Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

In curand la Cinematograf!

Creat de jackie28t, 09 Aprilie 2006, 18:08:29

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

OzN_HunteR

Super. Mersi mult. Abea astept sal iau. Maine ma uit la el.

Mersi inca odata :)
A nation which has forgotten the quality of courage which in the past has been brought to public life is not as likely to insist upon or regard that quality in its chosen leaders today - and in fact we have forgotten.

John.F.Kennedy

Shadowman

" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

Nox

Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Urban

http://s4.transfer.ro/storage/Apa-73dd4.rar

Voda (Water)
Facut in acelasi an cu Inconvenient Truth (2006) dar de catre rusi.
Spectacular documentarul pentru cine are rabdare sa il urmareasca din primul minut pana la capat..Numai pentru persoane cu orizonturi largi, persoanele obtuze se pot uita in continuare la Stirile de la ora 5 de pe TV.
Vizionare placuta!

Arhiva sta 10 zile pe server!
Subtitrare in limba romana excelent sincronizata.
Imi cer scuze daca l-am postat unde nu trebuie, nu am gasit alt thread.

Urban

Nostradamus 2012

"A mysterious book of cryptic prophecies has been discovered at the National Library in Rome, and there is evidence to suggest that it is the final work of the most famous and controversial prophet in the history of the world, Nostradamus...."

http://s4.transfer.ro/storage/NOSTRADAMUS_2012-7c071.rar
Arhiva sta 10 zile pe server!
Subtitrare in limba romana excelent sincronizata.
Format HD (cu GomPlayer se vede perfect)

Vizionare placuta !

Urban


Urban

Monsters vs. Alien
Susan Murphy (Reese Witherspoon), o tanara din California, este lovita in ziua nuntii de un meteorit.  Susan se transforma intr-un monstru de 15 metri inaltime, pe care armata se grabeste sa-l captureze dandu-i numele de Ginormica. Dar Susan evadeaza si, alaturi de alti monstri la fel de simpatici, incearca sa protejeze Terra de atacurile unui grup de extraterestri rauvoitori, condusi de extraterestrul Gallaxhar.

Download http://s6.transfer.ro/storage/Monsters_vs._Aliens-bddaf.rar
Subtitrare in limba romana

Urban

The listening (Interceptarea)

Download
http://s6.transfer.ro/storage/The_Listening-873da.rar
(filmul are subtitrare in lb. romana)

In ziua de azi totul este monotorizat si ascultat...
Noua tehnologie Echelon, a celor de la NSA, este aceea de a putea asculta pe oricine, oricand si oriunde cu ajutorul telefonului fix si mobil, chiar daca sunt inchise.
Dar intr-o zi una dintre servietele cu dosarele secrete ale acestui program este furata si gasita intamplator de Francesca. Din acest moment ea devine tinta NSA-ului care o suspecteaza de spionaj industrial. Francesca este prinsa si hartuita de agentii companiei (producatoarea acestui sistem de spionaj), dar cineva din interiorul agentie, James, cel care a monotorizat-o inca de la inceputul operatiunii, decide s-o ajute si datorita conexiunilor lui si a tehnologiei moderne el incearca sa dezvaluie programul spion intregii lumi.

Filmul e fictiune, tehnologia este reala.

Seraphim

Am o intrebare urban Nostradamus 2012 e acelasi cu documentarul Nostradamus 500 years later daca nu il mai poti urca pe serverul ala inca odata te rog :-D :ufo:

Urban

Citat din: Seraphim din  02 Iunie 2009, 19:04:55
Am o intrebare urban Nostradamus 2012 e acelasi cu documentarul Nostradamus 500 years later daca nu il mai poti urca pe serverul ala inca odata te rog :-D :ufo:

Nu este acelasi.
http://s6.transfer.ro/storage/NOSTRADAMUS_2012-6218b.rar


Renovatio

Am un request la cei care ma pot ajuta. Am nevoie de acest fil Philadelphia Experiment II (1993) ,daca al are careva ?eventual sa il uploadeze pe ceva share>am gasit pe net dar vine foarte greu de pe torrente extern.

    http://www.imdb.com/title/tt0107819/

Urban

Solar Attack (2005)

Download
http://s4.transfer.ro/storage/Solar_Attack-8a34c.rar
(are subtitrare in lb. romana)

Oamenii de stiinta cerceteaza fenomenul incalzirii globale incercand sa gaseasca solutii pentru a salva Pamantul...Intr-o perioada de tenisiune politica intre SUA si Rusia, Lucas Foster, un om de stiinta multi milionar, sponsorizeaza un program prin care se incearca sa se gaseasca o rezolvare la aceasta problema din ce in ce mai grava. In timpul cercetarilor o proba trimisa pe Soare trebuie distrusa iar acest lucru duce la un adevarat dezastru fara ca nimeni sa isi dea seama de efecte pe moment.

Se descopera ca nivelul metanului din atmosfera a crescut ingrijorator de mult. Modificarea din atmosfera este cauzata de bucati coronale desprinse din Soare care se indreapta catre Pamant si ard atmosfera, ducand la sufocarea populatiei...Foster isi da seama ca tot ce se intampla nu este cauzat de echipamentul rus ci chiar de programul sau dar degeaba incearca sa ii avertize pe cei implicati pentru ca nici guvernul si nici oamenii de stiinta nu il cred, dand vina pe Rusia. Lucas pleaca sigur intr-o misiune periculoasa cu un submarin rus si incearca sa salveze intreaga omenire inainte de a nu fi prea tarziu.

Urban

Ba'al Zeul furtunii

Download
http://s4.transfer.ro/storage/Baal_Zeul_Furtunii-e937b.rar
(are subtitrare in lb. romana)

Un arheolog bolnav de cancer in stadiu terminal incearca sa-si vindece boala cu ajutorul unei amulete summeriene stravechi apartinand cumplitului zeu Ba'al, care face o punte intre lumea de aici si lumea de dincolo. El trebuie mai intai sa descopere alte patru artefacte care reprezinta: apa, aerul, pamantul si foc cu ajutorul unor pergamente furate din Muzeul de Arheologie....Descoperirea fiecarui artefact duce la nasterea unei furtuni teribile. Cele patru furtuni tind sa se unesca ducand la distrugeri catrastofale pentru Pamant. In tot acest timp Centrul de Meteorologie incearca sa opresca furtunile fara a tine cont la  inceput de parea dr. Pena (Lexa Doig).

Shadowman

#89
           "FRINGE"

http://www.fox.com/fringe/

"Fringe este un film serial science fiction american coprodus de J. J. Abrams, Alex Kurtzman si Roberto Orci. Serialul ºi-a avut premiera în Statele Unite pe 9 Septembrie, 2008, pe postul de  televiziune Fox. Acþiunea serialului se desfãºoarã în Boston, Massachusetts.
Seria are în plin plan o Divizie a FBI care foloseºte metode stiiþifice "fringe" ºi tehnici FBI de investigaþii în investigarea unor serii de fenomene inexplicabile, adesea înspãimântãtoare, denumite "tiparul" (the pattern), care se desfãºoarã de-alungul globului."

  (  http://ro.wikipedia.org/wiki/Fringe  )


Fringe Promo Trailer


Fringe Promotional Trailer 2


Poate-l vedem curind pe un post de televiziune din Romania...
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY