Forum RUFOn

Resurse => Video [legaturi] => Subiect creat de: Serban M din 02 Septembrie 2009, 20:41:46

Titlu: Holywood unealta Illuminati
Scris de: Serban M din 02 Septembrie 2009, 20:41:46
http://www.youtube.com/watch?v=xPEA4ss9Lmk&feature=channel_page

Simbolistica si numerologia masonica prezenta in majoritatea filmelor produse de Holywood.

Pareidolia este exclusa. Efecte asupra publicului exista ? cu siguranta.

Subconstientul e mult mai usor de manevrat/manipulat, infiltrarea informatiei avand loc prin emisfera stanga a creierului care inca e la putere la majoritatea turmei.

Angels and Demons este unul din filmele cheie prin care se incearca o blocare a fluxului informational venit din partea internetului, prin dezinformare. Illuminati fiind pus sub o umbra mistica, fantastica si fascinanta. Voi reveni cu un review dur.
Titlu: Ingeri si Demoni : Capodopera a Illuminati
Scris de: Serban M din 23 Decembrie 2009, 13:06:09
De ce se expun societãþile secrete cunoaºterii publicului larg?

În ultimii ani, un nou trend a apãrut la Hollywood: în centrul acþiunii filmelor se aflã diverse societãþi secrete. Unii ar putea gãsi acest lucru ca fiind destul de surprinzãtor, din moment ce societãþile secrete ar trebui sã rãmânã...secrete. Ca sã nu mai vorbim de faptul cã mulþi oameni implicaþi în industria filmului chiar fac parte din aceste organizaþii.

În urmã cu o decadã, filmele despre francmasonerie sau Illuminati erau o raritate. Dar în ultimii ani a avut o schimbare majorã; simbolurile secrete ale acestor societãþi secrete sunt afiºate pe marele ecran ºi chiar este explicatã o parte din istoria lor. Care ar fi scopul pentru care ar face acest lucru? Mulþi dintre oameni, nici nu erau conºtienþi de existenþa lor...oare nu mai constituie secretul o cerinþã pentru supravieþuirea lor?

Oculta mondialã ne oferã doar ce vor ei sã cunoaºtem

Una din posibilele explicaþii ar fi aceea cã societãþile secrete ºi-au schimbat în ultima perioadã strategiile de comunicare. Intrarea în era digitalã, unde oricine poate publica materiale (documentare, DVD-uri, site-uri web etc.) despre aceste organizaþii, face imposibilã menþinerea secretului. Informaþii care în trecut abia puteau fi gãsite în câteva cãrþi rare, pot fi gãsite acum foarte uºor pe Google. S-au relatat cazuri de masoni care erau chiar uimiþi de gradul de cunoºtinþe deþinute de "profani". De aceea, din moment ce trecerea în era digitalã e ireversibilã, ordinele oculte ºi-au adaptat strategia la acest nou context. Iar strategia lor sunã în felul urmãtor: "Dacã ei vor trebui sã ºtie despre noi, atunci noi le vom spune ce trebuie sã ºtie".

Francmasoneria manipuleazã filmele cu informaþii false

Prin intermediul Hollywood-ului ºi al cãrþilor de succes gen "Codul lui da Vinci", lumea societãþilor secrete este prezentatã publicului larg, dar cu o singurã MARE CONDIÞIE: ni se înfãþiºeazã doar o imagine distorsionatã ºi romanticã a societãþilor secrete. Ne este prezentatã o "cunoaºtere misticã" a organizaþiilor oculte, în care apar simboluri fascinante, cãutãri de comori ºi aventuri exotice. Telespectatorii chiar vor crede cã vor învãþa lucruri adevãrate despre francmasonerie sau Illuminati, ºi astfel vor ieºi de la film cu un sentiment de uimire, fascinaþie ºi admiraþie. Totuºi, toate aceste lucruri se bazeazã pe fapte prezentate total distorsionat, pe explicaþii dubioase ºi pe basme de adormit copiii. Telespectatorul, dupã vizionarea unui asemenea film, va avea un sentiment pozitiv faþã de aceste societãþi secrete ºi va fi mai puþin înclinat sã creadã teoriile conspiraþioniste legate de ei.

Pentru a demonstra cele afirmate de mai sus, sã luãm la analizat blockbusterul hollywoodian "Îngeri ºi demoni", apãrut în anul 2009.

Minciunile din "Îngeri ºi demoni"

ingeri si demoni 1Acest film se bazeazã pe romanul omonim a lui Dan Brown ºi se concentreazã pe Illuminati ºi rãzboiul ei împotriva Bisericii Catolice. Eroul umblã prin toatã Roma pentru a salva Vaticanul de o mega-bombã, pusã de cãtre agenþii Illuminati, ce urma sã explodeze la miezul nopþii. Dan Brown ne face sã credem cã toate informaþiile din cartea sa sunt reale...dar de fapt, ele nu sunt aºa.

La începutul filmului, Robert Langdon (interpretat de Tom Hanks) face câteva afirmaþii despre Illuminati. Iatã câteva din afirmaþii:

a) "Illuminati a fost creatã de Galileo Galilei, ca rãspuns la refuzul Bisericii la teoria sa heliocentricã"

Adevãrul e altul: Illuminati a fost fondat la 1 mai 1776 de Adam Weishaupt, profesor la o Universitate din Bavaria. Galileo Galilei a murit în 1642, aºa cã e o diferenþã de cel puþin 130 de ani în adevãrul istoric. Asocierea numelui lui Galilei cu cel al organizaþiei Illuminati e o încercare de a asocia numele strãlucitului savant cu aceastã societate secretã.

b) "Iluminati n-a devenit violentã înainte de secolul al XVII-lea"

De fapt, aceastã organizaþie n-a fost niciodatã violentã, acþiunile sale bazându-se pe tehnici de infiltrare ºi subversiune.

c) "Illuminati a fost un grup de oameni de ºtiinþã, fizicieni ºi astronomi, care erau dedicaþi adevãrului ºtiinþific, ºi nu învãþãturilor greºite ale Bisericii. Vaticanului n-a privit cu ochi buni acest lucru, ºi a început sã-i vâneze ºi sã-i ucidã"

Încã o afirmaþie total falsã. Illuminati n-a fost creatã niciodatã din oameni de ºtiinþã, care sã se dedice cunoaºterii avansate. Filmul prezintã eronat ideea cã aceastã societate secretã ar fi o contrapondere la cerinþa creºtinismului de "credinþã oarbã", interesând-o doar cunoaºterea avansatã. Astfel, aceastã organizaþie este perceputã într-o manierã pozitivã. Dar se ºtie cã adevãratul scop al Illuminati este instituirea unei "noi ordini mondiale". Putem citi din manifestul lui Weishaupt, la înfiinþarea sectei Illuminati:

"Obiectivul organizaþiei este:
- distrugerea creºtinismului ºi a guvernelor monarhice;
- distrugerea naþiunilor, cu scopul creãrii unui internaþionalism universal;
- abolirea familiei prin orice mijloace;
- suprimarea drepturilor de proprietate ºi moºtenire"

Illuminati, secta creatã de Weishaupt în 1776, a fost dizolvat la câþiva ani dupã crearea sa. Dar totuºi, cercetãtorii au descoperit faptul cã acesatã organizaþie s-a integrat cu succes în francmasoneria modernã. Cei de la conducerea Illuminati ºi-au dat seama cã lojile masonice reprezintã platforma idealã pentru propagarea idealurilor lor. În concluzie, Illuminati, n-a fost niciodatã creatã de oamenii de ºtiinþã dedicaþi adevãrului ºtiinþific. Organizaþia n-a fost interesatã decât de dominarea lumii, în propriul folos al membrilor sãi.

"Illuminati e o organizaþie bunã"...aºa vor ei sã credem...

ingeri si demoni 3Opera lui Dan Brown a fost concentratã pe societãþile secrete. Existã un motiv important pentru care el are sprijinul total al Hollywood-ului: opera sa serveºte pe deplin planului de dezinformare.

În acest film, Illuminati ameninþã Vaticanul sã distrugã Biserica prin luminã. "Lumina" se referã la explozia unei bombe anti-materie, dar semnificaþia sa ascunsã este cea de "propagandã, îndoctrinare". Din acest punct de vedere, filmul este ca o bombã împotriva Vaticanului. Telespectatorii care urmãresc aceastã peliculã sunt martorii unor simboluri ºi ritualuri desacralizate ale catolicismului. Astfel, de exemplu, candidaþii la funcþia de papã sunt þinuþi în cuºti ca animalele, unul din ei fiind crucificat ºi ars în interiorul bisericii, mormântul defunctului papã este deschis, înfãþiºându-se chipul sãu brutal deformat etc.

Toate aceste scene au o semnificaþie simbolicã puternicã, afectând adânc conºtiinþa privitorilor. Aura sfântã ºi divinã de deasupra Vaticanului e înlocuitã de morþi sinistre, distrugere ºi corupþie. În finalul filmului, privitorii aflã cã Illuminati nici nu existã de fapt în interiorul Bisericii Catolice, cã Biserica este toatã coruptã ºi cã membrii ei sunt gata sã facã orice crimã pentru obþinerea puterii. Astfel, ideea cu care rãmâne un telespectator este aceea cã Illuminati e o organizaþie bunã, rãsãritã ca dintr-un basm, al cãror membri sunt dedicaþi ºtiinþei.
Titlu: Raspuns: Holywood unealta Illuminati
Scris de: Serban M din 12 Ianuarie 2010, 11:41:16
http://www.youtube.com/watch?v=8azERzYroB4
Titlu: Filmul Avatar : Propaganda Illuminati impotriva rasei umane
Scris de: Serban M din 12 Ianuarie 2010, 11:42:44
http://www.youtube.com/watch?v=fzffRU3C2o4 Alex Jones despre Avatar

Avatar, un film facut de un mason grad 33, James Cameron, care isi exprima ura direct fata de rasa umana prin aceasta ''capodopera'' promovata in excess de catre media ce nu reprezinta nimic decat pregatirea depopularii in masa a omenirii de catre elite (albastrii). Pe posterul filmului observati simbolismul masonic (un ochi al extraterestrului), iar acesti albastrii reprezinta linia albastra de sange (pura) a elitelor.

Oamenii de pe Terra sunt prezentati drept niste monstrii dusmani ai naturii, in timp ce albastrii sunt perfecti.

CitatAvatar este un film despre urã. Dacã ar fi fost fãcut de un na'vi-aian ar fi fost un film despre wayama'notika sau to'ntung sau cum se spune pe limba lor la ,,dragoste". Fiind însã un film realizat integral de homo sapienºi este un film despre urã.

Nu mã las îndulcitã de efectele spectaculoase, de miracolul tehnologic sau de culorile ºi speciile fanteziste de pe Pandora. Mã rezum strict la fabulã; rup ambalajul, desfac cutia (Pandorei) ºi privesc înãuntru. Ceea ce gãsesc acolo e povestea – materia brutã care prin ºlefuire face ca Avatar sã fie un breakthrough cinematografic. ªi care este aºadar miezul poveºtii: orbirea rasei umane. La asta se reduce tot conceptul, acesta este eºafodajul, solid dealtfel, al industriei numite Avatar.

Nimic nou sub soare. Este aceiaºi urã, acelaºi egoism, aceiaºi foame de putere ºi afirmare, aceiaºi infatuare stupidã, aceleaºi ºi aceleaºi tare care au ucis milioane ºi milioane de oameni în rãzboaiele istoriei. Spiritul feroce ºi destructiv care se prezintã sub pretextul civilizãrii ºi cuceririlor de tot felul. Este un adevãrat paradox ca civilizarea ºi emanciparea sã se clãdeascã pe barbaria instinctivã care duce la crimele rãzboaielor.

Nu sunt pacifistã ºi recunosc beneficiile societãþii civilizate din care fac parte. Nu mã pot declara însã obiectivã într-u cât atâta timp cât sunt în interiorul sistemului mã miºc odatã cu el ºi deci efectul de distanþare necesar unei priviri de ansamblu îmi este carent. Dupã vizionarea Avatarului, sunt însã obligatã sã mã întreb retoric dacã civilizaþia noastrã sub aspect material ºi tehnologic nu a dus cumva la primitivism sufletesc ºi spiritual. Dacã pentru a civiliza e necesarã brutalitatea ºi sângele rece al oamenilor de pe Pandora este evident pentru mine cã toate secolele de evoluþie a rasei umane stau sub semnul unui regres al sensibilitãþii de orice tip. Filmul e curd, fãcut parcã din rãutate la adresa rasei umane. Dacã se întâmplã sã fii mândru cã trãieºti pe Terra anului 2010, Avatar îþi ridicã un serios semn de întrebare legat de gradul tãu de civilizare ºi umanitate.

Un alt aspect halucinant este puterea de manipulare a acestei pelicule. Nu vorbesc despre marketingul profesionist organizat în jurul lui ºi nici despre promovare agresivã. Mã refer la sutele de persoane care alocã timp serios pentru a îºi transforma în Photoshop chipul ºi care declarã sus ºi tare ,,La naiba cu omenirea! Vreau sã eu sã fiu un na'vi!". Nu e acelaºi lucru cu dorinþa bãieþeilor de a fi Spiderman ºi de a salva lumea sau cu cea a fetiþelor de a fi super-staruri precum Hanna Montana. E mult mai grav. Prin acest film s-a mers mai adânc în subconºtient cu tehnicile de manipulare. Dacã eroul, cel cu care te identifici, se întoarce împotriva taberei sale, este clar cã subconºtient mesajul e acela de rebeliune, anarhie. Jake are toate motivele – poate merge din nou, pãdurile Pandorei sunt minunate, se îndrãgosteºte, credourile indigenilor sunt pure ºi înalte, totul e perfect. Însã din punct de vedere etic, oricât de antagonic ar fi paradisul extraterestru cu realitatea umanoidã, este un delict sã dezertezi ºi sã coalizezi cu inamicul. Frumos strecurate printre ferigi fosforescente ºi animale fioroase, instigãrile la urã ºi autodistrugere sar în ochi la fel ca efectele 3D. O forþã redutabilã nu poate fi înfrântã din exterior, trebuie sã facã implozie prin ea însãºi pentru a fi distrusã. Nu ºtiu dacã acest film face parte dintr-un ansamblu laborios de distrugere în masã a conºtiinþei colective, nu fac teoria conspiraþiei, dar e cert cã duce cu sine un bagaj periculos. Atât de pregnantã e portretizarea antiteticã a celor douã lumi aflate în conflict pe Pandora încât eºti obligat sã speri în eºecul oamenilor. Pe de altã parte, un optimist m-ar contrazice replicând cã este doar un semnal de alarmã, cã trebuie sã înþelegem odatã ºi odatã cã iubirea este soluºþia, panaceul aflat laîndemâna oricui... Ar fi frumos sã fie aºa.

Dacã eºti om, mergi la Avatar cu mintea deschisã, pregãtit pentru o provocare serioasã: ura de semeni. Dacã vrei sã vezi un film frumos ºi sã te delectezi, ar fi bine sã fi un na'vi.
Cuvinte cheie :



http://www.youtube.com/watch?v=ptXQaAeCIOs simbolism si mesaje subliminale
Titlu: Raspuns: Holywood unealta Illuminati
Scris de: padme din 12 Ianuarie 2010, 15:18:42
N-am vazut "Avatar", dar din trailer eu am inteles asa: ca Pandora contine un zacamant pe care oamenii il vor chiar cu pretul distrugerii populatiei autohtone. In cazul in care unul dintre personaje s-a intors impotriva semenilor, eu zic ca a facut-o pt ca nu i s-a parut corecta actiunea acestora. Mai apoi, ideea asta in alta forma se regaseste in "Batalie pt Terra"- film expus aici de cineva (cred ca Urban). Si mai apoi si mai apoi, nu trebuie sa ne uitam la nici un film, trebuie sa ne uitam la stiri! Si la final as adauga ca eu ma duc sa-l vad pt efecte, imi plac mult sf-urile, efectele speciale, interpretarea actorilor, etc. deci, eu nicidecum nu m-as fi gandit la masoni, albastrii, cai verzi, mesaje subliminale. Un mesaj mai clar despre rasa umana si mai frumos, mi s-a parut cel transmis prin "Cand Pamantul s-a oprit" parca asa se numeste.
Titlu: Raspuns: Holywood unealta Illuminati
Scris de: StarDust din 12 Ianuarie 2010, 15:27:33
Citat din: Sirius13 din  12 Ianuarie 2010, 11:42:44
...James Cameron, care isi exprima ura direct fata de rasa umana prin aceasta ''capodopera'' promovata in excess de catre media ce nu reprezinta nimic decat pregatirea depopularii in masa a omenirii de catre elite (albastrii).
....
Oamenii de pe Terra sunt prezentati drept niste monstrii dusmani ai naturii, in timp ce albastrii sunt perfecti.


Punctul meu de vedere, e total diferit. Filmul nu evidentiaza decat trasaturile animalice care zac inca in noi oamenii. Exact asa am proceda noi acum (sau mai bine zis guvernele noastre) daca ar putea acum coloniza si exploata o planeta a "albastrilor". Sunt perfect de acord cu tematica filmului si il apreciez f. mult. Nu am nici o indoiala ca privit (ipotetic) la scara cosmica, noi nu suntem decat niste nedezvoltati pentru care respectul pentru viata nu reprezinta mare lucru. Adevaratii (inamici) nu sunt decat guvernele noastre, pentru care viata unui individ, si cu atat mai putin viata unui individ din alta specie e egala cu zero. Teoria expusa nu reprezinta decat punctul de vedere a unora care inca se considera buricul universului, si ai deranjeaza sa vada cu adevarat adevarul despre noi ca rasa.

L.E.
Mi-a placut f. mult finalul filmului si modul in care "evoluata" rasa, care nu a facut altceva decat sa distruga pe acea planeta a fost trimisa inapoi, acasa...
Asa cum zicea si padme, nici eu nu am considerat nici un moment filmul ca o unealta a masonilor, illuminati, etc, si alte exagerari de genul acesta. Filmul reprezinta la modul real scala pe care suntem noi, oamenii acum ca civilizatie, nicidecum nu e vorba de ura pt. rasa umana. In opinia mea astea-s pure exagerari.
Titlu: Raspuns: Filmul Avatar : Propaganda Illuminati impotriva rasei umane
Scris de: alx din 12 Ianuarie 2010, 17:28:10
Citat din: Sirius13 din  12 Ianuarie 2010, 11:42:44
Avatar, un film facut de un mason grad 33, James Cameron, care isi exprima ura direct fata de rasa umana prin aceasta ''capodopera'' promovata in excess de catre media ce nu reprezinta nimic decat pregatirea depopularii in masa a omenirii de catre elite (albastrii). Pe posterul filmului observati simbolismul masonic (un ochi al extraterestrului), iar acesti albastrii reprezinta linia albastra de sange (pura) a elitelor.

Oamenii de pe Terra sunt prezentati drept niste monstrii dusmani ai naturii, in timp ce albastrii sunt perfecti.

  Cat ma bucur sa vad ca acest film a reusit intr-o perioada foarte scurta de timp sa adune impotriva lui toata "elita" antimasonica din lume... :-D    Am subliniat in citatul de mai sus cateva expresii,care ar trebui,din punctul meu de vedere,sa le "disecam" cu ratiune...
  Prima expresie : "exprima ura direct fata de rasa umana" mi se pare foarte trasa de par,deoarece,daca ar fi asa,filmul ar trebui sa exprime ura fata de TOATA[/b] rasa umana,lucru care nu se intampla,iar cei care nu fac parte dintre cei urati nu sunt niscaiva sefi de state( ca in INDEPENDENCE DAY 4,de ex.) ci un soldat invalid,un pilot si cativa cercetatori...Mai apoi,actiunea filmului pare sa se fi inspirat din noianul de filme SF in care Terra era atacata de forte extraterestre,cu scopul marturisit sau nu de a fi secatuita de resurse...acum s-a schimbat doar teatrul de operatiuni si actorul... Sigur,vor fi unii care vor spune ca acele personaje care lupta de partea na'vi sunt tradatori...eu zic ca acele personaje sunt reprezentativi pentru marea majoritate a populatiei Terrei...in plus,''actionarii'' din film,adica personajele care conduc toata poliloghia se identifica mult mai usor cu masoneria actuala...asa ca intrebarea mea este impotriva cui este indreptata,DE FAPT,ura privitorului?
   A doua expresie : nu reprezinta nimic decat pregatirea depopularii in masa a omenirii de catre elite (albastrii) este absurda din toate punctele de vedere;ma intreb cui ar servi depopularea planetei,pentru ca alora "cu sange albastru" sigur nu le-ar servi...ce folos sa ai bani,terenuri,case,averi,daca nu ai putere? Si vorbim aici de puterea asupra maselor...in plus,nu vad unde in filmul asta se lanseaza o astfel de idee...
 "Pe posterul filmului observati simbolismul masonic (un ochi al extraterestrului),iar acesti albastrii reprezinta linia albastra de sange (pura) a elitelor."  Ei bine,este stiut ca productiile cinematografice care abunda de elemente masonice sau de alta natura(oculta) beneficiaza de ceea ce profesionistii denumesc "reclama negativa",care,culmea,este GRATUITA!  Adica se gasesc destui indivizi care sa isi toace nervii prin tot internetul,demascand si demonstrand conspiratia mondiala... :evil:
  "Oamenii de pe Terra sunt prezentati drept niste monstrii dusmani ai naturii, in timp ce albastrii sunt perfecti."
Nu stiu cum sunt albastrii,da in mod cert actuala populatie a globului,in marea ei parte,este un dusman al naturii...asa ca nu vad unde e conspiratia sau de ce e asta o revelatie indusa...E UN ADEVAR vizibil cu ochiul liber!

   Nu o sa ma leg de citatul autorului/autoarei necunoscute pe care l-am vazut in acelasi post...mi se pare a fi concluzia unei persoane care s-a dus la filmul asta(daca s-a dus...?) cu capul plin de prejudecati...

  Eu personal va recomand sa vedeti acest film in 3D...este o experienta cinematografica uluitoare,care merita apreciata pentru asta...lasati deoparte prejudecatile,si bucurati-va de spectacolul oferit de acest mare regizor si de tehnica pusa la dispozitia lui...si nu veti regreta!
   
       
ps s-au mai postat 2 raspunsuri intre timp...da il las si pe al meu...
 
Titlu: Raspuns: Holywood unealta Illuminati
Scris de: DeReLiCt din 12 Ianuarie 2010, 18:30:15
Din punctul meu de vedere filmul Avatar a avut la baza ideea filmului de desen animat Pocahontas. Si cine le-a vazut pe amândoua imi va da dreptate.
Titlu: Raspuns: Holywood unealta Illuminati
Scris de: Nox din 12 Ianuarie 2010, 18:47:18
Stați liniștiți cã filmele care cu adevãrat denunțã anumite "elemente" obscure nu or sã fie niciodatã în top 10 în box office.

Avatar este pentru anul 2009 ceea ce era Matrix pentru anul 1999.
Titlu: Raspuns: Holywood unealta Illuminati
Scris de: padme din 12 Ianuarie 2010, 21:33:36
Citat din: StarDust din  12 Ianuarie 2010, 15:27:33
Exact asa am proceda noi acum (sau mai bine zis guvernele noastre) daca ar putea acum coloniza si exploata o planeta a "albastrilor".

Nu-ti trebuie alta planeta, vezi ce se intampla in Amazon!


Pt. cine a vazut filmul, unde este mai bine sa stai in sala? Mai in fata, mai in spate, mai la mijloc??? Merci!
Titlu: Raspuns: Holywood unealta Illuminati
Scris de: alx din 12 Ianuarie 2010, 21:52:36
Citat din: padme din  12 Ianuarie 2010, 21:33:36
Pt. cine a vazut filmul, unde este mai bine sa stai in sala? Mai in fata, mai in spate, mai la mijloc??? Merci!
Dupa parerea mea cel mai bine este aproximativ la mijloc,din toate punctele de vedere...eu am fost la iulius moll din cluj,la cinema city...la jumatatea salii,in randul 9,si locurile de langa culoarul de acces...in primele randuri stai cu capul in sus,iar in ultimele stai cu capul in jos...
Titlu: Raspuns: Holywood unealta Illuminati
Scris de: Serban M din 15 Ianuarie 2010, 12:06:37
Interesante pareri am citit. Interesant si faptul ca ati ramas cam toti profund impresionati de aceasta capodopera pana la lacrimi.

Dar sa recunoastem totusi ca sentimentul care este trimis prin acest film nu este unul pozitiv ci negativ : ura fata de semeni (care toti sunt aparent selfish si negativi si distrug natura, ceea ce este fals)

Va recomand urmatorul articol : http://saccsiv.wordpress.com/2009/12/25/film-artistic-avatar-subtitrare-in-limba-romana-o-mega-productie-sf-ce-promoveaza-pe-fata-reala-noua-ordine-mondiala/

Va aduceti aminte de filmul I am Legend ? prin 2008 eram pregatiti in fata unui virus imens care avea sa rada omenirea, gripa porcina ?

Apoi, va aduceti aminte de filmul The day earth stood still ? eram pregatiti sa fim rasi de pe fata pamantului de o specie extraterestra ce detinea o tehnologie foarte avansata si scopul lor era sa curete cancerul pamantului (oamenii) ca sa protejeze natura ? Georgia guidestones ?

http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,2274.0.html

Si totusi, simbolismul satanic e prezent in film : http://www.youtube.com/watch?v=ptXQaAeCIOs

Iar cine cunoaste legendele olimpului stie foarte bine ce inseamna Pandora si cat de pozitiv e termenul.
Titlu: Raspuns: Holywood unealta Illuminati
Scris de: StarDust din 15 Ianuarie 2010, 16:13:21
Am urmarit link-urile expuse de tine, Sirius13. Raman la parerea mea! nu e nici o conspiratie, mai mult, J. Cameron, isi expune motivatia realizarii filmului :" Referitor la productie sa, Cameron declara ca Avatar abordeaza impactul omenirii asupra mediului natural si avertizeaza asupra pericolelor la care suntem supusi daca nu se vor intreprinde urgent masuri pentru a fi intr-un echilibru perfect cu pamantul. Condamna de asemenea consumerismul si iubirea excesiva fata de tehnologie." motivatie dincolo de care sunt convins ca nu mai exista nimic. Sincer, am asteptat cu interes si eram sigur ca urmau sa apara reactiile celor care se simt tare jigniti de acest film, probabil ca au si de ce... :-D. Mi-ar place, si sper ca vor mai aparea asemenea filme care trag un semnal de alarma referitor la stilul nostru de viata!
Titlu: Raspuns: Holywood unealta Illuminati
Scris de: Serban M din 15 Ianuarie 2010, 17:21:30
Ce insinuezi ? ca ma simt jignit de acest film ? in nici un caz.

Sunt pro natura si unitate, pentru ca toti suntem unul. Insa nu imi convine ca o mana de oameni sa ne duca la greu cu zaharelul si sa isi pastreze ei planeta dupa ce ne extermina.

Si totusi ce zici de pentagrama pe care o poarta pe brat in film acei oameni ??
Titlu: Raspuns: Holywood unealta Illuminati
Scris de: StarDust din 15 Ianuarie 2010, 17:54:57
Sirius13, imi pare rau daca ai ramas cu impresia ca as insinua ceva referitor la persoana ta. Ma refeream la parerile exprimate in link-urile expuse de tine. E evident ce reprezinta pentagramele, de pe uniformele militarilor, din punctul meu de vedere exprima doar destul de bine cine o ia "in freza" in film, un motiv in plus ca sa deranjeze pe cineva... in rest, parerea mea mi-am expus-o mai sus si ramane aceeasi...
Titlu: Raspuns: Holywood unealta Illuminati
Scris de: angellla29 din 15 Ianuarie 2010, 18:29:31
Avatar e un film superb! De ce sa nu recunoastem ca oamenii sunt cei care au distrus Terra? Si sincer nu este nevoie sa mai distruga si alta planeta in viitorul indepartat
Titlu: Raspuns: Holywood unealta Illuminati
Scris de: lylyt_ice din 16 Ianuarie 2010, 05:20:20
CUM ADICA---"ESTE UN FILM SUPERB"??? Eu am inca impresia, CA nici cei "alesi" nu au inteles """""MESAJUL""""" acestui film de "RAHAT"!!!!!!!!! MARE  PACAT!!! DE ATATEA FORUMU'URI CARE SUNT PE FAZA.................... :evil:. Mai oameni dragi; nu ceea ce vor ei sa impuna gindirii, este real, ci inversul mesajului lor ...este adaevarul....!!!! :wink: DAca simti-ti ceva mincinos...mai ganditi si voi!!! :lol: CINE este cunoscator pn aceasta tema ...stie despre ce este vorba ...AVEN COLEGI CARE SUNT ELIMINATI DE PE FORUM.....ACESTIA, STIU MAI MULT SI MAI BINE...!!!!!
Titlu: Raspuns: Holywood unealta Illuminati
Scris de: romulus din 16 Ianuarie 2010, 09:47:39
CitatCA nici cei "alesi" nu au inteles """""MESAJUL"""""
La cine te referi cand zici "cei alesi" ? La "poporul ales"? Cel din Biblie?
CitatDAca simti-ti ceva mincinos...mai ganditi si voi!!!
Mincinos?
Dupa mine cam toate filmele sunt mincinoase, chiar si documentarele de pe National Geografic; si stii de ce ?
Pentru ca sunt facute de oameni, care sunt subiectivi.
"Adevarul" meu, are mari sanse sa nu fie deloc  si "adevarul" tau!
Cred ca totul - prin urmare si adevarul - este relativ!
Si apoi, Lylyt, nu uita ca multi sunt copii, care vad cu totul si cu totul alti ochi decat vedem noi cei "mai vechi" pe lume!
Imi amintesc de mine, cu ce ochi mai uitam - spre ex.- la filme ca: Ultimul tren din Dunn Hill sau Winnetou, sau .....Dacii! Ce, adevarul ma interesa pe mine? Nem: doar ce impuscaturi, sabii, gagici misto apareau p'acolo, ca sa avem apoi ce comenta cand ne strangeam cu gasca, pe marginea santului !!
Cand vor mai creste ,sigur, sigur,  vor vedea cu alti ochi.
Am zis!
Titlu: Raspuns: Holywood unealta Illuminati
Scris de: padme din 16 Ianuarie 2010, 09:55:35
N-am inteles nimic din ce e scris mai sus de Lylyth_ice!


Mie mi-a placut filmul si n-am perceput nici un mesaj subliminal, pt ca nu m-am dus pt mesaje,  desi vad ca a declansat un fel de paranoia....se pare ca unii, desi nu le-a placut, l-au studiat bine...
Cat despre restul actiunii, ramane cum am spus!

Apropo de postarea lui Sirius13, tre' sa-ti aduc aminte ce e scris prin Biblie despre potop sau Sodoma si Gomora, sau Epopeea lui Ghilgames? Ca sa nu mai zic ca ideea din "Cand pamantul s-a oprit" mi-a lasat impresia ca a fost inspirata din potop...

Apropo de pozitivitatea sau negativitatea unui lucru/termen, as vrea sa dau ca exemplu svastica. Deci, pozitivitatea sau negativitatea poate fi schimbata si in functie de catre cine si in ce scop foloseste anumite simboluri.

Efectul 3D nu l-am priceput prea bine... M-au deranjat ochii de la ochelari si anumite parti le-am vazut fara, se vedea foarte bine si ma asteptam ca spectatorul sa fie mai introdus in actiunea filmului....
Titlu: Raspuns: Holywood unealta Illuminati
Scris de: Serban M din 16 Ianuarie 2010, 11:03:21
Padme, in caz ca nu stiai asa cum zvastica a fost intoarsa de hitler ca sa reprezinte fortele intunericului (opusul soarelui) asa si steaua lui david a fost intoarsa de catre satanisti si Alister Crowley ca sa reprezinte intunericul, energiile de opozitie, vibratiile joase.

Ai grija la interpretarea simbolurilor.
Titlu: Raspuns: Holywood unealta Illuminati
Scris de: padme din 16 Ianuarie 2010, 11:26:38
Cred ca acelasi lucru l-am spus si eu referitor la utilizarea simbolurilor si pozitiviatea sau negativitatea acestora! Si Hitler n-a intros zvastica sa reprezinte fortele intunericului, era pasionat, sau mai bine zis foarte... interesat de ezoterism, probabil ca ii placea (sau mai mult ca sigur era fascinat) ce reprezinta zvastica si tocmai d'aia a ales-o ca simbol, doar ca...i-a venit ideea sa o intoarca putin! Ca dupa aia a devenit un simbol al "intunericului" asta e altceva.

Titlu: Raspuns: Holywood unealta Illuminati
Scris de: Serban M din 16 Ianuarie 2010, 11:31:02
Iti vand un pont : cei doi mentionati erau prieteni.  :-D
Titlu: Raspuns: Holywood unealta Illuminati
Scris de: Serban M din 16 Ianuarie 2010, 11:47:14
Imi cer scuze, e vorba de pentagrama (pozitiv) si pentagrama intoarsa (negativ) care nu au legatura cu steaua lui david.
Titlu: Raspuns: Holywood unealta Illuminati
Scris de: geutzu din 16 Ianuarie 2010, 13:10:03
Citat din: angellla29 din  15 Ianuarie 2010, 18:29:31
Avatar e un film superb! De ce sa nu recunoastem ca oamenii sunt cei care au distrus Terra? Si sincer nu este nevoie sa mai distruga si alta planeta in viitorul indepartat

nu cred ca te deranjeaza daca un leu ia prada unui leopard, la fel nici daca tu sacrifici da craciun un porc, ideea ? supravietuirea celui mai "inzestrat" ; asta e legea oriunde in Univers.

ca sunt sau nu  morale unele aspecte ale actiunilor pe care le intreprinde o specie pentru a supravietui  ... asta e o discutie lunga si tine de ideiile societatii in care ai fost educat.

    Si ca sa fiu si la obiect cu discutia de pe forum: Personal consider ca filmele pe care le fac cei de la Holywood reflecta curba cerintelor pietii de film din lume. Filmul este o afacere ! Ca sa fie viabila trebuie sa surprinda aspectele cele mai discutate si mai interesante din societate, fie ele legate de mituri, stiinta, fenomene sau sex. In schimb mai putem discuta si despre "educarea" publicului intrun sens sau altul. Un film propune un scenariu, fie el adevarat sau fals, sau mai mult sau mai putin tras de par, si urmatorul il intareste. Astfel fac ei business.

Titlu: Raspuns: Holywood unealta Illuminati
Scris de: alx din 16 Ianuarie 2010, 13:12:59
  :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:       http://www.realitatea.net/filmul-avatar-a-facut-prima-victima-in-romania_695473.html    :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

  ca sa revin la lucruri serioase,dupa ce am citit mesajul tau:
Citat din: lylyt_ice din  16 Ianuarie 2010, 05:20:20
CUM ADICA---"ESTE UN FILM SUPERB"??? Eu am inca impresia, CA nici cei "alesi" nu au inteles """""MESAJUL""""" acestui film de "RAHAT"!!!!!!!!! MARE  PACAT!!! DE ATATEA FORUMU'URI CARE SUNT PE FAZA.................... :evil:. Mai oameni dragi; nu ceea ce vor ei sa impuna gindirii, este real, ci inversul mesajului lor ...este adaevarul....!!!! :wink: DAca simti-ti ceva mincinos...mai ganditi si voi!!! :lol: CINE este cunoscator pn aceasta tema ...stie despre ce este vorba ...AVEN COLEGI CARE SUNT ELIMINATI DE PE FORUM.....ACESTIA, STIU MAI MULT SI MAI BINE...!!!!!
iti recomand sa vezi cat se poate de repede filmul "ULTIMUL SAMURAI"   http://www.cinemagia.ro/filme/the-last-samurai-ultimul-samurai-4883/    si pe urma mai povestim...

PS  lylyt_ice,tu AI VAZUT AVATAR? sau vorbesti numai de pe "forumuri"?
Titlu: Raspuns: Holywood unealta Illuminati
Scris de: mm din 16 Ianuarie 2010, 17:29:55
CitatPersonal consider ca filmele pe care le fac cei de la Holywood reflecta curba cerintelor pietii de film din lume. Filmul este o afacere ! Ca sa fie viabila trebuie sa surprinda aspectele cele mai discutate si mai interesante din societate, fie ele legate de mituri, stiinta, fenomene sau sex. In schimb mai putem discuta si despre "educarea" publicului intrun sens sau altul. Un film propune un scenariu, fie el adevarat sau fals, sau mai mult sau mai putin tras de par, si urmatorul il intareste. Astfel fac ei business.
Tot respectul pentru "consideratiile personale" dar aici e vorba despre o gandire in sabloane luata de gata de pe mass media si nu de gandire proprie.
Raportarea nu se face la sex, mituri (false) si gunoaie spirituale ci la etica umana. Sunt de acord cu lylyt_ice.
Daca de dragul filmului-afacere ajungi sa-ti arunci principiile pe geam, atunci nu se merita, tot asa cum nu se merita de dragul senzatiei tari sa te arunci cu haine curate in troaca porcilor.
Vorbind despre "educarea" publicului, trebuie specificat ca fiintele depravate, cazute etic, vandute pacatului nu pot sa "educe" pe nimeni. Educare inseamna elevare si nicidecum degradare, decadere. Elevarea se face obisnuit pe linie profesionala, culturala, (uneori) etica, si spiritual. Ce vedem noi in filmele astea (asa-zis comerciale) este propaganda degradarii, decaderii pe toate liniile numite anterior - spirituala, etica, culturala, profesionala (si etc.).
Titlu: Raspuns: Holywood unealta Illuminati
Scris de: geutzu din 18 Ianuarie 2010, 18:11:31

mm

chiar trebuie sa ne spunem consideratiile personale ca de aia e form

"etica umana" e ceea ce te invata pe tine societatea ca e etic ... daca ti-as spune ca tu traiesti intro vila de 100 mil EUR si altii mor de foame in Africa nu cred ca te-ai mai simti "etic" dar nici nu ti-ai da vila ca sa le dai lor de mancare pentru ca dpdv tau de vedere e etic, ca ai muncit pt banii aia; dar nu e etic pentru umanitate ca tu sa huzuresti si ei sa moara de foame; e o chestie de perspectiva globala in nici un caz de "sablon mass-media"

etica de care tot spunem noi nu exista la "haliudul" asta. raman la parerea ca pentru ei e un simplu business.

PS:
1) comparatia cu africa nu e prea reusita; dar o vila din aia iti doresc :)
2) nu ma uit la TV; in schimb merg la cinema numai la 3D ca sa mai vad si io un efect ceva si cam atat
3) nu sunt adeptul crede (ce vezi in ziare/TV/NET/) si nu cerceta; de multe ori nici cand vad nu cred :))