Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Legaturi catre stiri interesante!

Creat de jackie28t, 12 Iulie 2006, 01:12:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

padme

Un articol interesant si... adevarat. Chiar de curand am vazut o emisiune in care politisti americani apelau la asemenea persoane sa-i ajute in anchete. Cred ca si ai nostri mai apeleaza....E foarte important ca identitatea unor asemenea persoane sa nu fie facuta publica, parerea mea!

StarDust

Probabil ca ati observat ca si Discovery Channel mediatizeza mai nou asemenea cazuri in care politia colaboreaza cu asemenea persoane (mediumi).
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16


Xanadron

#948
Citat din: padme din  13 Iulie 2010, 17:08:54
http://stirileprotv.ro/stiri/international/top-zece-mistere-neelucidate.html
Ca de obicei, postul sefului Trezoreriei Mondiale Evreiesti [etc. s.a.m.d.] Ronald Lauder abureste din nou publicul cu nimicuri gen "misterioasa Black Dalila". :-D

Prabusirea OZN-ului de la Roswell sau presupusul meteorit tungusk (ca sa citez doar doua dintre jdemiile de... adevarate mistere importante nerezolvate) vaz ca nu apar in "lista" ProTeVe.  :-P
Post pe care, cu tot respectul pentru efortul citarii linkului, eu nu l-as mentiona vreodata ca sursa de informare.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

romulus

Citatpostul sefului Trezoreriei Evreiesti Mondiale Ronald Lauder abureste prostimea
Pai da, dar pe mine nu asta ma intriga ci faptul ca s-a stiut de la inceput cine   si de ce a infiintat postul asta tv. insa "prostimea" - ca sa te citez -  tot casca gura la el !Oare de ce ? Chiar asa? Toti suntem "dusi" ??
Oricum intrebarile sunt retorice si nu fac decat sa constat :mare e gradina..... !
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

Xanadron

#950
Citat din: romulus din  13 Iulie 2010, 17:45:05
Pai da, dar pe mine nu asta ma intriga ci faptul ca s-a stiut de la inceput cine  si de ce a infiintat postul asta tv. insa "prostimea" - ca sa te citez -  tot casca gura la el ! Oare de ce ? Chiar asa? Toti suntem "dusi" ??
Oricum intrebarile sunt retorice si nu fac decat sa constat :mare e gradina..... !
Am zis !

Postare utila nu doar datorita noimei intrebarii tale retorice, ci si fiindca datorita ei moderatorii forumului pot observa ca mi-am editat mesajul (din "prostime" in "public" :wink:) ca sa nu mi se reproseze limbaj inadecvat.

Revenind ontopic, cred ca metodele dezinformarii subtile si ale manipularii spre FACIL a atentiei pamintenilor (deveniti, volens-nolens, TV-dependentzi) au evoluat continuu, iar rezultatele (triste) se vad cu ochiu' liber. :|
Si la tembelizor, evident.  :-D

P.S. De fapt, ontopic as fi doar dac-as da un link interesant :roll: - uite-l (ultimul interviu de pe Project Camelot):

http://projectcamelotproductions.com/interviews/aaron_mccollumII/aaron_mccollumII.html
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Cautatorul

"Accidentul petrolier din Golful Mexicului va omori planeta in 2010?

In urmatoarele sase luni, potrivit cel putin unei persoane, lumea vie si-ar putea afla sfarsitul. Iar vina cade pe umerii britanicilor. Terrence Aym, ambientalist de renume si autor al mai multor articole de natura ecologista, este de parere ca recentul dezastru petrolier din Golful Mexicului ar putea capata proportii biblice.

...

Evenimentul "apocaliptic" ce se prefigureaza ar fi rezultatul unei "mega-bule de metan" care se va ridica in scurt timp din patul oceanic si va cauza o serie de explozii, tsunami-uri, furtuni otravite si alte fenomene distructive, ce vor pune capat vietii asa cum o stim.

...

"Operatiunea de forare subacvatica Deepwater Horizon a companiei petroliere britanice BP s-ar putea sa fi declansat o apocalipsa geologica ireversibila, in cascada, ce va culmina cu prima extinctie in masa a vietii pe Terra din ultimele milioane de ani", sustine Aym. Tot el adauga ca dezastrul planetar care ni se pregateste va consta in aparitia unor mari fisuri in podeaua oceanica, cresterea de nivel a acesteia si rabufniri consistente de metan si alte gaze in apele planetei.

Aym sustine ca la aproximativ 15 kilometri distanta de zona de lucru a proiectului Deepwater Horizon, se afla deja o fisura lunga de mai multe zeci si chiar sute de metri, ce "sangereaza" petrol si gaz metan. Noi crapaturi asemanatoare ar fi aparat la o distanta de mai putin de 50 de kilometri de acest epicentru.

Exista voci care spun ca nivelul patului oceanic dimprejurul sondei BP a crescut deja, uluitor, cu aproximativ noua metri, din cauza presiunii exercitate. Doctorul John Kessler, de la Universitatea A&M din Texas, a calculat ca ruptura oceanica elibereaza in apa 60% petrol si 40% metan. Cantitatea normala de metan eliberata in asemenea situatii ar trebui sa fie de aproximativ 5%.

Ayms scoate in evidenta ca o distrugere similara, cauzata de metan, s-a mai intamplat in trecutul foarte indepartat; este vorba despre extinctia din Permian, eveniment petrecut in urma cu 251 de milioane de ani, atunci cand, asa cum le place biologilor sa spuna, "au murit marile". Sursa estimata a acelui armaghedon? Golful Mexic de astazi. Sau, cel putin, asa pretinde Aym, care sustine ca mass-media nu mentioneaza nimic despre situatia din Atlantic, fiindca orice acces la fata locului si la informatii privind starea de fapt din Golf a fost restrictionat, incalcarile fiind penalizate cu amenzi uriase."{


http://www.descopera.ro/dnews/6565099-accidentul-petrolier-din-golful-mexicului-va-omori-planeta-in-2010


abyss



Un OZN hyperdimensional aflat în zbor la peste aproximativ o mila sud-est de Casa Alba de la Washington, DC, pare sã fi tras o raza de energie in fascicul de luminã sau îndreptata în apropierea Casei Albe.




Cititi aici tot articolul:
http://www.examiner.com/x-2912-Seattle-Exopolitics-Examiner~y2010m7d22-UFO-near-White-House-emits-ray-of-light-horseplay-false-flag-or-socially-destabilizing-event?


abyss

Au fost localizate pe planeta marte prin RV locatii cu activitate industriala...



Farsight: Mars industrial site with (a) nozzle spray and (b,c) domes

Cititi aici in enleza tot articolul:
http://www.examiner.com/x-2912-Seattle-Exopolitics-Examiner~y2010m7d28-Remote-viewing-JPL-photos-identify-active-industrial-site-on-Mars-corroborate-Mars-whistleblowers

Rayden

pai...vreun coleg de forum care face RV, poate confirma / infirma daca acele "tinte" sunt sau nu artificiale? :?


Xanadron

A innebunit lupu' !!!  :-D
Mai clar: Stephen Hawking s-a sucit :-P - crede acu' ca Universul s-a autocreat si evolueaza de capu' lui.

http://news.yahoo.com/s/nm/20100902/lf_nm_life/us_britain_hawking
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

Deci, o voi spune cât mai dulce cu putinþã... Tipul ãsta cu o existenþa de muscã supravieþuitoare în urma impactului cu parbrizul navetei americane, pasionat de gãuri negre ºi altele precum Marilyn Monroe meritã un singur rãspuns:

Ridicã-te ºi mergi, omule! Cãci degeaba þi-au promis alþii un corp nou... dacã þi-au halit sufletul în schimb.