Forum RUFOn

Sectiune pentru limba româna => Cafenea => Subiect creat de: maya din 29 Octombrie 2006, 15:16:17

Titlu: Propagandã reptilianã pe strãzile Bucureºtiului
Scris de: maya din 29 Octombrie 2006, 15:16:17
"Propagandã reptilianã pe strãzile Bucureºtiului"

de Mihaela Gheorghiu
http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=4425 (http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=4425)
În ultimele zile Bucureºtiului a fost invadat de o mulþime de afiºe publicitare, în care apar doi monºtri hidoºi, îmbrãcaþi într-un fel de costume de astronaut. Aceºtia sunt fotografiaþi în faþa clãdirii Ateneului ºi þin o pancartã pe care scrie:"Vrem. Ajutãm. Aici sã ascultãm problemele tale". Afiºele respective se gãsesc, deloc întâmplãtor, în toate zonele frecventate de un mare numãr de oameni: în staþiile de autobuz ºi de metrou, în vecinãtatea universitãþilor, în pieþele ºi pe bulevardele din centrul Bucureºtiului. Trecãtorii se opresc ºi citesc nedumeriþi sloganul þipãtor de pe afiº: ,,Omenirea are nevoie de EI". Apoi pleacã mai departe fãrã sã înþeleagã nimic. O bãtrânã îºi face cruce speriindu-se de hidoºenii.  Un grup gãlãgios de tineri vocifereazã: ,,Cool! E cu extratereºtri!". Oare câþi din cei care îl vãd îi înþeleg semnficaþia?

Omenirea NU are nevoie de "EI"!

În colþul de jos al afiºului citim: "Dovezi cã au mai ajutat Pãmântul ai zilnic pe Discovery Channel. Urmãreºte emisiunile care le sunt dedicate". Sã fie vorba despre o reclamã la o serie de emisiuni având ca subiect extratereºtrii? Sau e de fapt o reclamã chiar pentru extratereºtrii ,,reptilieni"? Cineva se strãduieºte foarte mult sã îi convingã pe oameni cã extratereºtrii de tipul celor din afiº ajutã omenirea sã evolueze. Spre ce? Se vede peste tot în jur. Din cauza "ajutorului" lor, ceea ce este bun, frumos, armonios, spiritual pe aceastã planetã este permanent ameninþat de rãzboaie, violenþe, crime, droguri, teroare, manipulare ºi minciunã. Din cauza lor, fiinþele umane, care prin natura lor aspirã sã evolueze spiritual, sunt continuu deturnate ºi împiedicate prin toate ororile posibile sã avanseze pe acest drum. În schimb, li se oferã tot felul de tentaþii ºi capcane karmice, alãturi de "proteze" tehnologice care ameninþã acum chiar echilibrul Terrei.
În spatele acestei campanii desfãºurate sub masca unui nevinovat joc televizat se ascunde un program de sensibilizare a oamenilor pentru a accepta mai uºor ideea cã REPTILIENII sunt niºte extratereºtrii buni ºi extrem de utili. Campania nu se se desfãºoarã doar în România ci ºi în Anglia, Franþa, Germania, Italia, Spania, Rusia, Danemarca, Norvegia, Suedia ºi Polonia.

"Omenirea are nevoie de ajutor" este pretextul sub care, susþin realizatorii programului, se vizeazã înregistrarea unei melodii cântatã de patru "staruri extraterestre". Publicul este invitat - nici mai mult nici mai puþin - sã îºi transforme prietenii în extratereºtri, pe motiv cã toþi oamenii ar fi extratereºtri. Numele ºi înfãþiºarea lor spun totul: Clive Salamandrã ºi Pyrhus Inimã de broascã (foto) nu sunt altceva decât REPTILIENI. Cercetãtorii domeniului ºtiu cã aceºtia, alãturi de Micii Cenuºii, sunt una dintre cele mai malefice rase de extratereºtrii, care de-a lungul mileniilor s-au strãduit sã controleze omenirea ºi sã îi împiedice evoluþia spiritualã.

Convingerea lor principalã, cã oamenii le sunt inferiori, se regãseºte în inima acestei campanii. Observaþi spre exemplu în poza alãturatã în ce posturã este reprezentat omul faþã de extraterestru. El apare în mod intenþionat ca o fiinþã pasivã, perplexã, prostuþã faþã de reptilianul aºezat în prim plan care poartã la gât  pe post de bijuterie un glob pãmântesc. Mai mult, pe siteul  asociat acestei campanii vizitatorii sunt instigaþi nici mai mult nici mai puþin decât sã îºi transforme prietenii în extratereºtrii!

În superioritatea lor trufaºã REPTILIENII nu pun nici un moment problema crizei spirituale în care se aflã omenirea ºi asta pentru cã aceastã crizã spiritualã este chiar opera lor: "Evoluþia biologicã ºi progresul tehnic al omenirii ameninþã sã stagneze.[...] Cea mai recentã încercare de a ajuta rasa umanã a reunit superstarurile pop ale Galaxiei, care au înregistrat un single ºi un clip video, subliniind situaþia tehnologicã dificilã în care se aflã rasa umanã. Stelele pop ale galaxiei s-au reunit pentru un concert pentru a atrage atenþia publicului asupra stãrii precare a Pãmântului ºi pentru a ne ajuta sã revenim pe drumul spre excelenþã tehnologicã."

"EI" sunt cei mari duºmani ai omenirii
În ultimii ani numãrul de cãrþi, studii, filme documentare ºi mãrturii ale unor persoane care s-au întâlnit cu reptilieni a crescut foarte mult.  Este vorba despre mii de astfel de cazuri, izbitor de asemãnãtoare deºi provin din diferite colþuri ale lumii. Pânã acum reptilienii au acþionat din umbrã. Acum tot mai mulþi oameni s-au convins de existenþa lor ºi le cunosc faptele ºi metodele. În România chiar s-a constituit în luna iunie 2006 un Front Naþional Anti-reptilian. Pentru a se apãra în faþa acestor tot mai numeroase dezvãluiri, reptilienii apeleazã acum la alte metode de manipulare. Se strãduiesc sã mascheze adevãrul sufocându-l într-o mare de minciuni menite sã le creeze o imagine favorabilã. O veche zicalã popularã spune cã, pentru a pãcãli, diavolul vrea sã parã înger. Multitudinea de filme de ficþiune având ca subiect extratereºtrii din ultima vreme face parte din acest demers. Veþi înþelege cel mai bine acest lucru dacã veþi cere unui copil de grãdiniþã sã deseneze un extraterestru. Imediat o sã schiþeze o figurã asemãnãtoare cu ET, personajul din filmul cu acelaºi nume, creat dupã prototipul Micilor Cenuºii ºi apoi o sã vã povesteascã ce drãguþi ºi simpatici sunt extratereºtrii. Filme precum acesta sau Alien, Rãzboiul stelelor, Ziua indepedenþei, Mario Brothers sau multitudinea de desene animate cu Familia Flintstone ºi drãgãlaºul ei dinozaur, Þestoasele mutante Ninja, Omul pãianjen sau Batman modeleazã încã din copilãrie minþile oamenilor, astfel încât aceºtia sã devinã receptivi faþã de influenþa reptilianã.

În imaginea alãturatã vedeþi o reclamã fãcutã unor jocuri pe computer în Japonia, reclamã în care fiecare om duce în spate o reptilã. Imaginea nu este departe de visele cela mai ascunse ale reptilienilor. Cei care în vechime erau consideraþi demoni devoratori de copii, astãzi au devenit personaje de desene animate ,,îndrãgite" de copii. Aceastã diferenþã de percepþie ar trebui sã ne punã pe gânduri. Reptilienii nu au stat degeaba ºi au muncit mult pentru a-i convinge pe oameni cã ,,EI" le sunt de ajutor ºi au intenþii benefice. 

Numeroºi clarvãzãtori sunt capabili sã perceapã adevãrata înfãþiºare a acestor reptilieni ºi explicã cum este posibil ca aceºtia sã îºi creeze o aparenþã umanã atunci când se aflã printre noi. Acesta este ºi motivul pentru care reptilienii fac tot posibilul ca oamenii sã nu îºi dezvolte capacitãþile spirituale înnãscute, de exemplu clarviziunea. Imaginaþi-vã cum ar fi dacã toþi oamenii, încã din copilãrie, ar fi capabili sã perceapã hidoasa formã subtilã pe care o au reptilienii. Acestora le-ar fi imposibil sã se mai ascundã ºi nimeni nu ar mai cãdea în capcana lor.

Tot mai mulþi martori relateazã cum sub ochii lor fiinþe pe care le credeau oameni au cãpãtat înfãþiºarea unei reptile în momente de furie. David Icke relateazã de exemplu despre un caz petrecut în SUA: "Pe 20 iulie 1988 mai mulþi oameni din Bishopville, Carolina de sud au fost terorizaþi de un om ºopârlã fãrã pãr, sprâncene ºi buze. El avea câte trei degete la fiecare mânã, ochii mari ieºiþi din orbite ºi roºii. S-au scris cinci articole despre omul ºopârlã care au apãrut în Los Angeles Times ºi Herald Examiner". Un alt caz este cel al unor prezentatori de televiziune care în timpul unui interviu luat unui important om politic i-au vãzut amândoi faþa transformându-se în cea a unei reptile ºi apoi revenind la forma ei umanã. ªi mai existã multe alte mãrturii de acest gen.

Dacã adãugãm la toate acestea paginile din istoria Terrei în care se vorbeºte despre zmei, balauri, dragoni, ºerpi, monºtri care îi terorizau pe pãmânteni ºi le cereau sacrificii umane înþelegem cã existenþa reptilienilor este o problemã foarte veche. Strãvechile scrieri ºi inscripþii sumeriene, egiptene, indiene, mayaºe povestesc sau chiar redau în imagini astfel de fiinþe malefice. Ele seamãnã izbitor cu ceea ce descriu martorii de astãzi. Într-un fragment din manuscrisele de la Marea Moartã  se vorbeºte despre ,,Belial, prinþul întunericului sau regele rãului care are o înfãþiºare terifiantã ca un ºarpe cu faþã de viperã".

Cercetãtori ai fenomenului precum dr. Arhtur David Horn, bio-astrofizicianul Fred Hoyle, scriitorul american David Icke, Credo Mutwa vorbesc la unison despre fiinþe cu piele de reptilã ºi sânge rece, cu ochi mari ieºiþi din orbite având de multe ori pupilã verticalã, cu nas turtit ºi gurã fãrã buze, mâini cu patru sau ºase degete acoperite de solzi ºi o coadã aºa cum întâlnim în descrierea popularã a demonilor. Reptilienii sunt descriºi ca fiind foarte avansaþi din punct de vedere tehnologic ºi având o minte ascuþitã, însã sunt foarte cruzi ºi violenþi, lipsiþi de compasiune ºi de iubire. Se hrãnesc cu energii joase ºi le place foarte mult sângele uman, în special cel încãrcat de hormonii descãrcaþi în timpul unor stãri de teroare, fricã, durere, suferinþã. Obiceiuri umane cum ar fi vãnãtoarea sau hrãnirea cu carnea unor animale crescute pentru a fi mâncate sunt preluate de la aceºti reptilieni. Ei i-au învãþat pe oameni sã trateze animalele aºa cum ei înºiºi trateazã oamenii. Pentru ei fiinþele umane sunt ceva inferior menit sã le serveascã drept hranã, sã le satisfacã poftele inferioare ºi sã îi slujeascã.

De aceea a spune cã omenirea are nevoie de ei este sinonim cu a spune cã un trup sãnãtos are nevoie de celule canceroase. Reptilenii sunt în realitate niºte fiinþe parazite, care luptã prin toate mijloacele sã îºi menþinã ,,gazdele" într-o stare de pasivitate ºi ignoranþã. De aceea ei cautã sã întreþinã stãrile inferioare precum frica, furia, ura, invidia, învinovãþirea, ignoranþa, plãcerile ºi ataºamentele inferioare. Cu cât oamenii vor cãuta sã intre în rezonanþã cu stãri armonioase, benefice, elevate, sã manifeste iubire, compasiune, fericire, astfel de entitãþi joase nu îºi vor mai gãsi focare de rezonanþã pe pãmânt ºi astfel odatã cu ele vor dispãrea toate nenorocirile ºi suferinþele pe care le aduc.

Bibliografie:

1. David Icke – The biggest secret
2. Arthur David Horn - Humanity's extraterrestrial origins, ET influences on human kind biological and cultural evolution
3. John Bathhurst Deane -The worship of the serpent
4. John Rhodes – The human reptilian connection
5. Cathy o Brien mark Phillips - Trance formation of America
6. Andrew Collins  - From the ashes of angels the forbidden legacy of a fallen race
7. David Icke – Revelations of a Mother Goddess (video)
8. http://www.reptoids.com/
9. http://www.reptilianagenda.com
10. http://www.thewatcherfiles.com/exposing_reptilians.htm

yogaesoteric
27 octombrie 2006
Titlu: Raspuns: Propagandă reptiliană pe străzile Bucureştiului
Scris de: Necunoscutul din 29 Octombrie 2006, 20:27:44
SUNTEM FOARTE APROAPE DE ADEVAR !!!!!!

Daca va uitati atent in ultimii 10-15 ani rapoartele OZN au crescut atat in lume cat si in Romania, s-au declasificat o multime de documente secrete despre OZN-uri, au aparut emisiuni si acum aceasta propaganda facuta de catre Discovery, sunt foarte sigur ca in urmatorii 10-20 de ani sau chiar numai in urmatorii 5 ani vom face contact oficial cu ET, cred ca guvernele lumii si-au dat seama ca suntem pregatiti sa aflam adevarul, iar aceasta propaganda este facuta pentru a ne pregati de ceea ce vom trai in urmatorii ani.

In urmatorii ani vor fi din ce in ce mai multi oameni interesati de OZN-uri si vom fi mai pregatiti pentru "Marele contact"

8-)
Titlu: Raspuns: Propagandã reptilianã pe strãzile Bucureºtiului
Scris de: udar din 29 Octombrie 2006, 20:38:38
Inainte sa balacareasca un canal ca Discovery-ul care este printre singurele care mai baga in seama problema extraterestrilor, cei din Miscarea de Integrare Spirituala in Absolut ar trebui sa se ingrijeasca de "reptilianul" ce le sta in frunte si se ascunde sub oblojirea fratilor sai masoni din justitia suedeza, fiind cautat in prealabil de autoritatile romane pentru trafic de persoane ºi infracþiuni asociate crimei organizate.

Canalul Discovery afiseaza de fiecare data reclame pe temele incitante pe care le prezinta. Stiu ca orasul meu era impanzit de astfel de postere cand era "saptamana rechinilor". Asta inseamna ca se pregateste o invazie a rechinilor? Ne vor rechinii raul? Vor iesi ei din ape si ne vor termina pe toti? NU!

Parerea mea! vorba lui Adim.
Titlu: Raspuns: Propagandã reptilianã pe strãzile Bucureºtiului
Scris de: Necunoscutul din 29 Octombrie 2006, 22:18:40
Da, udar dar eu nu am vorbit numai despre emisiunile discovery, eu am vorbit si despre interesul publicului si rapoartele OZN intocmite de ei ce se afla in crestere. Si cred ca in urmatorii ani vom asista la ceva ce nu am asistat niciodata in istoria omenieii si nu spun asta din cauza emisiunilor de pe discovery, o spun deoarce exista alte evenimente ce sunt menite sa ne pregateasca.

8-)
Titlu: Raspuns: Propagandã reptilianã pe strãzile Bucureºtiului
Scris de: maya din 29 Octombrie 2006, 22:49:14
#udar..cred ca tu daca ai fi vreodata fata in fata cu un reptilian, te-ai uita mai intai sa vezi ce marca de chiloti poarta.
Parerea mea! vorba lui adim
Titlu: Raspuns: Propagandã reptilianã pe strãzile Bucureºtiului
Scris de: udar din 29 Octombrie 2006, 23:49:26
La cat de malefici sunt prezentati acesti reptilieni, ca ma uit la ce chiloti poarta sau ca ma uit in ochii lor, mi-e tot una, ca in acelasi loc as sfarsi...
Titlu: Raspuns: Propagandã reptilianã pe strãzile Bucureºtiului
Scris de: maya din 30 Octombrie 2006, 00:24:53
La cat ai studiat despre ei, ai impresia ca reptilienii astia sunt "prietenii omului"? Asa la "primul afis" multi pot zice..."ia uite ce pet dragut , sa am si eu unul acasa"...in realitate (norocul nostru) reptilienii nu pot trai in acest plan ca si oamenii si mai ales in situatia de acum cand Sistemul Solar isi eleveaza frecventa de vibratie, pentru reptilieni,  reprezinta o criza existentiala pentru ca nu vor mai avea acces la sursa lor de "papa"= omul...
Reclama cu "vai e tot ce ne lipseste din casa, un reptilian, hai sa-l ajutam" e similara cu "drumul spre iad e pavat cu intentii bune" si rezultatul e ca omul va iesi in pierdere din acest "act de caritate".
Titlu: Raspuns: Propagandã reptilianã pe strãzile Bucureºtiului
Scris de: udar din 30 Octombrie 2006, 09:28:45
Dincolo de interpretarile aberante pe care le arunci asupra mesajelor mele, te-as intreba cam cati reptilieni ai intalnit tu in viata ta ca sa faci astfel de judecati asupra naturii si periculoziatii lor...?
Titlu: Raspuns: Propagandã reptilianã pe strãzile Bucureºtiului
Scris de: dedeiu din 30 Octombrie 2006, 09:32:26
Asa cum sunt si cazurile despre extraterestri, asa cum citesti si ziarele si le si crezi asa cum citesti si sitirile si le si crezi, de ce sa nu crezi ca reptilienii sunt malefici?
Titlu: Raspuns: Propagandã reptilianã pe strãzile Bucureºtiului
Scris de: udar din 30 Octombrie 2006, 09:46:55
Cine ti-a spus tie ca eu cred tot ce scrie in ziare? Sau in toate intamplarile cu extraterestri? Cred in acelea care sunt relevante, care apar in mai multe ziare, si care sunt verificabile. Despre reptilieni vorbeste domnul Icke si un numar restrans de indivizi care la cate carti scot pe banda rulanta nici nu ma mir ca nu dau faliment. Este clar ca si industria OZN-urilor si extraterestrilor a devenit o afacere imporanta care, la fel ca in fiecare afacere, se bizuie pe nevoile unor oameni de mister, inedit si inexplicabil...

Si cand am zis eu ca reptilienii nu sunt malefici? De ce va place atat de mult sa interpretati in modul in care doriti mesajele personale? Am spus doar ca mi se pare aberant sa faci legatura intre un afis de-al Discovery-ului si intre teoria conspiratiei si ca inainte sa vorbeasca despre extraterestri cei din MISA ar trebui sa se intrebe de ce a fugit din tara maestrul lor, care e acuzat de atatea lucruri. Si sa nu vina cineva sa-mi spuna ca toate dovezile impotriva sa sunt fabricate... Deci pentru mine un articol venit de pe site-ul acela nu are nici o relevanta, la fel cum nici o stire despre Voiulescu pe Antena 3 nu prea are nimic de-a face cu echidistanta jurnalistica...
Titlu: Raspuns: Propagandã reptilianã pe strãzile Bucureºtiului
Scris de: DepthOfField din 30 Octombrie 2006, 09:57:27
legat de reclama aia cu reptilieni si alti urati....
pai daca va pune pe ganduri si atrage atentia, inseamna ca este intr-adevar o reclama (campanie de reclama de fapt) de efect, care si-a atins scopul cu brio, nu?! Nu asta vrea orice reclama? Sa afiseze ceva care sa treaca de banal, de media celorlalte anunturi publicitare, si sa atraga atentia, sa se intipareasca in mintea posibililor consumatori ai acelui produs. Nu?
Cat despre faptul ca in ultimii 15 ani sau ma rog se intensifica rapoartele ozn si restul..pai nu e logic ca odata cu explozia vanzarilor de camere foto, a circulatiei informatiei (internet), si numarul de rapoarte sa creasca? Uite chiar aici pe acest forum, doar pentru ca el exista, unii si-au publicat propriile observatii. Pe cand acum 15 ani, nu era forum, deci, daca aveai o observatie, o spuneai la vreo cativa amici de incredere si atat. Deci, raspandirea instrumentelor si dezvoltarea mediului de comunicatii aduce dupa sine si asemenea consecinte, pur si simplu.
Cat despre Discovery..ca nu face emisiuni pe tema UFO nu e bine. Daca face (si pur si simplu a descoperit un nou subiect care sa se vanda bine), inseamna neaparat ca urmareste ceva? Eu ma indoiesc.... Credeti ca domnii de la National TV sau TVR1 care fac acel ciclu de emisiuni despre OZN, fac parte ei dintr-o miscare secreta si oculta (sau sunt indrumati in acest sens) care sa constientizeze in mintea publicului anumite idei? Sau pur si simplu ca tineri reporteri cauta subiecte cu care sa se afirme?! Iar UFO este un bun subiect, desi inca tabu? Dar generatiile se schimba, si nu vor mai fi priviti incorect ca niste ciudati cei care cred sau studiaza fenomenul OZN, ci pur si simplu va fi un alt subiect de discutie (si de vanzare in mass-media). Asa cred eu. Cererea genereaza oferta.

Titlu: Raspuns: Propagandã reptilianã pe strãzile Bucureºtiului
Scris de: dedeiu din 30 Octombrie 2006, 11:01:05
De ce pe afisul de la discovery in loc de extraterestrii aia mici si cenusii apare fata de reptilian? De ce au pus acea fata daca totul incepe de "domnul Icke"? Ai citit ce spun oamenii despre asta?
Titlu: Raspuns: Propagandã reptilianã pe strãzile Bucureºtiului
Scris de: udar din 30 Octombrie 2006, 11:55:03
de ce? de ce? de ce?
Teoria conspratiei la culmile cele mai inalte! In primul, rand, spre deosebire de conceptia generala a oamenilor, DESCRIEREA CEA MAI CUNOSCUTA A EXTRATERESTRILOR E "OMULETII VERZI" nicidecum omuletii gri, asa cum cei pasionati de UFOlogie ii cunosc cei mai bine. Deci extraterestrii aceia sunt verzi ca sa rezoneze cat mai mult cu opinia generala despre extraterestri si pentru a fi mai usor de recunoscut de tzatza Leana care trece pe langa afis si ii vede... Plus ca ei sunt imbracati "uman", pe de-o parte pentru ca daca erau dezbracati s-ar fi putut considera ca fiind indecenta reclama, iar pe de alta parte din acelasi motiv de apropiere de conceptia generala...

Va asigur, maya si dedeiu, ca oricate postere ar fi in oras cu prietenia om-extraterestri, tanti Geta de la parter, cand ar vedea unul de-asta in casa, tot cu tigaia i-ar da in cap si nu ar incerca sa stabileasca relatii de amicitie. Ceea ce, pana la urma ar fi o tampenie... Pentru ca nu tot ceea ce e hidos este si rau, malitios. Ce s-ar intampla daca am incepe ca in evul mediu sa consideram orice om desfigurat ca fiind trimis al Satanei?
Titlu: Raspuns: Propagandã reptilianã pe strãzile Bucureºtiului
Scris de: liteady73 din 30 Octombrie 2006, 14:52:52
Salut Maya !...

E o simpla reclama tv pentru canalul Discovery. Pentru a atrage atentia trebuie sa socheze, nu? :) Am vazut si eu reclamele prin oras, si la televizor. Socante si - pt un fan sf - intresante. Extaterestrii care canta in formatie - ceva care aduce cu un "unplugged" - intr-o atmosfera gen "Salvati Africa", marca M. Jackson.

Dar asta nu inseamna nimic. E doar o reclama. E facut special sa atraga/invite spectatorii cu o anumita formatie si orientatie, spre programul "Zona SciFi" din grila lor tv. Atat si nimic mai mult.

Cei care vad dincolo de aparente, pot regasi in astfel de manifestari mediatice, incercari - totusi, grosolane - de insinuare a unor clase conducatoare reptiliene extraterestre in structurile ierarhice ale societatii umane.

Ceea ce inca nu e cazul...
Titlu: Raspuns: Propagandã reptilianã pe strãzile Bucureºtiului
Scris de: dedeiu din 30 Octombrie 2006, 20:07:58
Udar eu intreb una si tu imi raspunzi alta. Te mai intreb odata si sper sa-mi raspunzi in caz ca doresti, in caz ca nu doresti imi zici frumos si amical "Nu, nu vreau sa-ti raspund.". De ce pe acel poster apare un om cu fata de reptilian? In legatura cu ultima ta intrebare, nu esti prea departe de adevar. Un preot spune in cartea sa ca a aparut in fata lui un om cu ochi mari, capul mare, chel, etc. . Cand l-a vazut, preotul s-a dus in casa si a inceput sa-si spuna rugaciunile. El era sigur ca acela a fost diavolul. Depinde cum interpreteaza fiecare o astfel de intalnire.
Titlu: Raspuns: Propagandã reptilianã pe strãzile Bucureºtiului
Scris de: maya din 30 Octombrie 2006, 22:36:46
Citat din: udar din  30 Octombrie 2006, 11:55:03
... Pentru ca nu tot ceea ce e hidos este si rau, malitios. Ce s-ar intampla daca am incepe ca in evul mediu sa consideram orice om desfigurat ca fiind trimis al Satanei?
... pentru ca exteriorul este expresia interiorului...si pentru ca daca esti urit ca dku nu esti un inger?! :mrgreen:
Titlu: Raspuns: Propagandã reptilianã pe strãzile Bucureºtiului
Scris de: udar din 30 Octombrie 2006, 23:50:10
@dedeiu: din aceleasi motive pe care le-am amintit mai sus. Nu prea stiu insa la care dintre alieni te referi.

@maya: sa inteleg ca un om cu nasul carn, orb si cocosat trebuie neaparat sa fie un demon pe interior?
Titlu: Raspuns: Propagandã reptilianã pe strãzile Bucureºtiului
Scris de: maya din 31 Octombrie 2006, 01:21:11
Reptilienii nu sunt oameni...sunt, asa cum si arata, niste fiinte subumane, demoniace care populeaza zone infernale din planurile paralele lumii umane. Reptilienii se afla in acele lumi pentru ca ei rezoneaza din plin cu acele energii specifice infernurilor in care subzista.
Asa cum ingerii nu stau in iad , ingerii (si alte fiinte de lumina, ET) sunt permanent in lumile Angelice , paradisiace , in rezonanta cu energiile armonioase divine.
Titlu: Raspuns: Propagandã reptilianã pe strãzile Bucureºtiului
Scris de: Shadowman din 31 Octombrie 2006, 09:40:50
Citat din: maya din  31 Octombrie 2006, 01:21:11
Reptilienii nu sunt oameni...sunt, asa cum si arata, niste fiinte subumane, demoniace care populeaza zone infernale din planurile paralele lumii umane. Reptilienii se afla in acele lumi pentru ca ei rezoneaza din plin cu acele energii specifice infernurilor in care subzista.

  Despre cum ar decurge un posibil contact cu extraterestrii ce au coarne si seamana cu dracu',in imaginatia lui Arthur C.Clarke,cititi in romanul "Sfirsitul copilariei"...
   O carte-de referinta !- scrisa de un "titan" al genului SF...
   Udar ,cred ca stii mai bine,observ ca-l citezi pe Arthur C.Clarke : "Magic is any sufficiently advanced technology. "
   S-ar mai schimba niste pareri aici pe topic... :-D
Titlu: Raspuns: Propagandã reptilianã pe strãzile Bucureºtiului
Scris de: Elvin din 31 Octombrie 2006, 10:31:20
    Shadowman, e geniala "Sfarsitul Copilariei"

    Oameni buni, eu stiam de "reptilieni" inca de acum 7-8 mii de ani si chiar de mai inainte...in timp ce golanul de Icke si gashca de profitori nerusinati care il flancheaza, afla de-abia acum....
Titlu: Raspuns: Propagandã reptilianã pe strãzile Bucureºtiului
Scris de: maya din 06 Noiembrie 2006, 00:56:23
Today there is a lot of talk about shape-shifting Reptilians but it is certainly nothing new. They have a long rich history going back thousands of years. A good background of information on the history of Reptilians is at: http://www.nationmaster.com/encyclopedia/Reptilian-humanoid (http://www.nationmaster.com/encyclopedia/Reptilian-humanoid)

According to the book of Enoch the pre-flood world of earth was inhabited by Nephilim giants. These were the offspring of women who were impregnated by the fallen angels. These giants were so evil and so destructive to mankind that God brought a flood to to destroy them. Once dead the spirits of the Nephilim now roamed the earth as demons seeking to inhabit flesh once again. Without a fleshly host to posses they suffer discomfort.

"When an unclean spirit goes out of a man, he goes through dry places, seeking rest, and finds none." Matt 12:43 43
http://www.stargods.org/ReptilianAngels.htm (http://www.stargods.org/ReptilianAngels.htm)
http://www.stargods.org/ReptilianDemons.htm (http://www.stargods.org/ReptilianDemons.htm)
Titlu: Raspuns: Propagandã reptilianã pe strãzile Bucureºtiului
Scris de: Nox din 19 Noiembrie 2006, 06:55:35
salut tuturor.... primul meu post pe acest forum, sper sa fie intr-un ceas bun.

Cred ca discutia se abate de la subiect incet, incet... O sa incerc sa-mi spun si eu parerea:

Cred ca saptamana asta sau cealalta, nu mai stiu exact cand, ma duceam la facultate si eram la Eroilor, asteptam metroul. Era dimineatza in jur de 8-9 AM. Am obseravat afisul respectiv si m-am apropiat cu un zambet pe fata de el si mi-am spus in gand: "se pare ca fenomenul cu extraterestri ia amploare, totusi e bine ca se incearca o pregatire a populatiei in acest sens". Impresia pe moment a fost pozitiva, totusi am avut o mica retinere. Acum acea mica retinere devine din ce in ce mai mare si incep sa analizez logic lucrurile:

1) De ce tocmai reptilieni?!? cand toate filmele de la Hollywood (cel putin cele mai cunoscute) prezinta alieni dupa modelul X-Files sau ET (mici si gri). Exista o discrepanta foarte mare...oare se incearca un transfer de simpatie al publicului dinspre alieni mici si gri/verzi catre repilieni?

2) ce rost ar avea o reclama la o serie de emisiuni de pe Discovery Channel, fie ea si pt alieni (pt mine cel putin e ca si cum ai face reclama la... nu gasesc un exemplu acum, dar ideea e ca ar fi inutila reclama din punct de vede COMERCIAL pt ca nu exista concurenta. sper sa nu gresec).

3) din tot ce am citit eu, toate parerile despre reptilieni sunt negative. Este adevarat ca in orice specie/rasa/grup/etc. nu toti sunt rai, exista din fiecare categorie (matematic vorbind).

4) nimic nu gratis... "avem nevoie de ei"- asta e clar. dar ce vor in schimbul ajutorului lor?! (asta e o intrebare la care trebuie sa meditam).

5) propun sa analizam si ce spun vechile scrieri despre aceste fiinte.

Nu tot ce se da pe Discovery e neaparat 100% adevarat. Acum cateva zile ma uitam la un documentar despre Civilizatia Maya... si imi venea sa ma prapadesc de ras pentru ca ziceau ca au carat pietrele cu spatele (chiar aratau oameni ce carau bolovani...pt construcitia piramidelor). Era chiar penibil.

Teoria conspiratiei sau nu...adevarul e la mijloc.. tre' sa analizam si la rece si la cald. E bine sa nu te arunci ca capul inainte ci cu mintea.

http://www.humansneedhelp.com/Romanian/Main.aspx

acolo sus la linkuri este: ISTORIA si ADEVARUL. pt mine acesti termeni au asa o valoare relativa, mai ales in ultimul timp. Ce e Istoria? ce e Adevarul? Iar jos scrie sponsorizat de Discovery Channel. Deci nu e chiar al lor proiectul?!

va rog sa ma iertati daca am mancat litere sau cuvinte... iar daca gresesc cu ceva sa ma corectati. E 7 dimineatza...:)
Titlu: Raspuns: Propagandã reptilianã pe strãzile Bucureºtiului
Scris de: dedeiu din 19 Noiembrie 2006, 09:59:54
Ce prostie, mai ales povestea adam eva, si asa copiata de la sumerieni si se face referire la reptilieni. Atat de falsa, copiata si modificata si inca se poate bate punctul pe ea...
Titlu: Raspuns: Propagandã reptilianã pe strãzile Bucureºtiului
Scris de: Max C. din 19 Noiembrie 2006, 10:26:51
Mie mi se pare o totala caterinca...mai ales siteul respectiv,o noua poveste pentru a arunca mizerii in istoria omului...dar se pare ca 'baietii in negru' isi fac treaba cum trebuie  :x
Titlu: Raspuns: Propagandã reptilianã pe strãzile Bucureºtiului
Scris de: sxn_b din 19 Noiembrie 2006, 10:44:39
CitatMie mi se pare o totala caterinca...mai ales siteul respectiv,o noua poveste pentru a arunca mizerii in istoria omului
Subscriu.Site-ul da apa la moara scepticilor.
Titlu: Raspuns: Propagandã reptilianã pe strãzile Bucureºtiului
Scris de: udar din 19 Noiembrie 2006, 11:53:56
Citat din: bluemoon8520 din  19 Noiembrie 2006, 06:55:35
salut tuturor.... primul meu post pe acest forum, sper sa fie intr-un ceas bun.

bine ai venit

Citat din: bluemoon8520 din  19 Noiembrie 2006, 06:55:351) De ce tocmai reptilieni?!? cand toate filmele de la Hollywood (cel putin cele mai cunoscute) prezinta alieni dupa modelul X-Files sau ET (mici si gri). Exista o discrepanta foarte mare...oare se incearca un transfer de simpatie al publicului dinspre alieni mici si gri/verzi catre repilieni?

Care "toate"? In Atacul martienilor nu erau mici si gri. Nici in Independence day, nici in Signs... Plus ca toti extraterestrii de pe Discovery si de pe site sunt "umani"... Adica sunt oameni imbracati in costume si machiati, nu sunt papusi... Deci trebuiau sa aleaga cativa care aratau cat mai diferit de imaginea umana... S-a nimerit ca unul sa fie reptilian. Big deal...

Citat din: bluemoon8520 din  19 Noiembrie 2006, 06:55:352) ce rost ar avea o reclama la o serie de emisiuni de pe Discovery Channel, fie ea si pt alieni (pt mine cel putin e ca si cum ai face reclama la... nu gasesc un exemplu acum, dar ideea e ca ar fi inutila reclama din punct de vede COMERCIAL pt ca nu exista concurenta. sper sa nu gresec).

Nu exista concurenta?? Ma amuzi, sincer. Concurenta in domeniul TV? E cea mai mare. Adica vrei sa zici ca cineva care se uita la Discovery nu poate in orice moment sa schimbe programul pe Surprize Surprize? E concurenta foarte mare. Reclame la Discovery s-au facut dintotdeauna. Eu am amintit doar una dintre ele, si anume Shark Week, cand peste tot prin oras erau panouri cu reclame pe tema asta....

Citat din: bluemoon8520 din  19 Noiembrie 2006, 06:55:353) din tot ce am citit eu, toate parerile despre reptilieni sunt negative. Este adevarat ca in orice specie/rasa/grup/etc. nu toti sunt rai, exista din fiecare categorie (matematic vorbind).

Probabil ca sunt la fel de indreptatite ca si frica oamenilor de reptilele ce ne inconjoara aici pe Pamant. Frica idioata si nefondata, desigur...

Citat din: bluemoon8520 din  19 Noiembrie 2006, 06:55:354) nimic nu gratis... "avem nevoie de ei"- asta e clar. dar ce vor in schimbul ajutorului lor?! (asta e o intrebare la care trebuie sa meditam).

Nu stiu cat avem nevoie de ei. Si asa e, ai dreptate... nimic pe lumea asta nu e gratis.


Titlu: Raspuns: Propagandã reptilianã pe strãzile Bucureºtiului
Scris de: Skywalker din 16 Martie 2007, 09:20:04
Pe de-o parte este o reclama, dar o reclama cu un substrat mult mai adanc decat pare a fi.

   Articolul lui Maya ofera foarte multe informatii. Excelent, Maya, insa mai am ceva completari, pentru a intelege substratul reclamei:

    Reptilienii sustin ca ei  au fost primii care au populat Terra cu mult inaintea aparitiei omului, iar acuma vor sa isi revendice planeta. Pentru aceasta si-au construit mai multe baze pe planeta noastra. Dar ce dovezi paleontologice s-au gasit in acest sens? Tot ce s-a gasit a fost o specie de dinozauri care era mult peste inteligenta celorlalti, chiar ami inteligent decat mamiferele primitive. Si s-a creat un model pe calculator al acelui dinozaur, daca ar mai fi fost lasat sa evolueze. Acel model semana foarte bine cu un reptilian. Dar dinozaurul acela nu a fost lasat sa evolueze, deci si acel model e doar unul teoretic. De alte dovezi paleontologice nu stiu.

Si in plus ei s-au inifiltrat in diverse organizatii oculte, nu e exclus ca ei sa si conduca marile organizatii oculte, sub forma de oameni, cam in genul cum scria in articolul lui Maya.
   
    Si daca sunt in organizatii oculte, atunci de ce ne obisnuiesc cu prezenta lor, in loc sa ne distruga din umbra?  Masoneria(unde nu e exclusa prezenta reptilienilor) pana in ultimul timp, a fost o organizatie de care nu se stia. Insa in ultimul timp din cauza ca nu se stia nimic de ei, incepeau sa aiba ceva probleme. Nu le mai mergea asa bine, asa ca au hotarat sa se dezvaluie lumii. Asa au aparut cartile despre NOM, insa acelea sunt scrise de membri masoneriei, si multe informatii sunt intentionat eronate. Ca doar nu sunt asa prosti sa se dezvaluie. 

  Si acuma revenind la reptilieni, in ultima perioada se poate ca nici lor nu le-au mers asa bine planurile din cauza ca erau doar in secret, asa ca au hotarat sa se dezvaluie, si nu oricum, ci sub forma unor extraterestri binevoitori, care vor sa ne ajute.
   
   Insa noi avem o arma impotriva lor: ei nu suporta atmosfera terestra si vor sa o  degradeze pentru a fi una propice lor. Deci sa pastram atmosfera terestra asa cum e ea normala!