Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Capacitãþile neobisnuite ale corpului uman

Creat de CHIP, 11 Decembrie 2008, 07:24:01

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

mistic

#75
calatorule astral vezi ca interpretezi gresit ce a spus tayka, nu este posedat de draci sau nush ce demoni, kundalini este o energie cu inteligenta proprie. Si tayka WOW de unde ai mai scoso si pasta: spiritul i-a parasit trupul da corpul astral sau sufletul a ramas, nu are logica pe bune,da, sufletul si spiritul sunt doua chestii diferite, insa spiritul nu are cum sa paraseasca trupul din moment ce spiritul este peste tot, duhul sau spiritul nu paraseste nimic el este peste tot, spiritul nu se afla in corpul uman , corpul uman se afla in spirit, corpul astral poate parasi corpul uman. DECI PE BUNA TU AI SPUSO DUHUL CARE I-A DAT VIATA LA PARASIT, si in biblie scrie duhul este peste tot.

Tayka

Citat din: mistic din  28 Noiembrie 2011, 10:55:57
tayka WOW de unde ai mai scoso si pasta: spiritul i-a parasit trupul da corpul astral sau sufletul a ramas, nu are logica pe bune,da, sufletul si spiritul sunt doua chestii diferite, insa spiritul nu are cum sa paraseasca trupul din moment ce spiritul este peste tot, duhul sau spiritul nu paraseste nimic el este peste tot, spiritul nu se afla in corpul uman , corpul uman se afla in spirit, corpul astral poate parasi corpul uman. DECI PE BUNA TU AI SPUSO DUHUL CARE I-A DAT VIATA LA PARASIT, si in biblie scrie duhul este peste tot.
Mistic- Duhul de peste tot despre care scrie în biblie este Duhul sfânt. Dacă ai mai citii însă şi alte cărţi vei observa că mai sânt şi alte forme de duhuri (spirite).Printre acestea există şi duhul omului(spiritul întrupator sau CS.),cel care dă viaţă omului,şi care după moartea acestuia îl părăseşte.Sper că ai auzit expresia ,,Şi-a dat duhul".Religia iudeo-creştină nu recunoaşte însă existenţa CS-lui şi ideia revenirii acestuia la reâncarnare,pentru că dacă l-ar recunoaşte şi-ar da foc la valiză,ar pica mitul facerii,şi s-ar destrăma obiectul muncii lor de 1500 de ani.Aşa că ei sărmanii ţin cu dinţii de ciolanul lor,punând totul în contul Sufletului(Corpul astral CA),făcând-ul pe acesta nemuritor şi răspunzător la judecata de apoi.Deşii se cunoaşte faptul că toate cele 3 corpuri ce formează fiinţa umană create de spirit sânt ..perisabile.
Îţi recomand cu căldură cărţile lui Scarlat Demetrescu,Dr. A.Popescu Bălceşti,Rudolf Steiner.
Scarlat Demetrescu Din Tainele Vietii Si Ale Universului 
http://www.librariaeminescu.ro/autor/1125/Aurel-Popescu-Balcesti
http://www.spiritualrs.net/                   
Şi să nu uităm nici odată că; Ignoranţa întunecă raţiunea
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

mistic

bine e si o chestie de ce sens ii atribui fiecarui termen suflet spirit , corp astral bla bla bla, ce pot spune e ca ce anume iti da viata este ceea ce este, ceea ce iti da individualitate nu este ceea ce te tine in viata, ceva te tine in viata si altceva iti da individualitate,
adica eu unu asa vad lucrurile corpul astral iti da individualitate( in el sunt inregistrate toate informatiile din toate vietile), iar spiritul iti da viata, insa spiritul este unic. exista termenul de spirite insa in cazul acela se refera la suflete.

CHIP


tractorbeam

Corpul uman temeinic antrenat poate deveni o arma suficient de puternica cel putin dpdv fizic pentru a tine piept unui numar de 3 adversari.
Probabil Romulus va citi interesat aceste randuri si imi va da dreptate sau ma va contrazice, depinde de "scoala".
In principiu orice practicant de arte martiale poate scoate din lupta un numar de 3 adversari, conditionat de factori cum ar fi: caracterul pur intamplator al aparitiei incaierarii, pregatirea slaba a adversarilor,  nivelul momentan al ki-ului al celui ce se apara, discut aici de o lupta pur defensiva.

Mi s-a intamplat mie, cu ceva timp in urma, fiind eu fost practicant de "izmene albe"

Deci situatia: merg cu femeia la plimbare pe bd.Magheru, zi lumina, putin circulat totusi la ora aceea, in zona cinema Patria.
Brusc in fata 3 tinte se aglomereaza si se apropie ciudat de rapid de noi, intru in alarma cumva si incep sa ma gandesc ce fac, tintele se misca amenintator tot mai aproape si mai invaluie cumva, deja sunt ingrijorat moderat si caut o schema sa scap din impas, din partea stanga tinta-1 face o miscare agresiva spre figura mea cu unul din brate, in acel moment deja intru in fight-mode si:
-parez si indepartez ferm bratul,
-lovesc in tors scurt, tinta-1 icneste si apoi tot scurt
-lovesc la insertia genunchiului,
buf! tinta-1 e jos ,
vad periferic din dreapta tinta-2 foarte aproape tot cu un brat ridicat,
- intru la contact, lovesc si mai tare de data asta, nu stau sa-mi pun intrebari vreau sa elimin pericolul
- vad cu usurare cum tinta-2 buf! cade imediat
-  periferic vad tinta-3 cum degajeaza si se indeparteaza brusc,
- smucesc / trag femeia dupa mine sa o scot din zona de contact ma intorc si observ scena:
doi pusti, el si ea pe jos, ea plangand, el respirand greu iar cel de-al treilea gura-casca mai incolo cu privire ingrozita,
- ciutanca zice de pe jos : ce ai cu noi nene? si atunci imi dau seama ca nu erau decat niste pusti cretinoizi care ce credeti? cereau de la trecatori cate un leu sa-si ia bilet la film la Patria dar eu fiind probabil ocupat cu sporovaiala cu madam nu le-am observat decat tarziu miscarile si le-am confundat cu o amenintare reala deoarece:
- s-au deplasat f. rapid catre mine si zona mea de siguranta, nu am avut cum se zice "clear picture" inainte de a lua decizia,
- au intins mana f. rapid si agresiv catre mine si nu am observat suficient de rapid ca nu exista vreun obiect intepator/contondent,
- m-am speriat si am rationat GRESIT catalogand 3 ciutani ca fiind 3 batausi de strada,
ajungandu-se la rezultatul mai sus amintit.
 



fiulploii

Citat din: tractorbeam din  21 Martie 2012, 13:58:22
Corpul uman temeinic antrenat poate deveni o arma suficient de puternica cel putin dpdv fizic pentru a tine piept unui numar de 3 adversari.
Corect , desi este modest exprimat .
Citat din: tractorbeam din  21 Martie 2012, 13:58:22

- m-am speriat si am rationat GRESIT catalogand 3 ciutani ca fiind 3 batausi de strada,
ajungandu-se la rezultatul mai sus amintit.

Cele spuse in postul tau, colega @tractorbeam  denota doar niste automatisme fizice nesustinute de acel ceva ce face diferenta intre tehnica si arta .
Voi exemplifica printr-o povestioara :
Se zice ca un vestit maestru cu sabia se hotari intr-o zi sa puna la incercare trei din cei mai buni elevi pentru a alege succesorul la conducerea scolii . pentru asta aranja o perna deasupra usii din camera in care se afla , astfel ca nu putea fi vazuta de afara  , si-i chema pe rand pe elevi .
    Primul elev deschise usa si simtind ca se intampla ceva, sari inapoi, taind din zbor perna in doua cu o lovitura rapida de sabie. Desigur, o dovada de mare indemanare; dar batranul maestru fu nemultumit .
    O noua perna a fost asezata deasupra usii.
    Al doilea elev se apropie de usa si simti ca ceva nu este in regula. Studie usa , descoperi perna - si nu intra in camera; dovedi ca era atent; dar maestrul tot nu era multumit.
    Al treilea elev sosi in fata usii si simti si el ca ceva nu era in regula. Studie usa si descoperi perna- apoi deschise usa cu mare grija astfel ca perna sa nu cada, intra in camera , inchise usa la loc cu grija , si-l intreba apoi pe maestru ce doreste.
  Batranul se declara in fine multumit.
  Nimic nu fusese schimbat, dar ceea ce trebuia facut se facuse  .


Ideea e ca tehnica fara componenta spirituala nu e altceva decat tehnica iar arma   nu e completa decat pe jumatate .
Parerea mea..
   No offence, man.

tractorbeam

Citat din: fiulploii din  21 Martie 2012, 17:28:56
...Cele spuse in postul tau, colega @tractorbeam  denota doar niste automatisme fizice nesustinute de acel ceva ce face diferenta intre tehnica si arta.... Ideea e ca tehnica fara componenta spirituala nu e altceva decat tehnica iar arma   nu e completa decat pe jumatate...
Absolut corect man nici nu am sustinut altceva, vezi eu nu sunt un maestru in asa ceva, sunt un fost practicant, de nivel mediu, candva a unei discipline care mi-a creat niste automatisme, care disciplina m-a vindecat de frica de contact fizic direct, care m-a facut sa vad lumea altfel si care m-a facut atent la performantele si limitele corpului uman. Nu uita ca automatismele le-am activat la mai mult de 15 ani de cand nu am mai exersat in vreun dojo.

tractorbeam

Ca sa lamuresc problema voi da un alt exemplu, de data asta am avut suficient timp sa evaluez situatia si sa aplic "tratamentul" necesar.  :evil:

Ma aflam intr-un mall la Carrefour sau Megaimage la cumparaturi, nu mai tin minte, eu pe la mjlocul unui rand, femeia pe la capatul randului, cu mainile ridicate sa ia nush'ce de pe raft (narav de gospodina, deh). Apare un tzafandache pana in 25 de anisori de dupa capatul randului si vazand el femeia cu bratele ridicate, profita de ocazie si o atinge absolut magareste pe sani, dupa care vine razand spre mine dar cu capul intors catre ea, femeia face ochii mari se inroseste toata iar pe mine ma apuca pandalia, dar stai! sunt camere CCTv peste tot in magazin si daca il carmesc in direct se vede pe camera si risc sa o incurc, cum sa fac totusi sa-i aplic golanului pedeapsa?
1 ma fac ca nu vad, el vine in continuare spre mine, ma priveste,
2 iau o figura inocenta, ma fac ca iau un produs de pe raft si golanetele se intorce iar si hahaie magareste spre cucoana mea
3  ma deplasez rapid in calea lui si ma pregatesc sa intru voiniceste cu umarul in el dar stai! am o idee mai buna, ridic cotul drept orizontal si ii aplic o lovitura de sus in jos in partea superioara a sternului la insertia cu partile moi ale gatului, buf! golanul cade in toata splendoarea pe noada si se sprijina intr-o mana
4  eu continui miscarea si il calc, cu cata placere, pe mana si intorc cu talpa cu rizuri a adidasului pe epiderma, il aud cum scheauna, degajez si il apostrofez cetateneste: baiatu' vezi pe unde calci nu mai alerga asa ca poti sa te ranesti,
5 golanul incearca sa se ridice dar vai! piciorele nu-l asculta si incepe sa se deplaseze pe noada ca racul, iar eu degajez iute de acolo.

Sunt convins ca pe camera s-a vazut ca un simplu acostament intre 2 cetateni, unul neatent si in fuga, celalalt victima nevinovata a zabaucului care alerga prin mall ca la curse. :-D

Reactia cucoanei post-factum: ai vazut nenorocitul, pe tine cum te-a lovit? Zic rau, de ma doare si acuma. :wink:

       

CHIP

Fetiţa "supranaturală" din Vietnam uluieşte oamenii de ştiinţă. Vezi ce face copila de 11 ani cu puterea minţii
http://www.jurnalul.ro/externe/fetita-vietnam-puteri-supranaturale-613465.htm