Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

"Cercul perfect" de pe fundul Mării Baltice

Creat de melanogaster36, 04 Iulie 2011, 11:12:58

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

melanogaster36

     Recent, un vas suedez apartinand unor cautatori de comori subacvatica a descoperit pe fundul marii baltice la o adancime de 87 de metri ,un disc cu diametrul de 60 de metri.Mai mult decat ciudata descoperire are sanse mici sa fie o formatiune naturala-data fiind forma foarte regulata si, mai ales datorita unei ciudate ""dare"", lunga de peste 300 de metri care indica faptul ca obiectul s-a tarat sau a fost tarat pe fundul marii pana a sfarsi imobilizat.Interes mare din partea Rusilor si a Americanilor desi, inca nu am vazut nici o reactie oiciala.Iata niste linkuri interesante ce trateaza subiectul in cauza:
   
     http://www.mysterywatch.co.uk/#/underwater-disc/4552973451

    http://stopsecrets.ning.com/profiles/blogs/objeto-circular-de-mas-de-60
   
    http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13263359.ab

uforever

Nimeni nu ştie ce este în această imagine. "Cercul perfect" de pe fundul Mării Baltice, un mister total pentru exploratori.
Ma uitam la antena3 la stiri, mai rar auzi la stiri ceva despre un posibil UFO, nu ma gasit nimic pe net interesant despre stire, poate asta ne ajuta.
http://www.gandul.info/international/video-nimeni-nu-stie-ce-este-in-aceasta-imagine-cercul-perfect-de-pe-fundul-marii-baltice-un-mister-total-pentru-exploratori-8555085


Posibil UFO? nu prea e convingator...comentarile< poporului> ignorant nu prea sunt interesante...
Ma intreb acum, cand gasesti asa ceva, nu te dai de ceasul mortii sa vezi ce naiba e acolo, cum adica nu-s fonduri? come on....ce o fii asa greu sa se scufunde baietii pana acolo, sa vada exact despre ce e vorba....oricum interesanta/dubioasa stirea....


Salutare!

angellla29

Daca ai vazut Star Wars iti vei da seama cu siguranta ca seamana aproape perfect cu Milenium Falcon, nava lui Han Solo. Nu este numai parerea mea ci si a altor persoane. Dar ca sa revenim la realitate probabil e o nava extraterestra care s-a prabusit acolo.Sau de ce nu...o poarta stelara? Asta a fost ideea mea. :lol: Si portile stelare pe care le vedem in seriale sunt tot rotunde. Din cate imi aduc aminte tot in Marea Baltica a mai fost descoperita anul trecut inca o epava a unei nave spatiale extraterestre.

http://www.ziare.com/magazin/ozn/ozn-scufundat-descoperit-in-marea-baltica-1111397

August 2011 UFO Crash Under the Baltic Sea?

Asta e cea din 2012 :wink: Straniu as zice....

CRASHED FLYING SAUCER TO BE RECOVERED AT BALTIC SEA?

liviu86

Citat din: angellla29 din  28 Ianuarie 2012, 20:30:54
Daca ai vazut Star Wars iti vei da seama cu siguranta ca seamana aproape perfect cu Milenium Falcon, nava lui Han Solo. Nu este numai parerea mea ci si a altor persoane. Dar ca sa revenim la realitate probabil e o nava extraterestra care s-a prabusit acolo.Sau de ce nu...o poarta stelara? Asta a fost ideea mea. :lol: Si portile stelare pe care le vedem in seriale sunt tot rotunde. Din cate imi aduc aminte tot in Marea Baltica a mai fost descoperita anul trecut inca o epava a unei nave spatiale extraterestre.

http://www.ziare.com/magazin/ozn/ozn-scufundat-descoperit-in-marea-baltica-1111397

August 2011 UFO Crash Under the Baltic Sea?

Asta e cea din 2012 :wink: Straniu as zice....

CRASHED FLYING SAUCER TO BE RECOVERED AT BALTIC SEA?

Tot ce descopera astia, pe pariu ma apuc ca este doar vrajeala. Dar daca ar fi o poarta stelare... Asteptam cu nerabdare luna mai.

angellla29

#4
Asta e cea de a doua nava:

http://www.ziare.com/magazin/ozn/nava-extraterestra-descoperita-pe-fundul-marii-baltice-video-1147438

Pe fundul Marii Baltice a fost descoperit un obiect neidentificat, asemanator unui OZN, de catre o companie de explorari subacvatice. Obiectul misterios are un diametru de 60 de metri, de marimea unui avion Jumbo Jet.

"Prima mea reactie a fost sa spun colegilor mei ca avem un OZN aici, pe fundul marii", a spus Peter Lindberg, conducatorul expeditiei subacvatice, potrivit Sott.

Sonarul a identificat un obiect misterios, care are aproximativ 60 de metri in diametru, de marimea unui Jumbo Jet. Si nu este singur. In apropiere pe fundul marii se afla un alt obiect, mai mic, dar similar.
mbele obiecte au lasat urme, in spatele lor pe fundul marii, pe mai mult de 100 de metri. "Ar putea fi naveta Star Wars Millennium Falcon, o nava dintr-o lume interioara sau o versiune marina a Stonehenge?", se intreaba Brooke Bowman, la CNN.

Ei bine, ar putea fi un naufragiu. Dar Lindberg spune ca teoria ca ar fi o naveta nu se stie daca este adevarata, din cauza dimensiunii neobisnuit de mare al obiectelor. Desigur, ar putea fi ceva dintr-un vas, dar este destul de mare.

Marea Baltica este o comoara pentru echipele de exploratori si un "laborator al naufragiului" pentru cercetatori. "Chiar acum, stim aproximativ 20.000 de obiecte, mai ales naufragii, pe fundul Marii Baltice. Dar cred ca pot exista mai mult de 100.000", a spus Lidberg.

Compania de explorari subacvatice Ocean Explorer este prima echipa care a descoperit obiectele in august. Pentru moment, Lindberg asteapta ca apele Marii Baltice sa se calmeze si eventual in luna mai va trimite o noua echipa, pentru o cercetare mai atenta a obiectelor misterioase.



Nox

Imaginea de pe ziare.com este preluată de la http://worldufophotosandnews.org/?p=969 şi acolo scrie, citez:

CitatThe above image is a rendering.
Thanks to I09.com and Steve Budner researcher.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Xanadron

#6
Pe 6 august 2011, raspundeam la ACEEASI stire (pag. 100 "Legaturi catre Stiri Interesante"): :-o
Citat din: Xanadron din  06 August 2011, 12:19:02
Nu stiu ce-o fi, dar cred ca... cine trebuie 8-) stie de mult - nu de alta, dar adincimea relativ mica la care e "parcat" obiectul face explorarea lui extrem de usor accesibila.
Inclusiv pentru scafandrii autonomi mediu echipati.

Totul inclin deci sa cred ca-i o simpla diversiune media - inclusiv declaratiile "cautatorilor de comori" in sensul ca nu-i intereseaza chestia asta, fiind in afara preocuparilor lucrative ale grupului (e usor de imaginat citi bani ar aduce descoperirea unui eventual OZN :ufo: si expunerea lui publica) si necesitind costuri uriase de explorare. :roll:
Vad totusi ca mai nimeni (pe cele 1001 situri unde-i comentata stirea) nu remarca aburelile astea. :-P

Se pare ca atunci era prea... cald, iar acu-i prea frig :-D pentru lamurirea "misterului" asta de 2 lei.
Care inclin sa cred in continuare ca-i o "gulguta" a tabloidelor. Daca nu, traim realmente intr-o lume absurda. :x

P.S. Rememorarea continuarii discutiei de la pag 101 cu colegul @biss: http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,550.1500.html
demonstreaza (daca mai era nevoie) ca am dreptate intotdeauna. :-D :lol: :-D
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

classic

#7
Pentru cei prea sceptici ca sa mai cautesi prin arhivele internetului, dar si pentru cei naivi, creduli, cei a caror pareri sunt de fapt ideile altora, iata si o stire de ultima ora privind subiectul "cercului perfect" de pe fundul Marii Baltice. Cu ajutorul unui sonar aflat la bordul unui submarin de cercetare, pozitia obiectului a fost re-confirmata,  saptamana trecuta, o echipa de scafandri, angajati ai companiei Ocean Explorer, au ajuns in proximitatea acestuia. Conform unor rapoarte de pe vasul de expeditie, scafandrii sunt intr-adevar uluiti de descoperirea facuta. Siteul companiei suedeze anunta ca va posta fotografiile obtinute in cadrul expeditiei saptamana aceasta. Revin cu noutati.  :fight:
We all live under the same sky, but we don't all have the same horizon.
(K. Adenauer)

Xanadron

#8
Citat din: classic din  10 Iunie 2012, 18:17:40
Pentru cei prea sceptici ca sa mai caute si prin arhivele internetului, dar si pentru cei naivi, creduli, cei a caror pareri sunt de fapt ideile altora, iata si o stire de ultima ora privind subiectul "cercului perfect" de pe fundul Marii Baltice. Cu ajutorul unui sonar aflat la bordul unui submarin de cercetare, pozitia obiectului a fost re-confirmata,  saptamana trecuta, o echipa de scafandri, angajati ai companiei Ocean Explorer, au ajuns in proximitatea acestuia. Conform unor rapoarte de pe vasul de expeditie, scafandrii sunt intr-adevar uluiti de descoperirea facuta. Siteul companiei suedeze anunta ca va posta fotografiile obtinute in cadrul expeditiei saptamana aceasta. Revin cu noutati.  :fight:
1. Bun venit pe RUFOn, classic!
2. Chiar... classic :-D insa debutul tau precipitat, fara sa fi dat in prealabil un simplu search prin zona - dupa care ai fi aflat ca...
Citat din: Xanadron din  07 Iunie 2012, 17:59:23
Presupusul "OZN baltic" :ufo: strikes again, explorarea subacvatica (la doar cca. 80 m adincime = 275 feet) a artefactului misterios fiind in plina desfasurare, de pe 1 iunie:

http://www.oceanexplorer.se/

"2012-06-07
BREAKING NEWS 2pm,
The divers are now down and investigating the circle and reports from the ship say they are really amazed. There is definitely something unusual hiding at the seabed – a Mystery Beneath. More information and pictures will be released next week."
:-o

Repet parerea mea strict personala: cei care trebuie sa stie totul :evil: au avut tot timpul sa afle ce-i cu "rotundul" respectiv - daca nu cumva stiau demult, iar entuziastii care fac deja supozitii hazardate (ca asta ar fi momentul "Marii Dezvaluiri ET") se-mbata cu apa rece.
Si sarata, evident. :lol:
Ai fi gasit oricum si-o stire anterioara, anuntind inceperea explorarii respective.
Despre care am aceeasi parere sceptica expusa nu doar pe topicul asta - si argumentata totusi (spre deosebire de-a ta), fara a face apel exact la "naivitatea" sau "credulitatea" acuzate de tine si prezente taman in postarea de mai sus.
Postare ce reflecta, paradoxal - no offence, please - tocmai parerile majoritatii entuziasmate "la comanda" de mass-media mainstream.
Si asta-i, evident, tot umila mea parere.

P.S. Alt sfat amical: absentza citarii SURSEI in informari de genul asteia nu prea le place [de obicei] atentilor moderatori :wink: (v. Regulamentul forumului).
In rest, da-i bataie, dar ceva mai atent! Ca le zici bine... ca forma, serios apreciez asta.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

classic

#9
Multumesc pentru primire Xanadron. Acum, dati-mi voie sa-mi expun si eu propria teorie, desi pripita si lipsita de fond asupra a ceea ce s-ar putea ascunde pe fundul Marii Baltice: un monument al unei vechi civilizatii sau un avion de lupta din cel de-al Doilea Raz. Mondial, cel mai probabil un avion de lupta nemtesc (vezi: http://www.burlingtonnews.net/nazi_13.jpg), caci nu cred ca putem vorbi de o baza militara abandonata sau vreun container cu reziduri.   :ufo:
We all live under the same sky, but we don't all have the same horizon.
(K. Adenauer)

Xanadron

Nimic nu-i imposibil din principiu, dar fie si mult mai masivul Vought XF5U/V-173 "Flying Pancake" decit prototipul german e prea mic (cca. 9 m lungime/anvergura) pentru a se apropia macar de cei cca 60 m in diametru ai "artefactului baltic".
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

bungy

Am gasit acest site unde se presupune ca de fapt toata treaba ar fii un scam major : http://www.godlikeproductions.com/forum1/message1894408/pg1
totul este relativ...

tractorbeam

Citat din: classic din  11 Iunie 2012, 14:33:05
... Acum, dati-mi voie sa-mi expun si eu propria teorie, desi pripita si lipsita de fond asupra a ceea ce s-ar putea ascunde pe fundul Marii Baltice: un monument al unei vechi civilizatii sau un avion de lupta din cel de-al Doilea Raz. Mondial, cel mai probabil un avion de lupta nemtesc...

1. avion de lupta nemtesc cu anvergura de 60 de metri - nix , n-avea sleahta lui Goering asa ceva, daca era sa fie un prototip care s-a prabusit nu si-ar fi conservat intacta structura, eventual un prototip scufundat de pe un vas, putin probabil la sf. WW2 nu mai aveau nazi timp de asa ceva , le dinamitau la sol si gata!

2. un monument eventual daca era vb de o civilizatie subacvatica - niste delfini megainteligenti, altfel "makes no sense" - no offence man.

Irwin

Pana la urma, se pare ca s-au cam speriat/socat de ceea ce au gasit acolo... Sa fie oare inceputul unei disclosure OZN-ET mult-asteptate?! Sau doar o regie de prost-gust?...

http://www.realitatea.net/cazul-ozn-ului-din-marea-baltica-a-devenit-strict-secret_952282.html

classic

#14
Noutati in legatura cu obiectul scufundat pe fundul Marii Baltice. Un mesaj postat pe facebook de la unul dintre membrii echipajului suedez: "Again, for all you believers out there...it is NOT a UFO...I cannot release any names as you all know the protocols, but this is coming from a source high up in the United States Military chain...The Swedes did find 'something' of significance down there but repeat, it is NOT a craft from another world..sorry folks no Disclosure anytime soon" Deci avem de a face cu un aparat de fabricatie americana!? Sau Made in China!?

Dupa cum am mentionat adineauri, am facut acele presupuneri in lipsa unor date referitoare la subiect (ca de ex, dimensiunea obiectului), motiv pentru care ma autoclasez in categoria  scepticilor  lenesi in a scormoni  prin arhive, etalon care-mi apartine :P
We all live under the same sky, but we don't all have the same horizon.
(K. Adenauer)