Declinare responsabilitate
Părerile exprimate pe acest forum aparțin utilizatorilor acestora și nu pot fi considerate ca fiind informații oficiale sau promovate de acest site/forum.
În conformitate cu prevederile politicii de confidențialitate acceptate la înregistrare, fiecare utilizator este răspunzător de informațiile publicate pe acest site și nu sunt asumate de administratori sau proprietarul acestui forum.
Mai multe despre politicile de confidențialitate, aici...

Autor Subiect: Tsunami  (Citit de 6876 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

baaron

 • Vizitator
Tsunami
« : 17 Ianuarie 2006, 19:45:25 »
Desi Armata SUA si Departamentul de Stat al SUA au fost avertizate din timp (baza navala americana de pe Insula Diego Garcia din Oceanul Indian a primit imediat un avertisment), intervalul de doua ore dintre momentul cutremurului de gradul 9 Richter si devastatorul tsunami care a lovit sudul Asiei nu a fost folosit pentru a avertiza populatia din India, Sri Lanka sau Thailanda despre apropierea dezastrului.

Distrugatorul tsunami a fost consecinta razboiului climatic desfasurat cu ajutorul proiectului HAARP derulat de "US Strategic Defence Initiative". Pentru ca Charles McCreery de la Pacific Warning Center (Centrul de Avertizare din Pacific), cu sediul iin awaii afirma: "Am avertizat (despre tsunami) atit Centrul de Operatiuni al Departamentului de Stat, cit si Armata SUA".

Buletinele de avertizare sustineau, ca "nu exista pericol de tsunami", pentru Oceanul Pacific. Dar taceau, in chip misterios, asupra valului ucigator format in Oceanul Indian. Si care era monitorizat inca de la formare, prin sateliti si sistemul GPS (Global Position System). Cum se explica atunci lipsa de avertizare cind  Marina SUA se afla pe lista beneficiarilor avertismentelor transmise de Pacific Warning Center. in  plus, marina are un sistem sofisticat de urmarire prin satelit, care i-au permis monitorizarea valului seismic, pas cu pas. Totusi marina a ramas "muta", desi printr-un simplu telefon in Sri Lanka, Thailanda sau India ar fi putut sa evite tragedia umana care s-a produs. Congresul in earca sa stabileasca de ce Guvenul SUA a avertizat doar doua tari aliate, Australia si Indonezia, dar nu si tari din lumea a treia, ca India, Thailanda, Sri Lanka. Ori pe cele de pe coasta de sud-est a Africii, lovite dupa opt ore si afectate grav de imensul val seismic. Congresul SUA considera ca Guvernul american avea datoria sa anunte, din timp, toate tarile din regiunea Oceanului Indian, care erau amenintate de tsunami... Praf in ochi...............

Se pun urmatoarele intrebari: de ce nu au fost informate guvernele statelor din regiunea Oceanului Indian despre iminenta dezastrului.A existat o evidenta "selectivitate" in alegerea tarilor avertizate de SUA.De ce SUA au trimis unitati militare intr-o zona calamitata, si nu au solicitat numeroasele organizatii umanitare americane pentru a organiza ajutorul.  

Razboiul climatic este astazi o realitate. Avansate in acest extrem de periculos domeniu militar sunt Statele Unite, Rusia (mostenire de la fosta URSS), China, India si alte citeva state. Deoarece experientele in domeniul razboiului climatic lovesc, in prezent, zone intinse ale planetei, aceste experiente sunt tinute departe de mass-media si de opinia publica.

In  1992, la Gokona (Alaska), a demarat unul din programele cele mai secrete ale SUA: programul HAARP (High-frequency Active Auroral Research Program). Programul HAARP este condus de Air Force Research Laboratory's Space Vehicles Directorate, si consta intr-un sistem de antene speciale, de mare putere, prin care se realizeaza "controlul modificarilor din ionosfera", care afecteaza ulterior grav atmosfera si scoarta terestra. "HAARP este conceput ca sa induca modificari mici de temperatura in ionosfera, ale caror rezultate si influenta pe Terra, sunt apoi analizate cu ajutorul instrumentelor HAARP" se declara nonsalant pe site-ul HAARP. Nicholas Begich (un adversar activ al programului HAARP) explica: "HAARP este, in realitate, un bombardament al ionosferei cu unde radio extrem de puternice, care afecteaza diverse zone ale planetei. Undele electromagnetice revin pe pamint din ionosfera si penetreaza totul pe scoarta - viu sau mort - generind fenomene absolut devastatoare.

Richard Williams de la Laboratorul Davis Sarnoff, din Princeton, este mult mai categoric: "HAARP constituie un act iresponsabil de vandalism global". Chiar documentele Pentagonului sugereaza ca scopul HAARP este "exploatarea ionosferei in scopurile Departamentului Apararii". in  acest scop, pe linga experimente de modificari climaterice, HAARP a realizat, chiar in SUA, "pene totale de curent", intreruperea curentului pe regiuni intregi, suspendarea comunicatiilor etc, fara sa fie tras la raspundere, datorita secretizarii totale a operatiunilor militare. Practic, din 1992, prin programul HAARP, Statele Unite experimenteaza manipularea acoperita a schimbarilor climatice, uriase explozii in scoarta terestra declansatoare de miscari tectonice, utilizarea sistemelor de comunicatii si de energie electrica drept arme strategice, care vor permite Statelor Unite si Noii Ordini Mondiale sa domine regiuni intinse ale Terrei.

Sa reamintim ca, deloc intamplator, Administratia Bush a refuzat permanent sa semneze "Acordul de la Kyoto", privind combaterea incalzirii generale a temperaturii pe Terra.

Ceea ce mass-media a trecut sub tacere sunt schimbarile dramatice si neobisnuite din ultimii ani, care au intervenit in tari considerate de Administratia Bush ca fiind pe axa raului. in  Coreea de Nord, s-au consemnat o succesiune de stari de seceta, urmate de mari inundatii. Rezultatul: intregul sistem agricol al tarii a fost distrus, iar Coreea de Nord a fost nevoita sa recurga la masive importuri de alimente, pentru a preveni foametea. in  Cuba, modelul a fost similar - secete cumplite, urmate apoi de inundatii devastatoare - cu aceleasi rezultate: importul de alimente sau foametea. in  Iran, Irak si Siria am asistat la o seceta prelungita, incepand din 1999. in  Afganistan, patru ani de seceta au premers invazia americana din 2001, distrugand total economia rurala si aducand o foamete cumplita.

Tehnicile de modificare a vremii pot destabiliza puternic economia unor tari, le pot afecta grav ecosistemul si pot produce maladii in masa. Aceste state vor fi astfel silite sa solicite "ajutor international". Cum este, de pilda, cel acordat de Armata SUA in zona Oceanului Indian, permitand astfel americanilor sa ocupe zone strategice, sub pretexte "umanitare". De notat aici ca India (putere nucleara) a refuzat politicos "ajutorul", declarand ca are toate resursele necesare gestionarii situatiei!
 
In tr-o zona arctica aflata la 320 de km est de orasul Anchorage din Alaska, Pentagonul a ridicat un puternic transmitator proiectat sa trimita mai mult de 3000 megawati in straturile superioare ale atmosferei. Acesta este proiectul HAARP, si a costat SUA peste 30 de milioane de dolari. Scopul, "Pentru a studia variatiile complexe din ionosfera Alaskai" conform Marinei si Fortelor Aeriene SUA. La care Pentagonul adauga: "si pentru a dezvolta noi tehnologii de comunicatie si supraveghere care vor permite armatei sa trimita semnale spre submarinele nucleare si spre bazele militare din subsol".
Complexul HAARP este situat intr-o regiune izolata linga oraselul Gakona din Alaska. in  1997 a intrat in functiune intregul complex format din 180 de turnuri inalte de 21 de metri formind o arie de transmitatoare capabile sa trimita unde radio de 2,5 - 10 MHz cu o putere de peste 3 gigawati.

In  ciuda multiplelor cercetari stiintifice care s-au realizat in domeniu, ONU nu a avut niciodata pe agenda sa de discutii problema manipularilor climatice in scopuri militare. Subiecte ca "razboi climatic" sau "tehnici de modificare a mediului" nu au fost amintite nici de catre delegatiile oficiale si nici de catre grupurile de actiune in domeniul mediului care au participat la Conferinta de la Haga despre Schimbarile Climatice din noiembrie 2000. Se pare ca, in aceasta directie, ONU si celelalte organizatii cu nume pompoase nu sunt decat niste apendice ale concernului militaro-industrial mondial.

Cercetatorul de renume mondial dr. Rosalie Bertell confirma ca "oamenii de stiinta din armata SUA lucreaza in prezent la realizarea de sisteme climatice folosite ca arme de razboi. Metodele includ crearea si dezvoltarea de furtuni puternice si directionarea evaporarii apei in atmosfera Pamin ului pentru a produce inundatii directionate."

Francmasonul Zbigniew Brzezinski "vedea" deja din 1970 (asa cum declara in cartea sa "Intre doua epoci"): "Tehnologia va pune la dispozitia conducatorilor lumii anumite tehnici pentru declansarea unui razboi secret... Tehnici de modificare a vremii vor putea fi folosite pentru a produce indelungi perioade de seceta sau furtuni puternice." Nu mai este un secret pentru nimeni ca asemenea "calitati" de prezicere a viitorului nu sunt din domeniul paranormalului: este vorba doar de infaptuirea acestor "preziceri" care sunt puse la cale chiar de marii maestri masoni cu ajutorul oligrahiei militaro-industriale mondiale.

Desi HAARP este prezentat opiniei publice ca un simplu "program de cercetare academica", conform afirmatiilor oficiale, dr. Rosalie Bertell subliniaza ca, in plus fata de manipularea vremii, HAARP se mai foloseste si la altceva. "Prin reflectarea spre sol a unor semnale de foarte joasa frecventa care au o intensitate mare, se poate realiza modificarea proceselor de gindire si a celor emotionale ale oamenilor aflati in zona tinta, dar si influentarea dramatica a miscarilor placilor tectonice" care ar duce la cutremure artificiale.

Marc Filterman, fost ofiter in armata franceza, subliniaza cateva tipuri de "arme neconventionale" care utilizeaza unde electromagnetice radio. El se refera la "razboiul climatic", indicand ca atit SUA si URSS deja ajunsesera in 1980 la rezultate remarcabile in "provocarea schimbarilor bruste de vreme (uragane, seceta)." Aceste tehnologii fac posibila "declansarea unor perturbari atmosferice folosind semnale radar de foarte joasa frecventa (ELF)".

Cercetatorul dr. Nicholas Begich, care este o personalitate activa in campania publica impotriva HAARP, descrie HAARP ca fiind "o tehnologie de transmitere a undelor radio foarte puternice care ridica zone largi din ionosfera (stratul cel mai inalt al atmosferei) prin focalizarea unui semnal radio si "fierberea" acestor zone. Semnalele electromagnetice sunt apoi reflectate in poi spre sol si penetreaza totul - viu sau mort."

Dr. Rosalie Bertell portretizeaza HAARP ca fiind un "incalzitor gigantic care produce disfunctionalitati majore in ionosfera, creand nu numai adevarate "gauri" in stratul de ozon, dar chiar rupturi de foarte lunga durata in stratul protector - care in mod normal opreste radiatia cosmica, nociva pentru orice forma de viata."

28 iulie 1976: un puternic cutremur a distrus orasul Tangshan din China, omorand peste 650.000 de oameni. Chiar inainte de primele miscari seismice de la ora 03:42 (noaptea), cerul orasului a fost luminat aproape ca in plina zi. Luminile, de o bogatie coloristica uimitoare (de la rosu la alb), au fost vazute pe o distanta de 300 kilometri in jur. Frunzele numerosilor copaci au fost arse complet iar culturile de legume au fost uscate pe o parte. Cu siguranta acesta nu a fost un cutremur natural.

Cecetatorii afirma ca aceste efecte au rezultat din folosirea unor tehnologii tip TESLA si HAARP care au permis aparitia luminilor si a plasmei electromagnetice si directionarea acestora spre zona tinta.

 Celebrul cutremur devastator care a ras de pe fata pamantului vechiul oras Bam din Iran a avut loc pe 26 decembrie 2003, ora 01:56 GMT. De la momentul construirii sale (in urma cu 2000 de ani), orasul Bam nu a mai fost martorul unui astfel de cutremur. Acum au ramas numai ruine...

Cutremurul din Asia a avut loc pe 26 decembrie 2004 la ora 00:59 GMT, adica exact la 1 an si 58 de minute! Coincidenta ...????

Cercetatorul militar colonel dr. Emil Strainu sustine ca omenirea dispune de tehnologiile necesare pentru a produce distrugeri zonale punctuale prin catastrofe naturale dirijate, de tipul furtunilor violente, inundatiilor sau cutremurelor. Strainu spune ca din punct de vedere militar ceea ce s-a petrecut in Oceanul Indian poate fi descris ca un seism artificial scapat de sub control.
Cutremurul a fost atin de puternic, incat a produs o vibratie a axei Pamin ului, a micsorat viteza de rotatie a planetei in jurul axei sale, harta Asiei s-a modificat prin deplasarea mai multor insule cu zeci de metri de la pozitia initiala si e de asteptat o modificare a climei terestre in viitorul apropiat. in  zilele care au urmat cutremurului a aparut o informatie bizara: serviciile secrete occidentale avertizasera din timp Indonezia ca in preajma Craciunului in Asia de Sud ar putea avea loc... acte de terorism. Semnele de intrebare inunda mediile de informare: americanii stiau de tsunami, dar nu au avertizat statele din zona; fara o motivatie clara, o nava militara a SUA a vizitat zonele sinistrate.

In  anul 2003 aparea la Editura de Inalte Studii Militare o carte ciudata: "Razboiul geofizic - tehnici de modificare a mediului in onjurator in scopuri militare" sub semnatura cercetatorului militar colonel dr. Emil Strainu(PENTRU INFORMATII SUPLIMENTARE REFERITOARE LA DR.EMIL STRAINU SI SCRIERILE DOMNIEI-SALE VORBITI CU SPOOKY). in  cartea mentionata, razboiul geofizic e prezentat ca un nou tip de conflict militar bazat pe tehnici de modificare a mediului inconjurator in scopul agresiunii militare, metode care produc pe cale artificiala dezastre naturale diverse, de la ploi torentiale si inundatii la... cutremure.

La intrebarea daca seismul devastator urmat de tsunami ar fi putut fi provocate de om, expertul militar Strainu a spus: "Nu numai ca este posibil, dar este si foarte probabil. Omenirea are la aceasta ora puterea tehnologica de a produce ploi, uragane si cutremure. Marile puteri studiaza asemenea tehnici de pe vremea Razboiului Rece".

"In  opinia mea, ceea ce s-a intamplat in Asia poate avea patru cauze. Prima ipoteza este testarea, in ideea razboiului geofizic, a unei arme nucleare foarte puternice scapate de sub control din cauza unor greseli de calcul a calitatii sau cantitatii materialului detonat. A doua ipoteza este testarea unei arme cu particule de energie ultrainalta asupra scoartei terestre. A treia ipoteza e un experiment militar necunoscut. A patra ipoteza e cea a unui scandal provocat pentru a masca altceva mult mai grav", ne-a explicat Emil Strainu.

"Cele doua placi tectonice care s-au deplasat sunt numite crustale de mare adancime si nu le e cunoscut prea bine mecanismul deplasarii. A fost un cataclism asemanator celor care au zguduit planeta la nasterea formelor de relief. Cat despre deplasarea axei de rotatie a Pamantului, trebuie spus ca nu e o noutate - in timpul cutremurului din Romania, in 1977, seismologii au detectat zdruncinaturi ale axei asemanatoare. Si la un experiment nuclear se vad asemenea perturbatii. Partea neplacuta e ca sunt de asteptat replici in diferite zone ale globului, deoarece Pamantul este elastic si pentru a reveni la echilibru mai trebuie sa se miste", a declarat Harald Alexandrescu, directorul Observatorului Astronomic "Amiral Vasile Urseanu" din Bucuresti.

wlady

 • Vizitator
Tsunami
« Răspuns #1 : 17 Ianuarie 2006, 20:02:23 »
Tsunami .... hmmm ce sa spun ... a fost un eveniment dezastrous , cu mii si mii de morti , insa cele mai interesante lucruri au fost descoperirile de dupa tsunami , ma refer la acei pesti extrem de ciudati , acei ppesti din cate stiu au trait cu mii de ani in urma , asa ca nu m-ar mira ca la un urmator tsunami ( Doamne fereste ) sa apara din nou pesti sau orice alte vietati ciudate .

baaron

 • Vizitator
Tsunami
« Răspuns #2 : 17 Ianuarie 2006, 20:07:25 »
Wlady...hai sa o luam cu inceputul....nici nu am postat bine subiectul asta si ai si raspuns la el....urmarea logica este ca nici macar nu l-ai citit....Subiectul nu are nici o legatura cu pestii adusi de tsunami la mal....

wlady

 • Vizitator
Tsunami
« Răspuns #3 : 17 Ianuarie 2006, 20:10:23 »
Mai inteles gresit , eu am vrut sa spun o urmare , sa expun niste lucruri destul de interesante , ca o completare , nu te supara dar am vrut sa spun niste lucruri interesante ( mie chiar mi se par interesante ) .

baaron

 • Vizitator
Tsunami
« Răspuns #4 : 17 Ianuarie 2006, 21:00:11 »
Bine bine....poate este interesant si ceea ce vrei tu sa completezi dar inca o data te rog sa citesti cu atentie subiectul pentru ca vezi tu....ceea ce vroiai tu sa completezi, pentru marea majoritate care se ocupa de domeniul asta cu ''ozeneuri'' ar fi trebuit sa fie deja cunosct....ma intelegi?....adica ....sa ti explic altfel....daca apare pe planeta asta o informatie cum ca nu stiu unde s-a descoperit nu stiu ce...fii sigur ca toti ''ozenistii'' vor cerceta cel putin doua luni subiectul pe toate partile....de unde?...ce?...dar de ce?....cand?...si multe alte intrebari pe care si le pun atunci cand se petrece evenimentul respectiv....
Iar cum Tsunami din Asia a fost global mediatizat fii sigur ca toti l-am intors pe toate partile....ca atare sunt foarte putine necunoscute in privinta lui...dar ma rog....asta in subiectul urmator.:):)

Forum RUFOn

Tsunami
« Răspuns #4 : 17 Ianuarie 2006, 21:00:11 »

annuki

 • Vizitator
Tsunami
« Răspuns #5 : 18 Ianuarie 2006, 20:49:57 »
Citat
"Prin reflectarea spre sol a unor semnale de foarte joasa frecventa care au o intensitate mare, se poate realiza modificarea proceselor de gindire si a celor emotionale ale oamenilor aflati in zona tinta, dar si influentarea dramatica a miscarilor placilor tectonice"


-------------------------------------


am citit candva  despre un experiment demarat itru'un(dar mai bine zis 'peste') oras din america latina. in ce consta:orasul a fost "bombardat" cu o unda electromagnetica care continea un fel de mesaj subliminal mai exact un nr de telefon. in timpul acestui experiment s'au inregistrat mii de apeluri la numarul respectiv,unii oameni au sunat chiar de mai multe ori. sa fii fost haarp? atunci am zis ca e vun fel de dizinformare insa acu dupa cele spuse mai sus ma mai gandesc totusi  :?

-----


later edit: va recomand filmul "control factor" (are unele similitudini, doar unele )

baaron

 • Vizitator
Tsunami
« Răspuns #6 : 18 Ianuarie 2006, 22:38:42 »
Nu stiu ce sa zic...parerea mea este ca este posibil doar pe jumatate ....adica da....foarte posibil ca un oras sau o populatie sa fie bombardata cu un mesaj subliminal (cam asta fac toate supermarketurile din USA) insa chestia cu numarul de telefon mi se pare un pic exagerata....Dar cum nu sunt un expert in undele electromagnetice nu pot sa afirm mai mult despre chestia asta... Poate o sa iti raspunda Spooky ...el cred ca stie mai mult despre undele astea...

draculasblood

 • Vizitator
Tsunami
« Răspuns #7 : 19 Ianuarie 2006, 16:55:50 »
Citat
28 iulie 1976: un puternic cutremur a distrus orasul Tangshan din China, omorand peste 650.000 de oameni. Chiar inainte de primele miscari seismice de la ora 03:42 (noaptea), cerul orasului a fost luminat aproape ca in plina zi. Luminile, de o bogatie coloristica uimitoare (de la rosu la alb), au fost vazute pe o distanta de 300 kilometri in jur. Frunzele numerosilor copaci au fost arse complet iar culturile de legume au fost uscate pe o parte. Cu siguranta acesta nu a fost un cutremur natural.

da un exemplu bun…si interesant ce s-a intamplat dupa cutremur…
se pare ca Omenirea e mai evoluata decat credeam…oare cand se va face public la in presa aceste tehnologii… oare pe cine si de ce vor SUA sa distruga  ???
Citat
Celebrul cutremur devastator care a ras de pe fata pamantului vechiul oras Bam din Iran a avut loc pe 26 decembrie 2003, ora 01:56 GMT. De la momentul construirii sale (in urma cu 2000 de ani), orasul Bam nu a mai fost martorul unui astfel de cutremur. Acum au ramas numai ruine...

Cutremurul din Asia a avut loc pe 26 decembrie 2004 la ora 00:59 GMT, adica exact la 1 an si 58 de minute! Coincidenta ...????

Si da si nu…dar prea privim si noi totul ca pe niste chestii legate intre ele….poate sa fie si o simpla coencdenta…

baaron

 • Vizitator
Tsunami
« Răspuns #8 : 19 Ianuarie 2006, 17:01:21 »
Da....Omenirea este extrem de evoluata la ora asta insa accesul la tehnologia avansata este posibil numai unui numar restrans de persoane.

Iar Statele Unite urmaresc selectarea indivizilor speciei umane pentru a trece in nivelul urmator....

draculasblood

 • Vizitator
Tsunami
« Răspuns #9 : 19 Ianuarie 2006, 17:08:51 »
exact cum spunea calendarul populatiei maya...ca trece dintr-un stagiu in altul...

draculasblood

 • Vizitator
Tsunami
« Răspuns #10 : 19 Ianuarie 2006, 19:27:08 »
o poza cu tunurile ridicate de haarp in alaska...

Forum RUFOn

Tsunami
« Răspuns #10 : 19 Ianuarie 2006, 19:27:08 »
Declinare responsabilitate
Părerile exprimate pe acest forum aparțin utilizatorilor acestora și nu pot fi considerate ca fiind informații oficiale sau promovate de acest site/forum.
În conformitate cu prevederile politicii de confidențialitate acceptate la înregistrare, fiecare utilizator este răspunzător de informațiile publicate pe acest site și nu sunt asumate de administratori sau proprietarul acestui forum.
Mai multe despre politicile de confidențialitate, aici...

 

Declinare responsabilitate
Părerile exprimate pe acest forum aparțin utilizatorilor acestora și nu pot fi considerate ca fiind informații oficiale sau promovate de acest site/forum.
În conformitate cu prevederile politicii de confidențialitate acceptate la înregistrare, fiecare utilizator este răspunzător de informațiile publicate pe acest site și nu sunt asumate de administratori sau proprietarul acestui forum.
Mai multe despre politicile de confidențialitate, aici...