai mari sint oricum pe filiatie sumerana/germana/bavarez-illuminata - fiecare motivate de interese specifice si "coagulate" (uneori temporar) doar de mare nevoie. 8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

terraflorin

Testul Atlas oprit de laserul unei nave necunoscute, 1964

Tot acest incident este legat de valurile de OZN-uri care apar lângă coasta Los-Angeles-ului, cu mult înainte de Bătălia de la Los Angeles din al doilea război mondial. Unii cred, asemănător scenariului din Pacific Rim, că în Pacific, dar lângă Los Angeles, se află o bază extraterestră sau intraterestră.


Unsealed Alien Files S01E03 UFO Portal Los Angeles