Forum RUFOn

Sectiune pentru limba româna => Cafenea => Subiect creat de: terraflorin din 14 Noiembrie 2013, 16:21:06

Titlu: Boala Morgelons
Scris de: terraflorin din 14 Noiembrie 2013, 16:21:06
Lumea a aflat pentru prima dată despre boala Morgellons destul de recent – în anul 2002, când Mary Leitao, aflată în concediu de maternitate şi de profesie bioloagă, a scos din buza fiului ei de doi ani, Andrew, un fir fin, care semăna un puf de păpădie. În curând, micro-rănile au început să apără pe tot corpul copilului şi din ele ieşeau fibre ciudate de culoare albă, neagră şi roşie. Băiatul se plângea mamei că ,,că simte că îi umblă gândaci pe sub piele". Mary Leitao s-a adresat la opt medici, încercând să înţeleagă ce se întâmplă cu fiul ei, însă nu a primit nici măcar un răspuns clar. Toţi medicii i-au spus că băiatul este perfect sănătos, iar ,,firele stranii", care ies din corpul lui, sunt doar fibre de la hainele purtate, care s-au lipit de răni.
Mai mult: http://romanian.ruvr.ru/2013_05_18/Boala-Morgellons-realitate-teribila-sau-isterie-in-masa/ (http://romanian.ruvr.ru/2013_05_18/Boala-Morgellons-realitate-teribila-sau-isterie-in-masa/)
https://en.wikipedia.org/wiki/Morgellons (https://en.wikipedia.org/wiki/Morgellons)
Sunt mai multe teorii conspirative care afirmă că Morgellons este o boală provocată de chemtrails (dârele morţii) sau chiar de extratereştri (care au provocat mai multe molimi in istoria Pământului urmărind o agendă secretă). Priviţi videoclipul de mai mai jos de la 13:54.

Unsealed: Alien Files S01E06 Alien Plagues  (http://www.youtube.com/watch?v=ebbcghvUEVc#ws)
Titlu: Re: Boala Morgelons
Scris de: Urban din 26 Martie 2014, 16:48:00
https://www.youtube.com/watch?v=hf7QqOm7eG4 (https://www.youtube.com/watch?v=hf7QqOm7eG4)