Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Australian filmeaza extraterestri in curtea casei

Creat de Serban M, 12 Decembrie 2010, 17:42:35

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.


abyss

Chiar azi am dat peste aceasta stire la ->http://www.tweednews.com.au/story/2010/12/10/alien-tweed-ufo/

Din punctul meu de vedere fiintele extraterestre abordeaza o metoda nonliniara de contact in general. Este vorba de logica sensului si uzulfruct al abordarii. mi se pare un fake. Tehnologiile transluminice de care beneficiaza aceste rase (daca ele exista) fac nula o asemenea manifestare lipsita de sens si generatoare de panica si eventuala confuzie. Ce nu se spune e ca rasele de ET care ne viziteaza sunt extrem de precaute in ceea ce priveste psihicul uman. Cei care tot continua sa vina si va baga in sperieti sunt PLF-uri militare!

prodcomb

Este o joacã cu diode laser ºi, ca de obicei, imagini defocalizate!
distanța dintre a observa și a descoperi este cuprinsă între zero și infinit

StarDust

#3
Da, si mie mi-a facut impresia ca acela e un banal laser rosu, din acela ce se gaseste de cumparat peste tot, mai nou sunt si la brelocuri folosite. Pustiul cred ca are imaginatie tare bogata. Cred ca de fapt mai mult a vrut sa puna in evidenta faptul ca stie sa injure  :-D
Una peste alta, din punctul meu de vedere filmarile au toate elementele unor facaturi(nu mai intru in detalii). Probabil vre-un alt prieten din vecini l-a ajutat la regizarea acestor filme.
Asta-i parerea mea.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Xanadron

Subscriu - a fake, bloody shitty teenage moronic hoax   :-D (ca sa fiu in nota invectivelor defocalizantului pusti dornic de atentie de la Antipozi).

Din pacate, in lumea de azi ajung sa fie discutate mai mult faze infantile de genul asteia (care-s, mai mult decit discutate, chiar.... promovate pe Net cumva de unele cercuri dezinformator/manipulatoare), in detrimentul adevaratelor evenimente din care ar irumpe adevarurile "de dincolo de noi".
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

rontzo

.. si eu sunt de acord... e fake al unui flacau oleca teribilist & emo :p